Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

10 dg il baga ptr k si coreanu sau japonezu are 10 dg ,iar knd se va baga islamu se vor baga pe ambele in acelasi timp ........de aia kred k lo bagat asa repede

Posted

10 dg il baga ptr k si coreanu sau japonezu are 10 dg ,iar knd se va baga islamu se vor baga pe ambele in acelasi timp ........de aia kred k lo bagat asa repede

Si 9D a fost mult timp pe ksro si jsro fara sa fie la noi pe isro...asa ca nu asta e motivul :) si oricum...cand v-a baga islamul...il v-a baga intai pe ksro apoi jsro si apoi la noi pe isro...asa au facut intotdeauna :D si am mai zis....islamul nu va veni mai devreme de legend 8...noi deabia primim legend 4 :P in plus cauta pe youtube ceva despre islam...tot ce gasesti este un trailer...atata tot :) deci e clar k nu lucreaza inca la el :)

:blink: 12 mil de dolari pentru un update? hai totusi mi se pare o suma exagerata :))

pai normal ca noua ni se pare o suma exagerata...dar gandestete ca joymax castiga de n ori mai mult de pe urma acestui joc...din cand in cand e nevoie sa mai si investeasca ;) gandestete ca adauga o noua parte la map...cave-ul...monstri noi....iteme noi....skilluri noi...asta costa ;)

Posted

Si 9D a fost mult timp pe ksro si jsro fara sa fie la noi pe isro...asa ca nu asta e motivul :) si oricum...cand v-a baga islamul...il v-a baga intai pe ksro apoi jsro si apoi la noi pe isro...asa au facut intotdeauna :D si am mai zis....islamul nu va veni mai devreme de legend 8...noi deabia primim legend 4 :P in plus cauta pe youtube ceva despre islam...tot ce gasesti este un trailer...atata tot :) deci e clar k nu lucreaza inca la el :)

pai normal ca noua ni se pare o suma exagerata...dar gandestete ca joymax castiga de n ori mai mult de pe urma acestui joc...din cand in cand e nevoie sa mai si investeasca ;) gandestete ca adauga o noua parte la map...cave-ul...monstri noi....iteme noi....skilluri noi...asta costa ;)

si esti tu sigur ca , chesti asta costa 12 mil dolari! si chiar ei lucreaza la chestia asta nu il cheama pe Ocean [Ecsro Owner] sa le faca serverele sa mearga :-j

Posted

si esti tu sigur ca , chesti asta costa 12 mil dolari! si chiar ei lucreaza la chestia asta nu il cheama pe Ocean [Ecsro Owner] sa le faca serverele sa mearga :-j

:)) nu am zis ca sunt eu sigur...sunt zvonuri care se aud prin sro ^^ asta daca mai deschizi ochii sau urechile din cand in cand si nu stai 24/7 bot :)

Ahh...in plus...doar am postat o opinie...un zvon...nu am dat cu parul...nu era nevoie sa imi post-ul la misto ;)

Posted

deci isrobot nu e bot pt gold botzi ca e si scump si bla bla ala s-bot e pt goldboti ala tine serveru crowded ca sa numai fie probleme iti cumperi un premium silver 15 $ si gata

voi cu ce veti face afaceri pe degres 10?

Posted

deci isrobot nu e bot pt gold botzi ca e si scump si bla bla ala s-bot e pt goldboti ala tine serveru crowded ca sa numai fie probleme iti cumperi un premium silver 15 $ si gata

voi cu ce veti face afaceri pe degres 10?

Intradevar isro nu este bot pentru goldboti normali...si nici sbot pentru ca va fi limitat la doar 5 clientless per ip ;) de obicei firmele de goldboti folosesc bot gratis cum ar fi agbot sau altele de genul :) ...dar eu vorbeam si de goldboti personali :D...pe serverul rome exista persoane care folosesc sbot,isrobot sau softmode pentru goldboti personali...si unii care au goldboti lvl 90 FF cu iteme +5 premium si pet ;) adevarati maniaci :))

La degree 10 voi face gold cum am facut dintotdeauna...elements&stones :D

Posted

lol ce sa intamplat cu srvle? o_O

gaymax...lag 10-15 sec...si daca iei dc...cica nu mai poti sa te loghezi...zice ca e inspectie...cel putin asta se intampla acum pe rome :-??

Posted

Am un prieten care spune ca a facut lv 80 in 3 saptamani.... e posibil asa cv? :(

probabil e posibil...daca a mers cu gap 0 si premium plus si a avut plvl 24/7 de la wiz 90 FF :D

exact asa am patzit si eu

lol... ineed "gaymax"

acum si-au revenit...rome a fost 3100/3500 dar s-a umplut in mai putin de 1 minut :))

Posted

:)) nu am zis ca sunt eu sigur...sunt zvonuri care se aud prin sro ^^ asta daca mai deschizi ochii sau urechile din cand in cand si nu stai 24/7 bot :)

Ahh...in plus...doar am postat o opinie...un zvon...nu am dat cu parul...nu era nevoie sa imi post-ul la misto ;)

sa ajungi tu anu 4 facultate sa iti faci licenta sa te tii de proiecte si alte examene restante si joaca si sro si pe langa asta ofera o parte din timp prietenei tale :-j si in comparatie cu alti de aici dp forum care buteaza non stop am mai multa expierenta in SRO decat au ei eu timp de 2 ani am jucat legi, asa ca nu imi spune mie ce sa fac si cum sa iti iau postul pentru ca cine o dat zvonul cu 12 milioane de dolari e un credul in porci zburatori.

Posted

sa ajungi tu anu 4 facultate sa iti faci licenta sa te tii de proiecte si alte examene restante si joaca si sro si pe langa asta ofera o parte din timp prietenei tale :-j si in comparatie cu alti de aici dp forum care buteaza non stop am mai multa expierenta in SRO decat au ei eu timp de 2 ani am jucat legi, asa ca nu imi spune mie ce sa fac si cum sa iti iau postul pentru ca cine o dat zvonul cu 12 milioane de dolari e un credul in porci zburatori.

Ahhh mii de scuze...eu lucrez...ies cu prietenii...am si timp pentru prietena si pentru sro ^^...si anul 4 la facultate si nu stii sa scrii corect in limba romana?...in plus...ai la signature "INAMICUL celor fara RESPECT!" din cate vad eu tu nu ai respect fata de altii :)) cel putin asa reiese dupa ce fel mi-ai luat post-ul ;)

Posted

gata nu va mai certati ....

pe sparta la fel s-a umplut in 30 de sec ! dar am prins loc :D

hehe...si eu am reusit sa loghez stallerul :D....si nu ma cert dar nu imi place sa fiu luat peste picior

Posted

hehe...si eu am reusit sa loghez stallerul :D....si nu ma cert dar nu imi place sa fiu luat peste picior

:-j ok cum tiam luat postul?

Posted

:-j ok cum tiam luat postul?

cum mi-ai luat post-ul?la misto in batjocura...cum vrei tu sa o numesti :)) in fine nu mai conteaza ;) las-o asa cum a cazut ;)

apropo...a little preview a ceea ce o sa primim la legend 7 ...

Posted

cum mi-ai luat post-ul?la misto in batjocura...cum vrei tu sa o numesti :)) in fine nu mai conteaza ;) las-o asa cum a cazut ;)

apropo...a little preview a ceea ce o sa primim la legend 7 ...

dap ... si eu am vazut un video acuma cateva zile ... aparea ditamai pheonixu cu 1 bil hp si aia dadeau in el toata noaptea .... pana au picat toti :bananadance2:

Posted

dap ... si eu am vazut un video acuma cateva zile ... aparea ditamai pheonixu cu 1 bil hp si aia dadeau in el toata noaptea .... pana au picat toti :bananadance2:

:)) pai iti dai seama toti lvl 100 si Roc lvl 107... :D ii nenoroceste :yum: sunt sigur ca si la Roc ca si la Medusa tot bower si xbow o sa aibe cele mai multe sanse :gun:

Posted

Am o dilemă: Nuker de 82 pe Hercules, 70 X-Bow pe Greece sau să mă apuc pe alt server.

Pai depinde...daca nukerul este full farm...daca este full int...si xbow la fel...xbow ar fi o optiune mai buna deoarece poti participa la euro party daca ai subclass cleric sau bard :) si o sa faci lvl foarte repede....ca nuker poti sa botezi destul de bine...sa te apuci pe alt server....nu cred ca ar fi o idee buna...oriunde te duci sunt altii deja high lvl :) ...daca vrei...doar sa te apuci exact cand apare un server nou :P

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...