Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

A new murderer bug has been found in game!

This bug is Silkroad

The method we got to know and tested ourselves involves an attackpet.

Nu e vorba de bugul ala in care daca dai cu primele 2 skilluri de vital spot in caine nu te faci roz, iar cainele te ataca si daca te omoara se face murderer ala cu catelu? Si din cate stiu parca este doar pentru sbot bugu asta. Nu sunt sigur :huh: .

Posted

bugul nu are nicio legatura cu botii...daca un player da un skill din seria vital spot pe caine,acesta se intoarce si il ataca,dar playerului nu ii apare numele in roz si tu te faci instant murderer(presupunand ca cel care da skillul e mic si cainele il omoara repede).de obicei cei care fac pk asteapta la porti cu un char de lev 30 pe force si cu un char mare cu care va omoara sa va ia itemele.

deci chiar daca sunteti legit va recomand sa bagati cainii si silk pet-urile in storage si asteptati patch sa se rezolve bugul.

:happy1:

Posted

bugul nu are nicio legatura cu botii...daca un player da un skill din seria vital spot pe caine,acesta se intoarce si il ataca,dar playerului nu ii apare numele in roz si tu te faci instant murderer(presupunand ca cel care da skillul e mic si cainele il omoara repede).de obicei cei care fac pk asteapta la porti cu un char de lev 30 pe force si cu un char mare cu care va omoara sa va ia itemele.

deci chiar daca sunteti legit va recomand sa bagati cainii si silk pet-urile in storage si asteptati patch sa se rezolve bugul.

:happy1:

asta am zis si eu, doar ca nu eram sigur daca e numa la bot sau nu.

care skill??

Din seria vital spot de la force la chinez primele 2 parca.

Posted

Voi ce mi-ati recomanda intre cold si light pentru arcas?

Pana acuma sunt Pacheon si Fire, care o sa fiu pana la lvl 100 :) si am nevoie de niste sfaturi... am intrebat o gramada de persoane, am intrebat si arcasii de la 90+ de pe Neptune. Vreau sa vad ce-mi recomandati si voi.

Posted

Cum au spus si ceilalti inaintea mea build pentru arcas recomand fire/pacheon lvl 100 ,light 80 si ice 20 pentru un mic snow shield :P asa merg si eu cu build-ul la arcas ....nu cum a spus cineva mai in urma....arcas pe ice :| ...ca full str ai destul phys def ...si iti trebuie parry pentru orice build ;)

Posted (edited)

Ok, multumesc mult pentru sfaturi, desi nu cred ca voi baga snow shield, va spun si motivul acuma.

Nu bag snow shield pentru ca m-am batut cu niste arcasi cu snow shield si mana li se termina foarte repede, iar daca ei isi incarca skillu si eu ii lovesc cu un critical bun de vreo 10k a ramas cu "0" mana si se intrerupe skillu, deci nu se merita :), este nefolositor pt mine, e ca si cum mi-as semna singur contractul cu moartea, daca ma intelegi :).

Edited by BlueNuker
Posted

Ok, multumesc mult pentru sfaturi, desi nu cred ca voi baga snow shield, va spun si motivul acuma.

Nu bag snow shield pentru ca m-am batut cu niste arcasi cu snow shield si mana li se termina foarte repede, iar daca ei isi incarca skillu si eu ii lovesc cu un critical bun de vreo 10k a ramas cu "0" mana si se intrerupe skillu, deci nu se merita :), este nefolositor pt mine, e ca si cum mi-as semna singur contractul cu moartea, daca ma intelegi :).

Inseamna ca acei arcasi nu aveau deloc int si mp pe haine si arma sau aveau snow shield-ul foarte ridicat ^^ :D cu snow shield-ul de lvl 20 este imposibil sa ramai fara mp eu am int 5-6 pe haine si mp 400-600 si ca blader foloseam snow shield-ul de lvl 40 si nu ramaneam fara mp si aveam si piese armor/prot pe deasupra ...acum ca sunt arcas voi lasa ice lvl 20 pt un mic snow si ca sa ridic light la 80 pentru mai mult speed

Posted

Inseamna ca acei arcasi nu aveau deloc int si mp pe haine si arma sau aveau snow shield-ul foarte ridicat ^^ :D cu snow shield-ul de lvl 20 este imposibil sa ramai fara mp eu am int 5-6 pe haine si mp 400-600 si ca blader foloseam snow shield-ul de lvl 40 si nu ramaneam fara mp si aveam si piese armor/prot pe deasupra ...acum ca sunt arcas voi lasa ice lvl 20 pt un mic snow si ca sa ridic light la 80 pentru mai mult speed

Eu acuma nu prea ma zbat sa-mi fac set super pimped, deabea la D9 o sa am set klumea ca o sa-l primesc de la un prieten, iar la D10 imi fac eu set :)... acuma nu simt nevoia unui set bine facut. Si nici nevoia de snow shield, mai incolo :).

Posted

Cum au spus si ceilalti inaintea mea build pentru arcas recomand fire/pacheon lvl 100 ,light 80 si ice 20 pentru un mic snow shield :P asa merg si eu cu build-ul la arcas ....nu cum a spus cineva mai in urma....arcas pe ice :| ...ca full str ai destul phys def ...si iti trebuie parry pentru orice build ;)

Acelasi build folosesc si eu si sunt foarte multumit. Parry ratio conteaza foarte mult, pe cand ice`ul contribuie la phy defence. Un full str are suficient. Ice`ul este cam inutil. Parerea mea

Posted

ai perfecta dreptate !

Posted

mai mult snow ......+ chestia de inghetzat:) ....+ mai multe spuri de farmat:))) dak tot o dam la balans (ex: 20 ice 80 light) d c nu 30 ice si 70 light si asa nu mergi 100 light deci eu zik k e mai bun 30 ice:) din motivele de mai sus:)

Posted

deci ca sa imi dau cu parerea mi se pare cam nasol sa ai ice 20 si light 80 ca sa zic diferentza de 20 de lvl de la 80-100 light sunt net superior celor 20 de lvl de la ice . singurul avantaj ar fi ca numai consumi SP

Posted

nush kt de net superior esti:)) ... nu exista asa ceva:)) dak ala are iteme mai bune poti sa fi 200 light k nai cei face:D.....deci buildu til faci cum iti place .....itemele fac diferenta;) ....inca nati invatat lectia:P

Posted

deci probabil ca treaba care ati patit-o cu pk este la bot pentru ca folositi cainele cand botati numai folositi cainele este un bug si nu va pierdeti toate SP daca devenit murder doar de fiecare data cand muriti un anumit numar mic de vreo 50 sp aproxinativ atata tot si eu mam facut murder si mi-am pierdut bocancii de 87+7 FB ))

Posted

20sp-cand esti omorat de player

50sp-cand esti omorat de moob

si bugul este valabil si pentru legiti daca nu casti ochii la ce face cotarla ta ;;)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...