Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Scuze pentru citarea unui post aflat cu multe pagini in urma,dar abea acum am avut timp sa-l citesc....

deci, daca ai timp si ai si cu ce char sa incerci,ia tu un arcas si da un strog bow, avand fereastra cu skille deschisa...o sa observi ca toate skills din seria aia vor avea cool down...neputand fi folosite unul dupa altul. Rog pe cei cu caracter arcas sa confirme sau sa infirme ce am zis eu...detin un char arcas lv 81..iar ultima oara cand am jucat, asa era.

O zi buna.

+1. Ai foarte mare dreptate eu avand arcas de 90 stiu.Fara cooldown sunt :combo,devil arrow(3rd stage parca e legat de 1 ) , autumn (probabil , nu folosesc acel skill).La ce se referea scarface e ca la antidevil nu chiar exista cooldown dar cand primesti ultimul skill , Annihilate se trimite in cooldown primul antidevil.Sper ca am vorbit bine.Va salut ...

Posted

ai de capu meu....eu farmez de habar nam cand si numa 640k sp am da nam bagat nici un tiket .......si pan la mil mai am:|..........la warior cleric ma gandesk k ia mai mult........kred k bag un tiket scurt si asa nu e mult ..........eu nu inteleg ce va sperie ink un knock back la arcas.......dak faceti pvp 1 vs 1 cu arcasu dak inceark sa va tine in knock nu rezolva nimik doar k te tine la distanta ,odata si odata tot o sal atinge cu un stun dul(vb in cazul glavierilor:)) toate caracterele is facute sa fie echilibrate .....pentru orice build exista "antidot" sa zik asa;))

da...probabil au si ei o presupunere ca si noi...ca nimeni nu are cum sa stie ce o sa urmeze :-?? iti dai seama ca daca celor de la joymax li se pune pata...chiar daca lvl maxim o sa fie 150 sa zicem...daca vor ei...o sa faca cumva sa mai adauge un degree :)) oricum...nu vreau sa imi imaginez cat de greu va face lvl un chinez....mai ales un blader de la 12 D in sus :))

poi main mapul e dat deja..........nu uitati k silku e singurul(poate gresesc,dak da corectati-ma)joc kre se inspira din ceva ce exista in realitate......drumul matasii chiar exista iar orasele jangan hotan taklamakan sunt reale .....iar jocu e facut dupa realitate.......contructia si asezarea oraselor se inspira din arhitectura si cultura civilizatiei respective...........iar drumu matasii trece prin toata asia de la est pana in europa...........si de aia subliniez k nu kred k ar baga alte rase sau ar schimba gameplayu jocului pentru ca nu ar mai avea kredibilitatea de care are parte................in concluzie dupa cum spun ei is 5 rase diferite cum am mai zis chinezi europeni islami hermiti si budisti

Posted

aici incepi sa vorbesti de ce chestii ar avea unu si ce nu ........dak ai crit pe arma mai mare e evident sa dai mai multe crituri si sa castigi da la fel adversaru poate sati prinda 2 crituri sau mai stiu eu ce.........nai de unde sa stii ......oricum nu exista eu nu mor niciodata....sau buildu nushcare nu ma poate omori.........si bineinteles sa stii sa joci cu charu .........eu nush sa joc cu warioru si asta incerc ,ma stradui sa invatz......are 5 tipuri de arme si fiekre imi e folositoare in felu iei ....de aia mi se pare greu sa joc cu warioru

Posted

ai de capu meu....eu farmez de habar nam cand si numa 640k sp am da nam bagat nici un tiket .......si pan la mil mai am:|..........la warior cleric ma gandesk k ia mai mult........kred k bag un tiket scurt si asa nu e mult ..........eu nu inteleg ce va sperie ink un knock back la arcas.......dak faceti pvp 1 vs 1 cu arcasu dak inceark sa va tine in knock nu rezolva nimik doar k te tine la distanta ,odata si odata tot o sal atinge cu un stun dul(vb in cazul glavierilor:)) toate caracterele is facute sa fie echilibrate .....pentru orice build exista "antidot" sa zik asa;))

poi main mapul e dat deja..........nu uitati k silku e singurul(poate gresesc,dak da corectati-ma)joc kre se inspira din ceva ce exista in realitate......drumul matasii chiar exista iar orasele jangan hotan taklamakan sunt reale .....iar jocu e facut dupa realitate.......contructia si asezarea oraselor se inspira din arhitectura si cultura civilizatiei respective...........iar drumu matasii trece prin toata asia de la est pana in europa...........si de aia subliniez k nu kred k ar baga alte rase sau ar schimba gameplayu jocului pentru ca nu ar mai avea kredibilitatea de care are parte................in concluzie dupa cum spun ei is 5 rase diferite cum am mai zis chinezi europeni islami hermiti si budisti

mai ma intrebat cineva cum am reusit sa farmez 1 mil sp intr-o luna de zile...doar cu sp ticket silver...prietenul meu care m-a ajutat sa farmez a facut cu premium gold si sp ticket gold in 35 de zile 1,7 mil sp...asa ca o sa va explic aici ca sa vada toata lumea si poate o sa fie de folos cuiva :-??

Deci...noi am farmat la ong cu un wiz de lvl 68...farmerii aveau mastery la lvl 10....ii tineam intre lvl 19-26 apoi faceam iar dlvl...si mai mereu aveam charuri de lvl 1-10/1-15 in party ca sa avem lvl range la party scazut...asta trebuie calculat in functie de ce lvl are cel care face powerlvl...se aduna lvl la toti cei din party si se imparte la cati sunt...pentru ongs...noi tineam lvl range undeva la lvl 22-25 ca sa luam maximul de sp posibile.si ca sa ne fie usor la dlvl...pe care il faceam de 2 ori pe zi...ne-am gasit un spot bun langa huns...o sa postez in curand o poza cu locul unde am farmat...care dupa parerea mea este cel mai bun :-?? ...in timp ce faceam dlvl...eram ink in pty si luam sp pt k eram in raza celui care ne faceam plvl....pt dlvl foloseam hun lancers care au disperse dmg sau cum se numeste...aveam charuri 50 + cu res,faceam 2-3 hun lancers sa dea in el...apoi puneam farmerul langa el...acesta murea...si primea res automat de la charul 50+ pe care foloseam un mic programel...farmerul accepta automat res...loaderul de la rumada de pe rev6 are auto accept res...pt cei care nu stiau.asa ca noi nu prea faceam mare chestie :-?? doar supravegheam farmul din cand in cand :D ...si fiind 4 insi care farmam...stiam fiecare id si psw celorlalti...pentru cazul in care unul era plecat la munca/scoala sau dormea si ii lua disc charul...ceilalti care erau la pc puteau sa il relogheze si astfel nu pierdea deloc din sp :P.In curand o asa postez si poza cu locul unde am farmat...daca aveti intrebari sau nelamuriri....intrebati :-?? sper sa fi fost de folos.

Posted

Scuze pentru citarea unui post aflat cu multe pagini in urma,dar abea acum am avut timp sa-l citesc....

deci, daca ai timp si ai si cu ce char sa incerci,ia tu un arcas si da un strog bow, avand fereastra cu skille deschisa...o sa observi ca toate skills din seria aia vor avea cool down...neputand fi folosite unul dupa altul. Rog pe cei cu caracter arcas sa confirme sau sa infirme ce am zis eu...detin un char arcas lv 81..iar ultima oara cand am jucat, asa era.

O zi buna.

Da asa este, si cred ca nu e singuru, nu am fost atent pentru ca eu am doar ultimele skiluri pe bara, nu m-am uitat in fereastra cu skilluri sa vad daca nu cumva mai are si alt skill la fel.

Posted

aici incepi sa vorbesti de ce chestii ar avea unu si ce nu ........dak ai crit pe arma mai mare e evident sa dai mai multe crituri si sa castigi da la fel adversaru poate sati prinda 2 crituri sau mai stiu eu ce.........nai de unde sa stii ......oricum nu exista eu nu mor niciodata....sau buildu nushcare nu ma poate omori.........si bineinteles sa stii sa joci cu charu .........eu nush sa joc cu warioru si asta incerc ,ma stradui sa invatz......are 5 tipuri de arme si fiekre imi e folositoare in felu iei ....de aia mi se pare greu sa joc cu warioru

warriorul are 5 tipuri de arme? :| la ce te referi...eu stiu ca are axes/1handed sword/2handed sword ... si in combinatie cu cleric sau warlock are 4 :-?? ....explica si mie la ce te-ai referit k nu am inteles :D

Posted

am o dilema pe care nu o prea pot rezolva singur : Care caracter e mai bun pt lvl 100 dintre arcas si rouge ?? ... de ce intreb asta , pentru ca vad un prieten cu care stau pe skype si care e rouge , il vad ce se enerveaza pe rouge ca (virgula xD) , cam moare :|

Posted

deci skillul "5 Arrow Combo" nu e afectat de "6 Arrow Combo" , le poti da pe amandoua una dupa alta la nesfarsit (aproape :P )

apropo , o dilema pe care nu o prea pot rezolva singur : Care caracter e mai bun pt lvl 100 dintre arcas si rouge ??

Cred ca arcas daca dai primu :))), dar pentru mine nu exista problema ca nu ma schimb de pe arc pentru nimic in lume :D

Posted

5 arme:dual axe, 2handed, 1handed,clericu si sa nu uitam shieldu kre are un rol important e si skil kre da dul asa k eu il socotesc k fiind o arma;)

Posted

am o dilema pe care nu o prea pot rezolva singur : Care caracter e mai bun pt lvl 100 dintre arcas si rouge ?? ... de ce intreb asta , pentru ca vad un prieten cu care stau pe skype si care e rouge , il vad ce se enerveaza pe rouge ca (virgula xD) , cam moare :|

Pai...depinde in ce fel te referi la...mai bun...rogue v-a avea un avantaj la unici din cauza ca are crossbow xtreme...si normal v-a da mai mult dmg ca arcasul...ca si pana acum...si la pvp si job la fel...mai mult dmg...dar...cu xbow xtreme...moare 1 hit...indiferent ce subclass are...cleric/bard :-?? parerea mea...eu am rogue/cleric...si sincer sa fiu nu sunt prea multumit de el...adica...ca si prietenul tau cand stau pe skype incep si ma enervez ca mor prea repede la job sau pvp :D indiferent dak am sau nu xbow xtreme activat :P dar pe de alta parte sunt multumit de dmg care il da...la lvl 82 cu som xbow +7 si xbow xtreme...reusesc sa dau si 1hit la glavieri 90 :D dak am noroc de crit :P

5 arme:dual axe, 2handed, 1handed,clericu si sa nu uitam shieldu kre are un rol important e si skil kre da dul asa k eu il socotesc k fiind o arma;)

ohh acum am inteles :D da...ai dreptate shield are un rol important la warrior si eu adaugasem skillu ala shield bash sau cum se numeste cand farmam...ca sa ii duc pe ceilalti in safe zone dupa ce terminau dlvl si erau afk :P

Posted

:> :P oare dak bag playeri dinaia mici cum ziceai u si le activez tiketurile nu iau mai multe sp ?

eu am xbow..de 86 ff il folosesc la plvl :D.........la pvp moare repede k e bard^^ da e cool e interesant buildu:P........mai ales dageru,glavieru pica dintr-un hit cu crit dak dau=D si dagere +3 nu +5 sau +7=D...parerea mea xbow-ptr lvl, dager-ptr pvp, si dak le combini iasa ceva si mai mortal numa tre sa stii sa joci cu el=D ...il pui joc cu xbowu si schimbi repede pe dagere dai combo si somn:X

Posted

:> :P oare dak bag playeri dinaia mici cum ziceai u si le activez tiketurile nu iau mai multe sp ?

eu am xbow..de 86 ff il folosesc la plvl :D.........la pvp moare repede k e bard^^ da e cool e interesant buildu:P........mai ales dageru,glavieru pica dintr-un hit cu crit dak dau=D si dagere +3 nu +5 sau +7=D...parerea mea xbow-ptr lvl, dager-ptr pvp, si dak le combini iasa ceva si mai mortal numa tre sa stii sa joci cu el=D ...il pui joc cu xbowu si schimbi repede pe dagere dai combo si somn:X

nush dak ideea cu ticketurile e asa buna :-?? asta ar insemna sa faca lvl mai rpd si sa ii schimbi mai des :-?? noi ii lasam cu mastery la 0 :D si la max lvl 20-22 ii schimbam :P ahh...si mi se pare o idee buna sa faci pfarm cu un xbower...am vazut un filmulet in care un xbower facea ks la un wiz la ongs :D ...dar xbow folosea sbot si wizzu park isro sau tbot nu mai tin minte :P...ceea ce conteaza e sa calculezi bine lvl range la party...sa fie 22-25

Intradevar...rogue/bard e un build dragutz si interesant dar nu e cine stie ce la pvp...in echipa...rupe ...si da...faza cu aruncatul in cur cu xbow...fast change to dagger...dagger desperate+combo = dead si pentru lvl...definettly cu xbow....e mult mai rapid ca dagger...dar...eu unul prefer euro party ...

Posted

da...probabil au si ei o presupunere ca si noi...ca nimeni nu are cum sa stie ce o sa urmeze :-?? iti dai seama ca daca celor de la joymax li se pune pata...chiar daca lvl maxim o sa fie 150 sa zicem...daca vor ei...o sa faca cumva sa mai adauge un degree :)) oricum...nu vreau sa imi imaginez cat de greu va face lvl un chinez....mai ales un blader de la 12 D in sus :))

ete fleosti, daca nu erau programele de bot poate le plangeam si eu de mila, dar asa...ce sa zic, acu daca se poate lumea vrea lvl maxim in 24 de ore...bot tataie si gata , nici nu stii cand esti lvl 100 cu ceva silk cumparat si un pic de creier la contributie faci lvl 0-150 in 2-3 luni de zile fara sa misti un pai...ce sa iti zic, vai vai vai ce greu e de facut lvl in sro...poate vai vai vai ce greu e sa pui creierul la contributie in loc sa primesti totul mura in gura ca sa faci lvl maxim 150 in sro...

P.S.

nu vbesc de tine sleya ca am vazut ca judeci bine in ce priveste acest joc

stii ce...as fi extrem de curios sa vad un reportaj cu un sondaj de opinie facut apropo de ce ziceai despre validitatea realului in acest joc, cati dintre playerii de sro care au jucat care joaca in prezent si care vor juca acest joc dau 2 bani pe ce e real si transpus in acest joc si ce nu...cati dintre voi au cautat sa afle vreodata care a fost adevarul depre adevaratul drum al matasii , ce impact a avut acest drum in schimburiloe culturale si stiintifice intre popoarele si continentele pe care acest drum le-a legat si mai ales ce impact a avut matasea in sine asupra umanitatii...nobody gives a shit about that...tot ce conteaza e care e cel mai bun prg de bot, cum se face gold mai repede si cum faci sa ai dropuri mai bune ceea ce sincer sa fiu la ce a ajuns jocul sunt intrebari legitime...asa ca chestia asta cu realitatea din drumul matasii transpusa cat de cat intr-un joc e doar sa impresionezi o tipa gamerita care joaca altceva inafara de sro...pt ca daca as zice vreo fraza in care se regasesc si cuvintele "cultura generala" sunt sigur ca multi ar fi in stare sa ma omoare prin lapidare.

RESPEC"ALL :tiphat:

Posted

ce studiezi la londra alex ?scuza-ma ca te intreb:)) oxford?..harward(nush daca e scris corect :))se deduce) poi sincer eu aia urmaresc la joc detaliile .......dar nah nush kta lume se uita la ele.....oricum istoria ce o are in spate acest joc nu are relevanta ptr majoritatea jucatorilor...si stii d c? ptr ca majoritatea is copii care nu au timp de lectii de istorie,mai bine sa le zici knd apare nou sbot imbunatatit:))

Posted

ce studiezi la londra alex ?scuza-ma ca te intreb:)) oxford?..harward(nush daca e scris corect :))se deduce) poi sincer eu aia urmaresc la joc detaliile .......dar nah nush kta lume se uita la ele.....oricum istoria ce o are in spate acest joc nu are relevanta ptr majoritatea jucatorilor...si stii d c? ptr ca majoritatea is copii care nu au timp de lectii de istorie,mai bine sa le zici knd apare nou sbot imbunatatit:))

nu, nu sunt student, mi-as dori asta dar e destul de tarziu pt mine, am 38 de ani...daca tu urmaresti detaliile si istoria care se impleteste cu ceva virtual ai toate respectele mele man, ideea era ca putini oameni fac asta si poate ca da,ai perfecta dreptate despre aceasta generatie pe buna dreptate poreclita McDonalds.

RESPEC"ALL

:tiphat:

Posted

eu am 19 ani:)) eu is in generatia hamburger:) ........dupa e mcdonalds=D(10-14ani)poi aia ma atras la el .....ca dak ar fi sa ma iau dupa buguri,metoda de conectare,boteri etc........l-as fi lasat de mult:).........si chestia cu studentia ...nui tarziu nici la 38 de ani iti zik eu:)........din kte vad ti-ar sta bine de un post de politician pe akolo;))

Posted

Adevarat ca aceasta generatie se poate numi McDonalds :)) eu am doar 20 de ani....multi inainte baieti apropo :P ... pe mine chiar m-ar interesa sa aflu toata istoria care sta in spatele drumului de matase :) dar din pacate nu prea am timp si pentru asta...in ultimul timp pot sa spun ca de silk nu am avut timp aproape deloc...doar loghez stalleri ...mai schimb 2-3 cuvinte cu prietenii on ...si sunt afk...si mai postez aici cate ceva de acum 2 zile de cand m-am inscris...poate in curand o sa imi fac timp sa citesc si despre istoria drumului de matase :P

Ahh si apropo...ultima data cand am mancat de la Mc a fost pe la varsta de 11 ani :)) dupa aia am vazut un documentar despre Mc facut in SUA si m-a ingrozit ce am vazut :)) asa k nu mai m-am atins de Mc...cand am pofta de fast food prefer sa mananc o shaorma sau un snitel de la fast food-ul din colt de strada decat sa ma duc la Mc :D sau aleg Gregory's sau KFC mi se par mult mai bune decat Mc :P

Posted

O zi buna.

am arcas ... iti pot confirma... sa luam concret ... la seria de combo-uri ... din cele 4 carti ... prima e in legatura cu a patra, iar a doua si a treia sunt independente ... adica ... poti da a 4-a carte ... imediat a treia si imediat a doua ... ... bine, era doar un exemplu de ceea ce se intampla acum, nu are nici un rost sa le folosesti succesiv atata timp cat nu au toate knock-back ... nu pot sti daca a 5-a carte va fi sau nu in legatura cu a 4-a ... astfel incat sa poti sau nu da imediat una dupa alta ... opinia mea este ca nu vei putea, ambele (a 4-a si a 5-a) dand avantaje mari in ceea ce priveste add-on-urile fata de damage ...

Posted

si eu loghez stalerii loghez main charu,dupa ma pun loghez gold boterii si dak mai ramane timp loghez xbowu si farm charu dupa kre charurile de aCademie,deci nu pierd vreo 2 ore sa le loghez pe toate......nu.....:|

Posted

tu degeaba ai lvl 81 frate:|ia si uitate mai bine apoi vorbeste...io stiu ce zic am archer nu am ajuns inca la lvlul tau dar cand dau un skill si tin fereastra de skilluri deschisa....am dat asa Anti-Devil Bow Wave...iar Ant-Devil Bow Missile nu si-a declansat cooldowunul....si ink o dovada este faptul ca in orice pvp movie arcasii la 1DG pot da 5 combo arrows si 6 combo una dupa alta....deci sfatul meu: Documeanteaza-te nite apoi vorbeste:)

nu poti compara o serie cu alta ... in unele serii skill-urile sunt in legatura unul cu altul, si au cool-down comun, in altele nu ... aici se discuta de seria combo-urilor ... si am explicat mai devreme cum sta treaba acolo ...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...