Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Mini Unique lvl 89 Tomb General Ho vs me lvl 87 blader fire/bicheon 83 light 70 ice 20 :D

http://img26.imageshack.us/my.php?image=sro2009032016553572.jpg

http://img26.imageshack.us/my.php?image=sro2009032017240620.jpg

http://img26.imageshack.us/my.php?image=sro2009032017322063.jpg

Blader FTW ...mi-a luat 40-45 min si mi-a mancat 550 hp pots xlarge dar l-am omorat :P si pentru ce? pentru un kkt de legs 89 prot invalid :)) dar a fost marfa :P ....pozele arata puterea unui blader :D :>

Posted

Mini Unique lvl 89 Tomb General Ho vs me lvl 87 blader fire/bicheon 83 light 70 ice 20 :D

Blader FTW ...mi-a luat 40-45 min si mi-a mancat 550 hp pots xlarge dar l-am omorat :P si pentru ce? pentru un kkt de legs 89 prot invalid :)) dar a fost marfa :P ....pozele arata puterea unui blader :D :>

bv alex dar 550 LOL e mult mie imi ia 100 max 200 HP si mi a dat 2h sword fara invalid de 90 :-?? cum se zice le am tras-o la turci ei se chinuiau sa nu i omoare si eu cum am ajuns am scris i kill si ei au ras dar na asa a fost eu lam omorat ....pt prima data cand E_T_N_A nu poate sa ia un unique :P nici nu mam miscat de pe loc

Posted

bv alex dar 550 LOL e mult mie imi ia 100 max 200 HP si mi a dat 2h sword fara invalid de 90 :-?? cum se zice le am tras-o la turci ei se chinuiau sa nu i omoare si eu cum am ajuns am scris i kill si ei au ras dar na asa a fost eu lam omorat ....pt prima data cand E_T_N_A nu poate sa ia un unique :P nici nu mam miscat de pe loc

pai man...normal ca tie nu ti-a luat 550 hp....mai erau si altii care au dat in el...dar la mine...eu am fost singur cu el tot timpul....inafara de 1 minut maxim...cand a venit un nuker si am dus spawnul pe el si a murit instant :)) mi se pare normal ca am consumat 550 hp pots tinand cont ca aveam in jur de 20 de gianti de 87 sau 88 cat sunt aia...si unicul pe mine plus cativa championi ....si am fost singur pe tot parcursul :|

Posted

cateva sos drops de pe rome :P nu sunt primele...dar...printre primele :D...som/sun nu a cazut inca...si medusa inca nu a murit :P

http://img24.imageshack.us/my.php?image=sro2009032019434019.jpg

http://img24.imageshack.us/my.php?image=sro2009032019432534g.jpg

si au mai cazut sos legs armor...sos sword CH...sos staff dar cu alea nu am prints :P

Posted

Pana cand e eventul acesta cu jewel box ???

wts or wtt wiz lvl 67 pe saturn pt wiz lvl 67 pe xian pm me !!!

uitate si tu pe site-ul oficial...nu mai pune intrebari dastea :)) scrie acolo 17 march-07 april :D

Posted

Scz pt acest post stupid ,dar ce nume i s-ar potrivi unui arcash female ?? postati sau dati pm cu parerea voastra :-j :-j

Thx :tiphat:

incearca LadyArrow daca iti face placere...

uitate si tu pe site-ul oficial...nu mai pune intrebari dastea :)) scrie acolo 17 march-07 april :D

man ce le scrii tu acolo de site-ul oficial?multi afla ca el exista dupa vreo 2-3 luni de joc abia...asa ca te rog nu ii jigni cu chestii de astea gen,studiati site-ul oficial...cititi despre joc si documentativa...google e prietenul tau...etc...just a joke :P

felicitari pt unici si merci pt printuri sunt frumoase...succes in continuare si multa bafta la dropuri(mie imi place sa le feminizez putin asa ca de cele mai multe ori le zic droape :))) )

RESPEC"ALL

:tiphat:

Posted

un european poate tanka unu din unicii aia din cave sau moare ca tampitu ?? -__-

hmm posibil eu lam vazut pe M_E_B_A_L ca isi lua dmg mai mare ca mine cam 4-5k si avea si cleric pe el acu nu stiu ce sa zic....

Posted

Momentan toti mor ca nebunii la unici din cave :> poate la 100 o sa se moara mai greu ... dar tot o sa moara ;)

da :D ...in sfarsit a murit medusa si pe rome :P MR_aallloo killed Medusa on rome :D wiz/cleric

incearca LadyArrow daca iti face placere...

man ce le scrii tu acolo de site-ul oficial?multi afla ca el exista dupa vreo 2-3 luni de joc abia...asa ca te rog nu ii jigni cu chestii de astea gen,studiati site-ul oficial...cititi despre joc si documentativa...google e prietenul tau...etc...just a joke :P

felicitari pt unici si merci pt printuri sunt frumoase...succes in continuare si multa bafta la dropuri(mie imi place sa le feminizez putin asa ca de cele mai multe ori le zic droape :))) )

RESPEC"ALL

da man ai dreptate :)) nush de ce mai ma obosesc :-??

Si eu tot droape le zic :D mersi si eu si ma bucur ca ti-au placut printurile :P bafta si tie :P

In sfarsit un week-end liber :D bafta baieti...ne mai citit duminca seara...im off to the country side to relax :D

Posted

un european poate tanka unu din unicii aia din cave sau moare ca tampitu ?? -__-

DA !!! eu sunt rogue/bard si am omorat singur 2 unici. Ala de 89 si de 90, dar numai la ala de 90 am luat drpo deagger de 90 +3 cu invalid repair.

http://img12.imageshack.us/my.php?image=sro2009032020434155.jpg

Posted

DA !!! eu sunt rogue/bard si am omorat singur 2 unici. Ala de 89 si de 90, dar numai la ala de 90 am luat drpo deagger de 90 +3 cu invalid repair.

http://img12.imageshack.us/my.php?image=sro2009032020434155.jpg

lol daca zici ca ai omorat unicii de 89 si 90 de ce ai pus screen cu ivy :))

sau lai omorat de curand?

Posted

nu inteleg , si eu am un xbow de 81 si nu merg la aia de 20 , 30 .... , dute si tu la lord sau la shaitan sa vad de acolo il omori

Posted

nu inteleg , si eu am un xbow de 81 si nu merg la aia de 20 , 30 .... , dute si tu la lord sau la shaitan sa vad de acolo il omori

nimeni nu rezista la spawnu lui shaitan nici macar un blader de 90

acum ma refeream cand era cap 90

oh si eu am omorato pe isy odata si mia dat 20% pentru ca eram lvl 62 :D

am pus petul pe post de tank si am omorato + ca aveam zerk scrools de la questu cu ivy si eram bower

Posted

lol daca zici ca ai omorat unicii de 89 si 90 de ce ai pus screen cu ivy :))

sau lai omorat de curand?

pai la unicii aia de lvl mare din tomb nu arata cine la omorat atata ca iei tu dropul, am si filmat la unul dintre ei, poate fac un video in caz ca nu ma credeti.

pai daca ai dute frate, daca tu reusesti sa il omori pe shaitan sau pe yarkan dami un PM, tu crezi ca pot eu sa ii omor ? la cati wizzy sunt peste tot, nu prea cred. Crezi ca nam incercat ? eu dadeam in zerk 45k la shaitan, cama sa, si wizzu da cu zerk si 120k, nu cred ca sunt sanse, doar daca as avea un party full tankeri, si daca ar aparea exact langa noi.

Posted

M-am apucat de epic farm. Cu prem + şi sp ticket în cât timp farmez 1mil sp la ongi/huni?

Best pure STR build ch pt. leveling rapid şi PVP?

Posted

[06:21:07] Isyutaru spawned

[06:25:24] ChaosBlader3 killed Isyutaru

[07:11:58] Tiger spawned

[07:15:32] Demon Shaitan spawned

[07:27:43] NukMan killed Demon Shaitan

[07:41:32] Uruchi spawned

[07:44:50] Emptyworld2 killed Uruchi

[07:53:53] FreaKy_GirL killed Tiger

[08:44:24] KRALZAZA_66 killed Lord Yarkan

asteas orele la care au fost spwnati si omorati unicii pe persia

@wizzX si cred ca faci 1 mil sp in 1 luna

Posted

[06:21:07] Isyutaru spawned

[06:25:24] ChaosBlader3 killed Isyutaru

[07:11:58] Tiger spawned

[07:15:32] Demon Shaitan spawned

[07:27:43] NukMan killed Demon Shaitan

[07:41:32] Uruchi spawned

[07:44:50] Emptyworld2 killed Uruchi

[07:53:53] FreaKy_GirL killed Tiger

[08:44:24] KRALZAZA_66 killed Lord Yarkan

asteas orele la care au fost spwnati si omorati unicii pe persia

nu m-am prins

Posted

nu m-am prins

daca observi tg a apraut la ora 7 si 11 si amurit la ora 7 si 53

sau lord :lord nici macar nu il am(adica ora spawnului) si daca observati a murit la ora 8 si 44 si lista mea incepe de la 6 si 20 ...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...