salam30 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 pai nush orice ai face tre sa bagi mult $$ sa ajungi tare si sa fi printre primii daca asta vrei daca nu fati wizz 64 + nu e asa greu avand in vedere ca e server nou party 8 euro merge fara bot :D si iti joci doar ticketusi dupa iti faci plv la ce natie vrei tu inca o luna douasi abea dupa inca 3 luni faci lv 100 hmm asta vine cam juma de an plmnasol
Erhard Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Păi bag mulţi bani pt. noul server şi eu nu sunt talentat la wizardzi... Îmi fac nuker din prima şi o să fac pwfarm...Deci până la 30 cum fac?LE: 100 Fire/Cold/Light e bun la unici?
alexxx70 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Cum adica pvp neinteresant? ..pai uite ca altii au alte interese iar prisma lor prin care vad lucrurile este putin altfel fata de a mea sau a ta sau...etc...tocmai din faptul ca suntem diferiti iese ceva bun nu?ca daca am fi toti la fel sigur ne-am plictisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!! ...inca ma mai gandesc si incerc sa inteleg cum de astia de la Gaymax totusi nu preiau pe fata programele de bot pt. Sro adik(dupa cum a mai zis careva mai demult aci pe forum) da frate, iti iei ("daca vrei" ...dupa cum le place lor sa accentueze...)tickete pet etc si totodata cu X silks iti iei si prb de bot cu credite care te tin X ore sau zile...ma rog ati inteles ideea...adica e clar ca de acum mai ales dupa introducerea cap lvl 100 e nevoie de boting pt ca cerinta in exp pt acumularea de lvle este imensa...oare de ce ei nu pun piciorul in prag si zic ...gata baietii de acum introducem noi botul nostru legal celelalte prb de bot sunt scoase inafara legii ca sa zic asa...cine vrea sa boteze de acu o face cu botul nostru sau n-o mai face deloc...atata costa, asta este, v-am pupat si la gara... :nanana: oare motivatia reala pt care ei nu fac asta sa fie faptul ca ei papa procente de la toate firmele de boting platit si vanzari gold si fiind destule firme care fac asta, aceste procente insumate fac mai mult decat daca ar detine ei monopolul?sau fac insumate tot cam atata in schimb au ei mai putina bataie de cap cu software-ul si hardware-ul necesar intretinerii acelor prb de bot?e posibil una din ele pt ca eu alte explicatii nu vad...voi ce parere aveti? RESPEC"ALL :tiphat:
HellCritical Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 omg ba a inceput sa fie topicul super activ de cand a venit sleya... cate 4 pagini pe zii.... MAI INCHINATIVA oamenilor... mai faceti si altceva nu mai postati din 5 in 5 min ca asa se ajunge la 10.000 pagini... ))))))) :tiphat: 3 days left and we will have 10d :X
amoniaku Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 sleya rulez=D..... ce dreq ...dak aveti intrebari referitoate la glavier intrebati-ma :).......cu combourile sa raspund la ce ati postat is risipa de sp sa zicem asa:D nu-s bune dekt ptr lvl si ptr fun.....nau statusuri deci is nefolositoare la pvp........mam uitat la cap 10dg 11 chiar 12 si nu se baga nimik chiar din contra le scade puterea din paranteze(%).......deci parerea mea risipa de sp ......chiar dak eu le am:)) L-) ..pai uite ca altii au alte interese iar prisma lor prin care vad lucrurile este putin altfel fata de a mea sau a ta sau...etc...tocmai din faptul ca suntem diferiti iese ceva bun nu?ca daca am fi toti la fel sigur ne-am plictisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!! ...inca ma mai gandesc si incerc sa inteleg cum de astia de la Gaymax totusi nu preiau pe fata programele de bot pt. Sro adik(dupa cum a mai zis careva mai demult aci pe forum) da frate, iti iei ("daca vrei" ...dupa cum le place lor sa accentueze...)tickete pet etc si totodata cu X silks iti iei si prb de bot cu credite care te tin X ore sau zile...ma rog ati inteles ideea...adica e clar ca de acum mai ales dupa introducerea cap lvl 100 e nevoie de boting pt ca cerinta in exp pt acumularea de lvle este imensa...oare de ce ei nu pun piciorul in prag si zic ...gata baietii de acum introducem noi botul nostru legal celelalte prb de bot sunt scoase inafara legii ca sa zic asa...cine vrea sa boteze de acu o face cu botul nostru sau n-o mai face deloc...atata costa, asta este, v-am pupat si la gara... :nanana: oare motivatia reala pt care ei nu fac asta sa fie faptul ca ei papa procente de la toate firmele de boting platit si vanzari gold si fiind destule firme care fac asta, aceste procente insumate fac mai mult decat daca ar detine ei monopolul?sau fac insumate tot cam atata in schimb au ei mai putina bataie de cap cu software-ul si hardware-ul necesar intretinerii acelor prb de bot?e posibil una din ele pt ca eu alte explicatii nu vad...voi ce parere aveti? RESPEC"ALL :tiphat: sigur au ceva de castigat d p urma botilor
m4R10 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Da chiar am observat ca se scrie 10000 depagini pe zi, e bine, atata ca nu pot sa le citesc pe toate :DLOL: de fiecare data cand fac taxi la wing tribe apare shaitan langa mine si ma omoara elitele lui ! ce porcarie
BillyTalent Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 1zerk :blink: http://img14.imageshack.us/my.php?image=sro2009031420412322.jpgvid in curand :D
PsychoR0 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 1zerk :blink: http://img14.imageshack.us/my.php?image=sro2009031420412322.jpgvid in curand :Dgratzunde sa botez la lvl 56?bower full str full farm
Ohnimusha1 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 1zerk :blink: http://img14.imageshack.us/my.php?image=sro2009031420412322.jpgvid in curand :Dcongratz la mai mare, asteptam vid
Florin_LOVE Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 @BillyTalent eu la lvl 80 wizz full farm ar rezista cu Life Turnevel??
PsychoR0 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 off: spunetimi si mie cum pot afla codul postal de la email(stiu toate datele de la email doar ala mai imi trebe) ca sa modific pw de la email verification plz pm me sau datimi pm pe mess dati pm si va dau idums anticipat:tiphat:
BillyTalent Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 ty all ^_^ si welcome amo on forum :D @Florin_LOVE 1vs1 contra isy,nush parerea mea este ca nu,deoarece la spawn cu yeti stai rau de tot dar daca pui lupu la tank iar tu dai de la distanta,merge ;) and finaly:
Darth_Andrei Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 @BillyTalent eu la lvl 80 wizz full farm ar rezista cu Life Turnevel??Billy rezista mai bine la Uniques din simplul motiv ca este pure str.Ca wizz la 80 esti victima usoara la Isy.Am vazut si wizard de 90 lesinat pe la Isy cu bard ( noise - > no mobs ) deci ...de la 83-84 sigur nu mori, nu se stie niciodata ce lag ai + delay in pots freeze = DeaD.Peace OuT :tiphat:
Florin_LOVE Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 @BillyTalent aicea mi-ai pus capacdaca as putea pune wolful tank orcandas putea sa omor gait party de orecepls zimi si mie cum......am incercat il pun pe el si dupa ce dau 1hit vine la mn....Edite: am de gand sa cumpar un accont(5$ ii mult??) cu 2 avatare: unul male si unul female de Hallawen si pe al am sa imi fac accontul arcaspropunetimi niste nume pls@EditeBill acea melodie ma linisti ff mult :) :P
amoniaku Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 bikerboyZ nume=D ALIBABA JeTmaN UnJigodieJunior Gogoasa infuriata....Pasarica_pofticioasa.........
Florin_LOVE Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 nu vreau obsolut deloc sa se observe ca is ropt ca ro>tr la prostie daca intelegeti la ce ma refercand il salut pe ceva roman... "imi faci pls plvl?" "sami si mie niste bani ca nu am"si as vrea ceva in care sa fie cuvantul Blue
SRO_BOY Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 nu vreau obsolut deloc sa se observe ca is ropt ca ro>tr la prostie daca intelegeti la ce ma refercand il salut pe ceva roman... "imi faci pls plvl?" "sami si mie niste bani ca nu am"si as vrea ceva in care sa fie cuvantul Bluemda va e rusine ca sunteti romani? in legarura cu cei care cer pvl si gold zi ca ei si fa ca tine of of
Florin_LOVE Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 BlueAt bluenoob BlueTR blueRo Roblusi am spus ca nu vrea cu "ro" adika sa se cunoasca ca sint roman!!!
alexxx70 Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 AnGelBlUe sau schimbi unde merge literele cu cifre sau alternezi litere mari de tipar cu cele mici ori ceva de genul asta si faci angelblue.Sau cu Bluedevil si alternezi cum am spus si sussau sa vad ce imi mai trece prin tartacuta:BluefuryFireblueBluelordBluerayBlueagleetc...sunt poate sute de mii de nume posibile...dar ma intreb de ce vrei sa hotarasca altii pt tine fie si intr-o prb minora ca asta...ia-ti frate creierul la cotonageala si hotaraste solo...oricum mie personal cel mai mult imi place Angelblue, numele asta il am si eu pe alt char in alt jocyour choice...good luckRESPEC"ALL :tiphat:
Florin_LOVE Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 ms alexxx70 pt opinimi leam notatsi am pus si de la mn si am 18 nume din care voi alege unul cand am accontul :D
PsychoR0 Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 In 17 zile lvl 72 pe ecSRO Febria. Item Mall pe gold, nu tu lag, nu tu batai de cap cu boti de gold, nu tu boti normali, iar vechea smecherie cu minim 1 silk pe cont ca sa nu ai Acc. Ban in caz ca folosesti bot, aici nu e valabila.E de vis...ti-e mai mare dragul sa joci Silkroad dar fara a folosi bot.Curand vor baga si skillurile noi si din fericire nu vor baga caracterele europene :D.ecSRO = jSRON-am pupat din dec 2006 pana in aprilie 2008 pe iSRO vreun SOM / SUN. Aici in primele 12 zile am avut norocul de un SoM Spear D8.Ca jucati pe iSRO, kSRO sau SRO privat va urez bafta la dropuri :)EU mam lasat de acest sport "ECSRO"dupa mine e o pierdere de timpam jucat timp de 5 luni pe ECSRO si:1)am facut un char de lvl 81 si BAU banned from the server2)dupa 1 saptamana dupa ce am luat bann mam gandit ca a fost o intamplare si am facut al char lvl 76 si din nou BAU banned from the server3)acum a 3 a oara e cu noroc si am reusit sa fac un char de lvl 70 sa il vand fara sa iau bannsi in tot acest timp am jucat legit si nu am modificat media pk2 nu am facut nimik !!! :tiphat: