PsychoR0 Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 e un bower la roc(lvl 107) spunetimi ca eu habar nu am ce are ala pe quiqk slot EDIT: gata miam dat seama e strong bow :P
sweet_boy_eu Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 oh si postati un loader pt versiunea noua k ala vechi mie nu imi merge Multzumesc :tiphat:
Florin_LOVE Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 http://www.rev6.com/stats/servercapacity.asp hahahha deja sunt 2/3500 pe xian mereu cand ii orce inspectie generala sunt minim un admin asa mai la sfarsitul inspectie ca sa tersteze toate bugurile care le-au bagat si le-au scos ;) ce naspa ii la informatica oh si postati un loader pt versiunea noua k ala vechi mie nu imi merge Multzumesc :tiphat: nici nu o aparut loader si tu vrei versiune noua?? poftim cand aapre va scrie deasuprea pozer versiuna curenta a sro!! http://rev6.nihplod.com/index.php/Loader
Florin_LOVE Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 merge gooo unique huf nu merge botu stai relax Sbot-ul apare ff repede maxin 2 ore
redule Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 stai relax Sbot-ul apare ff repedemaxin 2 orepb era ca vroiam sa ma bag la somn nu lata:)))nam dormit mia deloc aseara si de aia:P
sweet_boy_eu Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 pfff o inlocuit jewel box cu eggs :) si pica nush ce card de la eggs si te inscrii la nush ce event si scrolluri de sp
Random Hero Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 ce idioti...mai baga o mini inspectie de fiecare data uita sa faca ceva... si trebuie inca una
alexxx70 Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 ...au zis ca tine numai jumate de ora da' acu sa vedem ce si cum ca eu nu-i cred pe astia ...redule aici ai toate questurile intre 45 si 90...cauta si tu ce quest ai nevoie pe aceasta pagina... http://silkroadaddiction.com/wiki/List_of_...Quin_Shi_Quests RESPEC"ALL :tiphat:
Sleya Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 de fiecare data uita sa faca ceva... si trebuie inca una cum am zis....idioti
Random Hero Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 cand au dat mini-inspectia de marti (parca acum doua saptamani) cand luai disconnect daca incercai sa cumperi hp/mp pots... tot 30 de minute au zis ca tine, dar au deschis serverele in 15 minute :D
redule Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 ...au zis ca tine numai jumate de ora da' acu sa vedem ce si cum ca eu nu-i cred pe astia ...redule aici ai toate questurile intre 45 si 90...cauta si tu ce quest ai nevoie pe aceasta pagina... http://silkroadaddiction.com/wiki/List_of_...Quin_Shi_Quests RESPEC"ALL :tiphat: thx man raman dator
Random Hero Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 ...s-a dat drumul deja... anyway... nu mai stau de sro acum... diseara.. ca acum ma pregatesc de scoala #-o bafta la strans oua
koila Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 sa ma .. pe ouale lor.. de pasti va fi acel event....
Tzun4my Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 De unde pot downloada programul ala care merge sa intru de mai multe ori in joc? :( :( :(
Sleya Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 huhuhuhu mi-am cumparat cizme SUN de 9D cu 25 mil :P si au si immortal 6 si lucky 5 :D
alexxx70 Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 huhuhuhu mi-am cumparat cizme SUN de 9D cu 25 mil :P si au si immortal 6 si lucky 5 :D...e bine ca mai prinzi si fraieri de astia :P:P...eu astept la Medusa dar deocamdata sunt solo pe aici...poate vin playerii sa vad si eu cum e :P...si apropo azi dupa inspectie primul server full a fost Babel apoi Apollo si pe locul 3 este serverul Rome...RESPEC"ALL :tiphat:
#spoitoru# Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 astazi de dim a fost oprit servarul ..apoi iau dat drumul mea cazut la event un ou din el a iesit un card apoi iar a cazut servarul (lau oprit) si iau dat drumulhttp://img10.imageshack.us/my.php?image=sro2009033021125832d.jpgce pot face cu elServar (apollo)
Sleya Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 ...e bine ca mai prinzi si fraieri de astia :P:P...eu astept la Medusa dar deocamdata sunt solo pe aici...poate vin playerii sa vad si eu cum e :P ...si apropo azi dupa inspectie primul server full a fost Babel apoi Apollo si pe locul 3 este serverul Rome... RESPEC"ALL :tiphat: da...iubitul meu server...rome...am intrat si eu cu stallerul....l-am pus in jangan...si mai mult de 5 min nu a stat logat....a luat disc...si cu main charul pe care am premium....m-am teleportat de 4 ori jangan-dw-hotan-jangan si nu am luat disc...cu ala ca stateam pur si simplu pe stall...poc disc... astazi de dim a fost oprit servarul ..apoi iau dat drumul mea cazut la event un ou din el a iesit un card apoi iar a cazut servarul (lau oprit) si iau dat drumul http://img10.imageshack.us/my.php?image=sro2009033021125832d.jpg ce pot face cu el Servar (apollo) "SERVARUL" nu a fost oprit...a fost inspectia saptamanala obisnuita...e chiar asa greu sa vorbeste limba romaneste? omg... esti cumva related to this guy ... ...
#spoitoru# Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 da...iubitul meu server...rome...am intrat si eu cu stallerul....l-am pus in jangan...si mai mult de 5 min nu a stat logat....a luat disc...si cu main charul pe care am premium....m-am teleportat de 4 ori jangan-dw-hotan-jangan si nu am luat disc...cu ala ca stateam pur si simplu pe stall...poc disc... "SERVARUL" nu a fost oprit...a fost inspectia saptamanala obisnuita...e chiar asa greu sa vorbeste limba romaneste? omg... esti cumva related to this guy ... ... ba ruptule am intrebat ce fac cu acel card care mi`a cazut la event din ou
Birchoff Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 @ Alexxx ... ms pentru questuri... le-am studiat si eu pe mmosite si.. am ajuns la concluzia ca in afara de: "Level 100 Starting NPC: WalYoung Ending NPC: WalYoung Objectives:Collect the White Viper?s Blood Quest Unlocked:Neutralize the Poison Quest Required:The Truth 2 Quest Mobs:ShinMoo The Man of Flames;SoSo the Black Viper;BeakYung the White Viper Quest Reward:Exp. 2740000 / 10th grace Class C ring " ... care ofera inelul ala... si nu stiu ce fel de inel este ... celelalte nu se merita facute ... chiar nu gasesc si ei ceva reward-uri mai atractive, sa iti vina pofta de facut questuri ? reward de quest level 90+ 5 weapon elixirs ? experienta oricum o iei mi repede daca ignori questurile si faci batranescul grinding, asa ca nu conteaza ca reward... cateva pagini in urma cineva pomenea de un reward de quest care te innobileaza cu titlul de knight parca.. era un print screen cu asa ceva ... nu am gasit in listele publicate ... daca poate, as dori lamuriri ... mie imi place sa fac questuri ... dar cu asemenea recompense .... ... :tiphat:
m4R10 Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 @ Alexxx ... ms pentru questuri... le-am studiat si eu pe mmosite si.. am ajuns la concluzia ca in afara de: "Level 100 Starting NPC: WalYoung Ending NPC: WalYoung Objectives:Collect the White Viper?s Blood Quest Unlocked:Neutralize the Poison Quest Required:The Truth 2 Quest Mobs:ShinMoo The Man of Flames;SoSo the Black Viper;BeakYung the White Viper Quest Reward:Exp. 2740000 / 10th grace Class C ring " ... care ofera inelul ala... si nu stiu ce fel de inel este ... celelalte nu se merita facute ... chiar nu gasesc si ei ceva reward-uri mai atractive, sa iti vina pofta de facut questuri ? reward de quest level 90+ 5 weapon elixirs ? experienta oricum o iei mi repede daca ignori questurile si faci batranescul grinding, asa ca nu conteaza ca reward... cateva pagini in urma cineva pomenea de un reward de quest care te innobileaza cu titlul de knight parca.. era un print screen cu asa ceva ... nu am gasit in listele publicate ... daca poate, as dori lamuriri ... mie imi place sa fac questuri ... dar cu asemenea recompense .... ... :tiphat: Sunt niste idioti, le e greu sa faca questuri ? Ar fi foarte misto jocu dac ar avea mult mai multe questuri si mult mai interesante, dar asa doar grind, devine foarte plictisitor jocul. Doar grind grind grind grind grind !