SimplySimple Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 tot nu inteleg dc nu cumpara isro-botu, merge in oras da click pe shopu de hp sau blacksmith, si nu face nimik, trebuie eu sa selectez acolo purchase/sell items, si dupaia isi da el drumul, cine stie ce trebuie sa fac va rog datimi pm.Si iReal chiar iti trebuie skillu ala care te invarti !respect :right: in primu rand vezi sa ai bifat Loop all bot activity. In al 2lea rand pune rezolutia 1024x768 si o sa mearga ;) Succes. In 17 zile lvl 72 pe ecSRO Febria. Item Mall pe gold, nu tu lag, nu tu batai de cap cu boti de gold, nu tu boti normali, iar vechea smecherie cu minim 1 silk pe cont ca sa nu ai Acc. Ban in caz ca folosesti bot, aici nu e valabila.E de vis...ti-e mai mare dragul sa joci Silkroad dar fara a folosi bot.Curand vor baga si skillurile noi si din fericire nu vor baga caracterele europene :D .ecSRO = jSRON-am pupat din dec 2006 pana in aprilie 2008 pe iSRO vreun SOM / SUN. Aici in primele 12 zile am avut norocul de un SoM Spear D8.Ca jucati pe iSRO, kSRO sau SRO privat va urez bafta la dropuri :) stai calm ca nu vor baga niciodata noile skils si europeni ;) dupa cum am mai zis joymax nu sunt asa prosti sa-si fure caciula. Au vandut acele date pe care functioneaza ecsro-ul cu cap. In final, desi rates vor fi 1mil X nu vor mai fi multi jucatori. De ce? Prea linear. Niciun update. Se vor plictisi majoritatea si vor alege din nou isro. Puteti sa-i injurati si sa ziceti ce vreti de ei, dar tre sa recunoasteti ca la afaceri se pricep orezarii astia.
Florin_LOVE Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 @wizzX eu am cumparat de pe www.silkroad-gold.com in 15min am avut elixirelede unde pot sa iau ecsro fembria?
Erhard Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Şi ti le-a dat prin trade sau cum?LE : Nvm, am citit pe site.LE2: Pt spear pure int sau hyb?
Florin_LOVE Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Şi ti le-a dat prin trade sau cum?LE : Nvm, am citit pe site.dupa ce platestitrebe sa dai la live chatsi vb cu aiasi o sa te sune pe mobil ca sa comfirmite va pune sa spui "1 2 3"si dupaia in 1min ai accontulbafta
amoniaku Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 chiar asa greu e sa-ti gasesti un nume de silk:)) omg...nai nimik ce tea marcat in viata sau un serial preferat sau mai stiu eu ce.....un personaj istoric ........sau imbina 2 cuvinte de exemplu la mine amon si maniak=amoniak:))
Florin_LOVE Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 chiar asa greu e sa-ti gasesti un nume de silk:)) omg...nai nimik ce tea marcat in viata sau un serial preferat sau mai stiu eu ce.....un personaj istoric ........sau imbina 2 cuvinte de exemplu la mine amon si maniak=amoniak:))char cu serial si ce ai zis u :Dcei care si uita la Inuyasha imi puteti spune si mie cum se numeste fata aia cu arcul pls plssory de spam
Florin_LOVE Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 esti sigur??ma refer la asta:http://img6.imageshack.us/img6/7166/inuyashaj.jpg
amoniaku Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 ai de plm......eu ziceam de filme seriale nu desene:))....john doe...prisonbreak.............................
Erhard Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 E foarte complicat să cauţi pe Google Imagini ”Kagome” ca să vezi dacă e cum zice Aldguth. Şi sigur e aşa, ca să te scutesc de un efort.Şi ti le-a dat prin trade sau cum?LE : Nvm, am citit pe site.LE2: Pt spear pure int sau hyb?Deci hyb sau pure INT?
Dr4q_Sti3 Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 E foarte complicat să cauţi pe Google Imagini ”Kagome” ca să vezi dacă e cum zice Aldguth. Şi sigur e aşa, ca să te scutesc de un efort.Deci hyb sau pure INT?int ca hibrid dupa 10 d nu mai e asa bun trebe sa dea skiluri jos si oroi scade atacu ori apararea
HellCritical Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 DOAMNE ... bai baieti... am lvl 52 gap 9... si am un nuker lvl 73 cu care ma cresc singur in cave... de batut bat bine... dar alta e problema... am facut abea 15k sp si m-am plict.... si vin vreo 3 sp pe party #-o #-o PARCA... dar e plictisitor nu mai am rabdare pana la 60k
Florin_LOVE Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 DOAMNE ... bai baieti... am lvl 52 gap 9... si am un nuker lvl 73 cu care ma cresc singur in cave... de batut bat bine... dar alta e problema... am facut abea 15k sp si m-am plict.... si vin vreo 3 sp pe party #-o #-o PARCA... dar e plictisitor nu mai am rabdare pana la 60k mai repede faci sp solo la penon!! ca daca ii si sos ii perfect
HellCritical Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 mai repede faci sp solo la penon!! ca daca ii si sos ii perfect e plictisitor frate.. pana si cu bot... pana la 60k... nu inteleg dc nu am facut eu la ong...ca faceam imediat...
amoniaku Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 la ong in 2 zile faci 30k sp :D .............nush ce te chinui in cave=D................int ca hibrid dupa 10 d nu mai e asa bun trebe sa dea skiluri jos si oroi scade atacu ori aparareae bun hibridu pan la 12 dg=D 120 120 si 60 ice:P
BeautifulMind Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Pe csro...in 5 ore am facut 12000 sp , dar ma crestea nuker de 100.
amoniaku Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 am o intrebare......cei care au video pe utube ce programe folositi sa editati videourile .......
D-Generation X Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 eu unde fac mult sp-uri la lvl 64 cu gap 4 ? daca stie cineva un loc bun . nustiam ce sunt acelea sp la inceput iar acum am nevoie mult de ele :) k am doar 10 k #-o
Florin_LOVE Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 eu unde fac mult sp-uri la lvl 64 cu gap 4 ? daca stie cineva un loc bun . nustiam ce sunt acelea sp la inceput iar acum am nevoie mult de ele :) k am doar 10 k #-osakram
Erhard Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Google is ur friend: http://sony-vegas.ro.malavida.com/d3862-de...ratuita-windows