Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Guest iustinic2
Posted

Da ... Treaba cu servare plina mai este... :P Botul este un program care iti face characterul sa joace singur... :).

Posted

De acord cu tine, nu jocul este problema ci firma care il conduce(parerea mea) jocul in sine esti bine structurat...are grafica...are storyline bun ...e fix ceea ce ii trebuie unui joc...numa ca firma care l-a produs isi bate joc de "propria creatie" si implicit de cei ce inca il joaca ...vorba vine...botu il joaca...(alta mancare de peste) nu am de gand sa intru in amanunte la capitolul botting :)

Sa revenim de unde am plecat...spune-ai ca jocul e stricat....nu frate nu e deloc stricat....spre exemplu CIMO corporation nu isi bate joc de playeri ....cine sunt acesti "CIMO"?!? Sunt o firma chineza care a cumparat jocul de la joymax....acum nu pot baga mana in foc cat este de adevarat aces lucru(am citit pe net)...dar cu siguranta stiu ce se petrece pe server la ei ...in fine nu va mai aburesc cu subiecte de genu ...vroiam doar sa punctez ca acolo parca joci "alt joc" de ce zic asta ..pai pur si simplu am iesit cu un prieten la un trade..normal....am pus ca pacala 5 stele si dai bataie...cand mai avusesem 30 metri pana in jangan ...hop ca vine si chinezu :) ...era un nuker de lvl 100 ff ...nu avea ce sa ii fac .euu fiind low lvl prietenu meu fiind wizz 77 ...asta e .. ne-a cocosat pe amandoi ..partea frumoasa abia acuma incepe.... si thiefu era lacom de fire...si s-a halosit sa imi i-a toata marfa( 5 * ) proasta miscare...ca hunteri ce se spawn-au ....ii omorau oxu in 5 secunde... nu am facut nimic mai mult decat sa il urmaresc sa vad ce are de gand si unde se duce...am dat form party si am cerut niste ajutoare....cati hunteri au venit...nu iti vine sa crezi ....cred ca erau vreo 20-25 numa de 100 :)) ..si desigur ...nici thiefi nu se lasau mai prejos....au venit si ei cu healer...alea alea...pana la urma ..marfa mea a ramas la ei .. la urma urmei nici nu mai urmaream ideea de a termina trade-ul ...3 ore a tinut toata rafaiala asta...

Intrebarea celor care au jucat silkroad in ultimile 3 ore(desi cam intuiesc ce ati facut ) ..... Voi ce ati facut in ultimile 3 ore? :) ....

Raspunsul meu ....eu unu m-am distrat pe cineste......stiti ce e cel mai frumos din chestia asta? maine o iau de la capat !

Hai Romania, nu uitati de ora pamantului care e maine la ora 20:30, stinge-ti lumina timp de 1 ora....drept multimire ca te lasa sa il calci in picioare

PS: La Multi Ani: R_SupeRstaR! asta daca ti-ai completat corect datele :)

Ma inclin cu Respect :tiphat:

in ultimele 3 ore am stat cu familia :)) am lasat jocul depoarte... ca strica pana si azi :D datele sunt completate corect, multumesc :beer:

Posted

... oricum, la urma urmei, jocul in sine a devenit un add-on la programele tip bot ... si nu invers... luandu-ne dupa scara larga la care se folosesc si interesul major aratat bot-ilor ... :kar: ... mai intreaba cineva ceva de vreun mecanism al jocului sau de modalitatea de rezolvare a vreunui quest ? .. sau, doamne fereste, de vreo organizare a vreunui fest a job-urilor ? ... retorica ieftina ...

nu neg faptul ca prin natura grinding-ului draconic implementat de Joymax .. fara utilizarea unui bot e aproape imposibil sa ajungi cap level si sa te poti bucura de end-content-ul jocului ... dar sa fim seriosi... de aici si pana la a-ti face mai multe caractere cu care sa bot-ezi pentru gold, la a schimba build-urile si serverele dupa cum te trezesti dimineata... etc ... spiritul jocului a murit ... si nu a ramas decat o alergatura spre ... nici macar nu stiu spre ce...

... cu exceptia catorva de aici, care mai fac si pvp sau whatever, ceilalti fac doar .. caractere multe...

Ai perfecta dreptate Birchoff , de asta era si foarte fain inainte verme cand f multa lume facea doar handgrind pt ca faceai si questuri ceea ce era destul de fain, erau multi on cu care puteai sa vbesti si sa legi prietenii se schimbau informatii se faceau tot felul de eventuri, chiar si eu sponsorizam la fiecare 2 saptamani cate un event in Union...faceam tradeuri guild wars, etc...super fain...si cu toate ca pe atunci se juca mai mult manual si faceai un char cap lvl mai repede decat acum putini se schimbau cum bate vantul de la un tip de caracter la altul...daca ma uit bine pe ultimele 10 sau 20 de pagini de forum pun pariu ca gasesc cel putin 3 oameni care si-au schimbat charul...dar na pana la ur ma e optiunea fiecaruia in parte dar nu-i normal sa nu iti duci macar un char pana la capat...exceptie cei ce se lasa de tot de SRO...

Chiar nu imi pasa de boti, atat timp cat dau de aceei useri la PvP sau Wars si habar nu au sa joace... am sa fac o propunere celor de la boti [oricare din ei] sa faca un BOT pentru PvP :nanana:

si te "oftici" ca esti mai bun ca ei ? :)) :beer:

De acord cu tine, nu jocul este problema ci firma care il conduce(parerea mea) jocul in sine esti bine structurat...are grafica...are storyline bun ...e fix ceea ce ii trebuie unui joc...numa ca firma care l-a produs isi bate joc de "propria creatie" si implicit de cei ce inca il joaca ...vorba vine...botu il joaca...(alta mancare de peste) nu am de gand sa intru in amanunte la capitolul botting :)

Sa revenim de unde am plecat...spune-ai ca jocul e stricat....nu frate nu e deloc stricat....spre exemplu CIMO corporation nu isi bate joc de playeri ....cine sunt acesti "CIMO"?!? Sunt o firma chineza care a cumparat jocul de la joymax.

Intrebarea celor care au jucat silkroad in ultimile 3 ore(desi cam intuiesc ce ati facut ) ..... Voi ce ati facut in ultimile 3 ore? ....

Raspunsul meu ....eu unu m-am distrat pe cineste......stiti ce e cel mai frumos din chestia asta? maine o iau de la capat !

Corect, factorul uman care exista dar lipseste cu desavarsire...vorba lui nenea Iancu :P a stricat totul aici..si o intrebare CIMO astia au server privat banuiesc, nu?...sau cum?...si tin sa te felicit pt ca joci acolo si aia intradevar stiu ce inseamna spiritul SilkRoad..bravo lor...transmite-le salutari de la mine...

Salut.Am mai jucat si eu SRo acum vreun an si ceva si as vrea sa ma reapuc dar mai intai am cateva intrebari.

Mai sunt probleme acelea cu serverele full?adica trebuia sa stai acolo sa dai incontinuu connect pana prindeai loc.

Ce este Botul si toate treburile alea?

Daca acum un an se intra greu fara ticket dar se intra totusi acum e jale cu J mare asa ca daca nu bagi bani reali pt a-ti cumpara silk cu care sa iti iei ticket cu care sa intri cand vrea muschiul tau te chinui degeaba...Ce este Botul? este un program de stresat playerii care fac greseala sa joace silk...:P

...btw, eu in ultimele 3 ore am umblat teleleu prin Qin-Tomb, (pana in B4 inclusiv ca nu am mai prins deschis spre B5)am luat si eu toate camerele la rand si am batut fiecare tip de moob pe care l-am vazut pe acolo sa vad la care dau coltul...am reusit sa mor de 2 ori dar a fost fun totusi,am revenit cu scroll return unde am murit si am luat-o de la capat, mai faceam ceva ceva exp pe la giant's party ca erau altii de 91+ cu partyuri pe acolo si moobul nu dadea in mine, am mai prins vreo 3 iteme de 85, 90 si 91 de prin moobi am facut o gramada de SS-uri...per total a fost frumos pt mine prin cave pt ca nu m-am duc la grind ci la explorare ca sa zic asa...

I auite ce viteaz/a sunt eu :P:P desi ma mir ca la set de 8D si doar sword 9D si nici macar nu sunt full farming bat la moobi de D10 de le suna apa...singurii care mi-au dat ...batai de inima :P au fost serpii aia albi de 98 parca, dar aia de 99 i-am batut destul de lejer...

RESPEC"ALL

:tiphat:

Posted

Corect, factorul uman care exista dar lipseste cu desavarsire...vorba lui nenea Iancu :P a stricat totul aici..si o intrebare CIMO astia au server privat banuiesc, nu?...sau cum?...si tin sa te felicit pt ca joci acolo si aia intradevar stiu ce inseamna spiritul SilkRoad..bravo lor...transmite-le salutari de la mine...

Cimo este un fel de Joymax, doar ca CIMO este firma care conduce cSro, tot server oficial de silkroad online doar ca e versiunea pentru chinezi.

Sper ca ti-am fost de ajutor :D

Posted

Ai perfecta dreptate Birchoff , de asta era si foarte fain inainte verme cand f multa lume facea doar handgrind pt ca faceai si questuri ceea ce era destul de fain, erau multi on cu care puteai sa vbesti si sa legi prietenii se schimbau informatii se faceau tot felul de eventuri, chiar si eu sponsorizam la fiecare 2 saptamani cate un event in Union...faceam tradeuri guild wars, etc...super fain...si cu toate ca pe atunci se juca mai mult manual si faceai un char cap lvl mai repede decat acum putini se schimbau cum bate vantul de la un tip de caracter la altul...daca ma uit bine pe ultimele 10 sau 20 de pagini de forum pun pariu ca gasesc cel putin 3 oameni care si-au schimbat charul...dar na pana la ur ma e optiunea fiecaruia in parte dar nu-i normal sa nu iti duci macar un char pana la capat...exceptie cei ce se lasa de tot de SRO...

... puteai face un carater de lvl maxim batandu-te singur pentru ca era lvl maxim doar 70 (hai sa zicem ca si la 80) si nu trebuia sa faci atata experienta cat trebuie sa faci acuma pentru lvl maxim (100)

Posted

@alexxx70

frumoase pozele

dar nu inteleg dc iti apare bara de start

Tks,

...bara de start imi apare datorita faptului ca pe laptopul de pe care intru in Silk nu merge sa fac SS'uri cu butonul PrtScren asa ca fac cu un prg numit Screen Hunter si ala face tot desktopul odata.

@lucicam, daca e sa o luam pe logica asta si acum s-ar putea face manual pana pe la 50 macar...sa zicem...si apoi hai sa pui bot ca e mai greu...dar face careva asta ?nu...bot bot bot 1-100 si gata...daca ar fi avut macar cel mai elementar bun simt Gaymax-ul macar 2 lucruri ar fi implementat, sa nu se bage bot pana la jumatatea cap lvl-ului oricare ar fi acesta si interzicerea cu desavarsire a gold botilor...acceptatrea a botilor doar pt lvling...dar dupa cum stie toata lumea ii doare la 5 km distanta de fund de considerentele bunui simt...

RESPEC"ALL

Posted

pfff in sf am rezolvat problema cu paypal... trebuia sa dau o poza cu o factura... ca sa verifice adresa si codul postal... pff maine iau sbot :) ms Sleya ca mi-ai amintit ca utility bill= factura :))))

O sa am ogroaza de intrebari about sbot :)) but ... not today =))

we talk tomorrow! :tiphat:

Posted

pfff in sf am rezolvat problema cu paypal... trebuia sa dau o poza cu o factura... ca sa verifice adresa si codul postal... pff maine iau sbot :) ms Sleya ca mi-ai amintit ca utility bill= factura :))))

stai flax ca astia de la mn din lista miau facut capul calendat

dar mno hai ca pe u si pe Daidara va ajut cu placere

pe ceilalti iam pus pe invizibil

Edite: hmm nui rau se descurca botul bine in party xp share!! la mobi de lvl lui

Guest srorocks
Posted

Va salut pe toti :)

Am si io o intrebare....de unde pot descarca kSRO? :D :hail:

Guest srorocks
Posted

zimi pls cum tio de ti-ai pus un nume atat de "INSPIRAT"

What do you mean? :blink:

PS: nu inteleg ce ai vrut sa zici.....anyway....ma poti ajuta please?:D

Guest srorocks
Posted

mam referit la faptul ca ai un nume lipsit de inspiratie

numele pe care lar pune un copil de 10ani

Pai la ora asta nu prea am inspiratie:) dar totusi...ma poti ajuta?:)) :beer:

Posted

Pai la ora asta nu prea am inspiratie:) dar totusi...ma poti ajuta?:)) :beer:

Saluty sfatul meu e sa incerci aici http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=207597 cu siguranta vei gasi mai multe informati utile....iar la pagina 18 vei gasi de unde sa download-ezi ultima versiune de ksro ...alaturi de patch si media pk 2 sper sa mearga....daca nici asa nu merge...ma sacrific eu si iti dau id de mess numa ca net prin wireless merge cam incet..1 MB/s ...asta daca ai si tu ceva viteza...pacat ca mi-am ars pc-ul ...ca de acolo dadeam cu vreo 5 MB/s si cu siguranta luai mai repede....

Mult succes

@alexxxxx(Guild): Csro e chineas(s)e silkroad online.... e la fel ca si isro ...numa cu niste modificari destul de considerabile...adica ... nu e lag....intri din prima...esti ajutat...si sunt legiti ! nu stiu de ce zic modificari pentru ca normal ...asa ar trebui sa arata si isro ...numa ca alti vor comori si un numar mare de charactere...iar alti vor sa joace si sa savureze jocul asa cum e el :)

Ce mi-a placut cel mai mult la csro ....sunt eventurile....care pe cuvantu meu ...chiar merita laudate....sa va dau exemplu ....event de unique monster spawning....toti unicati apareau de 5 x (fara a spawna alti mobi) astfel un monstru unicat aparea de 5 ori deodata in 5 locuri diferita cu viata dubla(2x hp) decat cea normala..

Un alt exemplu ar fii ....puteai sa cumperi de la NPC ....SOS(Seal of Star) Weapon cu 1 gold....si nu se tinea cont de ce lvl esti ....adica primeai "moka" o arma SoS...

Alt exemplu ...au fost perioade cand se dadeau tickete de exp tot de la NPC....si alea "moka"

Si lista poate continua... oricum din punctu meu de vedere nu se compara cu eventurile din isro ....cel putin nu exista grade de comparatie!

Ma inclin cu Respect ! :tiphat:

Posted

Np...glad i could help out :P daca ai si alte nelamuriri poti intreba :P

si...finally....back to bow :D hehehe

Posted

Np...glad i could help out :P daca ai si alte nelamuriri poti intreba :P

si...finally....back to bow :D hehehe

dami idu tau de mess pe privat sa nu facm spam!

Posted

ma duceam in spre medusa si de cine am dat eu:))

asta are sau nu spawnuri?? ca mio aparut o singura data la jumate hp 1 gaint 1 elite 1 cham si 1 genereal

si am fost eu cu un arcas de 85 :D

http://img7.imageshack.us/img7/285/sro2009032808164948.jpg

http://img27.imageshack.us/img27/5434/sro2009032808165827.jpg

http://img25.imageshack.us/img25/7479/sro2009032808243584.jpg

http://img23.imageshack.us/img23/9863/sro2009032808281229.jpg

http://img22.imageshack.us/img22/1011/sro2009032808341986.jpg

http://img21.imageshack.us/img21/5283/sro2009032808375231.jpg

http://img19.imageshack.us/img19/7263/sro2009032808381039.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...