Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

http://img8.imageshack.us/my.php?image=sro2009031814431018.jpg

ce parere aveti ?:D :X inca 1 saptamana si am 1mil :X

OMG ala e numele de la charul la care am luat eu hack de la hegrenade

sunt sigur ca tu esti

Posted

... atat de greu pica "Jewel box"-urile de event ? abia dupa 1 si 1/2 h a picat unul ... ma gandeam chiar sa merg in oras sa vorbesc cu NPC ala, credem ca doar asa incep sa pice ...

... :tiphat:

Posted

... atat de greu pica "Jewel box"-urile de event ? abia dupa 1 si 1/2 h a picat unul ... ma gandeam chiar sa merg in oras sa vorbesc cu NPC ala, credem ca doar asa incep sa pice ...

pai fa un party cu prieteni la ongi si batetiva toti ... vedeti acolo jueluri xD

Apropo ... cei care aveti Premium ... puteti sa ii puneti pauza ??? :)

Posted

pai fa un party cu prieteni la ongi si batetiva toti ... vedeti acolo jueluri xD

Apropo ... cei care aveti Premium ... puteti sa ii puneti pauza ??? :)

nu... nu se poate... eu am apasat si pe el si pe ticket de mi'au sarit capacele... JoyMax forgot this #-o

Posted

hehehe ^^ am omorat un unique din camera 15 :D eu cu un prieten blader, am luat o gramada de elixire si un drop, dagger lvl 90 +3 dar cu invalid repaird :(

Posted

nu... nu se poate... eu am apasat si pe el si pe ticket de mi'au sarit capacele... JoyMax forgot this #-o

lol, nu au uitat ci pur si simplu vor sa castige mai multi bani...timpul trece,ticketul merge,bati sau nu bati ...trebuie sa cumperi altul dupa 27 de zile,li se falfaie lor ca tu joci sau nu in timpul asta...

...a fost careva la Medusa?a vazut ce si cum pe viu?ne poate povesti cate ceva ce a observat pe acolo?...

RESPEC"ALL

:tiphat:

Posted

lol, nu au uitat ci pur si simplu vor sa castige mai multi bani...timpul trece,ticketul merge,bati sau nu bati ...trebuie sa cumperi altul dupa 27 de zile,li se falfaie lor ca tu joci sau nu in timpul asta...

...a fost careva la Medusa?a vazut ce si cum pe viu?ne poate povesti cate ceva ce a observat pe acolo?...

RESPEC"ALL

Eu am fost la Medusa :) chiar prima data cand a aparut

Posted

NEED HELP!!!

dupa ce am dld butul l`am instalat si cand sa intru in sro mi`a zis k e inspectie...am incercat sa intru pe loader dar imi da eroare //nici dupa ce am iesit din but nu si`a revenit... spunetzi`mi ce sa fac va rog mult :)

Thx :tiphat:

Stie cineva ? :pray:

Posted

:hello: s-a mai dus un avantaj al SBot-ului fata de iSRO Bot ... cu ultima versiune, ai optiune de quick loop la iSRO si baga viteza turbo la training ... + au schimbat interfata .... :dance: ... asa incat cu cele doua "monopoluri" - si ma refer aici la autologin si loop training (se duce singur la training stiind doar coordonatele) - ramane cel mai bun bot de pe piata :whistle:

Posted

:hello: s-a mai dus un avantaj al SBot-ului fata de iSRO Bot ... cu ultima versiune, ai optiune de quick loop la iSRO si baga viteza turbo la training ... + au schimbat interfata .... :dance: ... asa incat cu cele doua "monopoluri" - si ma refer aici la autologin si loop training (se duce singur la training stiind doar coordonatele) - ramane cel mai bun bot de pe piata :whistle:

au bagat aia cu "Curent cordonat" si merge acolo singur??

dar clentless cam cand o sa apara :((

Edite: unde ai citit

Posted

au bagat aia cu "Curent cordonat" si merge acolo singur??

dar clentless cam cand o sa apara :((

Edite: unde ai citit

iSRO are inca de la inceput asa ceva ...

cat despre clientless ... nu ma intereseaza aspectul ... nu sunt maniac cu N caractere ... (chiar daca iSRO mai nou poate fi folosit si pe multi account ...)

Posted

iSRO are inca de la inceput asa ceva ...

cat despre clientless ... nu ma intereseaza aspectul ... nu sunt maniac cu N caractere ... (chiar daca iSRO mai nou poate fi folosit si pe multi account ...)

Isro botul sa bata Sbotul mai are ceva de schimbat : PRETUL :P am inteles ca cei de la isro bot au scos clientless function,

Posted

am si eu ultima versiune dar nu gasesc aia cu loop

sau acolo cand dau curent coordonates ma duce inapoi?

Posted

Asta cumva?

http://forum.itemshops.com/showthread.php?t=18810

pe pagina asta la punctul 2: 2. Qin Shi Tomb Monster unde scrie mai jos HERE dai acolo si ai absolut toate informatiile despre moobs sau vezi aici

http://www.picamatic.com/show/2009/03/02/1...87_900x3048.jpg

sau aici maps mai detaliate

http://silkroadwiki.com/wiki/Chi'in_Tomb

RESPEC"ALL

Thanks alot :D m-au ajutat foarte mult hartile...cu cele care le aveam eu ma pierdeam prin B3 :)) acum am ajuns pana la teleportul spre B5 fara probleme :P mi-a luat o gramada dar ....am ajuns

Posted

DA... ia bit defender 2009... apropo... la stealthex... toate versiunile de nu connector... alea 71 81 etc... au virusi.... inafara de nuconnector simplu. si e si cel mai stabil :D

OMG MA DUC SA STRANG BOX LA BANDITI :D

Guest roxxi17
Posted

hmm.. Buna sunt noua p forum.. :) hehe.. am si eu o intrebare.. voua va merge botul in cave :S?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...