Florin_LOVE Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Vrea un prieten să-mi dea un nuker de 74 pe Venice, să-l accept?free?
Daddysady Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 cum iti poti minti asa clientii?am prea mult silk pe char ca sa ma las dar nu stiu cat mai rezist...cred ca ma apuc de altceva,oricum silkroad nu e un joc foarte bun doar ca multi s-au tripat pe el fiindca nu au incercat altceva(si cazul meu ^_^ ).Mai raman pana la update-ul urmator(d11 sau ce va fi) si apoi gata...daca mai rezist si pana atunci...
m4R10 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Trane a postat!!nah in fine acuma, cine lo postat lo postat, dar stiu ca a fost un asemenea post.
Darth_Andrei Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 1quick fast question.Should i buy sp ticket ??? =S Am inceput farm la ongs cu nukerul pt un wizzard si is confuz daca sa iau sau nu sp ticket :S...EDIT:Farm only 200k sp so... kkthxnbye
SimplySimple Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 1quick fast question.Should i buy sp ticket ??? =S Am inceput farm la ongs cu nukerul pt un wizzard si is confuz daca sa iau sau nu sp ticket :S...EDIT:Farm only 200k sp so... kkthxnbye 1 luna farm cu sp ticket gold= @700k sp...daca farmezi doar 200k nu se merita.
IINeoII Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Trane a postat!! si ce daca a POSTAT @Trane asta? Acuma e vina lui? GayMax au zis CLAR ca update`ul este pe 3 martie dar au dat`o in bara(ca de fiecare data de altfel). Motivul pt care Updateul nu s`a facut este ca orezarii..de la prea mult orez evident nu au vazut bine ca aveau multe coduri gresite in client .Practic multe questuri din noul cave..erau lasate in chineza/japoneza..ce o fi. Inca odata ne demonstreaza cat de mult "se gandesc " la noi GayOrezMax sux bad! Respect :tiphat:
Random Hero Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 1 luna farm cu sp ticket gold= @700k sp... daca farmezi doar 200k nu se merita. Ce build/level avea cel ce itii facea plvl ca sa atingi cifra aia intr'o singura luna? Eu cu un ticket am strans doar 300k sp #-o
m4R10 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Hmm, deci m-am cam plictisit de SRO, asa ca abia astept sa apare 10d, sa se elibereze Rocu` si sa ma pun sa fac questuri, macar asa ma mai distrez ^^. Pacat ca nu sunt cu birchoff pe server, puteam sa fac party cu el si sa facem questuri. Ar fi calumea. Anyway, birchoff folosesti bot ?
SimplySimple Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Ce build/level avea cel ce itii facea plvl ca sa atingi cifra aia intr'o singura luna? Eu cu un ticket am strans doar 300k sp #-o lv 90 ff wizard/cleric:P lv 90 ff archer lv 90 ff s/s nuker:)) faceam cu schimbu noi:P k avea fiecare cate un char mare...toti cu +7 desigur.
salam30 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 deci eu asa auzisem ca pe 17 , dar nu prea credniciodata nu au dat drumu la update mai devreme de o luna :Dasa ca asteptati , oricum sigur sigur ii va da drumu , deci nu mai ziceti ca proasta organizare bla bla, pana la urma tot ei decid ce fac asa ca va stresati degeaba
Daddysady Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 deci eu asa auzisem ca pe 17 , dar nu prea credniciodata nu au dat drumu la update mai devreme de o luna :Dasa ca asteptati , oricum sigur sigur ii va da drumu , deci nu mai ziceti ca proasta organizare bla bla, pana la urma tot ei decid ce fac asa ca va stresati degeabaputeau anunta asa prin intermediul serviciului ala de support prin email.sau puteau sa nu raspunda intrebarilor legate de update,dar totusi au ales sa minta lumea ca pe 3...nu au facut nici un anunt cu privire la update sau la problemele pe care le-au intampinat deci probabil nici nu aveau de gand sa bage pe 3.
The Wizard Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 ha ha se adevereste ce am zis eu k pe 17 o sa fie updata nu pe 3 kum ati zis multi altii.....si eu care mi-am sters sro aseara si clientul si installul...nu il mai iau pe ala vechi... astetp
ciupilan Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Trane a postat!!nu e momentu sa il invinovatim pe trane..el a postat e o gasit pe net probabil acel paragram a fost postat de anumiti turci idioti sa puna lumea pe jar ..te asigur k nu e singurul care a crezut k incepe pe 3 cap100 deci nu mai aruncati vina pe altii...no si cu updatul o sa fie pe 17 sigur pt k da drumu si la event...si nu cred k mia fac ei un updata la clientu asta dk se apropie un alt updata mai mare...
BeautifulMind Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 O firma mare ca joymax scrie "tomorow" in loc de "tomorrow" ?
Random Hero Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Care este cea mai buna (stabila) versiune de AgBot? Stiu ca 2.7.5 are probleme cu disconnect
Albert1994 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Nu stiu exact...dar cred ca la inceput vroiau sa faca cap 100 pe 3 Martie...dar si pentru motivele spuse mai sus si problema la server Titan, au facut ca updateul sa fie ''aminat'' pentru mai tirziu...Oricum pentru mine e mai bine sal faca mai tirziu...macar asa termin de faramat cu calm ^^ :tiphat:
Birchoff Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Hmm, deci m-am cam plictisit de SRO, asa ca abia astept sa apare 10d, sa se elibereze Rocu` si sa ma pun sa fac questuri, macar asa ma mai distrez ^^. Pacat ca nu sunt cu birchoff pe server, puteam sa fac party cu el si sa facem questuri. Ar fi calumea. Anyway, birchoff folosesti bot ?bineinteles ... nu am mai avut rabdare ca si cu nukerul de pe Babel ... pe acela l-am crescut timp de 2 ani ... am o varsta, nu am timp sa stau in fata calculatorului ca sa omor 1.800 monstrii pentru un quest ... si Silkroad este un joc bazat prea mult pe grinding ca sa pot avea rabdarea, nervii si timpul necesar sa o iau de la capat pe alt server iarasi manual ...pacat ca aici nu gasesti decat foarte putine quest-uri care sa nu implice grinding ... prin natura jocului este incurajat boting-ul. Asta e. M-am resemnat. Daca vreau sa am si eu parte de putin fun in acest joc, trebuie sa fiu cap level... si pentru asta... trebuie sa botez ... Punct. ... :tiphat:
Guest marinteodor Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 salut...sunt nou pe forum...e cineva pe aici care joaca pe Tibet?poate cineva sa ma ajute sa fac un script pentru agbot? astept un raspun....multumesc
Guest Dott Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 care ma poate ajuta?vreau si io un agobt mai bun 2.7.5. imi iese afara cand moare botu cn are ceva mai bun pls add Id dott_cs1 :tiphat:
The Wizard Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 ^ma parca s-a decis sa nu se mai vorbeasca despre boti...si btw oricare pune linkuri cu boti poate sa ia warn/suspend pentru ca sunt ca si codurile + ca unii au si keyloggere.
m4R10 Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 salut...sunt nou pe forum...e cineva pe aici care joaca pe Tibet?poate cineva sa ma ajute sa fac un script pentru agbot? astept un raspun....multumescsunt eu de pe tibet ^^
Guest Dott Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 cei care folosesc agbot luatil pe cel nou www.rev6.com/bot nu mai iese afara din bot cand pui pauza :D Bafta la botat :beer:
orezExpandat Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 salut...sunt nou pe forum...e cineva pe aici care joaca pe Tibet?poate cineva sa ma ajute sa fac un script pentru agbot? astept un raspun....multumescsi eu joc pe Tibet dar nu folosesc agbot,deci nu stiu absolut nimic despre el.
BeautifulMind Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Badfist a zis in urma cu cateva pagini de versiunea 2.7.0 Edit : oups scuze badfist nu am vazut postul tau