redule Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 dupe ce il pui in folderul cu silkul deschizi testosteron si bifezi ceva de genu : apoi dai launch
PsychoR0 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 @redule din cate am citit la semnatura ta am vazut ca esti pe icema intreb de ce nu ai ales pacheon>fire>100 light>80 si ice>30sunt curios ca si eu sunt bower :-? :tiphat:
mortallx Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 ms de ajutor dar mie imi apare asa si imi da eroare "could no load C19H28O2.dll "
Random Hero Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 avand jocul de la joymax... ar trebui sa fie isro... ce faci cu loader de csro?
Random Hero Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 ai incercat linkul de la redule: http://rev6.nihplod.com/index.php/Loader ?EDIT: First on page :D
mortallx Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 mi-am luat loaderu-l am setat cum ai aratat in pozaimi intra in jok dar tot imi scrie server is full numai ca acu nu scrie discconect
Random Hero Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 asa... dupa ce trece chestia cu server full iti scrie Press Connect -> cand scrie chestia asta dai iar connect... scrii codul... si odata si odata o sa ai norocul sa intri in joc :Dloader'ul te scapa doar de disconnectul care apare cand e serverul fulldaca vrei sa intri din prima, cumpara un premium :beer:
Guest Dott Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Sall am lasat botu si a venit unu mi-a dat una si io am devent pk iar el nu el ma atacat!!!!!! CUM E POSIBIL??
redule Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 @redule din cate am citit la semnatura ta am vazut ca esti pe ice ma intreb de ce nu ai ales pacheon>fire>100 light>80 si ice>30 sunt curios ca si eu sunt bower :-? :tiphat: Simplu mai mult phy defence :D si imbue de ice are freez si frosbite si la pvp am un avantaj:) light nu am nevoie pentru ca numi place sa fug glumeam eu find full str nu am nevoie de pary ration si alte prostii de la light :) de aceea ma ales ice&fire si pan acuma o duc bine cand aveam lvl 72 ma bateam cu nuker de 76 cu spear 9d 75+5 si il bateam dar mai greu aveam si arcu 72+7 dar nah se mai intampla sa vrei +9 si ramai doar cu +4
Random Hero Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Sall am lasat botu si a venit unu mi-a dat una si io am devent pk iar el nu el ma atacat!!!!!! CUM E POSIBIL?? am patit'o si eu... m'am dus sa mananc si cand m'am intors: botu' in oras cu pk... probabil ca a dat una in tine... botu' s'a luat dupa el si l'a omorat dupa ce nu a mai avut nume roz
redule Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 am patit'o si eu... m'am dus sa mananc si cand m'am intors: botu' in oras cu pk... probabil ca a dat una in tine... botu' s'a luat dupa el si l'a omorat dupa ce nu a mai avut nume roz eu nu am patito pana acuma si is bot de cand a fost ultima inspectie am intels ca astia care au pet-ul somonat patesc asa (pet=caine)
Guest Dott Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 eu nu am patito pana acuma si is bot de cand a fost ultima inspectie am intels ca astia care au pet-ul somonat patesc asa (pet=caine)deci ma duc la rock mountain cu 2 char si atac boti ma fac cu roz iar apoi ala dispare iar botu ma atac si o sa fie pk:D asa o sa fac :angry1: am pierdut 10k sp le-am bagat aiurea sa nu le pierd chiar prostesc
Random Hero Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 eu nu am patito pana acuma si is bot de cand a fost ultima inspectie am intels ca astia care au pet-ul somonat patesc asa (pet=caine) ah... atunci cred ca asta a fost cauza :( citisem cu cateva pagini in urma, dar n'am crezut ca mi se intampla si mie
redule Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 ah... atunci cred ca asta a fost cauza :( citisem cu cateva pagini in urma, dar n'am crezut ca mi se intampla si mie eu cum am auzit discutii de genu gata pet nu lam mia vazut de vreo 5 zile:) m-am chinuit o groaza sa fac 500k sp si nam chef sa le pierd de aiurea din cauza unui bug tampit
Random Hero Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 eu cum am auzit discutii de genu gata pet nu lam mia vazut de vreo 5 zile:) m-am chinuit o groaza sa fac 500k sp si nam chef sa le pierd de aiurea din cauza unui bug tampit eu inca farmez #-o mr. botter era un alt char pe care il foloseam pentru drop'uri -> elemente :D (si pet'ul meu sta foarte bine in inventory )
redule Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 eu inca farmez #-o mr. botter era un alt char pe care il foloseam pentru drop'uri -> elemente :D (si pet'ul meu sta foarte bine in inventory ) eu zic sarumana ca am terminat cu farmu :whistle:
Random Hero Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 eu zic sarumana ca am terminat cu farmu :whistle: inca 300k si am zburat spre lvl 100 :D cred/sper ca o sa termin destul de repede, pentru ca am gasit un bard de 91 cu care stau cateva ore bune pe zi :D
redule Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 ce lvl ai u?? eu saptamana trecuta m-am apucat de un warrior cu warlock da mise pare o porcarie acuma e bun numai la pvp in rest varza mi-am pierdut interesu pt el am bagat si silk de aiure pe el dar asta este il cresc 3 ore pe zi cand are sp helper apoi numai stal sta:)
Random Hero Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 acum am 22 pe farmer :D (il tin intre 18-26) si 35 pe botter farmeru este/va fi main'ul meu - wizard/cleric :D eu il cresc si in afara timpului de ticket... as tine si eu stall dar n'am ce vinde :-j
redule Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 acum am 22 pe farmer :D (il tin intre 18-26) si 35 pe botter farmeru este/va fi main'ul meu - wizard/cleric :D eu il cresc si in afara timpului de ticket... as tine si eu stall dar n'am ce vinde :-j lasa cai bun asa
BijuuMode Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 A new murderer bug has been found in game!This bug is Silkroad The method we got to know and tested ourselves involves an attackpet.
Random Hero Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 A new murderer bug has been found in game!This bug is Silkroad The method we got to know and tested ourselves involves an attackpet.sa speram ca il rezolva maine :D