Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

In recycle bin...Unde ar putea fi un fisier cu numele "silkerrsender.exe" subiectul principal al discutiei fiind silkroad... ~~...in silkroad e... God save us :| kkthxnbb

ok ms mult

Daca pe 17 martie se baga 10dg se face si 1 SV nou nu?

Posted

Nu, Dg nou nu înseamnă server nou.

LE: Unde să ma reapuc? Srv nou unde e şi cineva de aici preferabil -_- .

lol stiu ca dg10 nu e sv nou :)) dar zic poate se face si vriun SV

Posted

lol stiu ca dg10 nu e sv nou :)) dar zic poate se face si vriun SV

nu am vrut sa mai postez dar la ASA PROSTIE NU POT sa ma abtin =))=)) =)) ma am o intrebare tu gandesti vreodata ce scrii ? ori la generala invatatoare nu va zice nik?

Posted

va rog eu spunetimi si mie cu ar fi bine sa fac: gap 9 pana la lvl 72(73) sau gap 0 si farmez la lvl 100 cu gap 9?

in ambele cazuri cumpar prem plus

si nu sariti la gatu meu ca sunt si io curios sa aud mai multe opinii

Posted

Daca folosesc agbot si nu am silk pe cont iau ban :-?

de obicei cei ce nu cumpara silk dar au prg de bot iau ban, dar poti lua ban si daca ai silk cumparat dar bineinteles sansele sunt mult mai mari in primul caz...

daca botez 18/24 iau ban?

numai 18/24?cam putin...:P:P

În cât timp fac lvl 60 cu un xbow pwfarmed fară bot jucând 3 ore pe zi?

În medie mă refer. Cu agbot fac mai repede?

LE: AgBot-ul mi se blochează in pereţi, cum pot să fac să nu se mai blocheze?

pai dupa cum ti s-a mai spus e ff greu pt cineva sa iti dea un raspuns aproximativ macar d-apoi unul cat de cat exact pt ca sunt extrem de multe variabile, ia sa vedem cate gasesc eu asa la repezeala :

1.depinde ce arma ai

2.depinde ce speed ai la char

3.depinde daca ai sau nu scroluri de increase attack

4.depinde cate potiuni ai la tine recte cat de repede te duci in oras sa te reincarci cu potiuni

5.depinde din oras cum te intorci la spot adica: cu scroll de teleport instant sau pe cal sau pe jos...

6.depinde pe ce spoturi tragi adica de nr de moobi existenti in general pe spot, de lvlul mobilor in raport cu lvlul tau si de ks-ul pe care il "halesti" de la alte charuri

6.depinde daca ai lag sau nu

7.depinde in ce fel de party esti de 8 sau de 4 si daca acel party e full sau nu

8.depinde daca esti in party de 8 daca trageti toti pe acelasi spot sau nu

9.depinde de cate ori mori si dupa ce ai murit daca te resuscitezi cu scroll de recuperat expu-ul si acel scroll cat % din exp iti recupereaza sau dupa ce mori te da in oras si trebuie sa te reintorci

10.depinde daca vrei sa faci questurile sau nu si daca da daca ai ideee exact ce trebuie sa faci la ele,unde, cand, cum, cui....etc

am gasit doar 10 variabile in cea mai mare viteza, e posibil ca daca stau si analizez mai profund sa mai gasesc vreo 10 cel putin, de aceea e f greu de aproximat un raspuns pt intrebarea ta, iar daca vei primi un raspuns el nu va fi definitoriu si caracteristic pt tine pt ca va fi dat in baza altor charuri al altor playeri ori tu vei juca destul de diferit de ei ca still de joc si ca alcatuire a charului deci no offence raspunsul la intrebarea ta va fi ca un posibil raspuns la 6 din 49 adica la plesneala...

In recycle bin...Unde ar putea fi un fisier cu numele "silkerrsender.exe" subiectul principal al discutiei fiind silkroad... ~~...in silkroad e... God save us :| kkthxnbb

Darth_Andrei am ras de era sa lesin la raspunsul tau cu recycle bin, bravo man, asta o iau ca gluma saptamanii, go go go..:))))

Daca pe 17 martie se baga 10dg se face si 1 SV nou nu?

Dott m-am distrat super cu intrebarile tale din ultimele 2 pagini dar incearca si tu sa te uiti pe siteul oficial man, acolo sunt anuntate toate noutatile care se vor introduce, inclusiv daca se va baga un server nou sau nu si daca da si numele lui si data patch-lui respectiv.

Freelancer super beton poza postata de tine, uite ca incepem sa ne distram pe acest forum ceea ce zic eu e o nota de bine, nu?

Posted

Deci pe ce servere să mă apuc? Aş vrea să fie srv nou. Nu caut plvl sau altceva, ci doar o comunitate.

LE: comunitate de linkmaniaci.

Posted

alexxx ma bucur ca macar tu ai observat linkul ca altii sunt orbiti de bot de ban de silk de toate alea

Si da, da o nota de fericire putin dar merge

de obicei ma uit la toate link-urile postate de voi toti, dupa cum am mai spus m-am retras din SRO pt c a ajuns ce a ajuns, nu mai deschid subiectul acum pt ca e doar praf in vant, cu o floare nu se face primavara asa ca ma abtin dar pe forumuri cu subiect SRO ma uit in fiecare zi inclusiv asta pt a fi la curent cu noutatile iar in joc intru numai ca sa vad "pe viu" ce s-a introdus si atat...

...dupa prima runda de ras cauzata de prilejul citirii ultimelor 2 pagini cu posturi runda a doua a fost datorita pozei postate de tine care pe de alta parte e destul de in concordanta cu realitatea, adica la sapat gropi trebuie sa ai "char" pe strg ca int-ul e cerut mai putin, stii cum se zice, "minte multa nu se cere, sa fii prost sa ai putere..." :))

LE : Trebuie sa recunosc faptul ca si filmuletul lui Badfist merita un 10 din partea mea...in zilele urmatoare o sa ma stradui sa vin si eu cu ceva legat de SRO care sa va descreteasca fruntile, bafta si sa auzim de bine.

Posted

Deci pe ce servere să mă apuc? Aş vrea să fie srv nou. Nu caut plvl sau altceva, ci doar o comunitate.

LE: comunitate de linkmaniaci/români de treabă.

Deci unde?

Posted

prea penal

unde ai gasito :)) tareeeeee am dato la toti de pe skype si au inceput sa rada

Posted

aveti vreo idee une pot gasi si eu melodia asta de pe fundalul acestui clip?

se numeste Requem for a dream:))

scrie pe you tube si asculti toata versiunea, are vreo 6 min +

Posted

stie cineva daca pe ksro urmatorul legend va fi ceva legat de FLAME mountain?, ca i prea tare , am dat de newsul asta din gresala:D

Posted

stie cineva daca pe ksro urmatorul legend va fi ceva legat de FLAME mountain?, ca i prea tare , am dat de newsul asta din gresala:D

Se stie de ceva vreme ca urmatorul update pe ksro e legat de job si cap 110 in zona sudica a hotanului flame mountain. A fost postat chiar pe site-ul lor.

Posted

Salutare,

Am si eu nevoie de niste opinii ;)

Pt. cap 100 ce build e mai bine sa fac pentru un Bower:

100pach/100fire/80light/20cold

100pach/100fire/100light

Pe mine m-ar tenta prima varianta. Va rog lasati parerile voastre(fara force bower).

Multumesc anticipat & bafta.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...