Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

primele dropuri de pe server Venus

Imagine IPB

Imagine IPB

explicati-mi si mie de la ce lvl incepe D10, ca din poza lu badfist vad ca sunt cizme de lvl 91 D10. Asta ar insemna ca D10 sa inceapa de la lvl 89 :|

Posted

hmm.. Buna sunt noua p forum.. :) hehe.. am si eu o intrebare.. voua va merge botul in cave :S?

bun venit !mie imi merge,folosesc isrobot si mere mai mult decat perfect :)

am o intrebare daca bat la lvl 90-91 imi pot cadea iteme d10,dar daca bat la 87 sa zicem in cave???

Posted

hmm.. Buna sunt noua p forum.. :) hehe.. am si eu o intrebare.. voua va merge botul in cave :S?

Buna :) cred ca depinde de bot...eu folosesc sbot si merge ^^

explicati-mi si mie de la ce lvl incepe D10, ca din poza lu badfist vad ca sunt cizme de lvl 91 D10. Asta ar insemna ca D10 sa inceapa de la lvl 89 :|

D10 incepe la lvl 90

Weapon (lvl 90 - 94 - 98)

Hands (lvl 90 - 94 - 98)

Shoulders (lvl 90 - 94 - 98)

Head (lvl 91 - 95 - 99)

Foot (lvl 91 - 95 - 99)

Chest (lvl 92 - 96 - 100)

Legs (lvl 92 - 96 - 100)

Ring (lvl 90 - 94 - 98)

Earring (lvl 91 - 95 - 99)

Necklace (lvl 92 - 96 - 100)

am o intrebare daca bat la lvl 90-91 imi pot cadea iteme d10,dar daca bat la 87 sa zicem in cave???

daca bati la mobi de lvl 87 cred ca nu...pentru drop 10D trebiue sa bati la mobi de lvl 90+ (ex. eu am luat Cleric Rod lvl 90 la mobi de lvl 90), parerea mea

:tiphat:

Posted

trane mi-a spus pe mess ca alea cu 0%

is ff bun deoarece nu iti va scadea nici o data mai jos(de la str 5 la 3)!!

intr-adevar, am observat si eu ca alchemy stone ce iti poate da in schimbul box-urilor de la event au attribute assimilation 0% ... dar asta nu are nici o legatura cu ce afirmi tu ... se refera doar la faptul ca nu iti poate schimba si alte atribute in momentul in care reuseste alchemia ... ceea ce este un lucru foarte bun ...

... :tiphat:

Posted

Buna :) cred ca depinde de bot...eu folosesc sbot si merge ^^

D10 incepe la lvl 90

Weapon (lvl 90 - 94 - 98)

Hands (lvl 90 - 94 - 98)

Shoulders (lvl 90 - 94 - 98)

Head (lvl 91 - 95 - 99)

Foot (lvl 91 - 95 - 99)

Chest (lvl 92 - 96 - 100)

Legs (lvl 92 - 96 - 100)

Ring (lvl 90 - 94 - 98)

Earring (lvl 91 - 95 - 99)

Necklace (lvl 92 - 96 - 100)

daca bati la mobi de lvl 87 cred ca nu...pentru drop 10D trebiue sa bati la mobi de lvl 90+ (ex. eu am luat Cleric Rod lvl 90 la mobi de lvl 90), parerea mea

:tiphat:

multumesc de info, intre timp aflasem din joc de la niste prieteni :P

am strans acuma niste boxuri, cam ce ar putea pica inafara de scroll de SP, int si str si stones + vigors :)

Posted

intr-adevar, am observat si eu ca alchemy stone ce iti poate da in schimbul box-urilor de la event au attribute assimilation 0% ... dar asta nu are nici o legatura cu ce afirmi tu ... se refera doar la faptul ca nu iti poate schimba si alte atribute in momentul in care reuseste alchemia ... ceea ce este un lucru foarte bun ...

... :tiphat:

#-o eu i-am spus altceva el a inteles altceva :))

Guest iustinic2
Posted

BlueNuker cati bani ai :o... imi dai si mie 900k ? te rog... am cont pe venus... sua si mai bine daca ai vrea sa-mi dai si daca ai pe IRIS. Te rog eu mult de tot

Posted

gratz badfist

presupun ca tu ai omorat unicul din prima poza :D

auziti in afara de vturcanu care mai e pe persia

WTB wizz 64-72>>>sau mai mare dar sa nu depaseasca 150 kk gold in joc

de preferat as vrea ca wizzul sa fie pe persia

va rog sa ma ajutati sa caut pentru ca eu pur si simplu nam timp pentru ca luni si marti am proba sportiva pentru liceu :D (sunt in cls a 8a)

si am zis lvl 72 pentru ca nu prea am gold de unu mai mare

Posted

gratz badfist

presupun ca tu ai omorat unicul din prima poza :D

auziti in afara de vturcanu care mai e pe persia

WTB wizz 64-72>>>sau mai mare dar sa nu depaseasca 150 kk gold in joc

de preferat as vrea ca wizzul sa fie pe persia

va rog sa ma ajutati sa caut pentru ca eu pur si simplu nam timp pentru ca luni si marti am proba sportiva pentru liceu :D (sunt in cls a 8a)

si am zis lvl 72 pentru ca nu prea am gold de unu mai mare

da eu omorat daca am luat si dropu :D

Guest iustinic2
Posted

In dreapta mea se afla un cal inaripat :o... ca in screnu ala de pe site... :)

Posted

BlueNuker cati bani ai :o... imi dai si mie 900k ? te rog... am cont pe venus... sua si mai bine daca ai vrea sa-mi dai si daca ai pe IRIS. Te rog eu mult de tot

cine ti-a zis tie cati bani am?

gratz badfist... vad ca ai si glavie de D10 in ultima poza, gratz again :P

Posted

In momentul in care s-a deschis Sarin Tribe am intrat acu toti cu pty si vanam guardienii.Deodata srv fall down.Acu maine mai vanam ^_-.Ma rog o sa revin cu pozele de la spawnul trecut.peace ouT :tiphat: ^_^

Posted

In momentul in care s-a deschis Sarin Tribe am intrat acu toti cu pty si vanam guardienii.Deodata srv fall down.Acu maine mai vanam ^_-.Ma rog o sa revin cu pozele de la spawnul trecut.peace ouT:tiphat: ^_^

te doare degetul sa dai cateva click-uri si sa uploadezi niste poze?:D i want see... FAST ... :sef:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...