koila Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 dreptule referitor la hibirdul meu cel nesimtit :P pai nici eu nu mai styu sigur dar styu una si buna pana la lvl 38-39 bagam cand 2 la int cand 2 la str nu era ceva regulat bagam dupa cum crede-am eu ca am nevoie :Psi de la lvl40 in sus ma-m decis sa bag doar la str ...k e mai misto cu viata decat cu int full ..daca tia scapat un glavier o scatana in tzeasta ala esti si sa mai fie si critica e belea :P si inca ceva ce recomanzi pt un hibrid? garment sau armor+protector?
Skalgar_RO Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Ce ghilde mai sunt pe "Redsea", si ce nivel trebuie sa ai pentru recrutare? Este cineva din Pitesti care joaca ? Cum se pun potiunile pe automat?
macsx Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 mda...am facut upgrade la joc,am dat start si imi da eroarea:http://img140.imageshack.us/my.php?image=f259r259titlu1pa9.jpgce ar trbui sa fac?
dreptu Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 dreptule referitor la hibirdul meu cel nesimtit :P pai nici eu nu mai styu sigur dar styu una si buna pana la lvl 38-39 bagam cand 2 la int cand 2 la str nu era ceva regulat bagam dupa cum crede-am eu ca am nevoie :Psi de la lvl40 in sus ma-m decis sa bag doar la str ...k e mai misto cu viata decat cu int full ..daca tia scapat un glavier o scatana in tzeasta ala esti si sa mai fie si critica e belea :P si inca ceva ce recomanzi pt un hibrid? garment sau armor+protector? parerea mea de la 40 in sus sa bagi 2 int si 1 str, garment si armor la 8 dg pana in 8dg protector will save your ass Ce ghilde mai sunt pe "Redsea", si ce nivel trebuie sa ai pentru recrutare? Este cineva din Pitesti care joaca ? Cum se pun potiunile pe automat? vino pe troy si ai un loc la noi in guilda ....
adyzaha Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 avand in vedere k in afara de Derionis si poate si tu in rest aveti numai robotzei pe acolo, panarame de copii care degeaba joaca si vorbesc aiurea...acum k ati iesit din union ideea e simpla, DELETE "Tech_Army" and form a fucking new Guild. SAU vb cu Derionis sa dea afara pe aia care sunt degeaba pe acolo si intrati la loc, totul bine si frumos ;)BFT ALL Nu stiu ce sa mai zic despre guilda asta in care sunt !!. Ca incep sa ma cam satur de ea. Ori ca sunt in ea ori ca nu sunt imi este cam acelas lucru nu ma ajuta cu nimic faptul ca sunt in aceasta guilda! Nu tu trade, nu tu hunting nimic fiecare pentru el. De cand sunt in guilda cred ca numai o data am am facut un trade cu mai mult de 4-5 playeri. In ceea ce priveste schimbarea numelui cred ca se va schimba numele dar nu stiu cand se vorbeste de schimbarea numelui. Daca stie cineva sa imi spuna citi playeri dintr-o guilda pot avea acces la union chat si la guild storage (vreau sa stiu un nr exact la union si un nr exact la storege ) asta la o guilda de lvl 5. Intreb acest lucru deoarece vreau sa stiu daca m-au mintit cei din guilda pentru ca am cerut si eu sa pot vorbi permanent pe union si mi-au dat un raspuns gen numai 6 playeri pot vorbi pe union.macsx nu stiu ce s iti spun in legatura cu problema ta deoarece nu am intalnito niciodata.Poate ca ar trebui sa bagi patchul manual s-au ar trebui sa iti reinoiesti driverul de la placa video intra aici si updateaza tot ce ti se potriveste . Asta ii singurul lucru pe care ti-l pot spune.
macsx Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 k am sa incercdeited by mehmm cik paachu e de 65 iar clientu meu e de 70:(vreo sugestie?k nu parasesc topicu asta pan nu incerc jocu :Dnu scapati de mine :D
adyzaha Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 k am sa incercdeited by mehmm cik paachu e de 65 iar clientu meu e de 70:(vreo sugestie?k nu parasesc topicu asta pan nu incerc jocu :Dnu scapati de mine :Dnu stiu ce sa iti mai zic .Da-i un uninstal si instaleaza-l din nou
adyzaha Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 fratemiu a reusit luni pe la 4 dimineata sa faca un trade de 3 stele calul :)cred ca s-a nimerit in cele 10% :) :) Abia astept sa ajung la lvl 64 sa imi iau bladeul din avatar :) atunci sa vezi tu hotie :)
macsx Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 aceiasi chestie poate imi dati unu pe odc jocu k vreau neaparat sa-l incerc m-am saturat sa mi se faca ciuda cand ma uit la video din joc(ciuda ) pls give me food :yum: :yum:
adyzaha Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 aceiasi chestie poate imi dati unu pe odc jocu k vreau neaparat sa-l incerc m-am saturat sa mi se faca ciuda cand ma uit la video din joc(ciuda ) pls give me food :yum: :yum: tot aceeasi eroare iti da??? sau nu poti intra pe server??? acum am observat daca clientul tau ii de 70 inseamna ca ii ok atata tb sa fie
macsx Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 deci...fac updae,sus imi arata versiunea 1.070,dau start si apoi imi iese cu eroarea:http://img90.imageshack.us/my.php?image=f259r259titluwd3.jpgapoi imi mai da o eroare k trbuie sa se inchida jocu doar cu optiunea close si jocu nu-l vad in bara
adyzaha Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Eu nu mai stiu ce sa iti mai zic daca l-ai dezinstalat, i-ai pus ultimele drivere si ti-a dat aceeasi eroare ma dau batut :(
macsx Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 da dar faza e k mi-a dat eroare si la draivere deci intr-un cuv pot juca silkroad dar nush cum sa-l fac sa mearga in calc meu
adyzaha Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Mai incearca paote itnr-un final iti va mai merge
Mehico Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Ce ghilde mai sunt pe "Redsea", si ce nivel trebuie sa ai pentru recrutare? Este cineva din Pitesti care joaca ? Cum se pun potiunile pe automat? Asa de kestie, pe RedSea e guilda mea SuperStar. Cat despre lvl iti zic k tre sa fie maaare.
macsx Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 apropo...cum pun un topic pe pag principala a jocului?cand incerc sa las post sau topic nu merge si zice k-mi trebe caracter in joc si din moment ce eu nu pot intra in joc cum mama dreaq sami fac caracter in joc?
Mehico Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 apropo...cum pun un topic pe pag principala a jocului?cand incerc sa las post sau topic nu merge si zice k-mi trebe caracter in joc si din moment ce eu nu pot intra in joc cum mama dreaq sami fac caracter in joc?numai din joc potzi
macsx Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 :(nu poti intreba u de problema mea pe forumu ala pls k nush ce alceva sa mai fac
silknoob Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 :(nu poti intreba u de problema mea pe forumu ala pls k nush ce alceva sa mai facaceeasi plb a avut si un prieten ; nu a reusit deloc pana nu a copiat jocul instalat de la mine , deci sfatul meu e s-a gasesti pe cineva sa-ti dea deja jocul instalat si apoi il copii pur si simplu .Referitor la faptul ca nu poti intra pe forumul de pe pagina oficiala nu e nimic poti incerca foarte bine aicihttp://www.silkroadforums.com sau aici http://sro.mmosite.com/database/skills.shtml ultima e mai mult ptr. informatii legate de joc : builduri, skiluri etc.sper ca ti-am fost cat de cat de folos.s
macsx Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 am incercat sa instalez dar orice as lua de acolo imi da eroariam mai umblat pe alte forumuri si pe unu mi sa zis k versiunea jocului de pe acea pagina nu e bunaapropo pagina de download pe care mi-ai dat-o nu exista.am intrat pe forum am dat la download sro si nu exista
silknoob Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 am incercat sa instalez dar orice as lua de acolo imi da eroariam mai umblat pe alte forumuri si pe unu mi sa zis k versiunea jocului de pe acea pagina nu e bunaapropo pagina de download pe care mi-ai dat-o nu exista.am intrat pe forum am dat la download sro si nu exista sal, eu ti-am dat acele pagini ptr. a cauta despre problema ta(acea eroare) nu ptr. a descarca.cred ca de aici poti descarca clientul si apoi sai faci update.http://games.softpedia.com/progDownload/Si...nload-7978.htmlsi nu in ultimul rand vezi sa indeplinesti conditiile minime:http://www.silkroadonline.net/guide/sy_setinfo.aspsper sa meargatot eu am inteles ca ai pus driverele de pe pagina oficiala a jocului dar(no ofens) nu uita ca trebuie sa dezinstalezi jocul vechi , sa cureti registri, dai jos driverele vechi si apoi le pui pe alea noi la sfarsit instalezi din nou jocul.pune si tu ce placa de baza ai , proces, mem video etc.
macsx Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 http://img224.imageshack.us/my.php?image=lollzst6.pngapropo...dak dezinstalez driverele vechi nu o sami afecteze celelalte jocuri?apropo dak sta cineva in iasi si are jocul il rog sa vina pe la mine sa vada care is problemele.transportu va fi platit de mine +1 bere ;)
bogz Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 macsx, problema este la placa video ca nu suporta versiunea pixel si vertex shader, de asta iti da numai eroare! Asa cred eu!Deci ai placa video integrat? Daca da, atunci cumpara placa video de mana a 2-a: geforce 5200 in sus sau ati radon 9600 in sus, cel putin 128 ram, daca vrei detaliu la maxim! Numai daca ai placa de baza care are suport AGP!PS: dezinstalarea driverului la placa video nu are nici o legatura cu jocul, pentru ca placa ta video este incompatibil cu jocul silkroad...si daca dezinstalezi si instalezi din nou driverul nu afecteaza la toate jocuri sau programe.
Guest boOgi3m4n Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 mda am si eu o pb am vrut sa ma joc nitel si imi da o eroare cand sa ma conectez failed to connect to server(c8) stie cineva ce sa fac ms anticipat
Guest Blaidy Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 mda am si eu o pb am vrut sa ma joc nitel si imi da o eroare cand sa ma conectez failed to connect to server(c8) stie cineva ce sa fac ms anticipat daca ai schimbat clientul pt. a juca cu "robotei" normal