m4R10 Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 contraziceti-ma daca gresesc,dar in sro din cate stiam eu nu erau bagati caii inaripati...si totusi pe site la ei poza sapt e http://img4.imageshack.us/img4/2971/sro2005012110415784.jpg ceea ce ar insemna pk2 edit.deci inca o dovada a atitudinii joymax fata de programele pseudo-ilegale.pai orezarii aia nus` asa de prosti incat sa piarda un cumparator de al lor, k vezi doamne pierd 0.00000001% din castig,
alexxx70 Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 contraziceti-ma daca gresesc,dar in sro din cate stiam eu nu erau bagati caii inaripati...si totusi pe site la ei poza sapt e http://img4.imageshack.us/img4/2971/sro2005012110415784.jpg ceea ce ar insemna pk2 edit.deci inca o dovada a atitudinii joymax fata de programele pseudo-ilegale.poate calul asta "tunat" :P e nou dar chestia cu asa zisa atitudine joymax fata de prg neortodoxe e veche, dar asta o stii si tu demult timp...
Florin_LOVE Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 media.pk2 asta ii chiar vechi .....uraaa azi fac lvl 81 sett deg9 full :X:X:X
Sleya Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Da, stiind ca vine marele update, serverul e plin de globale cu wapons 85+7+9, SOS-SOM-SOSUN D9... Toti vor sa scape de ele, problema e ca nu le mai ia nimeni acum :-s problema e ca toti sunt prosti vand sunurile somurile 85+7+9 si cand se deschide 10D bat cu arme+0 si haine +0 fara blue ca goldbotii...cu un sun bati lejer pana la 98 ;) si pana iti pica un drop calumea...eu cand sa deschis 9D vindeam arcuri de 85 fara plus si fara blue cu 80-100 mil si in plus...dupa update ...preturile vor creste fata de cele care sunt acum...cum a fost si la 8D :) la noi era sun staff +7 la 900 mil eu prefer sa imi pastrez setul actual...si asa am de farmat...si o sa o fac la lvl 90 :P asa ca mai bine cu sun/som pe mine decat cu npc items
Darth_Andrei Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Un pvp vid destul de bun , dovedind power of a InT . Totusi este buildul "xerox" al 9dg bich/cold/light ^_^. http://www.youtube.com/watch?v=vn5SYV_5x44 On Topic cu ce a zis SweetDaddyD , da , nesimtirea celor de la joymax e crasa . A mai fost acu ceva timp o poza cu un personaj in blue berserk la un event (lucru obtinut prin pk2 sau s/s in cSRO sau kSRO).Peace OuT :tiphat:edit:pregatiti-va pentru maine.Sunt 80% sigur ca va fi cel putin un bug cretin sau un exploit nou. Maybe ... maybe not ^_^
iReaLRauL Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Imi spuneti si mie de unde pot sa iau Q cu Ivy si cu Cerberus ?Si daca am de castigat ceva din ele ..Ps: Daca imi arata careva sa-mi spuneti locul exact sau toti pasii, sau cu poza :D. Mersi anticipat :P
m4R10 Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Imi spuneti si mie de unde pot sa iau Q cu Ivy si cu Cerberus ? Si daca am de castigat ceva din ele .. Ps: Daca imi arata careva sa-mi spuneti locul exact sau toti pasii, sau cu poza :D. Mersi anticipat :P respect
iReaLRauL Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 respect Mersi mult m4R10 .. Am sa caut si celalt Q tot pe net :) EDIT: Pot sa-l omor singur la level 38 ? Sunt Glavier
Darth_Andrei Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Mersi mult m4R10 ..Am sa caut si celalt Q tot pe net :)EDIT: Pot sa-l omor singur la level 38 ? Sunt GlavierSa o omori ca e o ea fiinta aia ... Nu , nu poti.Nu te omoara dar ti se termina timpul.@amoniakuScrii cu lumina inchisa nu ? cel putin primele 4 cuvinte nu le-am inteles .. hmmm greaca antica ?:P j/k....not.... Pai o sa tina ca Legend 3 Update , in cazul in care nu vor fi complicatii , pana la 11 probabil.Peace OuT :tiphat:
lucicam Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 oare fac mai multe sp-uri daca pun skilluri pana la lvl 10 , decat acum fara nici un skill ?? (sunt crescut la ongi ...)
amoniaku Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 is prescurtari tinere...:) le folosesc cam des....ata ete:P lasale la lvl 10 skilele asa fa c si eu :)
ciupilan Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 salut..aveti idee dk imi merge miane clientu pe care l-am dld in saptamana aceea cand au anuntat k baga cap 100...deci cam la 2 zile am luat clientu si vreau sa stu dk merge dupa ce au anuntat k au uitat sa traduca questurile... ma gandesc k au pus alt client la dld sau este tot acelasi de prima data?
lucicam Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 is prescurtari tinere...:) le folosesc cam des....ata ete:P lasale la lvl 10 skilele asa fa c si eu :) scuzati de off, dar stii ... nu folosesc prescurtari deoarece : nu vorbesc pe mess prea des (cred ca 1-2 ori la 2 luni -_-) si pentru ca , am corectat la teza de cel putin 5 ori ca am scris cu prescurtare
iReaLRauL Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Lol, eu dau abandon la Questu` asta e prea enervat la level-ul meu
lucicam Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Lol, eu dau abandon la Questu` asta e prea enervat la level-ul meustiu .... trebuie sa ai nervi ... si rabdare pentru ca te poarta dintr-un loc in altul ... dar totusi , rasplata e pe masura, 20 de zerk-uri xD
iReaLRauL Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 stiu .... trebuie sa ai nervi ... si rabdare pentru ca te poarta dintr-un loc in altul ... dar totusi , rasplata e pe masura, 20 de zerk-uri xDO sa-l fac eu cand o sa am timp .. la level mai mare desigur
ciupilan Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 O sa-l fac eu cand o sa am timp .. la level mai mare desiguro data ce l-ai luat si ii dai abandon o sa ai surpriza sa nu il mia poti lua pt k e unic deat o data il poti lua:)) eu iam dat abandon dupa ce nu am putut sa o omor pe ivy de 3 ori la rand..eram lev 42 dual axe si am ramas in inv cu piatra aceea de teleport pe care nu o puteam arunca vinde sau pune in storage...
Random Hero Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Nu-ti creste str si int decat daca ai cleric rod in mana. Se scrie light si e foarte important pentru un wizard. cred ca se referea la str si int la buff'uri sau ceva si pentru ce este important light? fear? sau pentru ce? salut..aveti idee dk imi merge miane clientu pe care l-am dld in saptamana aceea cand au anuntat k baga cap 100...deci cam la 2 zile am luat clientu si vreau sa stu dk merge dupa ce au anuntat k au uitat sa traduca questurile... ma gandesc k au pus alt client la dld sau este tot acelasi de prima data? are cineva raspunsul pentru asta? nu prea privesc cu ochi buni faptul ca ar trebui sa DL'ez tocmai acum legend 4
Kiidu Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 cred ca se referea la str si int la buff'uri sau ceva si pentru ce este important light? fear? sau pentru ce? are cineva raspunsul pentru asta? nu prea privesc cu ochi buni faptul ca ar trebui sa DL'ez tocmai acum legend 4 i hope it will work :( si eu tot asa am facut si sa vad daca merge :comp1:
iReaLRauL Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 o data ce l-ai luat si ii dai abandon o sa ai surpriza sa nu il mia poti lua pt k e unic deat o data il poti lua:)) eu iam dat abandon dupa ce nu am putut sa o omor pe ivy de 3 ori la rand..eram lev 42 dual axe si am ramas in inv cu piatra aceea de teleport pe care nu o puteam arunca vinde sau pune in storage...Da chiar .. eu am ala de acuma 2 saptamani .. oare va merge ?
PsychoR0 Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 contraziceti-ma daca gresesc,dar in sro din cate stiam eu nu erau bagati caii inaripati...si totusi pe site la ei poza sapt e http://img4.imageshack.us/img4/2971/sro2005012110415784.jpg ceea ce ar insemna pk2 edit.deci inca o dovada a atitudinii joymax fata de programele pseudo-ilegale.pentru cultura ta generala daca nu ai cunostintie in ksro sau csro acel cal se numeste Pegasus si da chiar zboara pe ksro si csro se cupara cu silkuri un astfel de calca sa ma exprim altfel e un fel de tigru ;)apropo chiar se face maine update? ca vreau sa instalez silkroadu din seara asta dar daca nu baga io nu mai am versiunea aia veche (1.70) si ce ziceti sa o bag de azi?a si ca sa nu uit pentru cei care folosesc Sbot uitativa la ei pe site sa vedeti ca sa facut updateul la bot pentru versiunea 1.80 :DP.S.:am deja lvl 58 pe bower :D recomandatimi un spot unde sa ma duc singur :la planari,shakrami etc.(am set NPC si arc 56+3):tiphat:
BeautifulMind Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Merita pe un glavier sa bag 70 force ? adica daca ma ajuta la pvp/job/war.
Dr4q_Sti3 Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Merita pe un glavier sa bag 70 force ? adica daca ma ajuta la pvp/job/war.nu se mai merita force pe nici un char acum cu euro si recovery division