Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted
:)) , ti lam dat inapoi degeaba zici , ps : imi vad de viata mea cu caru meu ! nu cu al tau oricum e bannat , noah sa mai lasam si pe altii sa posteze ca o sa zica ca facem spam
Posted

Mi l-ai dat inapoi, ha ? Mersi desi nu stiu cum de a luat ban fara sa fi facut macar ceva ...

Am trecut cu vederea si nu o sa mai bag dinastia ca tine in seama ..(B*****i)

Posted

:)) , ti lam dat inapoi degeaba zici , ps : imi vad de viata mea cu caru meu ! nu cu al tau oricum e bannat , noah sa mai lasam si pe altii sa posteze ca o sa zica ca facem spam

nu va rog eu continuati,e mai fain ca fetele marinarului

Posted

Am lv 61 wizard+barda unde pot lasa si io botu linistit vreu 12 ore fara sa moara :-??

Posted

Am lv 61 wizard+barda unde pot lasa si io botu linistit vreu 12 ore fara sa moara :-??

la movia si movoi!!

100% sa vreo 13 ore si nu va muri :dance:

si de unde ai u wizz 61??

pe cine ai hekarit??

P.S. te rog fumos nu mi posta pe link mania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Edite vand plvl pe srv Hera pe bani reali!!!

pot sa fac de la lvl 1 pana la 64!!! chiar si farm!!!

Posted (edited)

la movia si movoi!!

100% sa vreo 13 ore si nu va muri :dance:

si de unde ai u wizz 61??

pe cine ai hekarit??

P.S. te rog fumos nu mi posta pe link mania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

am hecarito pe mata,si a avut charu asta bagat in *******

Disable posting ability 2 zile pentru limbaj

Edited by Mehico
Posted (edited)

E cumva numai pe Athens bug'ul cu potiunile Hp/Mp ? Cand incearca cineva de pe server sa cumpere -> Disconnect :comp2: :comp1:

s'au trezit sa bage inspectie :beer:

Edited by R_SupeRstaR
Posted

Ellou tuturor... am abandonat bladeru` de 61...anyway...am inceput un wizz / cleric, momentan la farm... Cam cate sp`uri ar fi nevoie ptr lvl 1-64 Gap 0? Merci anticipat. :tiphat:

Posted

Tin sa va anunt ca m-am lasat de Silkroad. Aseara am facut si chargeback. Parerea mea este ca nu mai avea rost sa joc Silkroad. (Probabil ca de acum 1 an cand incepusem sa joc nu avea rost ....). Oricum, bafta la pierdut timpul.

R.I.P. d0min83r.

Posted

Vand urgent pe Gaia bow +3 de lvl 24 cu crit mare si niste sos garmenturi ...de 3D...le dau ieftine... + arcas lvl 27 cu 103k sp`uri ff 27...Gold pe Neptune ptr char... gold pe gaia / neptune ptr iteme...

U R G E N T !

Posted

am hecarito pe mata,si a avut charu asta bagat in *******

mda esti un mare om, ar tebui sa iti ridicam statuie la cat de destept esti, EJECT sau JET sau kum vrei tu. Deci pa nu mai posta pe linkmania daca vi aici cu injuraturi, sau trageti un glont in cap, dar ai grija sa fie bine plasat ca altfel doamne fereste poate ramai cu sechele.

Tin sa va anunt ca m-am lasat de Silkroad. Aseara am facut si chargeback. Parerea mea este ca nu mai avea rost sa joc Silkroad. (Probabil ca de acum 1 an cand incepusem sa joc nu avea rost ....). Oricum, bafta la pierdut timpul.

R.I.P. d0min83r.

Toate jocurile sunt facute sa pierzi timpul, eu sunt in perioada scolii, si am destul timp sa ma joc si nu pierd nimica, deci jocul e facut sa te distrezi nu sa pierzi timpul. Si eu am sa ma las de SRO candva dar nu stiu exact cand, doar nu o sa joc toata viata ! Oricum ai mai taiat din lista ta un joc :D Bafta multa la jocurile pe care le vei mai juca. Respect.

EDIT: m-am gandit sa fac rost de un wizz de vreo lvl 70 + si sa merg la huni sau la ong sa farmez vreo 7caractere deoadata, sa le farmez vreo 1m sp fiecare, dupaia sa le fac vreo 52, si dupaia sa le vand, dar nu stiu cat de mutl pot castiga, deci e buna de ceva ideea asta ?

Posted

salut baieti am o intrebare la voi... cine imi poate sugera un server klumea?

deja mam plictisit de totzi ratati de pe Hercules ....

Posted

salut baieti am o intrebare la voi... cine imi poate sugera un server klumea?

deja mam plictisit de totzi ratati de pe Hercules ....

asteapta sa se deschida noul server !! ca daca vrei a incepi pe servere vechi deja toti sunt lvl mare.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...