Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

pfaiiiiii da chiar nik nu se poate face cu lagu asta?!!?!?...

PS: Diseara se deschide takla makan !!!!!!!!!!!!! ca ei is cu nush cate ore inainte.... deci azi la noi va fi ~ ora 9 si l ei ora 12..... deci la noi AZI SE DESCHINDE TAKLA MAKAN!!!!!!!!!!! :hello::hello::hello::hello::hello:

salut,

unde ai gasit informatia???

in alta ordine de idei aseara ai avut lag??

Posted

Deci treaba sta asa...Thanksgiving event se mai extinde 2 saptamani , dupa care intra Christmas event si in final dupa aceea vor baga TAKLAMAN...sursa , situ oficial

Posted

eu sincer m-am c-am plictisit de saracia asta de event .... nu mai am loc in storage de scroluri si prostii ... plus ca in cave e o aglomeratie de nedescris :sef:

Posted

eu sincer m-am c-am plictisit de saracia asta de event .... nu mai am loc in storage de scroluri si prostii ... plus ca in cave e o aglomeratie de nedescris :sef:

Pe mine ma enerveaza faptul ca din cate cutii am schimbat nu mi-a picat si mie macar un dragon flag porcariile astea se scrolluri si potiunile alea ce iti dau +500 nu imi folosesc la nimic ocupa doar spatiu si deja mii plin storageul. Asa ca ori imi pica un dragon flag ori sa scoate eventul :)))zic de parca m-ar asculta pe mine cineva.

Posted

Pe mine ma enerveaza faptul ca din cate cutii am schimbat nu mi-a picat si mie macar un dragon flag porcariile astea se scrolluri si potiunile alea ce iti dau +500 nu imi folosesc la nimic ocupa doar spatiu si deja mii plin storageul. Asa ca ori imi pica un dragon flag ori sa scoate eventul :)))zic de parca m-ar asculta pe mine cineva.

Depinde de noroc, ex. vineri din doua cutii gasite care au fost singurele, una a fost gold dragon flag iar cealalta red flag iar aseara din 12 cutii 8 au fost cu bani (3000 galbeni fiecare ), 1 monster scroll si trei cu potiuni.

Posted

Depinde de noroc, ex. vineri din doua cutii gasite care au fost singurele, una a fost gold dragon flag iar cealalta red flag iar aseara din 12 cutii 8 au fost cu bani (3000 galbeni fiecare ), 1 monster scroll si trei cu potiuni.

hmmm...... unii sunt mai norocosi alti nu asta e nu ai ce-i face :((

Posted

yo am jukat silkroad dar m-am lasat de el datorita lagului. e vreun server de pe oficial care nu are lag? sau tot asa au ramas?

m-as apuka din nou...

Posted

eu joc pe Red Sea am deja lvl 10 si joc de 2 zile :) m i-am pus cal dar cand lam dat jos in stash nu-l mai am :( imi spune si mie ce se intampla

Guest Minimal
Posted

Aia sunt Gold Farmeri :|, tin ocupate sloturile degeaba.

-EDIT-

Defiler, ne`am ajuns "si noi"? stergem numele, HP`ul MP`ul si levelul ?

Presupun ca ai vazut si tu pe alte forumuri ca asa fac unii playeri, dar daca te intreb de ce, poti sa imi raspunzi ? :banghead: ...

Guest MinimaI
Posted

NU exista BOTTER PENTRU GOLD !.

S-a ajuns si ala , si-a ascuns HP si MP

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...