Dr4q_Sti3 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 prosti ...nici macar nu arata iteme de 10 d si level-urile mai mari de 90 eu is 92 normal...
redule Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 se lucreaza la ite de aia arata ban cate odata:))dinc ate am inteles se chinuie s abage si itemele de 10 d
beleaua_ Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Salutare...citesc demult posturile voastre dar nu vad nimic de 1h warior/warlock.Joc pe neptune unde am un arcas lvl 65 dar ma bate gandul sa ma apuc de un 1h/warlock dupa ce am vazut un filmulet pe youtube cu 1h/waior/warlock care rupe tot la pvp.Are cineva build-ul asta ? Un prieten spune ca filmuletul ar fi trucat .E cineva de pe Alps parca cu Nordic_Might.
IINeoII Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Salutare...citesc demult posturile voastre dar nu vad nimic de 1h warior/warlock.Joc pe neptune unde am un arcas lvl 65 dar ma bate gandul sa ma apuc de un 1h/warlock dupa ce am vazut un filmulet pe youtube cu 1h/waior/warlock care rupe tot la pvp.Are cineva build-ul asta ? Un prieten spune ca filmuletul ar fi trucat .E cineva de pe Alps parca cu Nordic_Might.prietenul tau greseste...la pvp 1v1 war/lock este foarte bun
Dr4q_Sti3 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Salutare...citesc demult posturile voastre dar nu vad nimic de 1h warior/warlock.Joc pe neptune unde am un arcas lvl 65 dar ma bate gandul sa ma apuc de un 1h/warlock dupa ce am vazut un filmulet pe youtube cu 1h/waior/warlock care rupe tot la pvp.Are cineva build-ul asta ? Un prieten spune ca filmuletul ar fi trucat .E cineva de pe Alps parca cu Nordic_Might.este foarte tare dar in pvp 1 vs 1 dar cand sunt mai multi pe tine ti-o cam iei,si ti-o iei rau
Guest sosolino09 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Salut baieti... am si eu o intrebare , Nu stiti cand va aparea server nou ? :-?
alexxx70 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Salut baieti... am si eu o intrebare , Nu stiti cand va aparea server nou ? :-? 1.raspuns la misto...data viitoare 2.raspuns oficial...verifica la silkroadonline.net 3.raspuns neoficial...cine vrei sa stie de pe aici?aratam vreunul ca fiind angajati ai Joymax?nu stie nimeni deocamdata 4.raspuns binevoitor...asteapta si tu sa treaca un timp ca abia s-a deschis unul parca 5.raspuns rautacios...tu pui intrebarea asta ca sa te afli in treaba?sau inca nu stii ca exista site oficial unde se anunta dinainte plus ca exista si prietenul tuturor numit Google? alege un raspuns de aici care iti place sau iti convine...bafta RESPEC"ALL :tiphat:
Sleya Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 nu am luat ban si daca se v-a intampla sa iau...cu atat mai bine...scap de o obsesie numita silkroad pentru ca doar daca iau ban sau sunt hackuit ma las de silk :) dar nu inainte sa ii dau in judecata pe cei de la gaymax daca iau ban pentru toti banii care i-am bagat in joc si pentru cei 2-3 ani pe care partial i-am petrecut si prin silkroad :) 1.raspuns la misto...data viitoare 2.raspuns oficial...verifica la silkroadonline.net 3.raspuns neoficial...cine vrei sa stie de pe aici?aratam vreunul ca fiind angajati ai Joymax?nu stie nimeni deocamdata 4.raspuns binevoitor...asteapta si tu sa treaca un timp ca abia s-a deschis unul parca 5.raspuns rautacios...tu pui intrebarea asta ca sa te afli in treaba?sau inca nu stii ca exista site oficial unde se anunta dinainte plus ca exista si prietenul tuturor numit Google? alege un raspuns de aici care iti place sau iti convine...bafta RESPEC"ALL :tiphat: mi-a placut asta good one alex:P :beer: probabil server nou se v-a deschide odata cu viitorul update mai mare...adik 5-6 luni nush
Albert1994 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Nush dar daca va aduceti aminte si anul trecut pe 1 Aprilie rev6 arata ca toti playerii sunt banati :P :tiphat:
Kiidu Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 haha3 ! poate acuma o sa ne arate ca toti avem sosuni
IINeoII Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Neo, da-mi un link la charu tau :Dhttp://www.rev6.com/player.asp?id=1850631
Dr4q_Sti3 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 cva misto http://www.youtube.com/watch?v=SsTrY4SZyOAcva interesant http://www.youtube.com/watch?v=eL7yqCnan6k
HellCritical Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 cva misto http://www.youtube.com/watch?v=SsTrY4SZyOAcva interesant http://www.youtube.com/watch?v=eL7yqCnan6kpe al 2-lea l-am bagat si eu acum 2 sapt inainte de update 10d...... si primu' ... pe user-ul ala il am la subscribe de 1 an aproape :tiphat:
sykz Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 La phy attack , de genu glavie sau bow, se simte dk bagi piercing force series?
.:Cata:. Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Salut ! As vrea sa stiu cn joaca pe Uranus ? Am un warrior de 47 si caut un guild de romani ca sunt in unul turk . E cineva ?
Sleya Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 cva misto http://www.youtube.com/watch?v=SsTrY4SZyOAcva interesant http://www.youtube.com/watch?v=eL7yqCnan6kmi-au placut :P skillurile arata marfa :-? si primul video... made by the one and only SoulSp34r ...tipul chiar stie sa isi faca treaba :P lumea ii da caractere sa intre pe ele sa isi faca vids ... smecher omul...dar si de incredere un prieten i-a dat warrior 92 full sun 9D era ieri la yarkan cu el cred ca a filmat ceva in arena :) :beer:
Sleya Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 La phy attack , de genu glavie sau bow, se simte dk bagi piercing force series? eu cred ca se simte...totusi...imbue este magical attack...deci force piercing ar trebui sa mareasca dmg-ul si la un full str...parerea mea
m4R10 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 nu am luat ban si daca se v-a intampla sa iau...cu atat mai bine...scap de o obsesie numita silkroad pentru ca doar daca iau ban sau sunt hackuit ma las de silk :) dar nu inainte sa ii dau in judecata pe cei de la gaymax daca iau ban pentru toti banii care i-am bagat in joc si pentru cei 2-3 ani pe care partial i-am petrecut si prin silkroad :) mi-a placut asta good one alex:P :beer: probabil server nou se v-a deschide odata cu viitorul update mai mare...adik 5-6 luni nush hmm xD am auzit de la multi ca e greu sa te lasi ce SRO, ceva de genu` fumatul. Dar si de fumat te poti lasa dak zici gata MA LAS, nu INCERC SA MA LAS. Cand vrei sa te lasi POC si te lasi, nu doar dak iau ban sau .....
Sleya Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 hmm xD am auzit de la multi ca e greu sa te lasi ce SRO, ceva de genu` fumatul. Dar si de fumat te poti lasa dak zici gata MA LAS, nu INCERC SA MA LAS. Cand vrei sa te lasi POC si te lasi, nu doar dak iau ban sau ..... intradevar...silkul provoaca dependenta ca si fumatul...dar...nu poti compara silk-ul cu fumatul...cel putin nu in cazul meu...motivul numarul 1 pentru care nu ma pot lasa de silk...sunt prietenii care mi i-am facut in joc...dintre care....de majoritatea adica de cei mai buni prieteni de acolo m-am atasat...si mi-ar fi greu sa renunt din cauza ca silk-ul este singurul loc unde "ma intalnesc" cu ei la o barfa...la un pic de fun(job/pvp)...etc...si al doilea motiv ar fi...ca imi place jocul...pe cand de fumat este mult mai usor sa te lasi parerea mea...eu am fumat in clasele 7-8 si fumam ca deh...sa fiu si eu smecher...dar sincer pe vremea aia nu gandeam :P apoi m-am gandit bine si mi-am zis...ce castig daca fumez?nimic...este o pierdere de bani ca sa inhalez un fum... :beer:
PsychoR0 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 intradevar...silkul provoaca dependenta ca si fumatul...dar...nu poti compara silk-ul cu fumatul...cel putin nu in cazul meu...motivul numarul 1 pentru care nu ma pot lasa de silk...sunt prietenii care mi i-am facut in joc...dintre care....de majoritatea adica de cei mai buni prieteni de acolo m-am atasat...si mi-ar fi greu sa renunt din cauza ca silk-ul este singurul loc unde "ma intalnesc" cu ei la o barfa...la un pic de fun(job/pvp)...etc...si al doilea motiv ar fi...ca imi place jocul...pe cand de fumat este mult mai usor sa te lasi parerea mea...eu am fumat in clasele 7-8 si fumam ca deh...sa fiu si eu smecher...dar sincer pe vremea aia nu gandeam :P apoi m-am gandit bine si mi-am zis...ce castig daca fumez?nimic...este o pierdere de bani ca sa inhalez un fum... :beer: aici ai dreptate din fumat nu castigi nika dar din sro poti castiga bani daca vinzi gold sau caractere
Florin_LOVE Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 MORRRRRRRRRRRRRvreau un spot la Wing tribe repedeeee unde nu se poate face plvl
Sleya Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 aici ai dreptate din fumat nu castigi nika dar din sro poti castiga bani daca vinzi gold sau caractere intradevar...ai si tu dreptate...eu cel putin am castigat sa zicem...o parte din cat am investit in silk prin vanzarea gold-ului dar nu asta era ideea....eu nu imi pierd timpul in silk ca sa produc bani...il petrec cu prietenii care ii am acolo ^^ asta e mai important...ca poti castiga niste prieteni din jocul asta...nu ceva material cum sunt banii :) peace :beer:
Sleya Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 MORRRRRRRRRRRRRvreau un spot la Wing tribe repedeeee unde nu se poate face plvlincearca in spot-urile unde apare shaitan...eu acolo ma duc din cand in cand :P nu prea e nimeni...ca daca lasa botul si apare shaitan pe el moare :P
PsychoR0 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=vczlEjYyl34 lol uitativa ' am un prieten care e pe glavie si nu stie daca sa treaca pe bow ce rocmandati? nu imi spuneti sa isi aleaga ce ii place ca ii plac toate buildurile