Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

hmmm nu pre sti sa minti... nu ma stiu cine a postat aici pe sit k CB se fae in maxim 48 de ore dupa ce ai cumparat silk sau ce ai luat si se face doar la ultima suma tranzactionata catre joymax... deci nu ai kum sa fi facut CB la toti banii bagati in silk asa dk ar fi k u ar face toti CB si joy-maxu ar pierde tot....de ex u facusi azi miane fac eu poimanine face ala ala si unde se ajunge...? deci nu mai fa altora sperante:)) :P

hmmm nu prea sti nici tu sa te informezi. Eu am trimis mail celor de la paypal ca am fost plecat in germania pt a face o operatie si apoi recuperare. Dupa un an cand am venit acasa si m-am logat pe contul paypal "au aparut plati care nu au fost efectuate de catre mine". Le-am spus ca mi-a fost furat contul bla bla si uite banii. Am recuperat pana si banii care i-am platit la companiile de gold. vreo 60$

Posted

hmmm nu pre sti sa minti... nu ma stiu cine a postat aici pe sit k CB se fae in maxim 48 de ore dupa ce ai cumparat silk sau ce ai luat si se face doar la ultima suma tranzactionata catre joymax... deci nu ai kum sa fi facut CB la toti banii bagati in silk asa dk ar fi k u ar face toti CB si joy-maxu ar pierde tot....de ex u facusi azi miane fac eu poimanine face ala ala si unde se ajunge...? deci nu mai fa altora sperante:)) :P

nu ... eu am primit charge back dupa 7 zile sau mai mult! si sa primesti bani back dureaza 3 luni .. citeste pe paypal la sectiunea charge back

ei for investiga daca tu nu ai primit ce vand cei de la joymax pentru ca joymax va da din buzunar suma pe care o ceri tu.

Posted

am si eu o intrebare . daca numai intru pe account ceva timp se inampla ceva ? de ex : iti blocheaza acc. iti sterge caracter-ul ?!

nu iti sterge nimeni nici un cont, eu intru pe contul meu cam o data la 2-3 luni si atunci numai vreo ora sau 2 si nu mi l-a sters nimeni si mai mult decat asta am un cont pe care nu am mai intrat de vreun an jumate si tot acolo e...

stiu ca pare absurd dar eu am prieteni care au luat ban si aveau si silk...

da, s-a intamplat si asta, am auzit si eu de vreo 2 tipi care au patit chestia asta si numai unuia i-au deblocat contul pana la urma

O sa trebuisca cumparate cu silk slot-urile ? :o

dap, cu silk, adevarul e ca stiu astia de la Gaymax sa "mulga" destul de inteligent...ce sa-i faci daca isi permit sa plateasca manageri buni?e si "meritul" nostru totodata, al tuturor "contribuabililor", nu?:P:P

Posted

ban celor cu silk au dat acum cateva luni dar au scot ban-urile dupa cateva saptamani.a fost o chestie de imagine si s-a facut mare tam-tam ca au luat ban si cativa full sun...

Posted

lets pay more money to GAYMAX

Imagine IPB

scuze dar imi poti traduce pls pls???

unul mareste cumva la PET si unul inventarul tau??

trebuie reinviat de fiecare data sau 4ever???

Edite: lol acuma am citi calumea

ii misto

p.s. : va aparea o data cu legend 4?? ca am sa il cumpar:)

Posted

pardon?

unde vezi tu scris pet? inventory=inventarul propriu

storage=banca din oras

Posted

pardon?

unde vezi tu scris pet? inventory=inventarul propriu

storage=banca din oras

scuze nam citit unde trebuie :))

si la ce se refera acel 2per accont si 1per accont pls imi explici?

va aparea o data cu legend 4?

Posted

Fac peste 1 sapt. rost de un char de 70 pe Greece cu 1000 silkuri. E cineva acolo care mă poate ajuta cu guild, sau ceva?

poate o facut ala CCF !!!

Posted

Edite: lol acuma am citi calumea

ii misto

p.s. : va aparea o data cu legend 4?? ca am sa il cumpar:)

scuze nam citit unde trebuie :))

si la ce se refera acel 2per accont si 1per accont pls imi explici?

va aparea o data cu legend 4?

se vede treaba ca Dott s-a retras dar cineva tine neaparat sa-i ia locul la concursul "Intreaba si nu gandi"

Posted

ohh well...sunt multe chestii care pe ksro exista de mult dar pe isro nu vor fi bagate asa k nu va faceti sperante pentru chestia cu inventory&storage expansion :P

Posted

Apropo salutare la toata lumea :P sunt si eu nou pe aici ^^ ...ce parere aveti de un hybrid 1:2 spear ca build pentru 10D?

aa foarte penal, si exista EDIT nu double spot :D Bun venit !

Posted

Hehe thx :P ...m-ar tenta sa imi fac un hybrid 1:2 pe spear deoarece e unul pe serverul rome care e heuksal/fire/ice 90 ...fara nukuri de ice...foloseste doar skiluri de heuksal si nukuri de fire...si e foarte tare...:-?? sunt curios cum o sa fie la 10D :P ...poate ar trebui sa mai astept sa vad :-?

Posted

Acum vreo 10 minute, Din nou noobul de mine omorand unici mici !!!

http://img166.imageshack.us/my.php?image=sro2009031118494000.jpg

Posted

lol ma ... mi-a zis un prieten de lvl 90 warrior/cleric ca daca vin pe eos la el ma creste non stop inafara de orele cu premium ... de saptamana vitoare incep :X :-j el s-a oferit =)) cica vrea sa faca o guilda cu prieteni buni... si daia... =)) ma rog.. imi fac un wizard pure int ca sa fac bani rpd =))

Posted

:D norocul tau...dar imi si imaginez powerlvl cu un warrior...mai ales ca aproape toate serverele sunt pline de goldboti si wiz/nuker/bower/xbow care fac powerlvl :)) nu e o idee asa buna plvl by warrior :) parerea mea

Posted

lol ma ... mi-a zis un prieten de lvl 90 warrior/cleric ca daca vin pe eos la el ma creste non stop inafara de orele cu premium ... de saptamana vitoare incep :X :-j el s-a oferit =)) cica vrea sa faca o guilda cu prieteni buni... si daia... =)) ma rog.. imi fac un wizard pure int ca sa fac bani rpd =))

Sa inteleg ca vrei sa merg cu tine ? :D

Ellou tuturor.... Question : (nu ma puneti cu calcule pe nivlam si alte chestii) Cate sp trebuie sa farmez pe un wizz/cleric , sa pot face lvl lejer de la 40-74 cu gap 0 si la 74 sa fie FF ?:)

:tiphat:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...