Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

fratilor deci nu se poate... cei de la BCR sunt retardati X(X( ma pis pe VISA lor... ce banca imi recomandati ca sa imi fac card nou?X(X( bagamias pl in el de BCR cu prostii lui

daca ai probleme cu acel cod de paypal trebuie sa suni la relatii cu clientii si sa ceri la departamentul Carduri

Posted

fratilor deci nu se poate... cei de la BCR sunt retardati X(X( ma pis pe VISA lor... ce banca imi recomandati ca sa imi fac card nou?X(X( bagamias pl in el de BCR cu prostii lui

3dsecure il faci doar daca suni la ei :) ai nr de tel pe spate a card parca

Posted

daca ai probleme cu acel cod de paypal trebuie sa suni la relatii cu clientii si sa ceri la departamentul Carduri

nu e asta... am contul limitat pe paypal... si treb sa dau:

Restriction Appeal

PayPal requires a copy of certain documents for verification purposes to return your account to regular standing.

Please submit each of the following documents: Help

- Proof of address

* Utility Bill

Please make sure that the documentation you provide is up-to-date and legible. The name and address on your documentation must correspond with the information registered on your PayPal account. Your documentation cannot be older than 6 months. Send only documents received by mail (online statements cannot be accepted). Send all the information and documents required as soon as possible to complete the review process.

Note: This information will not be shared with any third parties.

card-ul e verificat de chestia aia... am sunat la bcr ca sa mi-l dea si l-am verificat.. dar acum e problema asta... si zice ca nu pot transfera bani si sa fac plati pana nu le dau datele astea... asta am inteles eu din ce zice aici... poza cu buletin...?

Posted

oare dc marea majoritate de pe forum au pus la sig serveru unde joaca numele charului asa sa se afle in treaba ?

...pai daca tot ai pus intrebarea da si raspunsul frate ca si tu faci parte dintre ei...

Posted

orice char poti buta cu sbot \ isrobot \ tbot\ si alte naitii de boti

... culmea jocului Silkroad a ajuns sa fie sa joci :pumn: fara sa folosesti un bot ... =))

... :tiphat:

Posted

... culmea jocului Silkroad a ajuns sa fie sa joci :pumn: fara sa folosesti un bot ... =))

nr 1 =))

Folosesc sroking pentru rogue/bard,bate super si nu prea moare.are optiuni de avoid pentru party mobs,gianti,champ,elite s.a.m.d

Posted

nr 1 =))

Folosesc sroking pentru rogue/bard,bate super si nu prea moare.are optiuni de avoid pentru party mobs,gianti,champ,elite s.a.m.d

si keylogger:)) ai sa vezi mai incolo ce optiune misto e asta:))

Posted

nr 1 =))

cum a spus si Dr4q_Sti3 sa vezi ce optiune marfa are mai incolo...cu keyloggerul =)) cand o sa ramai naked :D....sbot FTW....acum am propriul party de 8 in cave la lvl 90 moobs :D :)) prea tare :P

Posted

Pt. hybrid spear, prot sau garm?

La SBot trebuie script?

Da trebuie.

@sroking -> de cine e facut?

@Birchoff dece ai dat quate la postul meu :( nu eu am intrebat!

Posted

sroking e facut de echipa care a facut cabalrider..pt cabal online..si pt cei care zic ca are keylogger ..get a life...nici macar nu l`ati testat ..a zis careva ca are..si voi..ca romanul...DA ARE ...vezi ca o sa ramai fara/fii hackat etc. Sunt beta tester si butul este foarte promitator..aduce mult a isrobot..cu cateva plusuri..si minusuri..dar inca e in beta-test....deci o sa iasa un but bun.

:tiphat:

Posted

@Birchoff dece ai dat quate la postul meu :( nu eu am intrebat!

...relax koila, nu e vorba in postul lui Birchoff de cine a intrebat sau cine a raspuns este vorba de ideea de bot in general si aplicarea acestui tip de program in general la o scara din ce in ce mai mare incepand cu mai mult timp in urma...mai pe scurt, dupa cum a zis si el...ce-i care joaca legit acum sunt considerati...ciudati...or something like that...

RESPEC"ALL

Posted

...relax koila, nu e vorba in postul lui Birchoff de cine a intrebat sau cine a raspuns este vorba de ideea de bot in general si aplicarea acestui tip de program in general la o scara din ce in ce mai mare incepand cu mai mult timp in urma...mai pe scurt, dupa cum a zis si el...ce-i care joaca legit acum sunt considerati...ciudati...or something like that...

RESPEC"ALL

+1 ... si oricum un post de-al meu nu e reper de luat in seama ca sa te superi daca te citez...

iti datorez o bere daca te-ai suparat :beer:

Posted

am si eu o prob cu AGBOT daca stie careva...am luat agbot ultima versiune si cand dau start bot merge dar cand vreau sal opresc mi se blcheaza si dispare.....stie careva dece? :(

sau poate sami zica si mie o vs care sa mearga infara de 2.8.5 sau 2.8.4

iti trebuie niste arhive...sunt la ei pe site....ti le baga in .dll la windows cred si o sa-ti mearga...cauta pe acolo.

Raiffeisen

Posted

sroking e facut de echipa care a facut cabalrider..pt cabal online..si pt cei care zic ca are keylogger ..get a life...nici macar nu l`ati testat ..a zis careva ca are..si voi..ca romanul...DA ARE ...vezi ca o sa ramai fara/fii hackat etc. Sunt beta tester si butul este foarte promitator..aduce mult a isrobot..cu cateva plusuri..si minusuri..dar inca e in beta-test....deci o sa iasa un but bun.

eu sunt deacord cu neo... lam scanat pe tot cu toate antivirusurile posibile .... si oricum nu cred ca se chinuiau atat la el daca era doar pt 'hack'

so relax :bananadance2:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...