Dr4q_Sti3 Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 iti dau un sfat mai bine farmezi la 76 pentru ca la 85 o sa ai skiluri foarte slabe mai ales ca nu imbue de fire si il ai si la un level mic
PsychoR0 Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 omg ce dmg da tipu asta (sun+7) dar totusi e hybrid si da dmg super marecand sa farmez cu boweru cam la ce lvl? am 66 :D
sykz Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 iti dau un sfat mai bine farmezi la 76 pentru ca la 85 o sa ai skiluri foarte slabe mai ales ca nu imbue de fire si il ai si la un level micpai la bow, dk farmez in 85 atunci am skille in 76 si am craftu, Devil Arrow, Strong Bow - Craft, Anti Devil Bow - Strike. dk as face la 76, ar trebui sa reduc bow pana la 67 si asa as avea Anti Devil Bow - Steel la max in lvl 65 si Demon Arrow max in 63.
Erhard Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 La bower trebuie toate skillurile?Sleya, cred ca o sa te copiez, o sa dau down la bich si dau up la bow ^^
Dr4q_Sti3 Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 pai la bow, dk farmez in 85 atunci am skille in 76 si am craftu, Devil Arrow, Strong Bow - Craft, Anti Devil Bow - Strike. dk as face la 76, ar trebui sa reduc bow pana la 67 si asa as avea Anti Devil Bow - Steel la max in lvl 65 si Demon Arrow max in 63.si la ce iti folosesc skile noi daca tu nu o sa dai atac nici cat dai cu astea acum si ori farme z acum oir atunci e tot aia pt ca acum ai mobi mai slabi atac mai mic atunci mobi mai tari atac mai mare ...asta e tot ce am avut de spus oricum tot cum vrei tu faci...
lucicam Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Voi ati primit private de la tipul asta "boy1805" cu msg : cea mai tare poza? nu stiu dece dar un site nu se termina in .php din cate am eu habar [nu prea am] oricum nu il deschideti daca veti primitiOFF : sa stii ca sunt siteuri care se termina cu ".php" PHP e un limbaj de programare pentru site-uri , cum e si HTML , numai ca poti face site-ul mult mai dinamic , cu tot felu de animatii si tampenii ^^Intrebare: Daca incepi un caracter nou cu care te duci constant (aproape) cu gap 0 , cam din cate in cate lvle e bine sa mai faci un gap 9 ca sa farmezi ???
koila Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 OFF : sa stii ca sunt siteuri care se termina cu ".php" PHP e un limbaj de programare pentru site-uri , cum e si HTML , numai ca poti face site-ul mult mai dinamic , cu tot felu de animatii si tampenii ^^Intrebare: Daca incepi un caracter nou cu care te duci constant (aproape) cu gap 0 , cam din cate in cate lvle e bine sa mai faci un gap 9 ca sa farmezi ???pai din cate stiu eu indiferent de ce lvl esti de la 0% la 100% strangi SP-uri pentru 1 lvl up MASTER si 1 sau 2 Skill LvL up, acum depinde de cate ori mori in intervalul 0-100% deci mai bine farmeaza de la low lvl....stai o luna , o luna jumate la farm dar dupa aia nu stai si te gandesti ; Vai ce fac dau up si la X skill...Multam pt informatia referitoare la php. oricum e straniu ca am primit Private
Dr4q_Sti3 Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 spam sunt ca aia din oras cu firmele lor de gold doar ca dau pe private si selecteaza cativa playeri care trec pe langa ei (sa zicem 100) si le trimit mesaje la rand si dupa o iau de la capat pana iau dc ... se mai intamplaacu cva timp pe sparta erau vreo 8 din astia unu langa altu si nume aproape la fel si daca trecei pe langa ei... erai gata;)) eu am luat atunci vreo 30 de mesaje din astea numa ca amenintau ca vei fi scamatv:))-si mai sunt si din aia cu pm tot asa cand treci pe langa ei iei pm cu situri sau amnintariscuzati greselile de exprimare da mie cam lene sa verific...
Sleya Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 La bower trebuie toate skillurile?Sleya, cred ca o sa te copiez, o sa dau down la bich si dau up la bow ^^eu la bow singurele skilluri care nu le bag sunt autumn wind series si mind bow series....autumn nu este bun deloc iar mind bow este bun doar la trade...in cazul in care esti hunter....parerea mea
Sleya Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 LA ARCAS IS BUNE TOATE SKILLURILEzi si mie la ce te ajuta autumn wind series? ultimul book este la lvl 80...si dmg-ul lasa de dorit ;)
Birchoff Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 eu la bow singurele skilluri care nu le bag sunt autumn wind series si mind bow series....autumn nu este bun deloc iar mind bow este bun doar la trade...in cazul in care esti hunter....parerea mea... la autumm wind - red deja ai multiplicare damage de 250% asupra tintei primare vizate ... faptul ca penetreaza mai multe tinte asupra carora acest damage este redus cu 20% nu impieteaza cu nimic efectul asupra celei dintai ... asa ca nu este valida afirmatia ta in ce priveste autumm wind series ........ si editez pentru ca am vazut intre timp cat scriam ca ai postat din nou ... damage-ul este comparativ cu anti devil bow la nivele maxime ... diferenta o face faptul ca anti devil bow adauga critical ... dar pana la a spune ca wind series nu e buna de nimic ...... :tiphat:
Sleya Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 ... la autumm wind - red deja ai multiplicare damage de 250% asupra tintei primare vizate ... faptul ca penetreaza mai multe tinte asupra carora acest damage este redus cu 20% nu impieteaza cu nimic efectul asupra celei dintai ... asa ca nu este valida afirmatia ta in ce priveste autumm wind series ......... :tiphat:eu nu stiu nici un arcas care sa foloseasca autumn wind...le-am avut si eu bagate la 8D...dar nu m-au impresionat....asa ca le-am scos...
lucicam Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 ... la autumm wind - red deja ai multiplicare damage de 250% asupra tintei primare vizate ... faptul ca penetreaza mai multe tinte asupra carora acest damage este redus cu 20% nu impieteaza cu nimic efectul asupra celei dintai ... asa ca nu este valida afirmatia ta in ce priveste autumm wind series ........ si editez pentru ca am vazut intre timp cat scriam ca ai postat din nou ... damage-ul este comparativ cu anti devil bow la nivele maxime ... diferenta o face faptul ca anti devil bow adauga critical ... dar pana la a spune ca wind series nu e buna de nimic ...... :tiphat:cu toate astea e mare diferenta dintre damage-ul dat de Autumn Wind si cel dat de Anti Devil ...
Birchoff Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 eu nu stiu nici un arcas care sa foloseasca autumn wind...le-am avut si eu bagate la 8D...dar nu m-au impresionat....asa ca le-am scos...... asta nu dovedeste nimic ... acum sti un arcas care foloseste... pe mine :) ... :tiphat:
Sleya Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 ... asta nu dovedeste nimic ... acum sti un arcas care foloseste... pe mine :) ... :tiphat::P nu dovedeste dar mie nu mi s-a parut impresionant dmg-ul de la autumn asa ca am decis sa nu il mai adaug...acum fiecare isi face char cum ii place...tu folosesti autumn la pvp sau job? :-? :beer:
Birchoff Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 cu toate astea e mare diferenta dintre damage-ul dat de Autumn Wind si cel dat de Anti Devil ...evident .. diferenta e firesc sa fie intre diverse skill-uri ... de aceea sunt si mai multe ... dar nici nu poti folosi doar pe cel mai tare ... datorita cool-down time-ului ... si diversitatea da aspect "artistic" luptelor :P unii voe spune ca tinand cont de cool-down time este suficient sa folosesc doar 4 skill-uri ... pan lovesc folosindu-l pe al 4-lea, deja pot relua seria ... au si ei dreptate ...... dar revin ... nu poti nici afirma raspicat ca wind series nu e buna de nimic ... :beer: ... :tiphat:
koila Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 OFF: @Dr4q_Sti3 eu am primit aici pe Linkmania private de la tipul ala nicidecum in Joc!
alexxx70 Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 ia uitati ceva de pe persia :D ...wow, arc +10...asta da noroc...asta nu ca a mancat...cacao cand era mic da' cred ca de fapt a trait in canalizare pana la o varsta pai din cate stiu eu indiferent de ce lvl esti de la 0% la 100% strangi SP-uri pentru 1 lvl up MASTER si 1 sau 2 Skill LvL up, acum depinde de cate ori mori in intervalul 0-100% deci mai bine farmeaza de la low lvl....stai o luna , o luna jumate la farm dar dupa aia nu stai si te gandesti ; Vai ce fac dau up si la X skill... ...dap, farmingul cand esti mic pana pe la vreun milion de sp-uri este sfant, dupa aia nu te mai doare capul pana la 100 te duci teava...plus ca aduni si ceva banuti din treaba asta...iar daca mai esti si pur strg ti se falfaie la pve cel putin...mai trebuie numai sa iti faci set calumea de D10 pana ajungi si incepi sa il pui pe tine, asta fiind singura grija dupa ce termini acel farming si o iei la ...deal:P RESPEC"ALL :tiphat:
redule Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 si eu folosesc autum wind ( adik folosesc toate skilurile de la arcas
sweet_boy_eu Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 omg sleya ai luat ban ? http://www.rev6.com/player.asp?id=185418 asa scrie aici :(
Random Hero Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 omg sleya ai luat ban ? http://www.rev6.com/player.asp?id=185418 asa scrie aici :(n'a luat ban :) e un bug pe rev6 care arata la playeri ca au fost banati cand te uiti la profilul lor :blink:EDIT: http://img22.imageshack.us/my.php?image=bannedh.jpg
BeautifulMind Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Si la charul lui Draq'stie arata ca e banat :)
Dr4q_Sti3 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Si la charul lui Draq'stie arata ca e banat :)ti se pare
Random Hero Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 ti se parehttp://img19.imageshack.us/my.php?image=banned2s.jpghttp://img19.imageshack.us/my.php?image=notbanned.jpghttp://img19.imageshack.us/my.php?image=mebanned.jpgdaca o luam asa... toti playerii au ban daca dai cateva refresh'uri la pagina, dar toti se joaca bine mersi :blink: