koila Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 mama ce BUG de ciocolataaaaaaaaa: (( PS: MinimaI :tiphat: i know youPS2: mai mare de lvl59 nu este.
Smiter Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Nu e necesar sa ghicim...are lvl si nume scris la semnatura :D Name:xxSkyNeTxxLevel:58Build:Pure int , Light & Fire + Sword & ShieldServer:TroyGuild: TechArmyStiind ca e pure int putem aproxima hp si mp usor :D
Smiter Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Doar aveam 160/1 pvp/pk la lvl 42...nu mai aveam nevoie de altceva...oricum sro joc de ceva timp :D Daca imi dai un buzz pe mess...:-"
defiler666 Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Nu e necesar sa ghicim...are lvl si nume scris la semnatura :D Stiind ca e pure int putem aproxima hp si mp usor :DDe unde stii ca e caracteru si levelu meu ?? Am primit poza de la un tovaras si am vrut sa iti arat si tie !!P.S nu m'am ajuns...si nici nu am vazut pe alte forumuri...daca erai mai de mult pe aici sa vezi ca toti care au facut printuri au sters numele , levelu , sp'urile , etc !!! ai si tu 2 ore de cand esti pe forum si deja ma faci scandal....
Guest Minimal Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 De unde stii ca e caracteru si levelu meu ?? Am primit poza de la un tovaras si am vrut sa iti arat si tie !!P.S nu m'am ajuns...si nici nu am vazut pe alte forumuri...daca erai mai de mult pe aici sa vezi ca toti care au facut printuri au sters numele , levelu , sp'urile , etc !!! ai si tu 2 ore de cand esti pe forum si deja ma faci scandal....Haha... crezi ca este necesar sa stau 24/24 pe un forum pt a`mi putea exprima punctul de vedere? Ia arunca o privire pe paginile 90 si ceva din cate imi amintesc, unde isi arata fiecare caracterul, sa vedem care dintre ei a sters numele, level, MP, HP si (scuzele mele ca nu am specificat si in reply`ul de mai sus) SP =). Wake up kid !@Koila, i know that u know who i am :D. My Avatar is so cool xD lol.. now just shut up :P-EDIT-Nu faceti confuzie intre mine "Minimal" si "Minimai (I)" ;)
defiler666 Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Ma...poate nu voiam sa las nume , HP , Mp , etc...ca sa nu imi ceri tu autograf...nu inteleg de ce te deranjeaza asta...in loc sa iti exprimi parerea despre "screen" tu zici de nume si alea....cati anisori ai ma ??
Guest Minimal Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Ma...poate nu voiam sa las nume , HP , Mp , etc...ca sa nu imi ceri tu autograf...nu inteleg de ce te deranjeaza asta...in loc sa iti exprimi parerea despre "screen" tu zici de nume si alea....cati anisori ai ma ??Atata timp cat esti clasa a 8 (ai 14-15 ani) nu cred ca esti in masura sa ma intrebi tu ce varsta am. Ai sters toate acele date. OKEY, nicio problema. Eu te`am intrebat din curiozitate de ce ai facut`o. Nu stii sa imi raspunzi ? :error:
defiler666 Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Ai facut 3 posturi pe tema asta cu numele , HP , MP ...ti'am zis mai...ca sa nu imi ceri tu autograf...chiar nu te inteleg...daca nu e caracteru meu de ce sa las numele si alea acolo ??P.S Veziti de treaba si de joc si hai sa discutam ceva legat de Silkroad online decat sa faci tu postulete cu problema asta... fac pariu ca nu ai level mai mare de 32 !
Guest Minimal Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 adevarul asta e... ca daca vedea lumea numele, intra intr`un final pe toate serverele sa il caute (vb de caracter) si sa faca un screen langa el. Nub ! La intrebare tot nu mi`ai raspuns :lol: so, i`m waiting...sau esti nub si doar copiezi ce vezi la altii ? oO
The Wizard Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 daca e int only cred ca are cam 10000-13000 mana si 2500-3000 hp...sau mai putin...
Smiter Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 ai si tu 2 ore de cand esti pe forum si deja ma faci scandal.... 2 ore nu?...eu vad ca am 1 an in plus pe linkmania fata de tine asa ca nu mai vorbi fara sa citesti macar Edited: Nu se zice deja ma faci scandal ....crezi ca iei capacitatea la romana daca scrii asa? Deci...acum putem discuta despre sro?
defiler666 Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Recunosc ca am gresit ma...dar nu ziceam de tine...ma refeream la Minimal !!! dar tu daca nu stii sa citesti ce sa mai acum...deci incetam ??P.S Vai de capul tau...cand am dat eu examenu de capacitate tu erai in proiect .
Smiter Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Am zis ca zici de mine deoarece ai dat quote la postul meu...oricum nu cred ca eram " in proiect" cand ai dat tu capacitatea...avand in vedere ca inca te duci la scoala si ca eu mai am putin si fac 20 ani...slabe sanse.Si ca sa raspund la intrebarea ta...da incetam :D
defiler666 Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Ma baiete...nu cumva tu mi'ai fost coleg de guild pe Troy in _ROMANIA_ ?? Sunt sigur ca tu ai fost dar totusi nu ar fi rau daca te'as intreba...deci ai fost cumva ?? ti'ai cam luat lumea in cap si ai uitat cine te'a ajutat :P
Smiter Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Eu nu sunt Ing3rash...so pe mine nu m-ai ajutat cu absolut nimik...singura chestie care ai facut-o a fost ca mi-ai dat un wolf lvl 22 named cu 600k+1 weap elixir...pe care ti l-am dat inapoi si nu am mai cerut nici ce ti-am dat pe el...deci zici ca te lasa memoria? :D
defiler666 Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Ok...hai sa incetam spamu pe aici...si sa ne apucam de ceva serios cum ar fi discutii legate de silkroad online !!!! nu imi mai amintesc bine care si cum erati...
Guest boOgi3m4n Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 adevarul asta e... ca daca vedea lumea numele, intra intr`un final pe toate serverele sa il caute (vb de caracter) si sa faca un screen langa el. Nub ! La intrebare tot nu mi`ai raspuns :lol: so, i`m waiting...sau esti nub si doar copiezi ce vezi la altii ? oOdc provoci aiurea?
Guest MinimaI Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 WTF ???? asta ori stie ceva ce nu stiu eu ori SSul e facut la misto :blink: :comp1: http://img244.imageshack.us/my.php?image=lolni5.jpgParca ai avut si caracter de lvl 70 ma , ori esti PREA PROST sa nu vezi o arma +9 in viata ta, ori esti prea prost sa crezi ca e facut screen shot`ul la misto.Concluzie = ?
Smiter Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Parca ai avut si caracter de lvl 70 ma , ori esti PREA PROST sa nu vezi o arma +9 in viata ta, ori esti prea prost sa crezi ca e facut screen shot`ul la misto.Concluzie = ?Tu ai facut in viata ta un sos de lvl 64 +9 ? Inainte sa vorbesti de altii gandeste-te la cum esti tu.
smuggster Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Concluzie=minimaI ai probleme frate esti disperat kiar trebuie sa jignesti pe aici>??? daca tu ai vazut asa multe +9 bravo!ai avut asa ceva?
Guest MinimaI Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 @Tasica tu nu te uiti bah ca asta a zis CA OARE EXISTA CEVA +9 ?!@smuggster nu e vorba de cine a avut si cine nu a avut el la cat de nub e , joaca de un an si-o luna si nu stia ca exista iteme +9.@Blackfag joci de 1 an si si nu ai facut 70? esti prea praf , apuca-te de solitaire.Da eu am IQ-ul mai mare decat al unei molii , al tau banuiesc ca e mai mic.
Guest Minimal Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 nu vreau sa ma bag, dar cred ca tu ai... dai quote la postul tau si scrii asa ceva?oO @MinimaI -- schimba nick`ul please
Guest MinimaI Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Ai probleme ! Vrei sa iti dau niste screenshots cu armele de 64 de pe caracterele mele? sa vezi si tu cum arata? @Minimal ce ne batem capu' cu nubu' asta? nu vezi ca joaca de 1 an si nush cat si are lvl 40 Mai bine incearca Solitaire , poate e mai usor pentru mintea lui de 2 ani @Black sa imi zici daca vrei screenshoturile WarnUP + Suspend 10 zile