Smiter Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 @Minimal & MinimaI Sincer imi pare rau ca aveti o problema serioasa cu gandirea...va pot recomanda un psihiatru bun. Cat despre armele +9...a fost o simpla gluma...chiar vr eu personal sa vad TOATE ARMELE tale lvl 64 +9.Astept linkuri...in caz ca nu stii unde sa le pui iti las eu un linkSi ca sa inchid postul asta....chill it's only a game
silknoob Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 o gramada de lucruri interesante in ultimele posturi ....va multumesc pentru faptul ca am pierdut timpul sa citesc cearta asta idioata(punct) sincer e de apreciat BlackCurse ptr. intentia buna de a schimba subiectul :beer: si ca sa fiu in ton cu el atasez si eu niste linkuri http://www.silkroadforums.com/viewtopic.php?t=23483 niste arme la care deocamdata doar pot sa visez....voi?
smuggster Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Ba BLackCurse chiar nu e praf si nu e neaparat necesar daca joci de 1 an si ceva,sa joci pe acelasi caracter sau sa joci"no life" poate joaca mai putin...si da ia baga tu niste ss cu itemele tale de 64 ca eu sincer nu cred ca ai fata de asa ceva
uLise Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Salut la toti !!! Sunt un incepator in materie de Sro.. si as dori sa-mi spuneti si mie " Toate serverele au acelasi exp ?"... si daca mai sunt si alte servere :) cu exp mai maricel ;)
defiler666 Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Salut la toti !!! Sunt un incepator in materie de Sro.. si as dori sa-mi spuneti si mie " Toate serverele au acelasi exp ?"... si daca mai sunt si alte servere :) cu exp mai maricel ;)Toate serverele au aceeasi exp !! Nu exista alte servere cu exp diferita !
defiler666 Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 >>>cel mai tare blade de pe troy sos 64+9<<< <<<cel mai tare glavie de pe troy 64+9>>> Sunt sigur ca Minimal nu a auzit in viata lui de sos+9 si de aceea pun eu niste screens cu sos+9 :P
defiler666 Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Super tare faza cu spawnu !! cat despre glavia sosun52+5...daca era +9 atunci era mai buna decat 64+9 sos !!! nu inteleg ce voiai sa spui la faza cu "immortal" ...
defiler666 Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Pai asa ne'ar trebuii si noua unu in guild :D sa fie om serios , roman , si cu silk mult sa ne punem noi astrale :D "roman de incredere" ce expresie...
Guest Minimal Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Sunt sigur ca Minimal nu a auzit in viata lui de sos+9 si de aceea pun eu niste screens cu sos+9 :PWoW, SOS + 9 ?!?! in viata mea nu am vazut asa ceva.:lol: ce nub esti ...lauda`te cu SS altora. Ai idee cum poti face un Weapon +9 ? sau doar intrii pe forum sa mananci #*#*! ? btw... ca tot vb de lvl 64 sos +9, si te madresti cu ss`urile alea, ai avut in mana un lvl 64 weapon asa slab, vai de el..dar macar sa il ai ? cand o sa imi arati un SS in care o sa porti asa ceva, atunci o sa fie ok, pana atunci "shhht"WarnUP
defiler666 Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 WoW, SOS + 9 ?!?! in viata mea nu am vazut asa ceva.:lol: ce nub esti ... lauda`te cu SS altora. Ai idee cum poti face un Weapon +9 ? sau doar intrii pe forum sa mananci #*#*! ? btw... ca tot vb de lvl 64 sos +9, si te madresti cu ss`urile alea, ai avut in mana un lvl 64 weapon asa slab, vai de el..dar macar sa il ai ? cand o sa imi arati un SS in care o sa porti asa ceva, atunci o sa fie ok, pana atunci "shhht" Ma baiete stii ce zic eu...da'ti delete la cont ca nu prea iti vad rostu...te laudai ca ai SS cu armele tale sos de 64 si +7 si nush ce....nu m'am dat mare cu SS alea ..doar ti'am aratat cum arata o arma D8 ca tu mai mult de 32 nu ai !! P.S nici "nub" nu stii sa scrii...in ce cls esti ?? sau ai trecut pe la scoala ?
Guest MinimaI Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Ma baiete stii ce zic eu...da'ti delete la cont ca nu prea iti vad rostu...te laudai ca ai SS cu armele tale sos de 64 si +7 si nush ce....nu m'am dat mare cu SS alea ..doar ti'am aratat cum arata o arma D8 ca tu mai mult de 32 nu ai !! P.S nici "nub" nu stii sa scrii...in ce cls esti ?? sau ai trecut pe la scoala ? frate , ai facut 60 , eu levelu tau il fac un 2 saptamani , lasane cu impresiilea astea , ca iti zic io ca tu nu ai nici o treaba Zi`mi tu cum se scrie nub si ce inseamna, nu vreau sa`mi zica altcineva , tu vreau sa`mi zici.
Aldguth Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Asta face 60 in 2 saptamani Ahhh esti tare mai. Invatane si pe noi Newcomer>newbie>noob>nub.
Guest Minimal Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Arrow supermul jucator al tuturor jocurilor MMORPG din toate timpurile, zeul pc`urilor, cunoscator al celor mai ascunse buguri din MMORPGs, lasa`ne frate. AM ZIS SI O MAI ZIC ! NU FACETI CONFUZIE INTRE MinimaL si Minima i care, scris cu majuscula arata MinimaI (i) nu L (l).
Aldguth Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Ma doare fix in cot cine esti. Te iei de jucatori care chiar stiu acest joc, si bagi niste tampenii de care nici comunitatea koreana nu a auzit (60 in 2 saptamani), cum sa nu ma bag si eu si sa rad un pic de tine?Pana nu arati o pictura cu atotputernicul tau caracter de level 60 +, nu o sa fi decat un mare mincinos si un bagator in seama in ochii mei, si se pare ca in a tuturor celor care posteaza in acest thread.
Lord of round table Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 cei 2 minimali ... abia aterizati pe aici.. ori postati on topic ori lasati lumea in pace..riscati suspendul pe forum
ratseloP Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 cei 2 minimali ... abia aterizati pe aici.. ori postati on topic ori lasati lumea in pace..riscati suspendul pe forummai mult ca sigur vor avea suspend...
Smiter Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Deci daca inteleg eu bine Minimal face lvl 60 in 2 saptamani deci 70 in 3-4...iar un bot cu silk face 70 in 1 luna jumate...pe langa asta Minimal face arme sos de lvl 64+ 9.Ar trebui sa fie vandut :D dar la cat k*t mananca nu cred ca l-ar cumpara cineva. Cu toate astea...am si eu o rugaminte catre jucatorii de sro care stiu sa ii respecte pe ceilalti...nu il mai bagati in seama pe Minimal...nu este nimeni obligat sa ii citeasca aberatiile
Guest Minimal Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 @Arrow, chill omule... si refresh your eyes. Uite cine a zis ca face lvl 60 in 2 sapt si nu ma acuza doar ca asa ai tu chef. Minimai a dat reply`ul acela . oO
smuggster Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Stie cineva daca pot comanda silk cu un card la alta banca in afarad de BCR?Merci anticipatP.S:MinimaI si Minimal cred ca sunt baietii din XS-Team!Poate au schimbat ipurile sau posteaza din alta parte cu usere noi
The Wizard Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 io am un caracter de str only, se intampla ceva (naspa) daca bag iteme care au si +int ?
Sp4wN`19 Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Minimal si Minimai sunt 2 persoane diferite.Minimai suspend permanent pentru limbaj.Daca mai vad certuri se va lasa cu suspenduri.
defiler666 Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Stie cineva daca pot comanda silk cu un card la alta banca in afarad de BCR?Merci anticipatP.S:MinimaI si Minimal cred ca sunt baietii din XS-Team!Poate au schimbat ipurile sau posteaza din alta parte cu usere noiDin cate stiu eu numai cardurile de la BCR poti cumpara silk....dar te poti informa mai bine despre asta de pe site'ul oficial al jocului www.silkroadonline.net
Aldguth Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Haha, nu eu am scris asta: "Arrow supermul jucator al tuturor jocurilor MMORPG din toate timpurile, zeul pc`urilor, cunoscator al celor mai ascunse buguri din MMORPGs, lasa`ne frate. " ca sa fiu nevoit sa ma "racoresc". Eu i-am spus lui minimal la, nu stiu de ce te bagi in sfecla, decat daca nu iti iei singur apararea.
smuggster Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Pe siteul oficial nu scrie decat tipurile de carduri cum ar fi Visa sau Maestro
Smiter Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Daca merge cu alt tip de card imi umplu contu cu silk ( cardul sefului ) :-"