Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

e mai bine sa cumparati pot arow ce mai vreti voi din dw sau hotan pentru ca in jangan e aia de la fortres cu 20% mai mult si dai 9k in plus pe fiecare 50 de hp XL (si se aduca in jur de 200k in plus pe toate pots...) pe cand la teleport dai 5-10k in plus

Posted

Mersi. E ok 100 pach/fire 80 light 20 cold?

Merita sa activez prem + şi gold ticket în acelasi timp?

nu merge premium plus si gold ticket in acelasi timp....doar premium +sp ticket....xp ticket nu merge odata cu premium :P

Posted

nu merge premium plus si gold ticket in acelasi timp....doar premium +sp ticket....xp ticket nu merge odata cu premium :P

Thanx, atunci aşa o să fac...

Posted

e mai bine sa cumparati pot arow ce mai vreti voi din dw sau hotan pentru ca in jangan e aia de la fortres cu 20% mai mult si dai 9k in plus pe fiecare 50 de hp XL (si se aduca in jur de 200k in plus pe toate pots...) pe cand la teleport dai 5-10k in plus

norocul meu :P nu platesc taxe :)) sfidez fiscul =)) eu cumpar pots din jangan...pentru ca sunt in uniune cu cei care au fortareata...si noi nu platim taxele in jangan :D

Posted

dar ce ma ivy nu se bufeaza huni nu se bufeaza? ce va tot mirati nush.... si mai is si mobi aia de 25 sau cat r fi pe xbow de isi afc buf....

ohh da buna comparatie....moobi de 25 cu moobi de 97-98....nu e mare diferenta nu ? :-? si...eu nu am vazut nici un hun archer sau lancer sa se bufeze :-?? cel putin cat am stat langa ei la ong si i-am folosit la dlvl 1 luna de zile....unu nu s-a bufat :)) si huns nu sunt lvl 25 sun 35-36 parca :-? sau 34-35 :-?? am uitat

Posted

Bower pe prot sau garm?

garment parerea mea....fiind full str ai destul phy defence :) si cu garment ca full str poti folosi linistit un mic snow shield si...esti mai rapid :P

Posted

Ce build imi recomadati pt. Arcas hybrid STR? 100 pacheon/fire,80cold si 20 light ar fi convenabil?

LOL arcas hybrid STR ?:)) parerea mea cel mai prost build ever ^^ aveam un turc pe server cu un asemenea build :)) a dat 2-3 k $ pe un arc sun 76+7 si dadea cu el damage cat dadea un arcas full str cu arc 85+7 =)) asa ca nu recomand hybrid str bow ^^

Posted

Ce build imi recomadati pt. Arcas hybrid STR? 100 pacheon/fire,80cold si 20 light ar fi convenabil?

eu zica fire linght heuskal si 20heuskal iar cand ii lvl 80

scoti cold

mi se pare cea mai buna chestie

mia picat DevilSpirit Grade B pe DeadKiss!!! xD xD

Posted

eu zica fire linght heuskal si 20heuskal iar cand ii lvl 80

scoti cold

mi se pare cea mai buna chestie

mia picat DevilSpirit Grade B pe DeadKiss!!! xD xD

GZ dar pacat ca nu tine decat 7 zile si nu merge prelungit :P

Posted

badfist tot ce este pe nubcoder este 1100% clean sunt din fosta echipa 0x33 alea is primele tools de ISRO facute foloseste cu incredere tot ce este acolo

daca stii autoit HellCritical fa un script care sa apese tasta "N" odata la 20 de minute asa putem scapa de 5-10% scrolls

Posted

Eeee si tu acum .... Mda... acum cu eventu` asta o sa fie multi bani dupa el ... si cu putin noroc la drop, iei un item de 10D , pui stone`urile alea pe ele care nu au cum sa dea fail , si PAC ! ai devenit milionar :)

esti in eroare ... nu au cum sa dea fail ? :-?

P.S. chiar s-a ajuns la nivelul la care fiindca toti boteaza, nu mai exista pentru unii nici cel mai mic element de cunoastere a jocului ?

... :tiphat:

nu are cum sa dea feild la assimilation 0 sansa de a da assimilation e de 100%

http://i232.photobucket.com/albums/ee229/badfist/1-1.jpg da dea feild asta nu cred

e cam asa cu stonurile

35%-> sanse de assimilation de a da esua sunt de 35%(65% sanse de fuzion)

30%-> sanse de assimilation de a da esua sunt de 30%(70% sanse de fuzion)

20%-> sanse de assimilation de a da esua sunt de 20%(80% sanse de fuzion)

10%->sanse de assimilation de a da esua sunt de 10%(90% sanse de fuzion)

0%-> sanse de assimilation de a da esua sunt de 0%(100% sanse de fuzion)

... nu stiu de unde ai ajuns la concluzia ca asimilarea (adica posibilitatea de a modifica pe langa atributul pe care il doresti, si alt atribut) are vreo legatura cu sansa de reusita ... pentru ca nu are ... 10% attribute assimilation inseamna exact 10 % sansa de a produce asimilare ... si atat ... fara a exista vreo legatura si cu sansa de reusita ... si sper ca stiti ca sansa de reusita iar nu are nici o legatura cu obtinerea efectului dorit ... de exemplu ... ai STR 3 pe un item, vrei mai mult ... incerci un STR Stone si ... reusesti ... STR se modifica din 3 .. in 1.... :error:

... :tiphat:

Posted

Scz pt acest post stupid ,dar ce nume i s-ar potrivi unui arcash female ?? postati sau dati pm cu parerea voastra :-j :-j

Thx :tiphat:

orice nume.....depinde daca vrei sa aiba vreo semnificatie pentru tine.. daca esti indiferent pune unu de gold bot :blink:

Posted

Scz pt acest post stupid ,dar ce nume i s-ar potrivi unui arcash female ?? postati sau dati pm cu parerea voastra :-j :-j

Thx :tiphat:

shakira sa nu aud din nou ca shakira e din naruto ca am mai patito o data...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...