amoniaku Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 10 dg il baga ptr k si coreanu sau japonezu are 10 dg ,iar knd se va baga islamu se vor baga pe ambele in acelasi timp ........de aia kred k lo bagat asa repede
koila Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 :blink: 12 mil de dolari pentru un update? hai totusi mi se pare o suma exagerata
Sleya Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 10 dg il baga ptr k si coreanu sau japonezu are 10 dg ,iar knd se va baga islamu se vor baga pe ambele in acelasi timp ........de aia kred k lo bagat asa repede Si 9D a fost mult timp pe ksro si jsro fara sa fie la noi pe isro...asa ca nu asta e motivul :) si oricum...cand v-a baga islamul...il v-a baga intai pe ksro apoi jsro si apoi la noi pe isro...asa au facut intotdeauna :D si am mai zis....islamul nu va veni mai devreme de legend 8...noi deabia primim legend 4 :P in plus cauta pe youtube ceva despre islam...tot ce gasesti este un trailer...atata tot :) deci e clar k nu lucreaza inca la el :) :blink: 12 mil de dolari pentru un update? hai totusi mi se pare o suma exagerata pai normal ca noua ni se pare o suma exagerata...dar gandestete ca joymax castiga de n ori mai mult de pe urma acestui joc...din cand in cand e nevoie sa mai si investeasca ;) gandestete ca adauga o noua parte la map...cave-ul...monstri noi....iteme noi....skilluri noi...asta costa ;)
koila Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Si 9D a fost mult timp pe ksro si jsro fara sa fie la noi pe isro...asa ca nu asta e motivul :) si oricum...cand v-a baga islamul...il v-a baga intai pe ksro apoi jsro si apoi la noi pe isro...asa au facut intotdeauna :D si am mai zis....islamul nu va veni mai devreme de legend 8...noi deabia primim legend 4 :P in plus cauta pe youtube ceva despre islam...tot ce gasesti este un trailer...atata tot :) deci e clar k nu lucreaza inca la el :)pai normal ca noua ni se pare o suma exagerata...dar gandestete ca joymax castiga de n ori mai mult de pe urma acestui joc...din cand in cand e nevoie sa mai si investeasca ;) gandestete ca adauga o noua parte la map...cave-ul...monstri noi....iteme noi....skilluri noi...asta costa ;) si esti tu sigur ca , chesti asta costa 12 mil dolari! si chiar ei lucreaza la chestia asta nu il cheama pe Ocean [Ecsro Owner] sa le faca serverele sa mearga :-j
amoniaku Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 am gasit eu odata un link cu skile de islami numele armelor armurilor si ce tipuri de caractere or sa fie da nul mai gasesc:| .........
Sleya Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 si esti tu sigur ca , chesti asta costa 12 mil dolari! si chiar ei lucreaza la chestia asta nu il cheama pe Ocean [Ecsro Owner] sa le faca serverele sa mearga :-j nu am zis ca sunt eu sigur...sunt zvonuri care se aud prin sro ^^ asta daca mai deschizi ochii sau urechile din cand in cand si nu stai 24/7 bot :) Ahh...in plus...doar am postat o opinie...un zvon...nu am dat cu parul...nu era nevoie sa imi post-ul la misto ;)
Adii Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 deci isrobot nu e bot pt gold botzi ca e si scump si bla bla ala s-bot e pt goldboti ala tine serveru crowded ca sa numai fie probleme iti cumperi un premium silver 15 $ si gata voi cu ce veti face afaceri pe degres 10?
Sleya Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 deci isrobot nu e bot pt gold botzi ca e si scump si bla bla ala s-bot e pt goldboti ala tine serveru crowded ca sa numai fie probleme iti cumperi un premium silver 15 $ si gata voi cu ce veti face afaceri pe degres 10? Intradevar isro nu este bot pentru goldboti normali...si nici sbot pentru ca va fi limitat la doar 5 clientless per ip ;) de obicei firmele de goldboti folosesc bot gratis cum ar fi agbot sau altele de genul :) ...dar eu vorbeam si de goldboti personali :D...pe serverul rome exista persoane care folosesc sbot,isrobot sau softmode pentru goldboti personali...si unii care au goldboti lvl 90 FF cu iteme +5 premium si pet ;) adevarati maniaci La degree 10 voi face gold cum am facut dintotdeauna...elements&stones :D
Sleya Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 lol ce sa intamplat cu srvle? o_O gaymax...lag 10-15 sec...si daca iei dc...cica nu mai poti sa te loghezi...zice ca e inspectie...cel putin asta se intampla acum pe rome
Tzun4my Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Am un prieten care spune ca a facut lv 80 in 3 saptamani.... e posibil asa cv? :(
Sleya Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Am un prieten care spune ca a facut lv 80 in 3 saptamani.... e posibil asa cv? :( probabil e posibil...daca a mers cu gap 0 si premium plus si a avut plvl 24/7 de la wiz 90 FF :D exact asa am patzit si eu lol... ineed "gaymax" acum si-au revenit...rome a fost 3100/3500 dar s-a umplut in mai putin de 1 minut
koila Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 nu am zis ca sunt eu sigur...sunt zvonuri care se aud prin sro ^^ asta daca mai deschizi ochii sau urechile din cand in cand si nu stai 24/7 bot :) Ahh...in plus...doar am postat o opinie...un zvon...nu am dat cu parul...nu era nevoie sa imi post-ul la misto ;) sa ajungi tu anu 4 facultate sa iti faci licenta sa te tii de proiecte si alte examene restante si joaca si sro si pe langa asta ofera o parte din timp prietenei tale :-j si in comparatie cu alti de aici dp forum care buteaza non stop am mai multa expierenta in SRO decat au ei eu timp de 2 ani am jucat legi, asa ca nu imi spune mie ce sa fac si cum sa iti iau postul pentru ca cine o dat zvonul cu 12 milioane de dolari e un credul in porci zburatori.
Sleya Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 sa ajungi tu anu 4 facultate sa iti faci licenta sa te tii de proiecte si alte examene restante si joaca si sro si pe langa asta ofera o parte din timp prietenei tale :-j si in comparatie cu alti de aici dp forum care buteaza non stop am mai multa expierenta in SRO decat au ei eu timp de 2 ani am jucat legi, asa ca nu imi spune mie ce sa fac si cum sa iti iau postul pentru ca cine o dat zvonul cu 12 milioane de dolari e un credul in porci zburatori. Ahhh mii de scuze...eu lucrez...ies cu prietenii...am si timp pentru prietena si pentru sro ^^...si anul 4 la facultate si nu stii sa scrii corect in limba romana?...in plus...ai la signature "INAMICUL celor fara RESPECT!" din cate vad eu tu nu ai respect fata de altii cel putin asa reiese dupa ce fel mi-ai luat post-ul ;)
Kiidu Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 gata nu va mai certati .... pe sparta la fel s-a umplut in 30 de sec ! dar am prins loc :D
Sleya Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 gata nu va mai certati .... pe sparta la fel s-a umplut in 30 de sec ! dar am prins loc :Dhehe...si eu am reusit sa loghez stallerul :D....si nu ma cert dar nu imi place sa fiu luat peste picior
koila Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 hehe...si eu am reusit sa loghez stallerul :D....si nu ma cert dar nu imi place sa fiu luat peste picior :-j ok cum tiam luat postul?
Sleya Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 :-j ok cum tiam luat postul? cum mi-ai luat post-ul?la misto in batjocura...cum vrei tu sa o numesti in fine nu mai conteaza ;) las-o asa cum a cazut ;) apropo...a little preview a ceea ce o sa primim la legend 7 ...
Kiidu Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 cum mi-ai luat post-ul?la misto in batjocura...cum vrei tu sa o numesti in fine nu mai conteaza ;) las-o asa cum a cazut ;) apropo...a little preview a ceea ce o sa primim la legend 7 ... dap ... si eu am vazut un video acuma cateva zile ... aparea ditamai pheonixu cu 1 bil hp si aia dadeau in el toata noaptea .... pana au picat toti :bananadance2:
Sleya Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 dap ... si eu am vazut un video acuma cateva zile ... aparea ditamai pheonixu cu 1 bil hp si aia dadeau in el toata noaptea .... pana au picat toti :bananadance2: pai iti dai seama toti lvl 100 si Roc lvl 107... :D ii nenoroceste :yum: sunt sigur ca si la Roc ca si la Medusa tot bower si xbow o sa aibe cele mai multe sanse
Erhard Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Am o dilemă: Nuker de 82 pe Hercules, 70 X-Bow pe Greece sau să mă apuc pe alt server.
Sleya Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Am o dilemă: Nuker de 82 pe Hercules, 70 X-Bow pe Greece sau să mă apuc pe alt server.Pai depinde...daca nukerul este full farm...daca este full int...si xbow la fel...xbow ar fi o optiune mai buna deoarece poti participa la euro party daca ai subclass cleric sau bard :) si o sa faci lvl foarte repede....ca nuker poti sa botezi destul de bine...sa te apuci pe alt server....nu cred ca ar fi o idee buna...oriunde te duci sunt altii deja high lvl :) ...daca vrei...doar sa te apuci exact cand apare un server nou :P