Darth_Andrei Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Bravo xD . Ce mandru is cand vad pk la uniques ^_^.Daca si filmai era super . Unde esti tu acu am facut 3 pk la ivy =.-'' , anyway lvl 88 - gap 7 now . Peace OuT :tiphat:
d0min83r Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 eu nu intelg p multi isi programeaza ce cont isi vor face ce masteriuri vor pune la lvl 150 ce arma vor avea la 140 si defapt ei nu au avut nici un char mai mare de 40 lvl
Ohnimusha1 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Uitati si lasati un comm si un rate va rog :D gratz dude, keep it on :trophy: :tiphat:
iReaLRauL Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Uitati si lasati un comm si un rate va rog :D Hehe :). 139k Critical. Frumos :) EDIT: OFF: Dati-mi si mie un vot :). Aveti link-ul la semnatura. Mersi anticipat :) .
m4R10 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 lol, cred ca am ceva azi cu unicii , am noroc :D, urmeaza si un video
iReaLRauL Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 lol, cred ca am ceva azi cu unicii , am noroc :D, urmeaza si un videoTi-a mers bine azi :).GG
orezExpandat Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 lol, cred ca am ceva azi cu unicii , am noroc :D, urmeaza si un videoai avut noroc ca nu eram loggat :P bv tie :cool2:
m4R10 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 nu poti sa il iei pe shaitan pe serveru asta, intreabal si pe orezExpandat, numai turci cu sun si +9, aici daca ai +7 esti fraier, daca ai +5 tre sa dai delete la char.
Dr4q_Sti3 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 ))))))))))))))))))))))))))))))) si pe sparta e la fel dar am prieteni care au +5 si lau luat si bladeri lau luat ) si sunt cu +9,dapinde de norocul ultimei lovituri fiea ea mica fie mare...
orezExpandat Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 nu poti sa il iei pe shaitan pe serveru asta, intreabal si pe orezExpandat, numai turci cu sun si +9, aici daca ai +7 esti fraier, daca ai +5 tre sa dai delete la char.amin !
Daddysady Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 ))))))))))))))))))))))))))))))) si pe sparta e la fel dar am prieteni care au +5 si lau luat si bladeri lau luat ) si sunt cu +9,dapinde de norocul ultimei lovituri fiea ea mica fie mare... BULLSHIT conteaza damage-ul total iar daca ai party se considera cel care a dat cel mai mare damage(damage-ul de la toate loviturile cumulat) din party-ul care a dat cel mai mare damage total. #-o treaba cu ultima lovitura e doar la questurile la care trebuie sa omori x mobi.daca tu dai ultima lovitura se considera ca tu l-ai omorat in cadrul questului.
Trane Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 BULLSHITconteaza damage-ul total iar daca ai party se considera cel care a dat cel mai mare damage(damage-ul de la toate loviturile cumulat) din party-ul care a dat cel mai mare damage total. #-otreaba cu ultima lovitura e doar la questurile la care trebuie sa omori x mobi.daca tu dai ultima lovitura se considera ca tu l-ai omorat in cadrul questului.True. Conteaza dmg-ul party-ului si in final dmg-ul tau total pe unic.
Guest NiCERO Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 AM SI EU O INTREBARE CARE POATE SA MA AJUTE CU UN SFAT CEVA FOLOSITOR JOK SRO SI MAM CAM SATURAT DE EL CA PANA FACI LVL TE DOARE CAPUCEVA ASEMANATOR CU EXP MAI MARE STIE CINEVA KSRO AM AUZIT CA II SUPER DA NUSTIU DE UNDE SA FAC ROST DACA STIE CINEVA SA DEE ADD LA YD PLS -- OMBLADON_VENOM VA ROG EU MULT :beer:
Florin_LOVE Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 am facut arc de llv 72+6 am folosit 19 elixire si un lukeystone poza in 15-20min sa am conectez
Dr4q_Sti3 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 poate aveti dreptate dar nu inteleg cum eu dadeam un unici mici pana aproape i omoram si la sfarsit venea un wizard sau Xbot si dadea un hit si aparea numele lui pe ecran ..... si nu inteleg cum a putut bladeru ala sa il ia pe shaitan ....
Guest mihv Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 poate aveti dreptate dar nu inteleg cum eu dadeam un unici mici pana aproape i omoram si la sfarsit venea un wizard sau Xbot si dadea un hit si aparea numele lui pe ecran ..... si nu inteleg cum a putut bladeru ala sa il ia pe shaitan .... zerk scrols maby...
Dr4q_Sti3 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 nu are nici o treaba zerk scroll cu asta ,poate nu ati inteles ce am zis acolo mai sus ma refeream la numele pe ecran (nu i apare celi care i da ultima lovitura?) nu la iteme
m4R10 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 nu are nici o treaba zerk scroll cu asta ,poate nu ati inteles ce am zis acolo mai sus ma refeream la numele pe ecran (nu i apare celi care i da ultima lovitura?) nu la itemeNU !!! cel care ii ia cel mai mult din HP ! sa fie lege :D
Guest mihv Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 nu are nici o treaba zerk scroll cu asta ,poate nu ati inteles ce am zis acolo mai sus ma refeream la numele pe ecran (nu i apare celi care i da ultima lovitura?) nu la itemenu apare numele celui care da ultima lovitura ci al celui care da dmg mai mare(cred ca deja ti-a zis cineva asta)
IINeoII Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 poate aveti dreptate dar nu inteleg cum eu dadeam un unici mici pana aproape i omoram si la sfarsit venea un wizard sau Xbot si dadea un hit si aparea numele lui pe ecran ..... si nu inteleg cum a putut bladeru ala sa il ia pe shaitan ....http://www.rev6.com/player.asp?id=2719
Guest mihv Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 http://www.rev6.com/player.asp?id=2719 mister rezolvat :tiphat:
Dr4q_Sti3 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 ala avea +7 si era pe sparta dar na....,aia cu unici mici mi sa intamplat mie
Guest Dott Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Sal all am o problema foarte mare cand mor iau dc :( imi puteti zice de ce? :-?