Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Salutare,

Am si eu nevoie de niste opinii ;)

Pt. cap 100 ce build e mai bine sa fac pentru un Bower:

100pach/100fire/80light/20cold

100pach/100fire/100light

Pe mine m-ar tenta prima varianta. Va rog lasati parerile voastre(fara force bower).

Multumesc anticipat & bafta.

eu raman la a 2`a varianta :) snow shield te ajuta foarte mult... :tiphat:

Posted

Salutare,

100pach/100fire/100light

Pe mine m-ar tenta prima varianta. Va rog lasati parerile voastre(fara force bower).

Si eu asi opta pentru prima varianta

In legatura cu flame mountain am postat si eu ceva cu citeva pagini in urma

Pentru nuker eu imi fac fire - lighting - cold

:tiphat:

Posted

Frate, sincer, nu te-ai saturat de spam ?

Te apuci unde crezi tu :). Ti-am spus ca gasesti oriunde o comunitate fie mica, fie mare ..

Ok, mulţumesc mult.

Mă apuc pe Phoenix.

E cineva acolo?

Posted

Nu, nu am, doar vreau să mă apuc pe un server pe care să rămân pt. că mi-am luat 800 silk şi nu vreau să-i risipesc..

Oricum, vă mulţumesc din suflet pt. respectul şi ajutorul acordat :)

Posted

Ok, mulţumesc mult.

Mă apuc pe Phoenix.

E cineva acolo?

trageti un glont in cap :gun: :blink:

ce servere......... de 2 zile nu pot sa intru decat dupa ora 11 noaptea in rest nimic..... ms erter

SERVER FULL :((

eu i-au disconecturi in prostie, dar intru din maxim 10 incercari.

Posted

Salutare,

100pach/100fire/100light

clar primul

Posted

ce servere......... de 2 zile nu pot sa intru decat dupa ora 11 noaptea in rest nimic..... ms erter

SERVER FULL :((

si eu iau dc destul de des dar sa stii ca in ultimele zile am cam intrat din prima :-?? 85-87 PARTY FTW !!!

EDIT: aw am uitat sa mentionez ca am pre :dooh:

Posted

trageti un glont in cap :gun: :blink:

eu i-au disconecturi in prostie, dar intru din maxim 10 incercari.

Last post on this friggin' topic.

Am postat pe SRF pt. că ăia nu sunt atât de ..... noh, înţelegi.

Human stupidity never ceases to amaze me.

Oricum: Good luck and have fun.

Posted

Se merita: 50mil=50 silk

Posted

pentru Dott se merita 50 silk 50 mil

iar pentru cel care cerea build de bower pt lvl 100 chiar daca nu am arcas dar nu ai ce draku sa faci cu masteru 20 cold e inutil decat sa ai 80 light 20 cold mai bine 100 light coldu 20 inutil si la lvl 10 lightu 80 o sa fie varza

eu nu intelg p multi isi programeaza ce cont isi vor face ce masteriuri vor pune la lvl 150 ce arma vor avea la 140 si defapt ei nu au avut nici un char mai mare de 40 lvl

pt cel cu nume cu terminat in RO nu iti face asa ceva o sa dai peste milogi care o sa te bata la cap cu da si mie 100k ca sunt roman de-al tau . guilda mea este DRACULA si isi dau seama ca sunt roman am prins destui din astia care vroiau sa faca poza cu arma mea , doare sa imi faca +9 arma cu o chestie sigura sau cerea bani ma refer la alti romani ,,, sunt si multi romani de treaba

Posted

+1 si eu intalnesc zi de zi dar nu cer 100-200k ci 1-2 mil da si mie sa imi iau caine sau sos uni care mai vin prin rock zic puneti petu sa nu mai adune elixire si tablete ca nuti trebe wtf sau intra in guild si pe urma zic dama afara ca ma duc la alt cuid de romani ca aia imi fac pwl iar dupa 2-3 saptamani imi zic pls ma bagi in napoi in guild iar daca i ajutam la trade si le zicem NU veindeti marfa ei o avnd sa isi scoata bani mai multi ( noi facem un pt de hunteri si intra un trader si vinde marfa) si zic a sc nu am vazut ca ai scris

pe sparta si NOOBI mai mari mai prosti etc( nu i mai laud ca iau warm)

i ajut la lvl le fac lvl free si dupa 2 sapt vin si te injura.... sau in aceiasi zi pe langa fazele mentionate de voi :))

Posted

pentru Dott se merita 50 silk 50 mil

iar pentru cel care cerea build de bower pt lvl 100 chiar daca nu am arcas dar nu ai ce draku sa faci cu masteru 20 cold e inutil decat sa ai 80 light 20 cold mai bine 100 light coldu 20 inutil si la lvl 10 lightu 80 o sa fie varza

tin sa te contrazic...cold la 20 iti poate salva viata de nenumarate ori...cu toate ca snow shieldu are absorbtion mic ..20% te poate ajuta foarte mult...plus ca eu zic ca 71% speed nu e chiar nimic...dar na..asta e doar parerea mea :)

Posted

tin sa te contrazic...cold la 20 iti poate salva viata de nenumarate ori...cu toate ca snow shieldu are absorbtion mic ..20% te poate ajuta foarte mult...plus ca eu zic ca 71% speed nu e chiar nimic...dar na..asta e doar parerea mea :)

+1

lev 20 de la cold e doar pentru snow shield.oricum buffurile de la light sunt in procente iar la concentration nu e o diferenta foarte mare intre 80 si 100

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...