Equilibrium Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Salutare comunitatii xD Deci, daca am inteles bine maine vine cap 100 :( Pacat ca nu am apucat sa fac lvl 90 si nici sa farmez bine. Inca 30% si fac 85 ;( Poate o sa mai arunc si eu cate un mesaj aici pe forum , in rest .....Bafta la ce vreti voi !Defapt marti la inspectie se baga update... ar trebui.Si eu am tras tare sa fac 70 sa intru in tomb :D
Dr4q_Sti3 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 daca se face cate un update pe an .... cu siguranta legenda continua... :) asa ca nu se va termina niciodata , nu putem sti ce se va face peste 3-5 anidaca se face cate un update pe an .... cu siguranta legenda continua... :) asa ca nu se va termina niciodata , nu putem sti ce se va face peste 3-5 aniDefapt marti la inspectie se baga update... ar trebui.Si eu am tras tare sa fac 70 sa intru in tomb :D si daca intri ... ce?,mobi sunt de la 80+ iar toti sunt agresivi,daca vrei sa vezi cum e tot mori ...
Florin_LOVE Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 ii deavarat ca daca vrei sa ajungi la Medusa trebuie sa omori nush cati alti unici? :crazy: :dooh: ce ks va fi in cave edite: oare se va schimba "Trailelul" ala de la inceput??? adika cu corabiile si turul prin constatinopol
Random Hero Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 daca se face cate un update pe an .... cu siguranta legenda continua... :) asa ca nu se va termina niciodata , nu putem sti ce se va face peste 3-5 ani si daca intri ... ce?,mobi sunt de la 80+ iar toti sunt agresivi,daca vrei sa vezi cum e tot mori ...ar fi frumos sa mai traiasca aceasta comunitate de pe linkmania pana ce silkroad'ul va ajunge la lvl cap 150 :D hmmm... poate ca nu ar muri :D daca se duce la plvl :>
Equilibrium Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 daca se face cate un update pe an .... cu siguranta legenda continua... :) asa ca nu se va termina niciodata , nu putem sti ce se va face peste 3-5 ani si daca intri ... ce?,mobi sunt de la 80+ iar toti sunt agresivi,daca vrei sa vezi cum e tot mori ... Pai tocmai de aia, vreau sa intru sa vad cum e. Cand s-a dat drumu la takla Makan, eram pe troy si aveam 38 si tot m-am dus pana in orasu ala unde sunt Nya Mage si ce mai sunt acolo! Si nu am murit decat la intoarcere Deci tot ma duc sa vad :D.
Ohnimusha1 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 get in , be a silent ninja , shut up , explore, have fun or die trying
HellCritical Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 ii deavarat ca daca vrei sa ajungi la Medusa trebuie sa omori nush cati alti unici? :crazy: :dooh: ce ks va fi in cave edite: oare se va schimba "Trailelul" ala de la inceput??? adika cu corabiile si turul prin constatinopol da... o sa schimbe si intro-ul.... fi sigur de asta... o sa fie ca pe csro.. vine imaginea si se duce spre cave ala nou... adica asa: http://www.youtube.com/watch?v=3az5BOnCfMU...=1&index=61 EDIT: http://files.filefront.com/L4Activatezip/;...;/fileinfo.html http://rapidshare.com/files/203652745/L4Activate.zip.html luati-le... dezarhivati in folder-ul unde aveti install de la 1.180.... schimbati numele la folder-ul cu sro de ex i sro... sau nush..... orice nume inafara de Silkroad. apoi dati click pe L4Pacher...... si asteptati.. o sa puteti sa instalati de acum 1.180... eu asa am facut :D dupa inspectie marti vreau sa fiu primu' pe sv ;))
BillyTalent Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Pentru cei care sunt curiosi de noul maphttp://img212.imageshack.us/my.php?image=6fja7.jpg
Florin_LOVE Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Pentru cei care sunt curiosi de noul mapasta ii doar o parte din 6!!
orezExpandat Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 1.guys am o intrebare: silver premium am auzit ca nu are quest cu sp,dar gold premium are.acuma daca stie careva daca e la fel questul cu cel de la premium plus.imi incarc acuma 200 silk si nu stiu sa imi iau silver pre si sa imi inviu maimuta ca sa imi culeaga toate sosunurie care o sa imi pice de marti incolo ( :pray: ) sau sa imi cumpar gold premium...ca 1 mil chiar nu vreau sa dau pe pre+ 2.am un rogue/cleric 77 cu 300k sp remaining...dar ma gandeam sa il trec warrior/warlock...ce ati face in locu meu ati strange peste 3,5k curst heart(caci am toate skills de la rogue) sau sa imi farmez alt char?
Florin_LOVE Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 1.guys am o intrebare: silver premium am auzit ca nu are quest cu sp,dar gold premium are.acuma daca stie careva daca e la fel questul cu cel de la premium plus.imi incarc acuma 200 silk si nu stiu sa imi iau silver pre si sa imi inviu maimuta ca sa imi culeaga toate sosunurie care o sa imi pice de marti incolo ( :pray: ) sau sa imi cumpar gold premium...ca 1 mil chiar nu vreau sa dau pe pre+ 2.am un rogue/cleric 77 cu 300k sp remaining...dar ma gandeam sa il trec warrior/warlock...ce ati face in locu meu ati strange peste 3,5k curst heart(caci am toate skills de la rogue) sau sa imi farmez alt char? sal treci doar de la rogue la warrior
Random Hero Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 Se poate activa un Premium Gold Time in acelasi timp cu un 4-Week Skill Gold Time Ticket? Sau daca Premiumul e gold ticketul trebuie sa fie silver?
HellCritical Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 http://forum.itemshops.com/showthread.php?t=18810e prea tare :D uitativa :D
ciupilan Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 http://silkroadwiki.com/wiki/Chi%27in_Tomb aici vedeti tot map-ul din cave
HellCritical Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 http://silkroadwiki.com/wiki/Chi%27in_Tomb aici vedeti tot map-ul din caveba esti nebun? cat de mare e???
PsychoR0 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 nu prea stiu cum sunt mobii din chin tombdar spunetimi si mie care dau cu mag si care cu str va rogEDIT: nu cred ca scot partyu pe csro si ksro exista party ;) si party mob:tiphat:
ciupilan Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 ba esti nebun? cat de mare e???ce vezi u acolo e o harta micsorata mult dar acel cave cam cat roc mountainu.... ma refer insumate toate...sau chiar mai mare:))
m4R10 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 lol, uitiati ce am facut acum 10 minute, mergeam linistit inspre roc la lvl, si a aparut isy in fata mea, rpd am facut un party, si nu am avut zerk pentru ca inainte cu 5 minute l-am folosit sa ajung mai repede in roc . Am avut noroc ca l-am laut eu, ca acolo era deja un bower cu +7 si zerk si devil spirit si a dat de la inceput in el, iar eu nu am avut nimica, am fost 100% ca imi face ks, dar nu avea pilluri si ii dadeau frezze spiderii:D primul meu uniq cu acest caracter .
iReaLRauL Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 lol, uitiati ce am facut acum 10 minute, mergeam linistit inspre roc la lvl, si a aparut isy in fata mea, rpd am facut un party, si nu am avut zerk pentru ca inainte cu 5 minute l-am folosit sa ajung mai repede in roc . Am avut noroc ca l-am laut eu, ca acolo era deja un bower cu +7 si zerk si devil spirit si a dat de la inceput in el, iar eu nu am avut nimica, am fost 100% ca imi face ks, dar nu avea pilluri si ii dadeau frezze spiderii:D primul meu uniq cu acest caracter . [/qoute] Esti norocos omule ;))
salam30 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 ma mir cum de lai luat nici unu din party nu era acolo sa te ajuteinseamna ca si el o fost singur fara party
m4R10 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 ma mir cum de lai luat nici unu din party nu era acolo sa te ajuteinseamna ca si el o fost singur fara partyhabar nu am daca avea sau nu, dar oricum sunt mandru ca am facut ks la asa ceva :beer:
HellCritical Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 habar nu am daca avea sau nu, dar oricum sunt mandru ca am facut ks la asa ceva :beer:frumos :D hai baga mare... banuiesc ca ai 89 acum nu?:D crezi ca faci 90 pana marti? :beer:
PsychoR0 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 nu gasesc emblema aia cu un cap albastru pentru guild si uniondaca o gasiti postatio aici va rog
mogul Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 fratilor , la ce legend se baga islam park la 12 d ??? am auzit ? ps : merita sa faci un nuker s/s cu lvl 90 force pt debuff si alea alea ? zicetimi pe private sau aicea un build nuker s/s pt fortress 10d cu force , bafta all