Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Guest boOgi3m4n
Posted

mai bine imi ziceai unde e pb decat sa vb aiurea

Posted

....eu te sfatuiesc k un hybrid, doar cu SOS+7 (complet farmat) ar face fatza la un PURE (STR si INT), sa iti faci un nou char (PURE int sau PURE str) ;)

BFT ALL

Nu sfatui aiurea..De cand cu noua alchimie totul tine de toale,conteaza mai putin tipul caracterului,pe 7 sau 8 degree poti sa pui 60 int si 60 str...Conteaza mai mult cat de bine stii sa joci cu el.Fiecare tip de caracter are avantajele lui.Oricum conteaza 80 % ce toale ai pe tine si ce arme.Unul full farmat cu o arma 8 degree SOS +7 si toale adecvate pune jos 3 jucatori odata (pot fi ei si puri).

Guest boOgi3m4n
Posted

"pb" este ca e plin serverul.

imi da eroare si cand serv e populated mane

Posted

imi da eroare si cand serv e populated mane

Sa discutat mult despre problemele jocului :sef: !!! incearca reinstall ... update placa video de pe pagina lor >> www.silkroadonline.net ... sau daca ai un prieten caruia ii merge ...il iei pe un cd direct instalat si numai il copiezi la tine in calculator si merge :D astea sau zis pe aici sper sa iti fie de ajutor una dintre ele! :comp2:

Guest boOgi3m4n
Posted

Sa discutat mult despre problemele jocului :sef: !!! incearca reinstall ... update placa video de pe pagina lor >> www.silkroadonline.net ... sau daca ai un prieten caruia ii merge ...il iei pe un cd direct instalat si numai il copiezi la tine in calculator si merge :D astea sau zis pe aici sper sa iti fie de ajutor una dintre ele! :comp2:

ms p ajutor ... mearsa prima data cand ma conectai iar cand am vrut sa intru din nou aceeasi pb...mai incerc si faza cu cdu dak nu :comp2:

Posted

hmm am vrut sa zic sa reinstalezi jocul, damn.

Posted

Ce parere aveti despre deschiderea Takla Makan adica mobi de lvl 60-80 ??

Eu speram sa se deschide peste vre-o 2-3 luni :) poate ajungeam si eu la lvl 70.

Posted

din cate am vazut eu poti prin depunere dar mai bine intra pe sait acolo te poti lamuri

uitati-ma cu http://img237.imageshack.us/img237/7164/3giantmujijixk4.jpg gianti

Posted

lume imi zice si mie cineva dak exista un guild de romani p olympus pls ........... si un nick pt a putea legatura in joc ??? ..... sau cine are guild p alt serv .... k vreau si eu neaaparat un guild :( :P SINGUR SUCKS :banghead:

Posted

muahaha nice...dar maine te las in urma ma fac lvl50 :bananadance2: abia astept :D

poza era facuta sambata acum mai am cam 50% si fac 52 deja am si pregatit armele de schimb :)

ShUb3r3cK pe troy suntem ce-i mai multi romani, sunt ce-l putin 5-6 guilde de ramani.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...