Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

mi s-a parut destul de fain numai ca am ajuns si eu la concluzia ca e bine sa bati in paty de 8 si cu bot daca vrei sa faci vreo branza pe acolo.

RECPEC"ALL

:tiphat:

de cand au bagat update-ul am fost de cateva ori in euro party la mobi de 99 si mi-am dat seama de faptu' ca poti face level si manual :D

cu gap 0 si premium faci pana la 5% pe ora...

recunosc,am fost nevoit sa joc manual ca trebuia sa dau lure si buffuri,dar inca prefer botul.

ti-a raspuns florin la intrebarea cu reverse,iti mai zic doar un bug:daca esti pe cal te poti teleporta cu tot cu cal in cave(cel putin cu pegasus-ul merge).

inca un sfat pentru cei care merg in cave ar fi sa mearga la fiecare spawn al medusei in b5 la unicii ei pentru ca se face experienta foarte repede...

bafta :happy1:

Guest stereo
Posted

bhaa... care e cel mai puernic build la s/s nuker??:D:D:D

cold/lightning/fire

sau

bicheon/cold/light ??:D:D:D

ms de raspuns..:D

Posted

bhaa... care e cel mai puernic build la s/s nuker??:D:D:D

cold/lightning/fire

sau

bicheon/cold/light ??:D:D:D

ms de raspuns..:D

parerea mea este ca e mai bine bicheon>light>cold

pentru ca ai la bicheon chestia aia cu care dai knock down si lighting chain cu care dai division si mai ai un fel de protectie la bicheon e 2 a de pe rand si dureaza doar 15 sec dar poate fi folosita impreun cu snow shieldul

a si ai si coldu care iti da snow shield u avand nevoie de multa protectie fiin full int

yepiii 220 k sp pe xbow si 120 k sp pe wizz :D :D :D :hello:

si lvl 63 pe bower(aproape 64)

si am 64,68,72,76,80,85+5 bow :D

:tiphat

Posted

parerea mea este ca e mai bine bicheon>light>cold

pentru ca ai la bicheon chestia aia cu care dai knock down si lighting chain cu care dai division si mai ai un fel de protectie la bicheon e 2 a de pe rand si dureaza doar 15 sec dar poate fi folosita impreun cu snow shieldul

a si ai si coldu care iti da snow shield u avand nevoie de multa protectie fiin full int

yepiii 220 k sp pe xbow si 120 k sp pe wizz :D :D :D :hello:

si lvl 63 pe bower(aproape 64)

si am 64,68,72,76,80,85+5 bow :D

:tiphat

eu zic ca ala o sa fie cel mai tare care o sa aiva biliarde de gold (de la gold boti :)) ) , nu cumpara tu un nuker de 100 cu s/s de +5 , cu unu de 100 full sun +7 :P , money is the power

Posted

go go go se poate cumpara sbottt

eu zic ca ala o sa fie cel mai tare care o sa aiva biliarde de gold (de la gold boti :)) ) , nu cumpara tu un nuker de 100 cu s/s de +5 , cu unu de 100 full sun +7 :P , money is the power

nu inteleg ce ai vrut sa spui

Posted

Conteaza amandoua, daca ai un build bun ( nu exista cel mai bun) si fara echipament bun nu prea ai ce face in fata lu unu care are un build mai slabut si are sunuri pe el, sau echipament +7 full blue.

Posted

Conteaza amandoua, daca ai un build bun ( nu exista cel mai bun) si fara echipament bun nu prea ai ce face in fata lu unu care are un build mai slabut si are sunuri pe el, sau echipament +7 full blue.

nu zau :)) ia fa tu pvp cu un nuker full sun +7 si fara snow shild ai vazut ce demage dai ? daca nu dai crit din prima a 2 nu mai apuci

ULTIMUL MEU POST

Posted

nu zau :)) ia fa tu pvp cu un nuker full sun +7 si fara snow shild ai vazut ce demage dai ? daca nu dai crit din prima a 2 nu mai apuci

Vai !!! cumparati ochelari si mai citeste de 10 ori postu pe care l-am scris eu mai sus. Bafta !

Posted

auziti , oare tabletele de 10 Degree vor fi mai scumpe dupa event ??? sa fac acuma stall cu tablete sau dupa event ??? :huh:

depinde : Stamina challenge agility phylosophy INT sunt foarte rare la acest Event [ma refer la stones]

eu dau cu 4kk INT 10D 0% si 1.8kk STR 10D 0% si chiar 4-4.5kk Challenge 0% 10d

Deci o parte din ele merita Vandute!

Posted

depinde : Stamina challenge agility phylosophy INT sunt foarte rare la acest Event [ma refer la stones]

eu dau cu 4kk INT 10D 0% si 1.8kk STR 10D 0% si chiar 4-4.5kk Challenge 0% 10d

Deci o parte din ele merita Vandute!

doamne !!! nici nu vrei sa stii cam cu cat le dadeam eu .... :violent: (sub 5 mil ;) )

Guest stereo
Posted

ms de sfaturi ;)

inc cv.. care ii pe sparta il rog sami dea add pe mess..;);)

id : tivi_demi@yahoo.com

am super oferte pt aia ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...