Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

You are welcome :P ...sa bei o bere cand ai bani :D :beer:

dece as folosi scripturile lor cand pot sa mi le fac pe ale mele, si cel putin alea din cave la mine se opreau in Pereti pentru ca erau luate dupa site-ul ala care are hartile de la isro cu tot cu, coordonate.Eu miam facut singur cu spoturi retrase...

Posted

da...am luat unul pentru mine....unul pentru badfist....2 pentru guilda si inca unul pentru un prieten de pe eos....:P...si de ieri pana azi...am bagat in total cred ca 2-3 k silks :)) aseara aveam contul blocat....adica ajunsesem la limita....nu mai ma lasau sa cumpar cu paypal :P sunt un adevarat scammer...cum mi-a zis cineva :))....nu-i asa badfist? fur conturi :))

nu esti scammer mie imi bagi silk din 2007 + bot acu +elixre+ gold :) daca erai scammer mi ai fi tras tzeapa.... aseara dupa ce ti a deblocat acc de pe peypall mi ai luat elixire

Posted

dece as folosi scripturile lor cand pot sa mi le fac pe ale mele, si cel putin alea din cave la mine se opreau in Pereti pentru ca erau luate dupa site-ul ala care are hartile de la isro cu tot cu, coordonate.Eu miam facut singur cu spoturi retrase...

pentru cei care nu stiu...sau le este lene sa isi faca singuri scripturi...sunt bune si alea :)....si eu mi-am facut singur :P

Posted

nu esti scammer mie imi bagi silk din 2007 + bot acu +elixre+ gold :) daca erai scammer mi ai fi tras tzeapa.... aseara dupa ce ti a deblocat acc de pe peypall mi ai luat elixire

in cat timp ai primit elixirele? eu am 3 boti de gold [momentan farmeaza cutii vreo 400-500 in 10-12 ore].e tentanta faza cu elixirele mai ales alea wpon :P

@Sleya si mie mia fost lene la inceput pt ca schimbam spoturile des, dar mio trecut lenea cand am gasit botul blocat in cave.. si cu tiketul dus aiurea :blink:

Guest Tocadisco_
Posted

prima oara pe forumu asta pare destul de interesant

Posted

in cat timp ai primit elixirele? eu am 3 boti de gold [momentan farmeaza cutii vreo 400-500 in 10-12 ore].e tentanta faza cu elixirele mai ales alea wpon :P

@Sleya si mie mia fost lene la inceput pt ca schimbam spoturile des, dar mio trecut lenea cand am gasit botul blocat in cave.. si cu tiketul dus aiurea :blink:

am luat de pe www.silkroad-gold.com poi aseara pe la 8-9 a dat sleya comanda de ele parca si azi pe la 11-12 am primit conturile am luat 360 deci sa zic 24h

Posted

numai stiu care a intrebat de ce nu le apare omuletul acela sus in dreapta

am raspunsul: trebuie sa ai arc si sageti in mana atfel nu iti apare

yeee 210 k sp pe xbow si 100 k sp pe wizz la farming la huni

:tiphat:

Posted

am luat de pe www.silkroad-gold.com poi aseara pe la 8-9 a dat sleya comanda de ele parca si azi pe la 11-12 am primit conturile am luat 360 deci sa zic 24h

pe la 11-12 ai primit conturile ca atunci m-am trezit eu :)) dar cred ca mail am primit mai devreme :-??

Posted

abia azi am intrat si eu in joc sa vad ce e prin Qin-Tomb...super fain arata enviromentul...in 45 de minute abia am ajuns la B4 :))...bine am mai si batut pe ici pe colo dar tinand cont ca sunt abia lvl 83 si 20% si cu iteme de D8 pe set doar cu sword D9 in mana(singurul item mai acatarii pe mine) am rezistat cu brio pe la un pic de grind...mda, ce sa zic...mi s-a parut destul de fain numai ca am ajuns si eu la concluzia ca e bine sa bati in paty de 8 si cu bot daca vrei sa faci vreo branza pe acolo...am vazut multi arcasi in tomb deci rezulta ca multi s-au dat pe arc de la o vreme incoace...lag am avut vdar nu asa d mult incat sa ma incomodeze...oricum per general mi-a placut

O intrebare....daca mori in tomb si dupa ce te resurecteaza in oras si dai return scroll din ala cumparat cu silk te da tot in tomb in camera unde mori?

Aici eram rosu d suparare ca marlanul ala de grajdar mi-a dat calul asta la suprapret :P:P

Aici dupa cum vedeti sus pe radar cat si in poza astia s-au pus pe mine la o posta asa cum scrie la carte,dar le-am dat cu flit :))

RECPEC"ALL

:tiphat:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...