Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

cei de la joymax au deja fisierele de la 10dg de pe ksro....deci nu mai era necesar sa faca itemele/skillurile/monstrii doar trebuia sa puna la punct jocul si compatibilitatea fisierelor intre ele...astfel incat jocul sa mearga fara probleme....gandtiva ca, daca nu ar avea fisierele deja facute si testate(pe ksro) ar fi fost si o perioada beta a updateului de tesete

tu degeaba ai lvl 81 frate:|ia si uitate mai bine apoi vorbeste...io stiu ce zic am archer nu am ajuns inca la lvlul tau dar cand dau un skill si tin fereastra de skilluri deschisa....am dat asa Anti-Devil Bow Wave...iar Ant-Devil Bow Missile nu si-a declansat cooldowunul....si ink o dovada este faptul ca in orice pvp movie arcasii la 1DG pot da 5 combo arrows si 6 combo una dupa alta....deci sfatul meu: Documeanteaza-te nite apoi vorbeste:)

am arcas ... iti pot confirma... sa luam concret ... la seria de combo-uri ... din cele 4 carti ... prima e in legatura cu a patra, iar a doua si a treia sunt independente ... adica ... poti da a 4-a carte ... imediat a treia si imediat a doua ... ... bine, era doar un exemplu de ceea ce se intampla acum, nu are nici un rost sa le folosesti succesiv atata timp cat nu au toate knock-back ... nu pot sti daca a 5-a carte va fi sau nu in legatura cu a 4-a ... astfel incat sa poti sau nu da imediat una dupa alta ... opinia mea este ca nu vei putea, ambele (a 4-a si a 5-a) dand avantaje mari in ceea ce priveste add-on-urile fata de damage ...

draga domnule scarface ma refeream exclusiv la seria de strong bow.

Posted

mey din filmuletzele kre le-am vazut mere sa dai knock unu dupa altul akum vom vedea cum o sa fie....nu mai aveti rabdare 3 -4 zile:))

acelasi lucru pentru strong bow=D dar akolo va fi un cooldown de 7 secunde .......

Posted

si eu loghez stalerii loghez main charu,dupa ma pun loghez gold boterii si dak mai ramane timp loghez xbowu si farm charu dupa kre charurile de aCademie,deci nu pierd vreo 2 ore sa le loghez pe toate......nu.....:|

:)) te compatimesc...stiu si eu cum e...eu pe rome loghez maxim 3-4 chars :-?? main chars pe care momentan le tin si pe ele pe stall si ink 1-2 mini stalleri :D dar nu imi ia mai mult de 30-45 min :D

Posted

Asa....cum v-am promis...am reusit sa intru in silk si am facut print cu locul unde am farmat eu si care dupa parerea mea este cel mai bun powerfarm spot de la ongs :D Enjoy :

http://img99.imageshack.us/my.php?image=sro2009031321114945.jpg

Si o poza de sfarsit de farm :P care am facut-o sa o am ca amintire...ce frumos arata 1 mil sp :))

http://img99.imageshack.us/my.php?image=sro2008122017125695.jpg

Posted

pfu bagamas disconect pe 10 charuri x(.......lol......fain ...is o gramada de locuri de farmat=D.oricum mersi de spot knd e plin a meu merg pe ala=D...........eu fac filmuletz xD.....

.

Posted

_Sleya da cat ai farmat si in cat timp ? si cat pe zi si saptamana ?

am scris intr-un post anterior...felul in care am farmat :P dak esti interesat uitate cu 1-2 pagini mai in urma si o sa vezi cum sa iei cele mai multe sp posibile :D ....am farmat 1 mil sp intr-o luna de zile...chiar mai putin de 1 luna...faceam in jur de 40-50 k sp pe zi cam asa :-?? cam 300 k pe saptamana am facut :-??

Posted

la lvl 64 golboti mei vor face ceva gold oare ???

ca am de gand sa ii cresc

Eu zic ca ar face ceva gold :) ...dar acum depinde si ce build le-ai facut...din cate stiu eu cei mai eficienti goldboti sunt xbow/bard....range mare....dmg mare....agillity....speed....sp putine majoritatea celor care ii cunosc si au goldboti...si-au facut xbow/bards :-??

Posted

xbow bard=mult spatiu ptr bolturi deci eu exclud tipu asta de booter chiar dak e eficient ........eu folosesc hibrizi sau pur inti chinezi au hp nu tre sa se incarce la 15 sec au snow au damage ........

Posted

Eu zic ca ar face ceva gold :) ...dar acum depinde si ce build le-ai facut...din cate stiu eu cei mai eficienti goldboti sunt xbow/bard....range mare....dmg mare....agillity....speed....sp putine majoritatea celor care ii cunosc si au goldboti...si-au facut xbow/bards :-??

golboti is lvl 44 si gap 4

build: wizz Bard

eu ma gandesc asa

sa cresc la mai multe lvl adika toti lvl diferite!!

Hot_1 --> il cresc pana la 64 si chiar pana la 72 cu gap0 sa pot sami farmez la ongs

Hot_2 --> il cresc pana la vreo 60

Hot_3 --> il cresc pana la 56

Hot_4 --> il cresc pana la 52

Edite

@amoniaku golboti mei nu mor asa mult 3-4 ori in 24ore

Edite2

ei fac 10mil in 24ore (2.5mil cate unul!!)

Posted

eu de la lvl 42 in continu ii tin la mobi de 35-36 si au gap4 :))

iau mai putin xp pe ora decat wizzu mare de 80 :))

stii ce zic eu k ar fi mai bine sa faci?sa folosesti goldbotii ca sa strangi si elemente necesare pt 10 :D de exemplu....unu il lai sa stranga elements 5D unu elements 7D :) care vor fi necesare pentru 10D ;) sau cate doi la fiecare :P eu zic ca te-ai scoate binisor...ai face si gold si elements...pe care ai putea sa le si vinzi :-??

Posted

numi vine sa cred

iar am gasit sos sword :))

pe celalt lam facut +5 din doar 5 elixire :)) si acuma il folosesc

am un char nuker speral linght cold si chiar daca ii pe spera am sa folosesc swordul asta o perioada :))

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...