Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Guest iustinic2
Posted

Cum il downloadez acu SR-ul... ca zice ca am avut demo version... :( de pe situ oficial nu ma lasa :((

EDIT* Ba merge acum :)

Posted

"frate" ti l-ai instalat degeaba ca numa acuma trebuia instalat...

frate vezi ca imediat dupa update am intrat in joc... ca il aveam deja instalat... spre deosebire de tn care ai stat inca 10min ca sa il instalezi :cool2:

Trane ne place ce vedem :X Mai vrem mai vrem!!! :happy1:

Guest iustinic2
Posted

Conturi;le vchi au ramas si acum... nu? Sau tre sa-mi fac altu ? :(

Posted

1st uniquekill ( mini - xD) goes to me ^^ ksed a 90 bowman and xbow http://img27.imageshack.us/my.php?image=sro2009031716180002.jpg . Scuze intorsesem imagina din greseala.La noi nu a murit inca Beak ...dar am patit la fel ca Yamuna la shaitan;la 1 % ban...de aici rezulta = > Me go pk delibey himotep _MM_ and CrazyWomen

edit:nice avatar trane on srf ;) ^^

Posted

iupii:P cred k e primul pe servar de lev 90 si ami e unu de lev 94 si ink o spear o are unu de la mn din guild tot de 90

Imagine IPB

Imagine IPB

dar dk te uiti de aproape e super naspa zici k e decupat cu foarfeca dint-o revista:(

Imagine IPB

Posted

pfff....sa imi bag piciorul....urat mai e in cave asta :)) fac juma de ora pana la moobi de 94 =)):)) cred ca botul mi-ar irosi tot ticketul pe drum :)) asta ca sa ne faca sa cumparam reverse return scrolls sa ne ducem la lvl X(

Posted

frate vezi ca imediat dupa update am intrat in joc... ca il aveam deja instalat... spre deosebire de tn care ai stat inca 10min ca sa il instalezi :cool2:

Trane ne place ce vedem :X Mai vrem mai vrem!!! :happy1:

"frate" si cu ce ti-a fost de folos,ti-au picat mai multe sosunuri?ai fost primu la medusa?nu cred asa ca ciocu mic si joc de glezna si nu ma lua cu "frate" si de unde stii tu ca am stat 10 min sa instalez jocul?eh? asa credeam si eu ... hai pa pa

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...