Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

... eu niciodata nu repar ceea ce functioneaza :-? ...

am incercat si alti bots ... dar am ramas la iSRO ... din cel putin 4 motive esentiale pentru mine:

1) cel mai stabil client - efectiv nu iau dc din maintenance in maintenance ... botez non -stop 24/7

2) path-finding-ul - singurul din cei pe care i-am incercat care stie sa se duca autonom la locul de grinding, fara a trebui sa inregistrez eu vreun script ... calculeaza drumul cel mai scurt din oras si pana acolo ... foarte util pentru mine cand schimb des locul de grinding si nu sunt nevoit sa inregistrez iar si iar scripturi ... notez undeva doar coordonatele locurilor si ulterior in functie de locul ales, merge acolo...

3) contor eficient de timp ... platesti efectiv cat timp botezi ... sistemul de puncte platite (9$ = 120 puncte = 240 ore de botat efectiv) face ca sa nu irosesti aiurea timpul platit ... iei disconnect (ceea ce nu e cazul la iSRO decat daca iti pica conexiunea, sau intervine vreo maintenance neanuntata) .. se opreste si consumul de puncte ... astfel nu pierzi zile intregi poate ca in cazul bots platiti cu luna, etc ... + perioada aceasta, pana pe 3 aprilie 9$ = 240 puncte = 480 ore botat ...

4) functii de auto-login (foarte utila cand nu ai premium si lasi sa incerce singur pana intra) si multi-client (astfel incat nu e nevoie de third-party-programs cu care sa faci chestia asta)

... si motive ar mai fi ...

... mi-ar place cand cineva raspunde de genul ... X rulez ... sa vina si cu argumente ...

P.S. - nu pot totusi sa nu aduc in discutie si un al 5-lea motiv ... suport excelent ... platesti cu paypal de exemplu ... si instantaneu ai cardul cu punctele cumparate ... + oricand ai cu cine discuta de eventualele probleme ...

... :tiphat:

Si eu am folosit isrobot mult timp,dar am trecut pe sbot,principalul motiv fiind pretul.5euro pe luna e foarte putin.Cu isro cheltuiam cel putin 20$.

mai are si functii precum:

-multiclient(pana la 25 de cliente si toate in acelasi pret spre deosebire de isro

-automatic reconnect(nu la fel de buna precum autologin-ul de la isro,dar cand foloseam eu isro nu exista autologin si nici multiclient)

-clientless

-functia de chat direct din bot(se poate da paste si poti vedea ora la care s-a scris pm-ul,globalul,etc)

-sunet la unici,sunet cand unicul e langa tine

-auto alchemy

-auto distribuire str int

-functie de spy(in genul /ui de la loader)

-functia "show player under stealth or inv mode"

-zoomhack

-etc :D

principalul dezavantaj e folosirea scripturilor dar e posibil sa se implementeze loop-ul gen isrobot

Posted

cum zice dadysady:)) si a omis sa zik k merge folosit de ktre 2 persoane acelasi acont 25 unul 25 altul deci jumi juma pui cu un preten adik 100 mii cei aia:)) si ai bot o luna;)

Posted

... eu niciodata nu repar ceea ce functioneaza :-? ...

am incercat si alti bots ... dar am ramas la iSRO ... din cel putin 4 motive esentiale pentru mine:

1) cel mai stabil client - efectiv nu iau dc din maintenance in maintenance ... botez non -stop 24/7

2) path-finding-ul - singurul din cei pe care i-am incercat care stie sa se duca autonom la locul de grinding, fara a trebui sa inregistrez eu vreun script ... calculeaza drumul cel mai scurt din oras si pana acolo ... foarte util pentru mine cand schimb des locul de grinding si nu sunt nevoit sa inregistrez iar si iar scripturi ... notez undeva doar coordonatele locurilor si ulterior in functie de locul ales, merge acolo...

3) contor eficient de timp ... platesti efectiv cat timp botezi ... sistemul de puncte platite (9$ = 120 puncte = 240 ore de botat efectiv) face ca sa nu irosesti aiurea timpul platit ... iei disconnect (ceea ce nu e cazul la iSRO decat daca iti pica conexiunea, sau intervine vreo maintenance neanuntata) .. se opreste si consumul de puncte ... astfel nu pierzi zile intregi poate ca in cazul bots platiti cu luna, etc ... + perioada aceasta, pana pe 3 aprilie 9$ = 240 puncte = 480 ore botat ...

4) functii de auto-login (foarte utila cand nu ai premium si lasi sa incerce singur pana intra) si multi-client (astfel incat nu e nevoie de third-party-programs cu care sa faci chestia asta)

... si motive ar mai fi ...

... mi-ar place cand cineva raspunde de genul ... X rulez ... sa vina si cu argumente ...

P.S. - nu pot totusi sa nu aduc in discutie si un al 5-lea motiv ... suport excelent ... platesti cu paypal de exemplu ... si instantaneu ai cardul cu punctele cumparate ... + oricand ai cu cine discuta de eventualele probleme ...

... :tiphat:

nu stiu ce sa zic

eu cu nici un tip de bot nu am luat disconnect

1)am un prieten care foloseste isrobot si mi la dat mie sa il bag pe cahrul lui cand a fost plekat la munte si nu am luat disconnect 3-4 zile pana a venit ala

2)--------=---------------------- agbot si am fost curios si lam folosit si eu si la fel nu am luat disconect cateva zile bune

3)tbot lam folosit 1 luna si nu am luat disconnect si dupaia am aflat de Sbot si pe sbot raman

deci mie nu mi sa intamplat sa iau dc

a si pentru cei curiosi eu nu prea sting computerul el fiind 24/ la botat

se stinge numa cand cade curentul :P in rest delok

si la sbot e nasol chestia aia cu scriptu :(

:tiphat:

Posted

nu stiu ce sa zic

eu cu nici un tip de bot nu am luat disconnect

1)am un prieten care foloseste isrobot si mi la dat mie sa il bag pe cahrul lui cand a fost plekat la munte si nu am luat disconnect 3-4 zile pana a venit ala

2)--------=---------------------- agbot si am fost curios si lam folosit si eu si la fel nu am luat disconect cateva zile bune

3)tbot lam folosit 1 luna si nu am luat disconnect si dupaia am aflat de Sbot si pe sbot raman

deci mie nu mi sa intamplat sa iau dc

a si pentru cei curiosi eu nu prea sting computerul el fiind 24/ la botat

se stinge numa cand cade curentul :P in rest delok

si la sbot e nasol chestia aia cu scriptu :(

:tiphat:

si cam cat platesti tu curentu pe luna ?

:)

Posted

Bump!

Pai merita sa iti iei sageti , economisesti slot-uri in inventory.De la 6-7 DG poti incepe sa folosesti Silk Arrows , scumpe nu sunt 8 silk / 10000 , care iti ajung 2zile cred , depinde ce skiluri pui .Nu recomand sa pui arrow combo la grind (bot).:tiphat: Peace OuT:

EDIT:Pe Darth_Cloud imi ajungeau 1 zi jumatate la 90 , plus ca eu ma duceam pe la unici , pvp , job si foloseam acelasi quiver de 10000 arrows nu cumparam npc pentru fiecare.Daca tot esti la ideea cu arrows poti lua si pots cu silk ^_^.Pana la lvl 38 am avut pe Phoenix silk pots si chiar ma ajutau , era mai liber inventoryul si se umplea cu iteme intr-o seara 3-4 pagini de storage.

Guest iustinic2
Posted

Ma ajuta careva sa fac un pic de lev up ? :pray: Joc pe Iris(new)... numai lev 31 :( Uitati aici statistica mea :) :

CLIC

Daca chiar vreti va dau si bani :D

Posted

Ma ajuta careva sa fac un pic de lev up ? :pray: Joc pe Iris(new)... numai lev 31 :( Uitati aici statistica mea :) :

CLIC

Daca chiar vreti va dau si bani :D

vb cu :

_C1_ sau _C3_ sau _C5_ sau _C12_

sunt niste prieteni de ai mei

@Darth_Andrei eu zica ca de la lvgend4

daca ii sa cumpere chestia cu expandable 32 slot nu se va mai merita!!

Guest iustinic2
Posted

Ok... o sa incerc... ca ma tot chinui sa intru... poate sunt online acu :)

Posted

la ong in 2 zile faci 30k sp :D .............nush ce te chinui in cave=D................

e bun hibridu pan la 12 dg=D 120 120 si 60 ice:P

eu am deja lvl 52.. daca ma gandeam mai bine ma bagam la ong de mic :(( dc am facut eu asa nush :( faceam si eu 150k sp la ong si gata... acum asta e...

Posted

eu am sa farmez doar vreo 600k

cam in cat timp fac 100k sp cu bot 24/7??

uitativa :o :P

cei care aveti Sbot o sa va dati seama

bot 24/7 si cu party facut klumea....cred ca poti face intr-o luna 800 k sp fara ticket...eu am folosit sp ticket silver...si am facut 1 mil in mai putin de 1 luna :-?? eu in curand o sa ma apuc sa imi frmez ink un char :P o sa stau vreo 3-4 luni la ong :)) cu premium 24/7 bot :P

100 k sp poti sa le faci in 3 zile dak ai party facut klumea :P

Posted

R.I.P ... dar care era charul lui ?

Ambush, ave sun blade/shield, si fratele lui e guild masteru guildei care are FW unde sunt eu, si el era pe el atunci.

Posted

Deci la ce lvle să farmez şi unde cu full str bow?

pai de farmat e bn la inceputul fiecarui degree....cum ar fi....24.32.42.52,64,76,90...pentru ca ai o noua arma...daca ai si noroc de un sos ceva..si mai bine....si intr-un loc su spawn bun....cum ar fi la 52 la penons...spawn mare....sau la 64 in cave....etc

Posted

Deci la ce lvle să farmez şi unde cu full str bow?

cel mai bine ar fi pfarm la ongs la lv 14~26...odata ajuns la 26 delevel pana la 20~22 si tot asa... desigur skills la lv 14...si stai calm ca se gasesc party-uri care farmeaza free,dar sa iti faci prieteni acolo:P

@Offtopic- alexxx the vid made my day..thank you. great song, great effort for a day by day selfdestroying race.

Good day folks. :tiphat:

Posted

cel mai bine ar fi pfarm la ongs la lv 14~26...odata ajuns la 26 delevel pana la 20~22 si tot asa... desigur skills la lv 14...si stai calm ca se gasesc party-uri care farmeaza free,dar sa iti faci prieteni acolo:P

@Offtopic- alexxx the vid made my day..thank you. great song, great effort for a day by day selfdestroying race.

Good day folks. :tiphat:

el vrea sa se apuce pe un server nou...cine crezi ca face pfarm? :D si....sa farmezi intre lvl 22-20 cu mastery la lvl 14?....adik....ai avea gap...6-8....ceea ce nu e bn deloc ;) mastery la ongs se tine la lvl 10 si dlvl se face pana la lvl 19 ;) :D

Guest iustinic2
Posted

Ma ajuta cineva sa imi instalez un loader? Ca e primadata cand incerc... si habarnam...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...