Florin_LOVE Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 În sfârşit arma de 64+5 ^^http://img145.imageshack.us/my.php?image=sro2009032618424318.jpgcaracaterul lai primit free cu tot ce avea pe el???? :o:O
kristinhos Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Uitativa atenti la poza la xp.La bot la xp imi arata 101% si in sro arata 96%.E ceva bugg de la bot??? :-? Am pus si eu post ca sa mai vorbiti si voi http://img152.imageshack.us/my.php?image=asddwv.jpg
Birchoff Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Uitativa atenti la poza la xp.La bot la xp imi arata 101% si in sro arata 96%.E ceva bugg de la bot??? :-? Am pus si eu post ca sa mai vorbiti si voi http://img152.imageshack.us/my.php?image=asddwv.jpg ... eu zic ca mai degraba sa "crezi" ce arata bot-ul ... oricum, la urma urmei, jocul in sine a devenit un add-on la programele tip bot ... si nu invers... luandu-ne dupa scara larga la care se folosesc si interesul major aratat bot-ilor ... :kar: ... mai intreaba cineva ceva de vreun mecanism al jocului sau de modalitatea de rezolvare a vreunui quest ? .. sau, doamne fereste, de vreo organizare a vreunui fest a job-urilor ? ... retorica ieftina ... nu neg faptul ca prin natura grinding-ului draconic implementat de Joymax .. fara utilizarea unui bot e aproape imposibil sa ajungi cap level si sa te poti bucura de end-content-ul jocului ... dar sa fim seriosi... de aici si pana la a-ti face mai multe caractere cu care sa bot-ezi pentru gold, la a schimba build-urile si serverele dupa cum te trezesti dimineata... etc ... spiritul jocului a murit ... si nu a ramas decat o alergatura spre ... nici macar nu stiu spre ce :pray: ... nu ma intelege gresit ca te-am citat pe tine ... nu imi exprim decat o parere... mi-ai provocat dizertatia pentru ca iar ai amintit de bot si atat, nimic mai mult ... oricum din partea mea mi-e indiferent subiectul ... cand am revenit in joc am stiu ca daca vreau sa joc va trebui sa cumpar tichete, etc ... dar e penibil sa vezi ca pe de o parte sunt laudarosi cu multe caractere iar pe de alta parte sunt plangaciosi ca nu pot intra pe server ... care la randul lor daca ar putea, si-ar face si ei multe caractere pentru ... nici ei nu stiu prea bine ... cu exceptia catorva de aici, care mai fac si pvp sau whatever, ceilalti fac doar .. caractere multe... ... :tiphat:
amoniaku Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 cu isro si sbot sau umplut serverele fgm:| nu ca eu nu le-as folosi:)) da imi provoaca paranoia kand ma pun sa ma conectez:)
PsychoR0 Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 yeee 70% lvl 63 pana diseara sunt lvl 64 si pun bow de 64+5 :D :D :Domg uitati ce am primit de la jewel box :Dhttp://img514.imageshack.us/img514/294/sro2009032619112941.jpgstiu ce face dar cum e posibil?EDIT: sleya dami idu tau de messvoi stiti ca am luat scamm pe wizzu meu mare BabaBangali ia uitati ce lvl are :http://img208.imageshack.us/img208/5879/sro2009032707102325.jpgeu doar am intrat intrun ltp si bang lam prins
Erhard Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 @Florin: Eu am luat premul si SP ticket, dar in rest, da, l-am primit asa.LE: Am o problema cu SBot-ul. I-am facut script, dar nu iese din oras.
sweet_boy_eu Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 pfff am crezut k o data cu 10d nu vor mai fi bots la ora 8:00 era deja full sv si nu e week-end api dak era week-end intram dupa cateva ore :sef:
Erhard Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Cum naiba sa nu mai fie bots ? Sunt motive sa fie si mai multi.
andreyq123 Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Am si eu o intrebare daca foloesc bot si nu am cumparat silk am sanse sa imi iau ban mai mari decat daca o sa cumpar silk ? Si pentru cei care vor un bot free si bun am gasit unul numit SRO KIng este ff bun.
BijuuMode Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 pfff am crezut k o data cu 10d nu vor mai fi bots la ora 8:00 era deja full sv si nu e week-end api dak era week-end intram dupa cateva ore :sef: nu sau marit capacitatea serverelor .... a eri mam trezit la 6 si unele server erau ful :) Am si eu o intrebare daca foloesc bot si nu am cumparat silk am sanse sa imi iau ban mai mari decat daca o sa cumpar silk ? Si pentru cei care vor un bot free si bun am gasit unul numit SRO KIng este ff bun. logic ca is mai mari
#spoitoru# Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 de unde pot sa iau si eu SBot?app joca careva pe Apollo? caut guild de romani
koila Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Cum naiba sa nu mai fie bots ? Sunt motive sa fie si mai multi. care sunt alea? Chiar nu imi pasa de boti, atat timp cat dau de aceei useri la PvP sau Wars si habar nu au sa joace... am sa fac o propunere celor de la boti [oricare din ei] sa faca un BOT pentru PvP :nanana:
PsychoR0 Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 de unde pot sa iau si eu SBot?app joca careva pe Apollo? caut guild de romanisbot se cumpara si downloadeaza de aici www.bot-cave.net
Erhard Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Care sunt? Toti userii capped vor sa faca level, rezulta mai multi oameni online, rezulta servere mai pline, rezulta mai mici sanse de a te conecta.
koila Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Care sunt? Toti userii capped vor sa faca level, rezulta mai multi oameni online, rezulta servere mai pline, rezulta mai mici sanse de a te conecta.si asta e un motiv in plus sa fie mai multi boti ? :blink:
sweet_boy_eu Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Care sunt? Toti userii capped vor sa faca level, rezulta mai multi oameni online, rezulta servere mai pline, rezulta mai mici sanse de a te conecta.eu nu ma refeream la playerii care au prem + pet si folosesc butul k nu au tim sa joace.... ma refeream la gold butzi :blink: ei nu pot lua ban pt ca au silk cred :crybaby:
Erhard Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Si eu la ce crezi ca ma refeream? Si gold-botii iau ban dar se fac altii din cate am observat.@Koila- Cum fac majoritatea oamenilor level? BOTLE: Cum fac SBot-ul sa ia numai unele item-uri?
koila Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Si eu la ce crezi ca ma refeream? Si gold-botii iau ban dar se fac altii din cate am observat.@Koila- Cum fac majoritatea oamenilor level? BOTLE: Cum fac SBot-ul sa ia numai unele item-uri?Parerea ta.. tin sa te anunt ca inca mai exista legiti si sunt destui.. si pentru Sbot exista un tutorial la ei pe forum foarte in detaliu.... www.bot-cave.net
Erhard Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Am facut asa si nu mergea, dupa ce am dat restart si-a revenit.Am zis ”majoritatea”
Florin_LOVE Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 @Florin: Eu am luat premul si SP ticket, dar in rest, da, l-am primit asa.LE: Am o problema cu SBot-ul. I-am facut script, dar nu iese din oras.iai dat to ce trebe??"use script cordonate" ???
Sleya Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Un motiv in plus pentru ca botul sa exist este ca Joymax sa produca mai multi bani ;) si cred ca asta e cel mai important :) de la fiecare bot platit joymax isi ia partea din profit ;)... mai multi boti....mai mult trafic....mai greu de intrat....mai multa lume care isi cumpara premium ca sa intre....mai mult profit pentru joymax... si cam atat cred :-?
Kiidu Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 oricum deja jocul s-a stricat ... inainte joymax punea suflet exzistau admini care chiar le pasa de soarta jocului ...... dar acuma le pasa nu mai de bani....
Piciu_black Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 oricum deja jocul s-a stricat ... inainte joymax punea suflet exzistau admini care chiar le pasa de soarta jocului ...... dar acuma le pasa nu mai de bani.... De acord cu tine, nu jocul este problema ci firma care il conduce(parerea mea) jocul in sine esti bine structurat...are grafica...are storyline bun ...e fix ceea ce ii trebuie unui joc...numa ca firma care l-a produs isi bate joc de "propria creatie" si implicit de cei ce inca il joaca ...vorba vine...botu il joaca...(alta mancare de peste) nu am de gand sa intru in amanunte la capitolul botting :) Sa revenim de unde am plecat...spune-ai ca jocul e stricat....nu frate nu e deloc stricat....spre exemplu CIMO corporation nu isi bate joc de playeri ....cine sunt acesti "CIMO"?!? Sunt o firma chineza care a cumparat jocul de la joymax....acum nu pot baga mana in foc cat este de adevarat aces lucru(am citit pe net)...dar cu siguranta stiu ce se petrece pe server la ei ...in fine nu va mai aburesc cu subiecte de genu ...vroiam doar sa punctez ca acolo parca joci "alt joc" de ce zic asta ..pai pur si simplu am iesit cu un prieten la un trade..normal....am pus ca pacala 5 stele si dai bataie...cand mai avusesem 30 metri pana in jangan ...hop ca vine si chinezu :) ...era un nuker de lvl 100 ff ...nu avea ce sa ii fac .euu fiind low lvl prietenu meu fiind wizz 77 ...asta e .. ne-a cocosat pe amandoi ..partea frumoasa abia acuma incepe.... si thiefu era lacom de fire...si s-a halosit sa imi i-a toata marfa( 5 * ) proasta miscare...ca hunteri ce se spawn-au ....ii omorau oxu in 5 secunde... nu am facut nimic mai mult decat sa il urmaresc sa vad ce are de gand si unde se duce...am dat form party si am cerut niste ajutoare....cati hunteri au venit...nu iti vine sa crezi ....cred ca erau vreo 20-25 numa de 100 ..si desigur ...nici thiefi nu se lasau mai prejos....au venit si ei cu healer...alea alea...pana la urma ..marfa mea a ramas la ei .. la urma urmei nici nu mai urmaream ideea de a termina trade-ul ...3 ore a tinut toata rafaiala asta... Intrebarea celor care au jucat silkroad in ultimile 3 ore(desi cam intuiesc ce ati facut ) ..... Voi ce ati facut in ultimile 3 ore? :) .... Raspunsul meu ....eu unu m-am distrat pe cineste......stiti ce e cel mai frumos din chestia asta? maine o iau de la capat ! Hai Romania, nu uitati de ora pamantului care e maine la ora 20:30, stinge-ti lumina timp de 1 ora....drept multimire ca te lasa sa il calci in picioare PS: La Multi Ani: R_SupeRstaR! asta daca ti-ai completat corect datele :) Ma inclin cu Respect :tiphat:
Memmorex Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Salut.Am mai jucat si eu SRo acum vreun an si ceva si as vrea sa ma reapuc dar mai intai am cateva intrebari.Mai sunt probleme acelea cu serverele full?adica trebuia sa stai acolo sa dai incontinuu connect pana prindeai loc.Ce este Botul si toate treburile alea?