silknoob Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 pfaiiiiii da chiar nik nu se poate face cu lagu asta?!!?!?... PS: Diseara se deschide takla makan !!!!!!!!!!!!! ca ei is cu nush cate ore inainte.... deci azi la noi va fi ~ ora 9 si l ei ora 12..... deci la noi AZI SE DESCHINDE TAKLA MAKAN!!!!!!!!!!! salut, unde ai gasit informatia??? in alta ordine de idei aseara ai avut lag??
defiler666 Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 lolz... Takla Makan se va deschide pe data de 26.XII.2006 !!! Asa am citit pe eu pe site'ul oficial...btw...cade global chat de la strong ??
Shivmoo Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Curse, cunosti un site cu toate dropurile .. de la anumite creaturi?
wine Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Deci treaba sta asa...Thanksgiving event se mai extinde 2 saptamani , dupa care intra Christmas event si in final dupa aceea vor baga TAKLAMAN...sursa , situ oficial
defiler666 Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 @Soldier : cu cat e mai tarziu update cu Taklaman cu atat mai bine....pana atunci mai crestem umpic...si se elibereaza si Cave'ul .. acum faci ks la greu :P
Shivmoo Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 nu ma refer la sansele.. de ex de la creatura x cad itemele y z .. drop list !
Skalgar_RO Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 nu ma refer la sansele.. de ex de la creatura x cad itemele y z .. drop list !UITATE AICIhttp://sro.mmosite.com/database/monsters/oasis_kingdom.shtmlhttp://sro.mmosite.com/database/monsters/china.shtmlhttp://sro.mmosite.com/database/monsters/western_china.shtml
dreptu Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 eu sincer m-am c-am plictisit de saracia asta de event .... nu mai am loc in storage de scroluri si prostii ... plus ca in cave e o aglomeratie de nedescris :sef:
adyzaha Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 eu sincer m-am c-am plictisit de saracia asta de event .... nu mai am loc in storage de scroluri si prostii ... plus ca in cave e o aglomeratie de nedescris :sef: Pe mine ma enerveaza faptul ca din cate cutii am schimbat nu mi-a picat si mie macar un dragon flag porcariile astea se scrolluri si potiunile alea ce iti dau +500 nu imi folosesc la nimic ocupa doar spatiu si deja mii plin storageul. Asa ca ori imi pica un dragon flag ori sa scoate eventul )zic de parca m-ar asculta pe mine cineva.
silknoob Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 pacat ca sunteti pe alt server , ca daca tot va incurca ma ofer eu sa le folosesc.....doar de data asta :D
Skalgar_RO Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Pe mine ma enerveaza faptul ca din cate cutii am schimbat nu mi-a picat si mie macar un dragon flag porcariile astea se scrolluri si potiunile alea ce iti dau +500 nu imi folosesc la nimic ocupa doar spatiu si deja mii plin storageul. Asa ca ori imi pica un dragon flag ori sa scoate eventul )zic de parca m-ar asculta pe mine cineva. Depinde de noroc, ex. vineri din doua cutii gasite care au fost singurele, una a fost gold dragon flag iar cealalta red flag iar aseara din 12 cutii 8 au fost cu bani (3000 galbeni fiecare ), 1 monster scroll si trei cu potiuni.
silknoob Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 <<Skalgar_RO>> te rog imi poti spune cati suneti in guild si cine e GM (daca nu e cu suparare)mersi mult :D
adyzaha Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Depinde de noroc, ex. vineri din doua cutii gasite care au fost singurele, una a fost gold dragon flag iar cealalta red flag iar aseara din 12 cutii 8 au fost cu bani (3000 galbeni fiecare ), 1 monster scroll si trei cu potiuni. hmmm...... unii sunt mai norocosi alti nu asta e nu ai ce-i face
Broken`Heart Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 XS-Team a lansat noul Bot v 2.0il gasiti in sigul meu
LilBe Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 yo am jukat silkroad dar m-am lasat de el datorita lagului. e vreun server de pe oficial care nu are lag? sau tot asa au ramas?m-as apuka din nou...
LilBe Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 yo am de 128 kb/s si sunt si pe RDS. deci tot asa este...
Skalgar_RO Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 <<Skalgar_RO>> te rog imi poti spune cati suneti in guild si cine e GM (daca nu e cu suparare)mersi mult :DGM este Ro_player si suntem noua
Smiter Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Poate se dadea paine pe gratis si stateau la coada :D
uLise Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 eu joc pe Red Sea am deja lvl 10 si joc de 2 zile :) m i-am pus cal dar cand lam dat jos in stash nu-l mai am :( imi spune si mie ce se intampla
Smiter Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Asa si trebuie...adica e scrool...odata ce moare sau te dai jos dispare.Mai pe scurt e de unica folosinta :D
Guest Minimal Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Aia sunt Gold Farmeri , tin ocupate sloturile degeaba. -EDIT- Defiler, ne`am ajuns "si noi"? stergem numele, HP`ul MP`ul si levelul ? Presupun ca ai vazut si tu pe alte forumuri ca asa fac unii playeri, dar daca te intreb de ce, poti sa imi raspunzi ? ...
bLaT Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 care poate sami dea si mie un botter pt gold PM me pls :D
Guest MinimaI Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 NU exista BOTTER PENTRU GOLD !.S-a ajuns si ala , si-a ascuns HP si MP