Florin_LOVE Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 deah problema este ca eu acuma nu am timp de sro .... excesiv... scoala.. si nah as avea nevoie de ceva "suport" xDvezi ca ai un pm pls raspundemi la el!!Edite:10k sp in cat timp fac la ongs??
HellCritical Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 vezi ca ai un pm pls raspundemi la el!! Edite: 10k sp in cat timp fac la ongs?? faci in 4 ore... Uite cum iti ei inca un warn abea astept sa scap de tine .... la faza asta ma faci sa rad pe burta care ar fi prostu sa iti dea $$ pt PWL cand poate da gold in joc tu gandesti umplic in nainte de a posta ??? nu gandeste ))))))))))) :-j
Daddysady Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 catzi bossi o sa se mai bage in legend 4??? uite aici exact procedura. salut baieti am o intrebare la voi... cine imi poate sugera un server klumea? deja m-am plictisit de totzi ratatii de pe Hercules .... ^_^
amoniaku Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 vino pe sparta e bestial serveru:) dak ma ajuti cu delevel la ongi iti fac eu kte sp vrei:) numa sa te ti de joc dak esti interesat contanteaza-ma:)
-GodOfWar- Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Vand urgent pe Gaia bow +3 de lvl 24 cu crit mare si niste sos garmenturi ...de 3D...le dau ieftine... + arcas lvl 27 cu 103k sp`uri ff 27...Gold pe Neptune ptr char... gold pe gaia / neptune ptr iteme... U R G E N T ! anyone?
Kiidu Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 uite aici exact procedura. ^_^ ms daddy :) mam lamurit :)
lucicam Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 R.I.P. d0min83r.eu in locu tau vindeam characterul deoarece:1.munca sa nu fi fost in zadar 2.si ma indoiesc ca tu prin chargeback ai primit mai multi bani decat puteai primi pe caracter ... :)O intrebare: daca ai pwlvl in continu cu premium ... cam in cat timp ziceti ca un caracter face 80 (cu gap 0 , desigur :D)
m4R10 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Imi poate spune cineva cat HP are medusa ? stiu ca a zis cineva ceva pagini mai incolo, dar am cautat si nu am gasit.mersi
mogul Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 e careva pe red sea ? am unu de 89 , 88 pt murderer , pt o guilda de romani ? pm pls
ciupilan Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 salut baieti am o intrebare la voi... cine imi poate sugera un server klumea?deja mam plictisit de totzi ratati de pe Hercules ....cine esti u de pe hercules?.. zi-mi un nume de crezi atat de mult k acolo sunt numa "ratati"he he vesti bune s-a confiramt k pe 17 o sa fie updata la legend si o sa se mareask servarele cu cel putin 500 sloturi si se va deschide vanzarea de Sbot
Random Hero Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Imi poate spune cineva cat HP are medusa ? stiu ca a zis cineva ceva pagini mai incolo, dar am cautat si nu am gasit.mersi183.535.199 HP (?) daca gresesc, corectati'ma, va rog :D
amoniaku Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 playeri din tm is pe aicea ???? vand char de 86 rogue+bard ff si 90k sp ramase dres +pet cu numa 3 mil cine e interesat contact me.....
d0min83r Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Pentru mine 250$ sunt bani buni ;) Si nu cred ca puteam sa il vand cu mai mult de atat. Poate ca puteam sa il vand si apoi sa fac charge back dar nu imi sta in fire sa fac asemenea lucruri.P.S. -> Nu mai trimiteti pm-uri genul "Da-mi mie acc daca te-ai lasat". Intrebati mai intai ce se intampla daca faci chargeback si dupa aceea ganditi.
amoniaku Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 badfist cum iti faci chestia asta sa ti se vada lvl serveru hp
ciupilan Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Pentru mine 250$ sunt bani buni ;) Si nu cred ca puteam sa il vand cu mai mult de atat. Poate ca puteam sa il vand si apoi sa fac charge back dar nu imi sta in fire sa fac asemenea lucruri.P.S. -> Nu mai trimiteti pm-uri genul "Da-mi mie acc daca te-ai lasat". Intrebati mai intai ce se intampla daca faci chargeback si dupa aceea ganditi.hmmm nu pre sti sa minti... nu ma stiu cine a postat aici pe sit k CB se fae in maxim 48 de ore dupa ce ai cumparat silk sau ce ai luat si se face doar la ultima suma tranzactionata catre joymax... deci nu ai kum sa fi facut CB la toti banii bagati in silk asa dk ar fi k u ar face toti CB si joy-maxu ar pierde tot....de ex u facusi azi miane fac eu poimanine face ala ala si unde se ajunge...? deci nu mai fa altora sperante:)) :P
Kiidu Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 cine esti u de pe hercules?.. zi-mi un nume de crezi atat de mult k acolo sunt numa "ratati" he he vesti bune s-a confiramt k pe 17 o sa fie updata la legend si o sa se mareask servarele cu cel putin 500 sloturi si se va deschide vanzarea de Sbot grois nu ma refer la tine si la ceilalti din euromania ci la restu de pe server ! voi ati for mereu niste colegi buni :tiphat: dar restu .....
amoniaku Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 mai bine lasa:))) esti ice fire sau fire light badfist?
Kiidu Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 de aici amoniak : http://overkill-error.pytalhost.com/graph/...x.php?page=home
D-Generation X Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 am si eu o intrebare . daca numai intru pe account ceva timp se inampla ceva ? de ex : iti blocheaza acc. iti sterge caracter-ul ?!
Dr4q_Sti3 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 stiu ca pare absurd dar eu am prieteni care au luat ban si aveau si silk...
m4R10 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 183.535.199 HP (?) daca gresesc, corectati'ma, va rog :Dmersi mult !Mi-am facut setul +5/+4 :D aveam hands +3, shoulder +5, foot +3, head +3, legs +5 si chest +4. Si am facut +4 foot si head :D au mers din 2 incercari.Si in legatura cu extra slot de cumparat, gandestete ca toti isi vor cumpara, aici iar vor faca bani orezarii, cine nu vre 32 de sloturi in plus in inventory ?