kristinhos Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 da...vezi ca gasesti si la ei pe forum destule scripturi :P nu e chiar asa greu sa faci script Multumesc mult baieti :) :cool2:
Sleya Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Multumesc mult baieti :) :cool2:You are welcome :P ...sa bei o bere cand ai bani :D :beer:
koila Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 You are welcome :P ...sa bei o bere cand ai bani :D :beer:dece as folosi scripturile lor cand pot sa mi le fac pe ale mele, si cel putin alea din cave la mine se opreau in Pereti pentru ca erau luate dupa site-ul ala care are hartile de la isro cu tot cu, coordonate.Eu miam facut singur cu spoturi retrase...
BijuuMode Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 da...am luat unul pentru mine....unul pentru badfist....2 pentru guilda si inca unul pentru un prieten de pe eos....:P...si de ieri pana azi...am bagat in total cred ca 2-3 k silks aseara aveam contul blocat....adica ajunsesem la limita....nu mai ma lasau sa cumpar cu paypal :P sunt un adevarat scammer...cum mi-a zis cineva ....nu-i asa badfist? fur conturi nu esti scammer mie imi bagi silk din 2007 + bot acu +elixre+ gold :) daca erai scammer mi ai fi tras tzeapa.... aseara dupa ce ti a deblocat acc de pe peypall mi ai luat elixire
Sleya Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 dece as folosi scripturile lor cand pot sa mi le fac pe ale mele, si cel putin alea din cave la mine se opreau in Pereti pentru ca erau luate dupa site-ul ala care are hartile de la isro cu tot cu, coordonate.Eu miam facut singur cu spoturi retrase...pentru cei care nu stiu...sau le este lene sa isi faca singuri scripturi...sunt bune si alea :)....si eu mi-am facut singur :P
koila Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 nu esti scammer mie imi bagi silk din 2007 + bot acu +elixre+ gold :) daca erai scammer mi ai fi tras tzeapa.... aseara dupa ce ti a deblocat acc de pe peypall mi ai luat elixirein cat timp ai primit elixirele? eu am 3 boti de gold [momentan farmeaza cutii vreo 400-500 in 10-12 ore].e tentanta faza cu elixirele mai ales alea wpon :P@Sleya si mie mia fost lene la inceput pt ca schimbam spoturile des, dar mio trecut lenea cand am gasit botul blocat in cave.. si cu tiketul dus aiurea :blink:
Guest Tocadisco_ Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 prima oara pe forumu asta pare destul de interesant
BijuuMode Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 in cat timp ai primit elixirele? eu am 3 boti de gold [momentan farmeaza cutii vreo 400-500 in 10-12 ore].e tentanta faza cu elixirele mai ales alea wpon :P@Sleya si mie mia fost lene la inceput pt ca schimbam spoturile des, dar mio trecut lenea cand am gasit botul blocat in cave.. si cu tiketul dus aiurea :blink:am luat de pe www.silkroad-gold.com poi aseara pe la 8-9 a dat sleya comanda de ele parca si azi pe la 11-12 am primit conturile am luat 360 deci sa zic 24h
Dr4q_Sti3 Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 pana cand tine "eventu" de la isro bot ? 9$ 240 credite
koila Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 @badfist-> pai tiau dat ei conturi cu wpon elx? sau ai dat tu si ei lea facut plinul?
Dr4q_Sti3 Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 ei ti le daugata am aflat raspunsu la intrebarea mea
BijuuMode Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 @badfist-> pai tiau dat ei conturi cu wpon elx? sau ai dat tu si ei lea facut plinul?ei mi au dat 2 conturi :)
PsychoR0 Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 numai stiu care a intrebat de ce nu le apare omuletul acela sus in dreaptaam raspunsul: trebuie sa ai arc si sageti in mana atfel nu iti apareyeee 210 k sp pe xbow si 100 k sp pe wizz la farming la huni:tiphat:
Sleya Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 am luat de pe www.silkroad-gold.com poi aseara pe la 8-9 a dat sleya comanda de ele parca si azi pe la 11-12 am primit conturile am luat 360 deci sa zic 24h pe la 11-12 ai primit conturile ca atunci m-am trezit eu dar cred ca mail am primit mai devreme
ciupilan Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 pe hercules se apropie de lev 95 cu pasi repezi de luni a facut unu 94 lev si sa vezi dracie e warrior 2h a stat 24/7 in pt de boti dandule bufe
kristinhos Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Ce nervi am cu sbot`ul cine ma poate ajuta sa intre pls pe kristinhos_yo@yahoo.com multumesc
koila Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Ce nervi am cu sbot`ul cine ma poate ajuta sa intre pls pe kristinhos_yo@yahoo.com multumeschttp://www.bot-cave.net/main/index.php?opt...=6&Itemid=4e cu poze e super usor
kristinhos Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 http://www.bot-cave.net/main/index.php?opt...=6&Itemid=4e cu poze e super usorNu`i vorba de Script`s asta am reusit.Cand il duc la lvl ajunge acolo nu ataca:| doar sta.
koila Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Nu`i vorba de Script`s asta am reusit.Cand il duc la lvl ajunge acolo nu ataca:| doar sta.http://www.bot-cave.net/images/tutorial/6_training.jpgbifeaza use script coordonates si dai o raza de atacsi evident SAVE SETTINGS
kristinhos Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 http://www.bot-cave.net/images/tutorial/6_training.jpgbifeaza use script coordonates si dai o raza de atacsi evident SAVE SETTINGSMs mult merge nu era pusa raza era la 0 :( :)
lucicam Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 se merita mai mult sBot-ul decat iSroBot-ul ??? :huh:
alexxx70 Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 abia azi am intrat si eu in joc sa vad ce e prin Qin-Tomb...super fain arata enviromentul...in 45 de minute abia am ajuns la B4 ...bine am mai si batut pe ici pe colo dar tinand cont ca sunt abia lvl 83 si 20% si cu iteme de D8 pe set doar cu sword D9 in mana(singurul item mai acatarii pe mine) am rezistat cu brio pe la un pic de grind...mda, ce sa zic...mi s-a parut destul de fain numai ca am ajuns si eu la concluzia ca e bine sa bati in paty de 8 si cu bot daca vrei sa faci vreo branza pe acolo...am vazut multi arcasi in tomb deci rezulta ca multi s-au dat pe arc de la o vreme incoace...lag am avut vdar nu asa d mult incat sa ma incomodeze...oricum per general mi-a placut O intrebare....daca mori in tomb si dupa ce te resurecteaza in oras si dai return scroll din ala cumparat cu silk te da tot in tomb in camera unde mori? Aici eram rosu d suparare ca marlanul ala de grajdar mi-a dat calul asta la suprapret :P:P Aici dupa cum vedeti sus pe radar cat si in poza astia s-au pus pe mine la o posta asa cum scrie la carte,dar le-am dat cu flit RECPEC"ALL :tiphat:
koila Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 pai asta e si scopul acelui scroll nu cred ca au modificat ei jocul pentru o parte a hartii