Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Guest marian150819
Posted

joc si eu jocu asta,insa au devenit atat de lacomi incat... imi pare rau ca am pierdut atata timp sa fac lvl 90... sigur am avut bot,da mi-am umplut creieru dejeaba... deodata constati ca nu mai ai motive... numa turci toti adevaratii s-au lasat(desteptat) non job ress+n buguri care demonstreaza ca nu le pasa

Posted

cei care vor sa tie noutati despre SBOT!!!!

[19:16:03] (Private)To BugsBunny_: hi

[19:16:31] (Private)To BugsBunny_: is next ot add at sbot auto connect?

[19:16:40] (Private)To BugsBunny_: reconect*

[19:16:46] (Private)From BugsBunny_: not yet

[19:16:52] (Private)From BugsBunny_: its hard to make autologin

[19:18:04] (Private)To BugsBunny_: but a ISRO bot sistem

[19:18:21] (Private)To BugsBunny_: who back at training only whit the cordonate

[19:19:28] (Private)From BugsBunny_: we are working on that

[19:20:29] (Private)To BugsBunny_: aproximativ in how much time add this?

[19:21:11] (Private)From BugsBunny_: no idea

[19:21:13] (Private)From BugsBunny_: ask shiva

P.S. nu va radeti de engleza mea

Posted

... am tot citit in ultimul timp controverse pe tema "cel mai bun bot" ... e o copilarie ... pentru fiecare cel mai bun e cel care se potriveste cerintelor sale ...

de exemplu ... pentru mine nu sunt probleme cu banii ... principalul "dezavantaj" pe care il vad adus ca argument de cei care prefera S-Bot iSRO Bot-ului ....

asa ca ... folosesc ISRO deoarece vad avantaje majore doua chestiuni pe care celor de la SBot li se pare deocamdata prea dificil sa le implementeze, si anume

1) reconectarea automata in caz de eroare (de care oricum nu am nevoie, niciodata nu mi s-a intamplat sa iau DC cu iSRO)

2) auto-path-ul la locul de grinding ...

... si ar mai fi ... cu cateva pagini in urma am dezvoltat subiectul ... (celor de la iSRO nu li s-a parut "dificil" sa anuleze avantajul vitezei SBot-ului :P )

... dar.. pana mea... am intrat iar in polemica asta de doi bani #-o

... voiam doar sa spun ... cel mai bun bot e cel pe care iti permiti si-ti place sa-l folosesti ... la fel cum cel mai bun caracter e cel care se potriveste stilului tau de joc :cool2:

... :tiphat:

Posted

... am tot citit in ultimul timp controverse pe tema "cel mai bun bot" ... e o copilarie ... pentru fiecare cel mai bun e cel care se potriveste cerintelor sale ...

de exemplu ... pentru mine nu sunt probleme cu banii ... principalul "dezavantaj" pe care il vad adus ca argument de cei care prefera S-Bot iSRO Bot-ului ....

asa ca ... folosesc ISRO deoarece vad avantaje majore doua chestiuni pe care celor de la SBot li se pare deocamdata prea dificil sa le implementeze, si anume

1) reconectarea automata in caz de eroare (de care oricum nu am nevoie, niciodata nu mi s-a intamplat sa iau DC cu iSRO)

2) auto-path-ul la locul de grinding ...

... si ar mai fi ... cu cateva pagini in urma am dezvoltat subiectul ... (celor de la iSRO nu li s-a parut "dificil" sa anuleze avantajul vitezei SBot-ului :P )

... dar.. pana mea... am intrat iar in polemica asta de doi bani #-o

... voiam doar sa spun ... cel mai bun bot e cel pe care iti permiti si-ti place sa-l folosesti ... la fel cum cel mai bun caracter e cel care se potriveste stilului tau de joc :cool2:

... :tiphat:

:tiphat: exact... cat te tine buzunarul atata dai... :tiphat:

orez expandat... nu ai de ce sa ma faci prost deoarece nu ne cunoastem in realitate! sunt prost pt ca am bagat site-ul ala? prin care zic eu ca poti sa faci bani? ei bine prietene ia aminte ca nu sunt prost! prost= un om lipsit de inteligenta... si credema ca eu nu sunt un om lipsit de inteligenta! :tiphat:

Posted

Salut tuturor!!!!

Vreau sa vand caracterul meu de pe serverul Gaia Nick name Nebuna LVl 58 full farmed are magiile pe 52 parca si este in farm 16ksp am charul a avut 300silk in total am botat de am spart pe el nu mai iau ban pentru ca am avut silk mai bine zis premium PLUS!!!

charul este aproape full sos vedeti aciai>>>>>>>>>>>>>> http://www.rev6.com/player.asp?id=2192822

Il dau pentru un account de sbot full time!!!! sau macar 25 zile daca doriti datimi un PM

PS:e Hybyrd charu facut excelent pot spune are viata destula mana destula are 103% magical........

am toate informatile pentru char inclusiv mail answer etc........

PEACE!!! :hail:

Posted

oricum ms alexx ms si tie koila dar am auzit de acels motor de cautare si am cautat "Silkroad loader" si am gasit numai prostii

aceest looader il copii in folderul silkroad?

Posted

:tiphat: exact... cat te tine buzunarul atata dai... :tiphat:

orez expandat... nu ai de ce sa ma faci prost deoarece nu ne cunoastem in realitate! sunt prost pt ca am bagat site-ul ala? prin care zic eu ca poti sa faci bani? ei bine prietene ia aminte ca nu sunt prost! prost= un om lipsit de inteligenta... si credema ca eu nu sunt un om lipsit de inteligenta! :tiphat:

tu zici ca nu esti prost, dar mesajele ce le scrii denota contrariul

Posted

oricum ms alexx ms si tie koila dar am auzit de acels motor de cautare si am cautat "Silkroad loader" si am gasit numai prostii

aceest looader il copii in folderul silkroad?

frate....de 2 zile tot ceri loaderul....cred ca pe putin 5 persoane ti-au raspuns la intrebare....acum am si eu o intrebare pt tine?de scris vad k stii....dar de citit nu stii?

Guest iustinic2
Posted

Dau cont pe IRIS , crossbow. E destul de bun. Lev 34. Are toate skilurile pe care le poate folosi un corssbow la maxim. Si de la dagger pe toate pe care le poate avea insa cateva nu-s ubradate la maxim. Super iteme +8 pietre , 5 elixir. Il dau pt alt cont.

Posted

ma repet din nou poate este cineva interesat sau nu mia vazut mesajul!

Vreau sa vand caracterul meu de pe serverul Gaia Nick name Nebuna LVl 58 full farmed are magiile pe 52 parca si este in farm 16ksp am charul a avut 300silk in total am botat de am spart pe el nu mai iau ban pentru ca am avut silk mai bine zis premium PLUS!!!

charul este aproape full sos vedeti aciai>>>>>>>>>>>>>> http://www.rev6.com/player.asp?id=2192822

Il dau pentru un account de sbot full time!!!! sau macar 25 zile daca doriti datimi un PM

PS:e Hybyrd charu facut excelent pot spune are viata destula mana destula are 103% magical........

am toate informatile pentru char inclusiv mail answer etc........

PEACE!!! 77.gif

Posted

Dau cont pe IRIS , crossbow. E destul de bun. Lev 34. Are toate skilurile pe care le poate folosi un corssbow la maxim. Si de la dagger pe toate pe care le poate avea insa cateva nu-s ubradate la maxim. Super iteme +8 pietre , 5 elixir. Il dau pt alt cont.

iti dau un caracter lvl 88 pe bow pe el cu toate skilurile care le poate folosi un bower la maxim....iteme sun/som/sos +5+6 arc 85+7 pe serverul rome daca esti interesat lasa un mesaj aici pe forum te rog

Posted

La posibilitatea ca nu vrea nimeni sa faca trade`ul, te`ai gandit ? oO

ma gandit la tot ce e psobil te asigur :nanana: dar poate cineva vrea acuma scuzati limbajul dar "PLM" dau un char de 58 full set sos cu sword sos de 58 hybrid bine farmat!!!!!!!!! facut cu simt de raspundere pentru un acount full de sbot care e 5 euro.... nu e deschis ca as fi cumparat eu daca nu.

Posted

ciudat ....

credeam , ca toata lumea doarme:))

app ghitzal02 sbot a fost deschis de curand cateva ore

puteai atunci sa-ti bagi bot :crazy:

Posted

ma gandit la tot ce e psobil te asigur :nanana: dar poate cineva vrea acuma scuzati limbajul dar "PLM" dau un char de 58 full set sos cu sword sos de 58 hybrid bine farmat!!!!!!!!! facut cu simt de raspundere pentru un acount full de sbot care e 5 euro.... nu e deschis ca as fi cumparat eu daca nu.

un char lvl 58 poate fi facut in mai putin de 1 saptamana cu powerlvl ^^ so...no big deal..si nimeni nu cred ca ar da un account de sbot pe asa ceva :P

Posted

eu am facut lvl 42 ff toate skill (warrior 1h sword / warlock) si 30k sp in 48 ore pwlvl deci nui asa mare scofala sa faci un carcter 58 :) iti ia si mia putin de 2 saptamani:)

(are sp helper warrioru de aia am facut asa repede sp)

Posted

imi ziceti si mie cum folosesc loaderu-l ala pls ?

Si nush sa citesc ca la scoala m-a invatat sa chiulesc

pacat, eu zic sa iti bati parinti daca nu stii sa citesti si ca teau dat la o scoala proasta ... o faci pe desteptul :crazy:

Dezarhivezi Loaderul in folderul de SRO[daca e ala testesterone.] si dai dublu click pe pastila aia [de care ai avea si tu nevoie] mai multe nu stiu daca ai de facut....

nu stiu dece am incercat eu sa iti explic cum se foloseste daca tu abia silabisesti....

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...