alexxx70 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 cativa pure int cu snow shield max chiar se plangeau ca in Gang Bang nu puteau lupta si era valabil cu 0. Deoarece Dmg -ul se aduna de la toti si le lua mana.Oricum asta e la alegerea fiecaruia. Eu imi fac nuker fara COLD doar : Bich/light/fire 100 si pe protec [fara +5+6 nu ma avant in lupte MARI] Voi vedea ce iese cu masterurile astea.. oricum cred ca va fii bine :D ...da koila in acest caz ai dreptate cu cumularea damage-ului ce sfarseste prin lipsa de mana...vezi tu...sau mai bine vedeti voi cu totii cum se poate schimba in acest joc orice oricand oriunde in functie de una sau mai multe conditii?asta ca aviz amatorilor ce sustin ca X sau Y este buildul suprem in toate, pvp, pve, job, wars etc...ce e bun la un moment dat poate sa fie rau in alt context si viceversa...si vorba ta si a altora...cel mai bun build e cel ce se impaca cu cerintele si experienta ta proprie in acest joc...linii generale pt builduri sunt multe dar uneori cateva subtilitati ale acestor linii generale fac sa ai un char care sa fie pe masura abilitatilor tale dar chestia este ca de multe ori trebuie sa pui si creierul la contributie nu numai muschiul sau botul... fratilor imi convine sa iau 2 dc si apoi sa-mi iasa item +5 din prima )))))))) ...zi merci, asta a fost noroc nu o regula pt alchemy...si apropo de disconectul de care vorbeai mai inainte ...de obicei aceste disconecturi au ca si cauze principale ori un semnal slab de net ori un pc slab asa ca vezi ce poti imbunatati in acest caz... NU BAGA NIMICA, LASAL PURE STR, EU ZIC CA E MAI BUN ASA. ...si eu zic la fel RESPEC"ALL :tiphat:
Sleya Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Si eu sunt de acord cu baietii...lasal pure STR...este mai bine...si cine a zis ca daca il fci hybrid dai mai mult dmg...cum crezi tu ca dak ai mai putine puncte bagate la STR o sa dai mai mult dmg ca arcas cu skilluri de pacheon?
XposeX Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Daca ai puncte mai putine ? Punctele sunt aceleasi, conteaza cum le distribui. Poti da dmg mai mare, nu e nimic gresit in ce a zis. O arma de CHN are si phy si mag dmg, so... bagi str si int ... dai dmg mai mic si pe phy si pe mag, dar adunate arata destul de frumos. oOAnyway, arcasul meu e pure str, si asa ramane.
Sleya Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Daca ai puncte mai putine ? Punctele sunt aceleasi, conteaza cum le distribui. Poti da dmg mai mare, nu e nimic gresit in ce a zis. O arma de CHN are si phy si mag dmg, so... bagi str si int ... dai dmg mai mic si pe phy si pe mag, dar adunate arata destul de frumos. oO Anyway, arcasul meu e pure str, si asa ramane. Citeste mai bine...am zis mai putine puncte bagate la str nu mai putine puncte in total ^^ eu nu cred k dak esti full str dai mai mult dmg decat dak esti hybrid str parerea mea ...apropo lvl up 89 :P BTW primul SOM drop de pe rome :P i-a cazut unui prieten...roman :D http://img219.imageshack.us/my.php?image=sro2009032923382583.jpg eXceS guild ROCKS :P
koila Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 puff eu pe cap 90 am luat sun head heavy armor si lam dat foarte ieftin deoarce nu erau decat 2 useri pe server ce foloseau acest tip de armura :(
redule Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 mai am de facut 1.33% si m-a prin o lene dinaia pur romaneasca aoleu :) si mai am de farmat si 14k sp pentru skilluri la 76. eu am afcut de dimineata pana acuma 39% traiasca sBot acusi is lvl 76 si schimb arcu:X , skiluri noi:X
XposeX Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Si eu pana maine seara lvl 76, si eu schimb arcul ! xDD
Sleya Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 La noi pe rome sunt multi warrior si se vand destul de scump sunurile :P si HA ... dar e norocos ca el poarta HA combinat cu LA :P are sun head 9D dar somul de 10D este mai bun...si exact genderul lui...female :Dsi yupiii pacheon lvl 81 :P ink un lvl si incep farming cu gap 9 ^^
koila Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 La noi pe rome sunt multi warrior si se vand destul de scump sunurile :P si HA ... dar e norocos ca el poarta HA combinat cu LA :P are sun head 9D dar somul de 10D este mai bun...si exact genderul lui...female :Dsi yupiii pacheon lvl 81 :P ink un lvl si incep farming cu gap 9 ^^tu ai trecut dp blade pe Arc cu Curst? sau si item mall skill edit?
Sleya Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 tu ai trecut dp blade pe Arc cu Curst? sau si item mall skill edit? am trecut de pe blade pe arc numai cu cursed hearts...nu se merita sa dai atata silk ca sa scoti skillurile doar daca nu ai ce face cu banii eu am fost arcas de la bun inceput...pana la lvl 80 am fost arcas....apoi m-am mutat pe blade cand s-a deschis 9D iar acum cand s-a deschis 10D m-am mutat inapoi pe arc ...mai mult pentru ca pentru blade trebuia sa farmez 900 k sp...pentru arc mai imi trebuiesc 250 k :)
alexxx70 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Questuri pt lvls 91-100Quest name:Ultimate Cure 2Area:Qin-Shi Tomb floor 3Level 91 Starting NPC: YangyunEnding NPC: YangyunObjectives:Collect 125 Tomb Beetle Wings Quest Unlocked:NoneQuest Required:Ultimate Cure 1Quest Mobs:Tomb BeetleQuest Reward:Exp. 1800000 / GOLD 130000 / Skill Exp. 12500--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Quest name:Ishak's Favor 1Area: Qin-Shi Tomb floor 3Level 91 Starting NPC: Ishyak Ending NPC: IshyakObjectives:Collect 25 Tomb Snake Slave Scale Quest Unlocked:Ishak*s Favor 2Quest Required:NoneQuest Mobs:Tomb Snake SlaveQuest Reward:Exp. 1800000 / GOLD 130000 / Skill Exp. 12500 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Quest name:Ultimate Cure 3Area: Qin-Shi Tomb floor 3Level 92 Starting NPC: YangyunEnding NPC: YangyunObjectives:Collect 150 Tomb Pest Shells Quest Unlocked:NoneQuest Required:Ultimate Cure 2Quest Mobs:Tomb PestQuest Reward:Exp. 2200000 / GOLD 170000 / Skill Exp. 60000 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Quest name:Ishak's Favor 2Area: Qin-Shi Tomb floor 3Level 93 Starting NPC: IshyakEnding NPC: IshyakObjectives:Collect 20 Hard Scales of Tomb SnakemanQuest Unlocked:NoneQuest Required:Ishak*s Favor 1Quest Mobs:Tomb SnakemanQuest Reward:Exp. 2000000 / GOLD 130000 / Skill Exp. 40000 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Quest name:A Son's HeartArea: Qin-Shi Tomb floor 3Level 94 Starting NPC: ChoiyoungEnding NPC: Choiyoung Objectives:Collect 175 Essence of the Cold Quest Unlocked:NoneQuest Required:NoneQuest Mobs:Essence of the ColdQuest Reward:Exp. 1200000 / GOLD 190000 / Skill Exp. 35000 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Quest name:Accessory Material 1Area: Qin-Shi Tomb floor 3Level 94 Starting NPC: JinjinEnding NPC: JinjinObjectives:Collect 50 Venom of Tomb Snake Lady Quest Unlocked:Accessory Material 2Quest Required:NoneQuest Mobs:Tomb Snake LadyQuest Reward:Exp. 1000000(Silkroad powerleveling) / 66000 Silkroad gold----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Quest name:Accessory Material 2Area: Qin-Shi Tomb floor 3Level 94 Starting NPC: JinjinEnding NPC: Yangyun Objectives:Refine the Venom of Tomb Snake LadyQuest Unlocked:Accessory Material 3Quest Required:Accessory Material 1----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Quest name:Accessory Material 3Area: Qin-Shi Tomb floor 3Level 94 Starting NPC: JinjinEnding NPC: Jinjin Objectives:Collect 10 Bi Young Quest Unlocked:NoneQuest Required:Accessory Material 2Quest Mobs:NoneQuest Reward:Exp. 400000 ----------------------------------------------------------------------------------------Quest name:Vengeful Heart of Tomb SnakeArea: Qin-Shi Tomb floor 3Level 95 Starting NPC: JinjinEnding NPC: JinjinObjectives:Collect Calabash Bottle with Blood Quest Unlocked:NoneQuest Required:NoneQuest Mobs:Snake General Ki,Snake General Jung,Snake General Yul,Snake General HewQuest Reward:Exp. 2000000 / Skill Exp. 50000 / 3 Jinjin's advanced resurrection scroll------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Quest name:Respect for the EldersArea: Qin-Shi Tomb floor 3Level 95 Starting NPC: HwangnoEnding NPC: Hwangno Objectives:Collect 60 Tomb Snake Servant Scale Quest Unlocked:NoneQuest Required:NoneQuest Mobs:Tomb Snake ServantQuest Reward:Exp. 1600000 / GOLD 107000 / Skill Exp. 20000------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Quest name:Tomb Snake DevilArea: Qin-Shi Tomb floor 4Level 96 Starting NPC: JeonghyeEnding NPC: Jeonghye Objectives:Collect 100 Tomb Snake Devil Shells Quest Unlocked:NoneQuest Required:NoneQuest Mobs:Tomb Snake DevilQuest Reward:Exp. 2070000 / GOLD 140000 / Skill Exp. 25000------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Quest name:Juju’s JealousyArea: Qin-Shi Tomb floor 4Level 97 Starting NPC: JujuEnding NPC: Juju Objectives:Hunt 300 Tomb Snake Mistress Quest Unlocked:NoneQuest Required:NoneQuest Mobs:Tomb Snake MistressQuest Reward:Exp. 1300000 /82000 Silkroad gold/ Skill Exp. 15000 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Quest name:Sonhyeon's PleaArea: Qin-Shi Tomb floor 4Level 98 Starting NPC: SonhyeonEnding NPC: Sonhyeon Objectives:Speak with KushanQuest Unlocked:Colleting the TentaclesQuest Required:NoneQuest Mobs:NoneQuest Reward:Exp. 16000(Silkroad powerleveling)----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Quest name:Collecting the TentaclesArea: Qin-Shi Tomb floor 4Level 98 Starting NPC: SonhyeonEnding NPC: SonhyeonObjectives:Collect 100 Sharp Tentacles Quest Unlocked:Campaign against the Tomb SnakeQuest Required:Sonhyeon's PleaQuest Mobs:Tomb Snake Worker,Tomb Snake MasterQuest Reward:Exp. 2200000----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Quest name:Campaign against the Tomb SnakeArea: Qin-Shi Tomb floor 4Level 98 Starting NPC: SonhyeonEnding NPC: Sonhyeon Objectives:Hunt 100 Tomb Snake Worker’s;Hunt 200 Tomb Snake Master’s;Hunt 300 Tomb Snake Lord’s Quest Unlocked:Eliminate the ThreatQuest Required:Colleting the TentaclesQuest Mobs:Tomb Snake Worker;Tomb Snake Master;Tomb Snake LordQuest Reward:Exp. 2530000 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Quest name:Eliminate the ThreatArea: Qin-Shi Tomb floor 5Level 98 Starting NPC: SonhyeonEnding NPC: Sonhyeon Objectives:Hunt JeonUk The Black Tortoise;Hunt YumJae The Blue Hawk;Hunt TaeHo The Blue Dragon;Hunt SoHaow The White Tiger Quest Unlocked:NoneQuest Required:Campaign against the Tomb SnakeQuest Mobs:JeonUk The Black Tortoise;YumJae The Blue Hawk;TaeHo The Blue Dragon;SoHaow The White TigerQuest Reward:Exp. 2200000 / Skill Exp. 80000 / 5 Intensifing Elixir(weapon)--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Quest name:Sochil’s FavorArea: Qin-Shi Tomb floor 4Level 98 Starting NPC: SochilEnding NPC: Yangyun Objectives:Deliver Sochil’s Calabash Bottle to Yang Yizhi the HealerQuest Unlocked:Cure the PoisonQuest Required:NoneQuest Mobs:NoneQuest Reward:Exp. 16000--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Quest name:Cure the PoisonArea: Qin-Shi Tomb floor 4Level 98 Starting NPC: YangyunEnding NPC: WalYoung Objectives:Speak with WalYoungQuest Unlocked:The BloodQuest Required:Sochil’s FavorQuest Mobs:NoneQuest Reward:Exp. 16000 --------------------------------------------------------------------------------Quest name:The BloodArea: Qin-Shi Tomb floor 4Level 98 Starting NPC: WalYoungEnding NPC: WalYoungObjectives:Deliver the Bottle with Blood to Yang YizhiQuest Unlocked:Capture the Tomb Snake MasterQuest Required:Cure the PoisonQuest Mobs:NoneQuest Reward:Exp. 16000 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Quest name:Capture the Tomb Snake MasterArea: Qin-Shi Tomb floor 4Level 98 Starting NPC: YangyunEnding NPC: YangyunObjectives:Capture the Tomb Snake MasterQuest Unlocked:Imperfect CureQuest Required:The BloodQuest Mobs:Tomb Snake MasterQuest Reward:Exp. 930000 --------------------------------------------------------------------------------------------------Quest name:Imperfect CureArea: Qin-Shi Tomb floor 4 Level 98 Starting NPC: YangyunEnding NPC: Sochil Objectives:Deliver the Temporary Antidote to SochilQuest Unlocked:Where is the White Viper 1Quest Required:Capture the Tomb Snake MasterQuest Mobs:NoneQuest Reward:Exp. 16000 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Quest name:Where is the White Viper 1Area: Qin-Shi Tomb floor 4Level 98 Starting NPC: Sochil Ending NPC: Sochil Objectives:Collect information from Entertainer So-Ok;Collect information from Entertainer Juju;Collect information from Entertainer Ahjin;Collect information from Entertainer Mihyang;Collect information from Entertainer Juyeong;Collect information from Entertainer YumiQuest Unlocked:Where is the White Viper 2Quest Required:Imperfect CureQuest Mobs:NoneQuest Reward:Exp. 16000 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Quest name:Where is the White Viper 2Area: Qin-Shi Tomb floor 4Level 98 Starting NPC: Sochil Ending NPC: SochilObjectives:Speak with LeebaekQuest Unlocked:Tears of the Tomb Snake SoulQuest Required:Where is the White Viper 1Quest Mobs:NoneQuest Reward:Exp. 16000------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Quest name:Tears of the Tomb Snake SoulArea: Qin-Shi Tomb floor 4 Level 98 Starting NPC: LeebaekEnding NPC: LeebaekObjectives:Collect 20 Tears of Tomb Snake Soul Quest Unlocked:Deliver the Tears of the Tomb Snake SoulQuest Required:Where is the White Viper 2Quest Mobs:Tomb Snake SoulQuest Reward:Exp. 440000 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Quest name:Deliver the Tears of the Tomb Snake SoulArea: Qin-Shi Tomb floor 4Level 98 Starting NPC: LeebaekEnding NPC: Leebaek Objectives:Deliver the Tears of the Tomb Snake Soul to WalYoungQuest Unlocked:In Search of the White ViperQuest Required:Tears of the Tomb Snake SoulQuest Mobs:NoneQuest Reward:Exp. 16000 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Quest name:To HotanArea: Qin-Shi Tomb floor 4Level 99 Starting NPC: LeebaekEnding NPC: LeebaekObjectives:Deliver Leebaek’s Letter to Ma Mu DiQuest Unlocked:Tears of the Tomb SnakeQuest Required:In Search of the White ViperQuest Mobs:NoneQuest Reward:Exp. 660000 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Quest name:Tears of the Tomb SnakeArea: Qin-Shi Tomb floor 4Level 99 Starting NPC: LeebaekEnding NPC: LeebaekObjectives:Collect 100 Tears of Tomb Snake Quest Unlocked:To Flame Sprite 1Quest Required:To HotanQuest Mobs:Tomb Snake LordQuest Reward:Exp. 450000----------------------------------------------------------------------------------------------------------Quest name:To Flame Sprite 1Area: Qin-Shi Tomb floor 4Level 99 Starting NPC: LeebaekEnding NPC: Leebaek Objectives:Deliver Leebaek’s Letter to ShinMoo Quest Unlocked:To Flame Sprite 2Quest Required:Tears of the Tomb Snake--------------------------------------------------------------------------------------------------------------Quest name:To Flame Sprite 2Area: Qin-Shi Tomb floor 4Level 99 Starting NPC: ShinMooEnding NPC: LeebaekObjectives:Go with ShinMoo to the exit that leads to the 4th levelQuest Unlocked:The Truth 1Quest Required:To Flame Sprite 1Quest Mobs:Assassin------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Quest name:The Truth 1Area: Qin-Shi Tomb floor 4Level 99 Starting NPC: LeebaekEnding NPC: Leebaek Objectives:Speak with LeebaekQuest Unlocked:The Truth 2Quest Required:To Flame Sprite 2--------------------------------------------------------------------------------Quest name:The Truth 2Area: Qin-Shi Tomb floor 4Level 99 Starting NPC: WalYoungEnding NPC: WalYoungObjectives:Go to Flame Sprite with WalYoungQuest Unlocked:The Blood of the White ViperQuest Required:The Truth 1Quest Mobs:Tomb Snake LordQuest Reward:5 Secret Medicine of Instant Recovery --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Quest name:The Blood of the White ViperArea: Qin-Shi Tomb floor 6Level 100 Starting NPC: WalYoungEnding NPC: WalYoungObjectives:Collect the White Viper’s Blood Quest Unlocked:Neutralize the PoisonQuest Required:The Truth 2Quest Mobs:ShinMoo The Man of Flames;SoSo the Black Viper;BeakYung the White ViperQuest Reward:Exp. 2740000 / 10th grace Class C ring --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Quest name:Neutralize the PoisonArea: Qin-Shi Tomb floor 6Level 100 Starting NPC: WalYoungEnding NPC: WalYoung Objectives:Deliver the White Viper’s Blood to SochilQuest Unlocked:NoneQuest Required:The Blood of the White ViperQuest Mobs:NoneQuest Reward:Exp. 865000 / Skill Exp. 10000Sper sa va fie de folos celor care va vine cheful de vreun quest pt fun sau de ce nu chiar pt reward...daca doriti o descriere mai amanuntita a fiecarui quest si prin asta ma refer la ce spun NPC-ii cu pricina de la care luati acest quest va pot servi si cu asta...bafta si sa auzim de droape klumea guysRESPEC"ALLLE ; PLS daca vreti sa va referiti la ceva din acest post al meu PLSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS nu dati quote la TOATA PAGINA .....fiti si voi mai selectivi...
PsychoR0 Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Daca ai puncte mai putine ? Punctele sunt aceleasi, conteaza cum le distribui. Poti da dmg mai mare, nu e nimic gresit in ce a zis. O arma de CHN are si phy si mag dmg, so... bagi str si int ... dai dmg mai mic si pe phy si pe mag, dar adunate arata destul de frumos. oOAnyway, arcasul meu e pure str, si asa ramane.eu am pomenit despre acest lucru cu punctele in int pentru ca am un prieten a bagat de la lvl 1 la lvl 6 numai int si dupaia numai str si e lvl 78 cu gap 9 si da dmg cu 3,4k mai mult decat un arcas de 83 (despre care stiu ca e 83 pentru ca era in pt ) si amandoi au iteme full blue ;)
IINeoII Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Hercules xDi`auzi ce coincidenta..ce nickname ai?
sweet_boy_eu Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 wtf? nu trebuia sa se termine inspectia deja ??
Guest Dott Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Care joaca pe sparta am nevoie de 1 guild am lv 68 dati un pm in joc la MariaN2 ;)
redule Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 wtf? nu trebuia sa se termine inspectia deja ?? mai are o ora sau mai bine zis 45 de min (tine 3 ore a inceput la ora 7 si se termina la ora 10) eu joc pe saturn:P
sweet_boy_eu Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 http://www.rev6.com/stats/servercapacity.asp hahahha deja sunt 2/3500 pe xian
Zuzuzzz Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Salut.. Stiu ca s a mai discutat... Dar sa reinoiesc intrebarea si sa aflam daca a mai aparut un bot ceva...FREE SA FIE Si dupa opinia voastra care bot free este cel mai bun?!
redule Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Salut.. Stiu ca s a mai discutat... Dar sa reinoiesc intrebarea si sa aflam daca a mai aparut un bot ceva...FREE SA FIE Si dupa opinia voastra care bot free este cel mai bun?!sroking parca si apoi agbot incearca si u dar dac vrei sa fie un bot cu adevarat but incearca si plateste 5 euro pe luna mie nu mi se pare asa scump
alexxx70 Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 stie cineva de unde iau questu la goat??sa inteleg ca te intereseaza questurile dintre lvlelel 80-91?? ca daca da am sa fac un efort si o sa le pun si pe aleaRESPEC"ALL :tiphat:
redule Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 sa inteleg ca te intereseaza questurile dintre lvlelel 80-91?? ca daca da am sa fac un efort si o sa le pun si pe aleaRESPEC"ALL :tiphat:dau o bere daca ma ajuti :D
Zuzuzzz Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Sroking se plateste acum.... si este mai bun decat agbot. Multumesc!Astept alte pareri... Cu siguranta intereseaza pe unii....