Sleya Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 ba ruptule am intrebat ce fac cu acel card care mi`a cazut la event din oustick it up youre ... ;) invata sa vorbesti inainte sa postezisi nu mai ma jigni ;)
koila Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 ba ruptule am intrebat ce fac cu acel card care mi`a cazut la event din oucauta pe serverul lor oficial si daca nici acolo nu gasesti ceva concludent.. asta e... de unde vrei sa stim noi ruptule.... :-jSi nu sa bagat un event nou ce am citit eu pe site , ei te indemnau sa strangi oua de pasti. atunci va fi un event nou cu B*** miei si vopsit oua :angry1: La Dracu statul pe hi5 nu e greu dar cautatul informatiilor dspr sro daca sar putea servi pe painica .. ce bine ar fi.. ahh stai unde-i telu sa imi fac un Shout pt Avatar :blink:
alexxx70 Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 ba ruptule am intrebat ce fac cu acel card care mi`a cazut la event din ou "bai ruptule" ca sa te citez, te oftici ca nu iti stii limba materna scrisa?si mai vrei si raspuns presupun la intrebarea ta... @ Alexxx ... ms pentru questuri... le-am studiat si eu pe mmosite si.. am ajuns la concluzia ca in afara de: ... care ofera inelul ala... si nu stiu ce fel de inel este ... celelalte nu se merita facute ... chiar nu gasesc si ei ceva reward-uri mai atractive, sa iti vina pofta de facut questuri ? reward de quest level 90+ 5 weapon elixirs ? experienta oricum o iei mi repede daca ignori questurile si faci batranescul grinding, asa ca nu conteaza ca reward... cateva pagini in urma cineva pomenea de un reward de quest care te innobileaza cu titlul de knight parca.. era un print screen cu asa ceva ... nu am gasit in listele publicate ... daca poate, as dori lamuriri ... mie imi place sa fac questuri ... dar cu asemenea recompense .. da, ai perfecta dreptate, am examinat si eu recompensele de la questurile 91-100 ...parca sunt puse pur si simplu in batjocura...am intalnit questuri la lvle mici muuuuult mai interesante ca si reward...si cand te gandesti ca la lvl 98 au pus 13 questuri si din astea 13 nici unul nu prea merita facut, dar na, asta este Gaymax....restul e tacere dupa cum spunea poetul ...:P RESPEC"ALL :tiphat:
Florin_LOVE Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 hera arata closed dar is pe srv si ii si ff liber
#spoitoru# Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 "bai ruptule" ca sa te citez, te oftici ca nu iti stii limba materna scrisa?si mai vrei si raspuns presupun la intrebarea ta...da, ai perfecta dreptate, am examinat si eu recompensele de la questurile 91-100 ...parca sunt puse pur si simplu in batjocura...am intalnit questuri la lvle mici muuuuult mai interesante ca si reward...si cand te gandesti ca la lvl 98 au pus 13 questuri si din astea 13 nici unul nu prea merita facut, dar na, asta este Gaymax....restul e tacere dupa cum spunea poetul ...:PRESPEC"ALL :tiphat:in cazul in care nu ai vazut eu am intrebat frumos..daca nu are habar nu trebuia sa ma jigneasca...dar multi pt un post in+ fac orce..
Equilibrium Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 in cazul in care nu ai vazut eu am intrebat frumos..daca nu are habar nu trebuia sa ma jigneasca...dar multi pt un post in+ fac orce..oriiiicelevel up :P... vreau acuma sa ma pun sa strang oua pentru eventul ce urmeaza, sunt foarte curios :Dmai un level up si-mi pun arc de 76 :P e cineva pe Neptune care are de vanzare un arc de 85?
Sleya Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 in cazul in care nu ai vazut eu am intrebat frumos..daca nu are habar nu trebuia sa ma jigneasca...dar multi pt un post in+ fac orce.. daca vroiam sa am post-uri multe faceam spam ca idiotul pe toate forumurile...dar eu postez decat aici..despre silkroad asa k nu m-am luat de tine ca sa am un post in plus ;) m-am luat de tine ca nu stii sa "vorbeste romaneste" si ca sa iti demonstrez inca odata ca nu stii sa scrii...uitate la signature la tine...dupa ce am precizat ca se scrie server si nu "SERVAR" tu...tot cu SERVAR ai ramas la sign si cred ca oricine stie ca este corect server si nu SERVAR ... este folosit cam peste tot....la majoritatea jocurilor online inca odata.... se scrie <<<<SERVER>>> baga bine la cap...si mai treci din cand in cand pe la ora de romana...might be usefull ;) oriiiice level up :P... vreau acuma sa ma pun sa strang oua pentru eventul ce urmeaza, sunt foarte curios :D mai un level up si-mi pun arc de 76 :P e cineva pe Neptune care are de vanzare un arc de 85? GZ pt lvl up si go go pentru lvl 76 :P eu vand arc 85+7 dar pacat ca sunt pe rome :P spor la strans oua :D
lucicam Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 astazi de dim a fost oprit servarul ..apoi iau dat drumul mea cazut la event un ou din el a iesit un card apoi iar a cazut servarul (lau oprit) si iau dat drumul http://img10.imageshack.us/my.php?image=sro2009033021125832d.jpg ce pot face cu el Servar (apollo) ....daca stiai cat de cat engleza ... , iti dadeai seama ca acel card e ca sa te inegistreze la event ... LE: apropo Sleya ... cum te schimbi tu asa de usor de pe o arma pe alta ???
koila Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Voi ati primit private de la tipul asta "boy1805" cu msg : cea mai tare poza? nu stiu dece dar un site nu se termina in .php din cate am eu habar [nu prea am] oricum nu il deschideti daca veti primiti
Sleya Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 ....daca stiai cat de cat engleza ... , iti dadeai seama ca acel card e ca sa te inegistreze la event ... LE: apropo Sleya ... cum te schimbi tu asa de usor de pe o arma pe alta ??? el nu stie bine romana...ce pretentii sa mai avem la engleza... e foarte simplu aveam fire/bicheon 83 light 70 ice 50 ...am dat jos ice...am adus pacheon la lvl 50... plus 14 mastery care le mai aveam inca libere...am adus pacheon la lvl 64...apoi am inceput sa scot de la bicheon...cand am ajuns cu pacheon la 69 am inceput sa folosesc arcul pentru ca dadeam mai mult dmg decat cu blade-ul care era lvl 78 Voi ati primit private de la tipul asta "boy1805" cu msg : cea mai tare poza? nu stiu dece dar un site nu se termina in .php din cate am eu habar [nu prea am] oricum nu il deschideti daca veti primiti nu am primit :-? dar daca o sa primesc nu o sa deschid :P oricum nu obisnuiesc sa deschid nimic din ceea ce primesc de la necunoscuti :P thanks for the advice :D
sykz Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 r3 all , is nou pe forumu asta, da am si eu o intrebare, ce masteryuri is mai bune(pt pvp/pve) pt bower? Si ce armura imi recomandati pt masteryurile alea?Multi mi-au zis de pacheon/cold/light pe garment sau pacheon/fire/light pe protector .
Sleya Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 r3 all , is nou pe forumu asta, da am si eu o intrebare, ce masteryuri is mai bune(pt pvp/pve) pt bower? Si ce armura imi recomandati pt masteryurile alea?Multi mi-au zis de pacheon/cold/light pe garment sau pacheon/fire/light pe protector .parerea care am avut-o intotdeauna despre bower este si va ramane aceeasi...pahceon/fire lvl 100 light lvl 80 ice lvl 20...garment ^^ pure str desigur
sykz Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Dar dc light 80 si ice 20 ? si apoi ce iteme iti tre ca sa poti bate cv ?
sweet_boy_eu Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 loooooooooool ce tare ... serv hera e 3502/3500 si apare k e closed pe rev6
PsychoR0 Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 ia uitati ceva de pe persia :D http://img144.imageshack.us/img144/8894/sro2009032909312506.jpg atata eram aseara http://img144.imageshack.us/img144/8173/sro2009032920143384.jpg si acum sunt cam 98-99% dar imi inchisa mama calculatorul
Sleya Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Dar dc light 80 si ice 20 ? si apoi ce iteme iti tre ca sa poti bate cv ?80 light pentru parry ratio si speed si 20 ice pentru un mic snow shield...si ca sa rezisti la pvp ...poarta garment...eu port prot/armor si nukerii imi rup curul :P
sykz Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Si la mobi, cate pots hp folosesti ?, si la cati mobi party rezisti ?
Sleya Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Si la mobi, cate pots hp folosesti ?, si la cati mobi party rezisti ?bat la moobi de 90 in chin tomb...care dau cu phys attack...si rezist cam la....5-6-7 moobi de party...dar am si devil spirit :P am hp 31k la lvl 89....si gap 8 apropo...am doar mastery ridicat la 89...restul sunt la 81:P ca sa fac gap 9 sa pot farma linistit la 90....folosesc cam 250 hp pots pe tura in party de 8 acolo....
sykz Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 pana la ce lvl ai folosit hp large?Ce iteme ai pe tine?
Sleya Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 pana la ce lvl ai folosit hp large?Ce iteme ai pe tine?cam pana la lvl 83 dak tin bine minte... :-?uite setul meu...http://www.rev6.com/player.asp?id=185418legs si cizmele deabia azi m-am apucat sa le fac...k azi le-am cumparat...dar fail de cateva ori de la +4 la +5 :(
sykz Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Bun, da la un set nu asa pretentios, de genu +3,4 , nu e mai bun protectoru? ca mobii ajung sa dea destul de tare in mine asa.Eu am lvl 74 cu pacheon 74 cold 68, light 57, fire 57,pe garment si vreau sa farmez la 85 cu un set +4 si arma +5-7 , dar nu stiu ce mastery sa dau jos.
Sleya Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Bun, da la un set nu asa pretentios, de genu +3,4 , nu e mai bun protectoru? ca mobii ajung sa dea destul de tare in mine asa.Eu am lvl 74 cu pacheon 74 cold 68, light 57, fire 57,pe garment si vreau sa farmez la 85 cu un set +4 si arma +5-7 , dar nu stiu ce mastery sa dau jos.da jos cold....parerea mea...mergi pacheon/fire 100 light 80 ice 20....la 85 cu un set garment...farmezi in rock mountain fara probleme :) fire e necesar pentru orice full str...da phys dmg increase...si mag defence...ice....da doar phys def...ceea ce un full str are deja destul...so useless
sykz Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Skilele sunt destul de slabe, aku ma zbat pana la 85 cum pot si de akolo ff in 76 si dupa fac vreo 400 sp, dar cat timp am gap pot sa pastrez bufele de cold.