Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

ms cami dai dreptate :P

ideeia ii ca sa aba skillul ala de la glavier cu care sare in sus de da Stun

da...si ideea e ca la lvl lui v-a merge bine si cu lvl si cu sp cu un gap de 5 :P la lvl mai mare sa zicem 70++ poate sa bage si gap 9...se merita....dar la lvl 42 gap 5 e perfect :D

Eu la 10D daca reusesc sa imi cumpar sbot probabil imi voi farma inca un char :P m-am gandit la un hybrid spear 1:2 (1str,2int per lvl) nu ma astept sa fie cine stie ce :-?? dar intotdeauna mi-au placut skilurile de glavieri...par ca se bat asa corp la corp :D si mereu am vrut nuker :-?? asa ca m-am gandit sa le combin :P o sa il fac heuksal/fire 100 si probabil ice 80...sau si ice 100 :-?? ma mai gandesc :P

Posted

Eu la 10D daca reusesc sa imi cumpar sbot probabil imi voi farma inca un char :P m-am gandit la un hybrid spear 1:2 (1str,2int per lvl) nu ma astept sa fie cine stie ce :-?? dar intotdeauna mi-au placut skilurile de glavieri...par ca se bat asa corp la corp :D si mereu am vrut nuker :-?? asa ca m-am gandit sa le combin :P o sa il fac heuksal/fire 100 si probabil ice 80...sau si ice 100 :-?? ma mai gandesc :P

proasta alegere!!

the best is linght 100 cold 100 heuscal 100

si sa fie hibrid 9lvl int si 1lvl str SAU 8lvl int si 2lvl str

pt ca

daca u pui fara linght o sa dai un dng de kkt cu nukuri

dar la hibridul pe care ti lai ales

ii mai de graba gravier:))

pt ca: are prea mult bagat in str

Posted

proasta alegere!!

the best is linght 100 cold 100 heuscal 100

si sa fie hibrid 9lvl int si 1lvl str SAU 8lvl int si 2lvl str

pt ca

daca u pui fara linght o sa dai un dng de kkt cu nukuri

dar la hibridul pe care ti lai ales

ii mai de graba gravier:))

pt ca: are prea mult bagat in str

:D neah...la noi pe server...rome...singurul hybrid spear care facea fata la 9D la pvp job si war este hybrid 1:2 pe protector....fire/heuksal 90 si light/ice 60 si pot sa spun ca rupea...spargea un party de trade singur :P....oricum eu nu imi fac acel char ca sa fie strong.....vreau sa ma distrez....si mi se pare fun build-ul :-??

Posted

1 mil Sp pentru un glavier pe fire si heuskal la cap 100 ? Atata mi-a dat .. Oare e bine ?

OFF: Please, click pe semnatura .. :D

hmmm mie mi-a dat 1 mil sp pt fire/heuksal 100 dar si cu nukurile de la fire la maxim :-?? depinde ce skiluri ai bagat la heuksal....eu le-am adaugat decat pe cele necesare :P

Ai mai votat odata in acest concurs. Revotarea nu este permisa!

sorry :P am mai dat odata acum 1-2 zile :D

Posted

Pai le-am bagat pe toate. La fire nu le-am bagat pe toate .. Doar primele 3 si ultima parca .. :-/

Mai e necer ceva de la fire ? sa mai bag ?

Skilul acela care il inconjoara .. e bun ? pentru ce e ?

Posted

Pai le-am bagat pe toate. La fire nu le-am bagat pe toate .. Doar primele 3 si ultima parca .. :-/

Mai e necer ceva de la fire ? sa mai bag ?

Skilul acela care il inconjoara .. e bun ? pentru ce e ?

pai pentru tine ca glavier....Fire Force series..adik imbue....Fire Shield Series...pt immunitate la stats ca freeze.burn etc...Flame Body series...pentru phys dmg increase....Fire protection series ....pt mag defence si passivul....si daca vrei tu neaparat sa bagi fire combustion pt detect....dar eu prefer pilluri speciale sau media pk 2 edit :D....

Posted

Ce ai zis tu numa alea le-am bagat si la heuskal toate. Si tot 1 mil SP pentru 100 cap ?

pai la heuksal nu trebuie toate....doar cele care dau stats....invartitul si aruncatul glaviei....chainurile de exemplu sunt inutile parerea mea...si restull kkturilor care nu dau stats...inafara de invartit....aruncat...:-??

Posted

fara "aia care te invarti" nu ai nici o sana in fata unui blader ,altui glavier worriwar si alte charuri care ataca de aproape ,cand esti aproape mort poti sa i prink knok-back si iti da destul timp sa iti mai incarci viarta dar fara.... esti ca si mort

Posted

La pvp sunt inutile combo-urile . Serios , tine 4-5 secunde toata aiureala aia in care sare in sus si jos si nu rezolvi nimic din cateva motive simple

1.Impactul de dmg e mic si se transmite pe hituri multe ceea ce inseamna ca oponentul isi reincarca viata la loc.

2.Nu au nici o continuitate cu alt skill sa il poti sa spre folosi avantajul tau , spre ex cum e Windless + Ghost.

3.Nu are nici un status , e bun doar la job pt daramarea trade-ului sau la grind.Daca ai sp ramase poti sa le bagi de distractie , dar nu recomand. Peace OuT :tiphat:

Posted

mai baieti cu tot respectu..exista PM si messenger...

eu zic, ca ei au discutii destul de constructive din care multi au de invatat cate ceva... doar o opinie

Posted

tot nu inteleg dc nu cumpara isro-botu, merge in oras da click pe shopu de hp sau blacksmith, si nu face nimik, trebuie eu sa selectez acolo purchase/sell items, si dupaia isi da el drumul, cine stie ce trebuie sa fac va rog datimi pm.

Si iReal chiar iti trebuie skillu ala care te invarti !

respect :right:

Posted

mi se pare ca o sa bage ceva bad statuts la combo-uri pe mmosite gasesti mai multe despre update-ul de marti sau mai poti astepta pana marti si vei vedea LIVE )

Posted

mi se pare ca o sa bage ceva bad statuts la combo-uri pe mmosite gasesti mai multe despre update-ul de marti sau mai poti astepta pana marti si vei vedea LIVE )

doar ti se pare :P poti sa te uiti pana la ultimile skiluri la combo la glavier si nu vei gasi nici un status .... de aia vreau sa le dau si eu jos

Posted

pentru cei care tot ii framanta skilurile faceti-va masteri-urile pana la lvl 100 adika 3 X 100 nu va puneti 80 light 20 cold ca e degeaba eu am dat un exemplu

pe mine ma bate gandu sa imi fac un chinez glavier principal sa il fac 100 p cel mare si sa imi fac un glavier recomandati-mi cel mai usor farm va rog(

ar fi ceva de genu Heusekal Light Fire cu sigurantza insa si alte pareri mi-ar prinde bine

Posted

poate o sa imi pun s / s sa fie acolo ,, dar parca tot spear as tine in mana sa dau dmg cel mai mare

pai pvp neinteresant serios acum ,, cu atatia gold boti si disperati de cumpara gold pt iteme sun

pot sa am eu ca si acum itemele full blu +5 last tear

aa si mai ales ca astia au armata de bardzi dupa ei

pai edit : adi heuksal fire si restu ori ca e cold ori ca e light tot acolo e( cold iti da phy light iti da parry )(phy deja ai si parry folosesti scrool la pvp cel putin) poti merge pe force

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...