Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

pai .... la cleric ai buff-uri de defence si heal ... deci rezisti mai mult dar alergi greu... la bard ai noise si nu te ataca monstrii agresivi si ai si moving speed cu care alergi super rpd......... aman2 sunt bune :D

hmmm... oare cum ar fi un bard/cleric?

Posted

de unde cumpar si downloadez isrobot?

sau de aici www.ebuy.la eu tot timpu cumpar de aici si niciodata nu am avut probleme,in max 5 min am si primit codurile si o poti adauga pe mess pe tanti/nenea care faza tranzactiile sa vb cu el daca ai o nelamurire.

Posted

Awesome offer on botsmall( i know another bot topic ~_~ don't flame plyz) I quote "Isrobot has kicked off its 3rd Anniversary Promotion. To celebrate our 3rd anniversary,

From March 3rd 2009(Time: GMT+8,12:00) to April ,3rd 2009(Time: GMT+8,12:00), Customers who charge one isrobot card(120credits) will get additional 120points as present. Charge more cards will get more points. Thanks for your continue support to isrobot." So charge isro ... btw : Isro - > Add isrobot multi-client function , can bot with 10 accounts ^^. kkthxnbay

Posted

Awesome offer on botsmall( i know another bot topic ~_~ don't flame plyz) I quote "Isrobot has kicked off its 3rd Anniversary Promotion. To celebrate our 3rd anniversary,

From March 3rd 2009(Time: GMT+8,12:00) to April ,3rd 2009(Time: GMT+8,12:00), Customers who charge one isrobot card(120credits) will get additional 120points as present. Charge more cards will get more points. Thanks for your continue support to isrobot." So charge isro ... btw : Isro - > Add isrobot multi-client function , can bot with 10 accounts ^^. kkthxnbay

Interesant...pentru multi-client function...este cam acelasi lucru de la sbot? adica botezi cu mai multe accounturi pe acelasi pc? Ms pentru raspunsuri

:tiphat:

Posted

Sper sa numai fie taxy la 10 dg(daca vrei sa intri cu cineva in party trebe sa ai cu 10 lvl-e mai mult sau mai putin)....sunt curios daca o sa bage si chestia aia.Daca baga o sa se lase o gramada de silk :cool2: ..mai ales milogii :beer:

Posted

hehehehe............ maine ziua cea mare pentru tot silkroadeni din lumea asta ................. :P:P

Va urez bafta sa fiti primi de d10 si cu sun..... poate am sa intru si eu 2 minute sa vad cum e jocul

eu reincep sa joc klumea in aprilie-mai cand fac rost de cateva sute bune de $ ca sa am tot ce trebuie......

BAFTA ALL!!!1

Posted

sa nu le zici cva?

[Patch]

- Valentine day Event will be ended

- Valentine day Event will be continued in Titan Server until Mar 17. related to Rollback.

- Massive Bot Punishment will be done

- Delete & Edit fuction will be placed in Forum

- 2 categories of Customer Support page will be added (Bug report, Suggestion)

nu e legenda 4.....

Posted

sa nu le zici cva?

[Patch]

- Valentine day Event will be ended

- Valentine day Event will be continued in Titan Server until Mar 17. related to Rollback.

- Massive Bot Punishment will be done

- Delete & Edit fuction will be placed in Forum

- 2 categories of Customer Support page will be added (Bug report, Suggestion)

nu e legenda 4.....

:comp2: putem sa mai visam in continuare vreo doua saptamani... daca nu se gandesc sa mai amane ceva... :down:

Guest _Zidan_
Posted

nam jucat niciodata cred ca o sa incerc si eu sa joc

Posted

VAND !

Blader,level 90, full farm pentru 90. Caracter pure str,mastery light,fire,bicheon 90,cold 30. Nume : Nimis

Wizzard,level 82,full farm pentru 80. Pur int, mastery wizzard,cleric 80. Nume : WizzzPower.

Ambele caractere pe server Oasis. Nu au iteme sau gold. Plata prin mandat postal, depunere in contul meu bancar sau intalnire fata in fata.

Lasati-mi mesaj in inbox sau trimiteti-mi mail la cipy_4ever@yahoo.com

Cheers ! :tiphat:

Posted

VAND !

Blader,level 90, full farm pentru 90. Caracter pure str,mastery light,fire,bicheon 90,cold 30. Nume : Nimis

Wizzard,level 82,full farm pentru 80. Pur int, mastery wizzard,cleric 80. Nume : WizzzPower.

Ambele caractere pe server Oasis. Nu au iteme sau gold. Plata prin mandat postal, depunere in contul meu bancar sau intalnire fata in fata.

Lasati-mi mesaj in inbox sau trimiteti-mi mail la cipy_4ever@yahoo.com

Cheers ! :tiphat:

Cat ceri pe blader? astept pm sa nu mai facem spam.

Posted

poi hmm

iar pe forum scrie

no......update on 100 lv is not tomorow 3.3.2009......update is 17.03.2009
REMEBER THIS

dont ask anymore for update....UPDATE IS NOT TOMOROW

ha ha se adevereste ce am zis eu k pe 17 o sa fie updata nu pe 3 kum ati zis multi altii.....

Guest iakobs
Posted

de unde sa downloadez jocu si sa ma inregistrez ??

Posted

haha ! Cum a zis Neo "GayMax did it again!", deci ne demonstreaza inca odata ca au cea mai proasta organizare si ca e printe cele mai proaste firme de jocuri online cu castigul foarte mare. Deci sunt sau nu niste orezari nesimtiti, chiar si GM` ei ce fac ? nu ar trebui sa intre cu un caracter in joc sa vada daca este ceva bug, sau daca sunt alte probleme pe server, dar ei merg la birou si joaca solitare si isi beau cafeau alaturi de prajiturca dulce care o duce femeia de servici de pe acolo ( sa le stea in gat ). Si este vina noastra ca ei isi fac banii, ca noi cumparam dela ei tot. Am bani sa imi cumpar de fiecare data dressu nou si in fiecare luna pet si premium, dar nu o fac, decat foarte rar. Deci sa vedem daca apare peste 2 saptamani, de la eei ne putem astepta la orice.

EDIT: da ciupilan, si eu stiam ca in 17 fiindca ai zis tu, dar dupa aceea a venit cienva cu un post care a spus legendu va aparea in 3 martie, dar ei defapt se refereau la luna 3.

Posted

EDIT: da ciupilan, si eu stiam ca in 17 fiindca ai zis tu, dar dupa aceea a venit cienva cu un post care a spus legendu va aparea in 3 martie, dar ei defapt se refereau la luna 3.

Trane a postat!!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...