Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Aveţi cele mai scazute computing skills I have ever seen. Avatarul este doar un .gif care se face din 2 imagini normale (Google it)

we're sorry 4 having a life :beer:

Posted

fratilor , la ce legend se baga islam park la 12 d ??? am auzit ? ps : merita sa faci un nuker s/s cu lvl 90 force pt debuff si alea alea ? zicetimi pe private sau aicea un build nuker s/s pt fortress 10d cu force , bafta all

Pentru debuff iti trebuie neaparat Force mastery 100 altfel la debuffurile tale o sa iei prea multe resist plus ca la lvl 100 baga skill de stunn la force.Iti mai raman 200 de puncte de mastery ai 3 variante:

light/force/bicheon-dmg mare dar moare repede

ice/bicheon force-exact invers dmg mic dar tancheaza bine-posibil ca sa compensezi dmg mic de la ice cu debuffs

ice/light/force dmg si defence bun dar fara skiluri de arma n-o sa prea te descurci-devii victima usoara fara snow shield

personal as recomanda ice/bicheon/force cu un pik de strategie poti da un dmg frumusel(stai pe s/s pana intra debuffs si schimbi fast pe spear pentru nukuri)

Posted

m4R10

cum ai reusit sa faci avatarul????

pai am facut vreo 30 de print screenuri la caracter in aceeasi pozitie, si dupaia am cautat sa vad care dintre ele seamana cel mai mult adik care nu au vreo diferenta de miscare, doar de culoare a armei, iar dupaia cele 2 poze le-am unit cu photo scape.

Posted

bam bam cichi bam bam...........

bv mieeeeeeeee!!!!!!!!

a duarat sa fac de la 0 in 10-15min!!

bvai avut noroc :cool2: puteai sa ramai fara ea de tot :hair:

Posted

Imi cer scuze pentru aceasta interventie,dar as vrea sa lamuresc 2 aspecte,avand in vedere ca inca citesc acest topic care fara suparare a devenit demn de domnul Caragiale....numa bun de satirizat.Ma rog, din cate am vazut cam toti cei mai maturi s-au retras din postat,lasand locul generatiei McDonalds care vezi doamne controleaza lumea,ei sunt viitorul,cu asa un viitor,mai bn renunti la viata in prezent.Eh ma intind pe un subiect pe care imi propusesem sa nu-l abordez,ca sa inchei, succes tuturor la cap 100 si respect alexxx70,piciu,zmeul,daddysaddy,achile,arrow,trane,birchoff,etc :)

In alta ordine de idei.

1.In legatura cu topicul asta,moderatorii nu mai arunca niciun ochi aici pentru ca este prea plin de flame ca sa se descurce un moderator care are in grija toata sectiunea jocuri, si desigur implementarea unui moderator al topicului Silkroad Online exclusiv nu se doreste.

2.In legatura cu amicul nostru Mihai1993 aka HeGrenade:

"vedeti ca Mihai1993 sau hegrenad (idul de mes) e scammer

mie mia golit contu cand i-am dat cica sa vada cum e ma p^s pe el si pe fam ma^i"

"ba frate dc minti? dai vina pe mine aiurea? schimbi pass si golesti ala si minti aici ca eu ? frate eu nu am facut nimic:("

"sa m^^ra m^^a ca nu ai facut nimik? Eu cand am intrat l-am gasit gol. App daca tot "l-am golit eu" dc l-as fi golit si as fi dropat itemele si toate alea daca are contul meu?"

"nu luati ce are hegranade la status ca ii keylogger :| ce n00b ii ala mai ii bucuros ca lo recuperat pe basshunter da hackereste ca ii dau eu un hackerit merg la el in bucuresti fu^^^ ma^^"

Restul discutiei o gasiti in topicul ecsro unde s-a incercat postarea de keylogger.

Imi asum riscul de warn,suspend,ban,etc daca un moderator va considera ca postul meu e necorespunzator,desi la ce se intampla aici :-? desigur,intai sa intre un moderator :-j

O zi placuta.

Posted

un alt video mai tare de data asta ... sper sa va placa

scuza-ma dar cu ce program le inregistrezi ?? eu cu fraps nu imi iese la fel de bine :blink: si totusi , pe calculatoru meu dupa 7 silkuri incepe sa sacadeze :|

Posted

Nu inteleg ceva, asa ca poate gresesc as ca nu ma criticati. De ce ne grabim sa facem 100 ? Ca doar mai avem timp un an, nu ?

Posted

de my movie ce parere aveti... eram la pvp si a aparut bug ala :D si m-am gandit sa-l filmez :)):peace:

PS: macar eu fac filmuletzele cu HD... deidara vrei sa te invatz sa le faci HD? ca eu nu inteleg nimic din filmele tale ... ce skill folosesti... cat dmg iei... cat dmg dai.... daca vrei sa te invatz sa faci HD sa intri pe mess... si apropo :D eu mi-am bagat deja legend 4 cu ajutorul tool-ului de pe http://rev6.nihplod.com/index.php/Main_Page :D maine vreau sa o iau si eu pe TG :)) ca sunt racit si stau acasa toata sapt deci..... maine imediat dupa inspectie intru :D...

PS2: aaa si deidara.... un filmuletz de 1min in HD are 60MB asa ca... MULTA RABDARE CA SA UPLOAD-EZI

EDIT: gz mario ... dar ieri de dim aveai parca 95%... asa de greu ai facut?

Posted

hehe, uite si eu un lvl up !!! gbl uitete si pe tine in party ^^

gz din nou :)) dap ala e jupanul gbl si acuma mult prea intarziata poza cu me facand lvl 90,sper sa reusesc sa o pun :

http://img210.imageshack.us/my.php?image=sro2009022615382395.jpg

EDIT: era culmea sa imi iasa sa apara ca la mario dar na e bine si asa :P :P astept felicitari !

Posted

Salutare as vreau si eu sa ma reapuc de sro , si am 2 intrebari la wizz ce ii mai bun ca subclas cleric sau bard ? cum is srv. ma refer cat de full is daca prinzi loc ?

Posted

gz din nou :)) dap ala e jupanul gbl si acuma mult prea intarziata poza cu me facand lvl 90,sper sa reusesc sa o pun :

http://img210.imageshack.us/my.php?image=sro2009022615382395.jpg

EDIT: era culmea sa imi iasa sa apara ca la mario dar na e bine si asa :P :P astept felicitari !

Dar eu nu va inteleg, va e lene sa da-ti un click in plus pe un link sau ce?

Cum puneti voi pozele, in primul deformati forumul pentru unele persoane care au rezolutia mica deoarece nu le permite monitorul mai mare, in al doilea rand, se incarca greu pagina... pentru ce?

Postati numa direct link catre img, e si mult mai simplu.

Oricum stiu ca acest post nu va fi luat in considerare pentru ca romanul nu asculta de nimeni, face dupa bunul plac. Multumesc.

Posted

Cum puneti voi pozele, in primul deformati forumul pentru unele persoane care au rezolutia mica deoarece nu le permite monitorul mai mare, in al doilea rand, se incarca greu pagina... pentru ce?

Oricum stiu ca acest post nu va fi luat in considerare pentru ca romanul nu asculta de nimeni, face dupa bunul plac. Multumesc.

uite cat ai scris si nu puteai sa strecori un simplu "bravo" sau un "gz" pentru noi...

Posted

Salutare as vreau si eu sa ma reapuc de sro , si am 2 intrebari la wizz ce ii mai bun ca subclas cleric sau bard ? cum is srv. ma refer cat de full is daca prinzi loc ?

ca subclass eu o sa imi iau clericul :D parerea mea e ca un subclass cleric e mai bun decat un bard :D si pt a doua intrebare: pe Athens intru relativ repede - dimineata in 2-3 incercari si seara in 15-20 de minute :D pe celelalte servere nu stiu cum este :)

Posted

off:intr-un fel ai dreptate, dar nu stiu sigur dar parca nu scrie asa ceva in regulamentul forumului, daca scrie dami pm si spunemi si promit ca nu mai postez vreo imagine asa mare, doar linku.

on:maine cred ca toti de lvl mare o sa fie in tomb ca nebunii ^^

Posted

off:intr-un fel ai dreptate, dar nu stiu sigur dar parca nu scrie asa ceva in regulamentul forumului, daca scrie dami pm si spunemi si promit ca nu mai postez vreo imagine asa mare, doar linku.

on:maine cred ca toti de lvl mare o sa fie in tomb ca nebunii ^^

asa e eu de azi ii fac plinu cu pots si il duc la intrare si maine vand intru in sro pac direct in cave :bananadance2:

Posted

ca subclass eu o sa imi iau clericul :D parerea mea e ca un subclass cleric e mai bun decat un bard :D si pt a doua intrebare: pe Athens intru relativ repede - dimineata in 2-3 incercari si seara in 15-20 de minute :D pe celelalte servere nu stiu cum este :)

pai .... la cleric ai buff-uri de defence si heal ... deci rezisti mai mult dar alergi greu... la bard ai noise si nu te ataca monstrii agresivi si ai si moving speed cu care alergi super rpd......... aman2 sunt bune :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...