Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

asa credeti voie ca cel mai bun build pentru un arcas dar eu raman tot cu ice fire

am nevoie mai mult de phy defence decat de speed sau parry ration

app cu un set bun toate cu str 5 am ajuns sa am 17498 viata :)

@BlueNuker cand ai sa ajungi pe la lvl 75 - 76 cu schilurile de la arcas si imbue pe ice ai sa obesrvi ca nici nu iti mai trebuie snow shield la pvp ;)

Posted

Faza cu 100 pach/fire/light nu e prea buna pentru capul ce va urma..avand in vedere ca o sa trebuiasca sa dai niste mastery jos...10/20 daca bagi light 100...o sa dai level up si la skilluri..rezulta mai multe curst hearts de adunat.Insa daca bagi 20 ice...doar snow shield + pasiva auxiliar...o sa ai de adunat doar 230inimi...

Posted

asa credeti voie ca cel mai bun build pentru un arcas dar eu raman tot cu ice fire

@BlueNuker cand ai sa ajungi pe la lvl 75 - 76 cu schilurile de la arcas si imbue pe ice ai sa obesrvi ca nici nu iti mai trebuie snow shield la pvp ;)

Am deja 75 :P si nu-mi trebe cold pentru ca tot ii zapacesc pe aia de lvl meu :P

Posted

poate ca ai dreptate ca nu mai ai nevoie de snow shield la pvp dar asta cu conditia sa traga un singur adversar in tine, dar ce te faci cand chiar la pvp-uri sau la job sau la guild war sunt vreo 3-4 care trag in tine?cred ca atunci iti cam salveaza pielea snow shield-ul ala atata de hulit de unii,nu?

Posted

Am deja 75 :P si nu-mi trebe cold pentru ca tot ii zapacesc pe aia de lvl meu :P

dar pe aia mai mari ca u ii zapacesti ??:)

eu la 72 (aveam bow72+7) ma bateam cu nuker de lvl 76 si dupa ce ii se termina snow shield nu mai avea o sansa in fata mea;)

@alexxx70 ai dreptate la job sau guild war snow iti salveza pielea

Posted

dar pe aia mai mari ca u ii zapacesti ??:)

eu la 72 (aveam bow72+7) ma bateam cu nuker de lvl 76 si dupa ce ii se termina snow shield nu mai avea o sansa in fata mea;)

@alexxx70 ai dreptate la job sau guild war snow iti salveza pielea

auzi, daca ar fi sa ma bat cu un nuker de lvl 76 fara snowshield cum zici tu, il bat din 2 skilluri cel mult :)) oricum, asa voi face 80 light si 20 cold.

Posted

auzi, daca ar fi sa ma bat cu un nuker de lvl 76 fara snowshield cum zici tu, il bat din 2 skilluri cel mult :)) oricum, asa voi face 80 light si 20 cold.

te-ai lovit la cap ce ai :))

sa ai u lvl 72 si sa bati nuker de 76 din 2 skiluri =))

mai copilui revinoti mai bea doua cani de lapte si mai vorbim

app de cat timp joci sro??

Posted

unde am zis ca am 72? eu zic sa te uiti peste ce am scris 2 posturi mai sus...

@abea acuma am vazut ca ai zis ca aveai lvl 72, nu trebe sa te amabalezi in halu asta ca nu e sfarsitu' lumii

@si joc sro de aproximativ 4 ani

Posted

unde am zis ca am 72? eu zic sa te uiti peste ce am scris 2 posturi mai sus...

@abea acuma am vazut ca ai zis ca aveai lvl 72, nu trebe sa te amabalezi in halu asta ca nu e sfarsitu' lumii

@si joc sro de aproximativ 4 ani

nu m-am ambalat stai lin :)

si eu joc silk de vreo 3 ani

si nici nu am zis ca ai lvl 72:)

Posted

A spus fara SNOWSHIELD. De unde stii ? Poate are arma sun :)

Posted

vad ca pentru multi snow shieldul e totul pentru un Nuker, dar oare tactica nu este mai buna decat un snow shield? eu zic ca da, dece? pentru ca daca in cele 2 minute de snow shield nu lai Terminat pe adversar... ai sa fii pus la pamant :crybaby:

Posted

vad ca pentru multi snow shieldul e totul pentru un Nuker, dar oare tactica nu este mai buna decat un snow shield? eu zic ca da, dece? pentru ca daca in cele 2 minute de snow shield nu lai Terminat pe adversar... ai sa fii pus la pamant :crybaby:

nuker bun full int fara snow shield nu cred ca se poate...sau poate am ramas eu in urma...si da, tactica are o f mare valoare in orice tip de lupta pt un nuker si nu numai, dar koila daca ai 2 minute la dispozitie pe care ti le ofera snow shieldul in care ca si nuker sa iti aplici acea tactica fara sa te doara capul de supravietuire nu-i mai bine decat sa aplici tactica dar in acelasi timp sa supraveghezi si viata?

RESPEC"ALL

:tiphat:

Posted

cativa pure int cu snow shield max chiar se plangeau ca in Gang Bang nu puteau lupta si era valabil cu 0. Deoarece Dmg -ul se aduna de la toti si le lua mana.Oricum asta e la alegerea fiecaruia.

Eu imi fac nuker fara COLD doar : Bich/light/fire 100 si pe protec [fara +5+6 nu ma avant in lupte MARI]

Voi vedea ce iese cu masterurile astea.. oricum cred ca va fii bine :D

Posted

bagamiasi **** in SRO am fost in hotan sa iau elixire si apoi m-am dus in dw si am luat eroare de 2 ori :comp1: :comp1: :comp1: :comp1: :comp1: :comp1: :comp1: :comp1:

Posted

bagamiasi **** in SRO am fost in hotan sa iau elixire si apoi m-am dus in dw si am luat eroare de 2 ori :comp1: :comp1: :comp1: :comp1: :comp1: :comp1: :comp1: :comp1:

off: we don't realy care

Posted

fratilor imi convine sa iau 2 dc si apoi sa-mi iasa item +5 din prima =)))))))))) :)):)):))

Posted

am o intrebare : eu ca bower ar trebui sa bag de la lvl 1 la 100 NUMAI str sau mai bag si cateva lvle in int?

si cine zice ca ar trebui sa bag si in int spuneti si cate lvle

am build 100fire>100pacheon>80light>20cold

am lvl 65 :D

Posted

am o intrebare : eu ca bower ar trebui sa bag de la lvl 1 la 100 NUMAI str sau mai bag si cateva lvle in int?

si cine zice ca ar trebui sa bag si in int spuneti si cate lvle

am build 100fire>100pacheon>80light>20cold

am lvl 65 :D

NU BAGA NIMICA, LASAL PURE STR, EU ZIC CA E MAI BUN ASA.

Posted

eu ma refer la faptul ca eu vreau sa bag in 3-4-5-6-7 lvle int odata nu bag in int la 4-5 lvle

ca si build iti recomand astfel:

pana la lvl 90 poti sa tii ice lvl 20 si dupaia incepi sa culegi curst

dar defapt daca ii sa fi full farm

doar la lvl 93 ar trebuis sa scoti

SI eu iti recomand sa stai full str deoarece daca ai o arma cu crt mare

ii f bine

dar si ca hibrid nu ar fo rau

bafta ;)

fratilor imi convine sa iau 2 dc si apoi sa-mi iasa item +5 din prima =)))))))))) :)):)):))

si eu am facut sword de 80+5 din 5 elixire

sword de 32+5 sos din 5 elixire

si ce ci cu asta mam laudat cumva?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...