Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Ms mult , Daddysady :) , ce ziceti cand baga 10D un warrior/rogue bate un archer/fire/light ? amandoi cu set +3 si arme +5 . Warriorul/rogue pe Heavy Armor si archeru pe garment.

:tiphat:

Posted

Daca folosesc agbot si nu am silk pe cont iau ban :-?

Posted

Daca folosesc agbot si nu am silk pe cont iau ban :-?

OMG daaaaaaa

nu buta frateeeeeee ..... mai bine joci 3 ani ... decat sa iti ei ban sa mor.... :)):)) intrebari tampite puse de ............ ma retin... multa bafta alta zi acelasi Ca**t in acest topic! intrebari tampite. pentru tine asa am sa iti zic ca daca folosesti loader poti lua ban. daca folosesti media pk2 editat poti lua ban sau mai simplu orice idiotenie modificata a jocului = BAN

Posted

inca o data turci arara cat is de destepti vroiau a mearga la FTW dar nu sau inscris au uitat

eh e bine si asa la mine s-au inscris si vin numai 2 oameni...plictiseala mare b-( dar trebuie sa stau pana la final ;) ;) ;) ;)

Posted

OMG daaaaaaa

nu buta frateeeeeee ..... mai bine joci 3 ani ... decat sa iti ei ban sa mor.... :)):)) intrebari tampite puse de ............ ma retin... multa bafta alta zi acelasi Ca**t in acest topic! intrebari tampite. pentru tine asa am sa iti zic ca daca folosesti loader poti lua ban. daca folosesti media pk2 editat poti lua ban sau mai simplu orice idiotenie modificata a jocului = BAN

daca botez 18/24 iau ban?

Posted

daca botez 18/24 iau ban?

esti idiot clar! poate vroiai sa scrie 24/7 ... si nu iei ban cat de prost sa fii sa intrebi asta... eu fol bot+loader de 1 an ... si nu am luat ban... redenumeste silkerrsender.exe cu alt nume.. ca ala trimite la joymax erori...

Posted

În cât timp fac lvl 60 cu un xbow pwfarmed fară bot jucând 3 ore pe zi?

3 ani :-??

:banghead: ati depasit orice limita..............

:gun: @wizzX @Dott

Bafta revin cand reusiti sa atingeti 2k pagini..... :crazy:

Posted

Eu pur şi simplu am întrebat dacă durează mai mult decât pot avea răbdare, dar tu fiind ?jmen” ţii neapărat să faci o scenă, că altfel nu poţi.

Aştept răspuns de la o persoană cu IQ +100.

Posted

Eu pur şi simplu am întrebat dacă durează mai mult decât pot avea răbdare, dar tu fiind ?jmen” ţii neapărat să faci o scenă, că altfel nu poţi.

Aştept răspuns de la o persoană cu IQ +100.

vai ce sa iti povestesc! eu fac scene ? nu te uiti tipule ce posturi faci?

hai sa iti raspund : lvl 60, jucand 3 ore pe zii, prea multe variabile sa ti se poata raspunde la aceasta intrebare

glavier suficient cat sa renunti , blader mai greu ca un blader nu exista, wizz rpd dar risti sa tio iei la caca usor

si 3 ore? doar atat? pai dureaza vreo juma de ora sa te conectezi... daca nu iti piere cheful

un amic de al meu cu 2hand a facut lvl 60 in aproximativ 10 luni jucand 3 ore pe zii sau ceva de genu

daca vrei sa primesti un raspuns eu zic sa iti postezi si build-ul si daca esti full farmat

Posted

ba mai taceti odata din gura fratilor, gata !!!

Deci e o minciuna ca un 2 handed care joaca in fiecare zi 3 ore si a facut in 10 luni doar 60, si-a batut joc ala de tine sau ai bagat tu o abureala. Nu exista un timp exact in cat timp faci 60, depinde unde mergi la lvl, cat de repede omori moobi, etc ....

Posted

ba mai taceti odata din gura fratilor, gata !!!

Deci e o minciuna ca un 2 handed care joaca in fiecare zi 3 ore si a facut in 10 luni doar 60, si-a batut joc ala de tine sau ai bagat tu o abureala. Nu exista un timp exact in cat timp faci 60, depinde unde mergi la lvl, cat de repede omori moobi, etc ....

#-o tipule o persoana pe care o atingi si pe care o vezi ce face, ti se pare ca isi bate joc de tine? si da joaca 3 ore pe zii. si joaca de mult timp, vrei sa iti dau detalii? cauta Aege : deea #-o zoichs... am locuit cu aceasta persoana in campus.... dar na!!! :-j tipa so apucat doar ca sa vb cu prietenul ei.uhhhh

Posted

#-o tipule o persoana pe care o atingi si pe care o vezi ce face, ti se pare ca isi bate joc de tine? si da joaca 3 ore pe zii. si joaca de mult timp, vrei sa iti dau detalii? cauta Aege : deea #-o zoichs... am locuit cu aceasta persoana in campus.... dar na!!! :-j tipa so apucat doar ca sa vb cu prietenul ei.uhhhh

stii ca o sa te caute prietenul ei,nu? :)

Posted

seara butilor:)

sunte ti pregatiti pt 10D? :)) au ba?

daca nu tineti botul on si face ti lvl 90 mai rpd, trageti tare ca sa intrati cu dreptul in china tomb , ca sa alergati dupa sunuri ,si nu numai, medusa va asteapta la locul ei special cu HP=183M+, exp=63M+, phy atack=2200+, mag atack=3300+, noroc ca nu are speed ca asta ne mai trebuia si ca apare intr un singur spot:)), vindeti va toate itemele care le aveti acum , in special sunurile si +7 :)), faceti plinul cu 2000 de silk pt lvl 100, un bot bun , si datii bice pt farm in special, pt cine s a trezit ca trebuie sa farmeze pt lvl 100, fata de altii mai rasariti care au farmat la ongi de au spart:) si ne auzim la anul cu un nou update de 11D,:)))

Posted

seara butilor:)

sunte ti pregatiti pt 10D? :)) au ba?

daca nu tineti botul on si face ti lvl 90 mai rpd, trageti tare ca sa intrati cu dreptul in china tomb , ca sa alergati dupa sunuri ,si nu numai, medusa va asteapta la locul ei special cu HP=183M+, exp=63M+, phy atack=2200+, mag atack=3300+, noroc ca nu are speed ca asta ne mai trebuia si ca apare intr un singur spot:)), vindeti va toate itemele care le aveti acum , in special sunurile si +7 :)), faceti plinul cu 2000 de silk pt lvl 100, un bot bun , si datii bice pt farm in special, pt cine s a trezit ca trebuie sa farmeze pt lvl 100, fata de altii mai rasariti care au farmat la ongi de au spart:) si ne auzim la anul cu un nou update de 11D,:)))

pe mine ma luat pe la spate update-ul il asteptam in vara :P dar dau tare :D [sbot[nici petul nu apuca sa adune dp jos la ce speed are :clap: ]] lasa sa fie chi tomb sa am eu rock-ul gol :>

Posted

esti idiot clar! poate vroiai sa scrie 24/7 ... si nu iei ban cat de prost sa fii sa intrebi asta... eu fol bot+loader de 1 an ... si nu am luat ban... redenumeste silkerrsender.exe cu alt nume.. ca ala trimite la joymax erori...

unde gasesc asta silkerrsender.exe ?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...