tranda93 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 cam in kt timp fac lv 30 dak joc km 2-3 ore pe zi ? ... :D merita sa fac questuri sau farm ? .... zicetimi si mie un build bun de Pacheon :D pot lua si bot pe free ? :D sau e numai pe bani btw si psycho unde bag noo dc client copy paste in directoru jocului ? :D
Florin_LOVE Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 lvl upnew deg xDce ziceti??in 11 zile fac 80+??cu bot 24/7 cu premium+??
Guest KyS Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Back in bussines,cine pe unde mai joacă,şi pe unde sunt mai mulţi români?Da,ştiu cum sunt românii..in fine ).Dacă are cineva timp/loc in party,etc,să mă farmeze şi pe mine umpic..sper să nu fiu prea nesimţit cu replica asta..pnm .
Guest Dott Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Sall all ce are agbotu??Cand dau start bate bine iar cand pun pauza la bot sau moare imi iese afara agbotu dc?
lucicam Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 lvl upnew deg xDce ziceti??in 11 zile fac 80+??cu bot 24/7 cu premium+??de curiozitate ... cam cat timp ti-a luat sa faci 76 ???
salam30 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Back in bussines,cine pe unde mai joacă,şi pe unde sunt mai mulţi români?Da,ştiu cum sunt românii..in fine ).Dacă are cineva timp/loc in party,etc,să mă farmeze şi pe mine umpic..sper să nu fiu prea nesimţit cu replica asta..pnm . asa cum ai spus tu , bussines deci pentru tine jocu e un bussines stiu ca am luato la sensu proprpiu munceste si fa lv 100 sa vedem ce bussines mai faci sal allz super cap 100 ,, ma bucur ca am nimerit data aparitie cat de cat noroc tuturor la sun de D10
Florin_LOVE Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 @locian hmm cat sa zic ca eu mi lam farmat(50k sp doar) cu charul meu(MrDraku) la care am luat hack P.S. : un spot bunicel la Niya Shaman??
tranda93 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 este cineva care a faqt lv mare 60+ fara bot ?> .... botul este free ? sau exista bot FREE ?...
Adii Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 salaaaameee omule hai back in dracula ca e deg 10 ne pregatim pentru un super raid la meduZZa sa fie uniunea noastra prima care o omoara pe medusa si inca mai avem FW))pacat ca un +7 de 85 va ajunge 20 mil(((
Florin_LOVE Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 mi-am mai pus goldboti la facut gold :X
alexxx70 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 1.Salut Salam wellcome back on forum2.este cineva care a faqt lv mare 60+ fara bot ?> .... botul este free ? sau exista bot FREE ?...eu am facut lvl 83 fara nici macar un minut de bot dar in conditiile actuale daca iti pui in cap sa faci asta sfarsesti doar in 2 posibile locatii :spitalul de glumeti sau morga, asa ca fa bine si cauta un bot cat si niste bani reali pt silk daca vrei sa joci acest joc...recomandarea mea cea mai calduroasa pt tine este :cauta alt joc, oricum iti urez multa bafta si rabdare de chinez batran.
Daddysady Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 am inteles ca pe ksro nu sunt itemele d10 la npc...stie cineva exact? :Dvoiam sa imi iau un head de 91 ca nu gaseam de 88 si acum dupa ce au anuntat d10 chiar nu mai are rost.
Ohnimusha1 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [silkroad Online] Legend IV update news[update contents]Legend IV - Qin-Shi Tomb features a high-level dungeon along with 10th grade items, high grade skills, and quest updates for the Qin-Shi Tomb and Roc Mountain.[update Contents]√ Now highest level is increased up to Lv.100√ New monsters and new dungeon, Qin-Shi Tomb√ New items and new skillsOpening date of Legend IV Teaser Page: February 24, 2009*For more information about update will be announced at teaser pagehttp://statis.joymax.com/joymax_statistics...EB532F2EB05F0EA
Piciu_black Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 este cineva care a faqt lv mare 60+ fara bot ?> .... botul este free ? sau exista bot FREE ?...Dap eu am facu lvl 89 si 70.000 sp ...fara nici un minut de bot(vorba` lui alexx) :) ..chestia e ca se poate daca vrei ...si inca nu am ajuns la morga...sau la vreun spital ..+ ca am timp si de scoala... si de lucru ..dar ..cu toate astea...am renuntat la caracter....il las sa se puna prafu pe el ..sau in cel mai rau caz apas butonu pacii adica "delete" ...momentan ...imi testez rabdarea pe Csro ...si acolo joc legit ..adica fara bot si alte prosti ..lvl 50 momentan ...si daca am pus mana pe 500 silk ...lvl 100 scrie pe mine Si nu, nici macar nu sunt curios sa fac lvl 100 pe isro ... what for? ca peste 3 luni sa o iau de la capat? neaah ..presimt ca voi duce viata buna pe csro ....apropo ..as avea nevoie de jucatori ca alexx pentru ca e singurul jucator in care ma regasesc :) ....no offence ^_^ daca doreste careva sa intre...este binevenit..apropo ...ma voi apuca de farmat al 2-lea caracter la ongi ...pentru asta imi trebuie cel putin lvl 64 pe rogue...si momentan am 40 k sp ...iar pana la 2 bil sp ..nu intentionez sa ma opresc din farmat :) In rest va doresc mult succes (ca aveti nevoie) la isro ...si sa aveti parte de tot ceea ce va doriti voi!PS 1 : Daca e interesat careva de csro ... si de plvl free at ongs...rabdare sa fac 64,nu as dorii sa creez probleme sau sa va induc in eruare...iar plvl voi face cand voi avea timp ( sa fim intelesi )cel mai bine ar fii sa revin eu cu un nou comment si sa va anunt cand incep farmu!PS 2 : Rog cu tarie persoanele care au intentia de a comenta ceea ce am spus mai sus sa se abtina..nu am comentat nimanui nu am batut nici un apropo si nu am facut pe nici un player sa se simta lezat( daca te simti ghinionu tau)PS 3 : Greu de crezut ca cineva se va tine de csro astfel incat sa ajunga lvl 100 ...daca credeti ca nu puteti juca fara bot sfatul meu prietenesc este sa nu va pierdeti timpu !Peace all!
sweet_boy_eu Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Va rog sa mai postati o data site-ul acela cu jocul alchemy :) k mie greu sa caut pe paginile anterioare :-j
m4R10 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Va rog sa mai postati o data site-ul acela cu jocul alchemy :) k mie greu sa caut pe paginile anterioare :-jhttp://alchemy.ginnefix.com/
Ohnimusha1 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 ) dragut fun game , deabia ca am resusit sa fac +4
Random Hero Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 ) dragut fun game , deabia ca am resusit sa fac +4 mie imi da intotdeauna fail de la +5 la +6
Birchoff Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Eu te-as invita cu cea mai mare placere in guild dar masterul vrea doar playeri mari 80+ ... Cer scuze. Poti incerca guilda lui Birchoff daca doresti romani sau Vampires(se scrie cu cifre ex:V4MPIR3S , cam asa ceva).So early cap 100 :( , vroiam sa imi cresc un wizard , sa il fac 72 macar , eh...acu.... BoT For new cap... :tiphat: Peace OuT imi pare rau... dar guilda mea ... e doar a mea ... adica sunt singurul membru ... am facut-o doar ca sa mai castig ceva spatiu de depozitare ... si sa scap de insistentele cu care tot eram invitat in alte guilde ... voi sta asa pana la cap level si apoi voi adera la vreo guilda serioasa ... ... :tiphat:
Florin_LOVE Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 m4R10 si Brichff cum vati facut semnatura si avatarele?? si eu vreau :D:D
Dr4q_Sti3 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 ceau scazut preturile pe sparta glavie+7 cu 99 mil +6 cu 80 mil fb ambele .... la restu nu mam mai uitatcred ca leau facut in powerpoint
HellCritical Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 m4R10 si Brichff cum vati facut semnatura si avatarele?? si eu vreau :D:Dba mai termina cu off topic ;( baieti..... ce face acest skill? intreb deoarece nu am jucat NICIODATA pe un char european! acesta e primul :Dhttp://img144.imageshack.us/img144/296/sro2009022813052095.jpg
Ohnimusha1 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 nu stii a citesti O.o? :P e un fel de de-agroo, adica daca un monstru vrea sa atace ceva... dai skill...si numai vrea sa atace
m4R10 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 m4R10 si Brichff cum vati facut semnatura si avatarele?? si eu vreau :D:Daici gasesti semnaturi ca si a lui Birchoff, iar aici e un program care la pus in paginile anterioare cineva ( arata ca a mea).ba mai termina cu off topic ;( baieti..... ce face acest skill? intreb deoarece nu am jucat NICIODATA pe un char european! acesta e primul :Dtu vorbesti.EDIT: neo uite ce a scris, semnatura si avatarele. :D