koila Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 al dracu hacari vrea cineva sa imi afle contu si nu stie cum sia facut 2 iduri de fete pe unu ma intrebat care e parola de la contu tau ca nuti stiu contu deci nu pot sa iti fac nimica si pe al 2 ma intreaba care e contu ca nuti stiu parola si deci nu am ce sa iti fac Tu numesti genul asta de persoane "hacari"? ei sunt membri ai generatiei Mc.! Plictisit de genul asta de persoane puturoase,care asteapta totul pe tava si sa ajuns aici dintrun singur motiv : Parinti crescuti in Comunism,viata grea privata de anumite facilitati ale lumi moderne,care si-au jurat cand vor fi la randul lor parinti sa isi rasfete PLODUL! gresit... iti va sari in cap mai devreme sau mai tarziu! ma bucur cand stau si ma uit in trecut cum parinti ma certau si chiar altuiau, am invatat sa respect si sa muncesc daca imi doresc ceva. @wizzX : tu cauti buildul suprem? nu exista asa ceva! orice build are plusurile si minusurile lui, la lvl 100 fati un gear +5+6 arme +7 si atunci ai sa vezi! incearca pe un forum Explicit despre SRO, a fost unul tare [0x33] dar si pe elitepvp poti gasi , si chiar si pe bot-cave.net
Albert1994 Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Insfirsit FF! :) si acum face ceva exp :P :tiphat:
Florin_LOVE Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 @Alberd1994 si cate sp ai avut nevoie??ce ziceti sa fac un char de la lvl 20 pana la 60 fara farm pt 15$?se merita?
ciupilan Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Insfirsit FF! :) si acum face ceva exp :P :tiphat:ai farmat cu premium si sp-tiket sau fara? si de cate sp-uri ai avut nevoie?
HellCritical Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 www.sroking.com abea l-au lansat si e in teste :D
Albert1994 Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Am strins 245k Sp Ceva noutati :P : Cind itemele vor trebui reparate noua icoana va arata asa Doar pentru un item Exchange inbunatatit cu posibilitatea de a scrie direct in icoana de la exchange Status bar npc, players si mob (eliminate informatile intile) Va fi adaugat academy chat (mica icoana de la academy cred ca va fi eliminata) Buton nou in icoana chat cu comande directe (exchange, add to friends sii block whisper de mesaje) Modifica pentru notification icons, vor fi puse sub mini-mapa si o sa fie posibil sa se vada 4 in acelasi moment Descriere mai buna pentru toate obiectele si alte noutati printre care ''ajutoarele'' jocului in basa la lvl In final 4 baloane noi Bonus STR, INT, Attack, Damage Absorbition :tiphat:
SimplySimple Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 www.sroking.com abea l-au lansat si e in teste :D dragut keylogger.http://www.virustotal.com/analisis/b6af948...9ca8b482814e0c9kids these days :rolleyes:
ciupilan Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Am strins 245k SpCeva noutati :P :Bonus STR, INT, Attack, Damage Absorbition :tiphat:faza cu schimbarea afisarii armurii defecte e vax.. e nasoala rau de tot nu imi place noua metoda si nici aceea cu chat in trade...
d0min83r Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Salutare ;) Am remarcat faptul ca Joymax sunt cam puturosi ;)) Cum sa uite sa editeze limba la quest-uri :POricum am facut si eu lvl 85 ;)http://img126.imageshack.us/img126/7559/lvl85.jpgSiThief Teamhttp://img186.imageshack.us/img186/5803/thiefteam.jpgThe farming goes on ....Bafta xD
.:Cata:. Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Salutare :)Am si eu o intrebare :D, ati vazut skilurile care apar la 10D , care ziceati ca ar fi cel mai bun build? Multi pe care i-am intrabat zic ca archeru pt ca are al 2-lea kb si stunt. Voi ce ziceti ?EDIT: care joaca pe venice :D ? ca m-am mutat de curand si vreau guild sau macar sa cunosc niste romani.
koila Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 hmm cred ca cel mai bun va fi cel Full Farmed \ +5+6 gear \ +7 - +9 arma :blink: si evident sa stii sa joci cu el
alexxx70 Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Salutare :)Am si eu o intrebare :D, ati vazut skilurile care apar la 10D? te-ai gandit chiar si pt o singura secunda sa te uiti cateva pagini mai in spate(cea mai apropiata unde poti gasi raspunsul la intrebarea ta este 1080) ca sa vezi daca cineva a afisat noile skiluri care se vor introduce odata cu 10D?Raspund tot eu pt tine la intrebarea asta : NU...de ce? raspunsurile sunt in 99% din cazuri aceleasi : Mi-e lene...Las ca s-a gasi el vreunul sa imi zica fara sa ma obosesc sa caut...Google?Youtube?ce sunt alea si cu ce se mananca?Se pune sos pe ele sau nu?...etc...of of of lenea asta...
Daddysady Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 http://img10.imageshack.us/my.php?image=sro2009030323043611.jpgasa se fac pvp-urile pe greece...in haita #-o (observati 2h som-ul +5 2h sun-ul +7 si dual axe-ul sun +11 )le:in spate mai e unu cu +9 spear tot pe mine ^_^sunt zile in care nu poti face nimic de astia...faci 2 pasi si esti pe burta..
.:Cata:. Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 te-ai gandit chiar si pt o singura secunda sa te uiti cateva pagini mai in spate(cea mai apropiata unde poti gasi raspunsul la intrebarea ta este 1080) ca sa vezi daca cineva a afisat noile skiluri care se vor introduce odata cu 10D?Raspund tot eu pt tine la intrebarea asta : NU...de ce? raspunsurile sunt in 99% din cazuri aceleasi : Mi-e lene...Las ca s-a gasi el vreunul sa imi zica fara sa ma obosesc sa caut...Google?Youtube?ce sunt alea si cu ce se mananca?Se pune sos pe ele sau nu?...etc...of of of lenea asta...Skilurile le stiu ...Si citesc forumul asta cam zilnic dar pe la 1080 + sunt doar unici, unii cu botu , avatare ... Eu am intrabat pt ca nu am vazut pe nimeni sa discute despre un full str( acu nush poate nu m-am uitata bn ) dar na... In fine.
alexxx70 Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 http://forum.itemshops.com/showthread.php?t=18810e prea tare :D uitativa :DSkilurile le stiu ...Si citesc forumul asta cam zilnic dar pe la 1080 + sunt doar unici, unii cu botu , avatare ... Eu am intrabat pt ca nu am vazut ( acu nush paote nu m-am uitata bn ) dar na... In fine.al treisprezecelea post de sus in jos....al lui HellCritical (vezi quote-ul de mai sus) are un link catre un forum unde gasesti informatiile pe care le-ai solicitat plus multe altele..bafta si spor la studiat...
HellCritical Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 :D check this out: http://www.youtube.com/watch?v=eL7yqCnan6k :tiphat:
.:Cata:. Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 al treisprezecelea post de sus in jos....al lui HellCritical (vezi quote-ul de mai sus) are un link catre un forum unde gasesti informatiile pe care le-ai solicitat plus multe altele..bafta si spor la studiat...MS, dar citisem acel topic .Da doar date despre Legend IV. Eu am vrut sa vad niste pareri despre care credeti voi ca ar fi cel mai bun build full str acum la 10D.
HellCritical Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 MS, dar citisem acel topic .Da doar date despre Legend IV. Eu am vrut sa vad niste pareri despre care credeti voi ca ar fi cel mai bun build full str acum la 10D.asking asking and again asking... frate toate builld-urile sunt bune... din aceasta cauza au fost create... ca sa fie bune..... nu ca sa intrebe toti idiotii care e cel mai bun build... mai bine faceau un build si gata... macar asa nu mai exista intrebarea aceasta... iti dai seama ca blader e bun... si nuker e bun... si glavier e bun.... toate sunt bune... CA DE-AIA AU FOST CREATE!
Daddysady Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 cum poti spune "ca asa au fost create"?daca era un joc in care alegeai un mastery la inceput si apoi doar bateai mobi puteai spune asta,dar din momente ce tu distribui punctele de int si str si alegi diferite combinatii de mastery mi se pare o intrebare decenta "care e cel mai bun build".un build nu inseamna neaparat full int/str si lev maxim la mastery-ul corespunzator armei +fire +x.sunt prea multe combinatii si in loc sa insultatati omu' ar fi trebuit sa ii spuneti o parere.mie personal imi plac pacheon max fire max light undeva la 7x si cold 3x si "prima mea dragoste" 7:1 hib int heuskal light cold,iar euro 1h/warlock si 2h/dual axe/clericla d10 bicheonul si pacheonul sunt avantajate din cate am obs
orezExpandat Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 asking asking and again asking... frate toate builld-urile sunt bune... din aceasta cauza au fost create... ca sa fie bune..... nu ca sa intrebe toti idiotii care e cel mai bun build... mai bine faceau un build si gata... macar asa nu mai exista intrebarea aceasta... iti dai seama ca blader e bun... si nuker e bun... si glavier e bun.... toate sunt bune... CA DE-AIA AU FOST CREATE!vai frate ce explicatie ai gasit " de aia au fost create" esti prea prea....