Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

nu sunt 7 ci 13 dar sunt mai multi de acelais lev si arata la fel dar au spawn in dif parti.. dif intre ei e kum e dintre mujigi si ujigi adik culoare sau altceva dar nu lev ceva in genu... http://www.silkroadonline.wiki.br/mob.asp?...ina&tipo=tq aici sunt toti mobi din cave dar amu nu stiu de ce nu le mai arata pozele dar uitate la HP-ul pe care il detin 13 dintre ei fara meduza... si iti dai seama care sunt acei strongi(unique)

se referea la 7 pagini de storage(a scris cum se aude) :D

Posted

auziti ce client sa iau eo am luat unu de pe computer games vs 1.10 park sau cva in genu .. si knd dau sa faca update zice sa iau versiunea originala de pe slikroadonline.net dar aklo knd dau sa donwloadez, tre sa bag contu , iar dupa ce il bag se blocheaza .. :( pls datimi si mie de unde sa il iau .. de preferat un mirror din romania(trag mai rpd) :D

ma ajuta si pe mine cineva va rog .. :D si cum de aveti rabdare sa faceti lv 80 ku serverele astea care is full mereu :| :(

Posted

yey acum leam facut

http://img25.imageshack.us/img25/4844/sro2009022711230248.jpg

http://img25.imageshack.us/img25/5273/sro2009022711225454.jpg

nam folosit lucky sau altceva

leam avut drop+0 la shamani pe charu mare

Posted

se referea la 7 pagini de storage(a scris cum se aude) :D

mda amu am vazut aseara eram adormit si nu am citit bine:) pt k am mai auzit la cineva de 7 unique din cave k si pe site tot 7 sunt.... scuzati-ma :tiphat:

Posted

auziti ce client sa iau eo am luat unu de pe computer games vs 1.10 park sau cva in genu .. si knd dau sa faca update zice sa iau versiunea originala de pe slikroadonline.net dar aklo knd dau sa donwloadez, tre sa bag contu , iar dupa ce il bag se blocheaza .. :( pls datimi si mie de unde sa il iau .. de preferat un mirror din romania(trag mai rpd) :D

ma ajuta si pe mine cineva va rog .. :D si cum de aveti rabdare sa faceti lv 80 ku serverele astea care is full mereu :| :(

legend 3+

legend 4

deocamdata poti instala doar legend 3+.dupa update(probabil 3 martie) trebuie sa instalezi legend 4.downloadeaza l4 de acum pentru ca dupa update se va lua greu(atunci isi dau turcii seama ca trebuie sa downloadeze si trag toti)

deci asta inseamna ca pe 3 Marite avem 10 Degree ???? xD .... si oare putem spera la o rezolvare a problemei goldbotilor ??? -_-

in curand va creste capacitatea serverelor dar asta nu e chiar o rezolvare :D

btw ce lev ai pe greece?

Posted

btw ce lev ai pe greece?

am mai multe caractere (58 bower , 65 wizz etc) dar pe cel principal inca farmez -_- (semnatura xD)

http://img183.imageshack.us/my.php?image=sro2009022714065523.jpg

Posted

Deci?

isrobot cel mai bun pentru ca daca ieie dc isi da autologin la loc

www.thepowerlevel.com gold cel mai ieftin si in maxim 5 minute ai bani in jangan la stable

vb cu atentat ca daca ai premium te baga la el in guild pe gaia si cei de la el din guild fac pwlvl

Posted

deci asta inseamna ca pe 3 Marite avem 10 Degree ???? xD .... si oare putem spera la o rezolvare a problemei goldbotilor ??? -_-

pe 17 martie incepe eventu mai adik se baga si cap100 .....

Posted

Eu te-as invita cu cea mai mare placere in guild dar masterul vrea doar playeri mari :| 80+ ... Cer scuze. Poti incerca guilda lui Birchoff daca doresti romani sau Vampires(se scrie cu cifre ex:V4MPIR3S , cam asa ceva).So early cap 100 :( , vroiam sa imi cresc un wizard , sa il fac 72 macar , eh...acu.... BoT For new cap... :tiphat: Peace OuT

Posted

wizzX daca nu ar fi aparut cap 100 acum, iti spun cu cea mai mare sinceritate ca faceam 90 repede si dupa aceea veneai cu mine pe server si te faceam 72. Dar acum nu ma descurc sa ma fac nici pe mine.

Eu sunt intr-o situatie proasta. Sunt 88, rogue 88 si bard 80 si am doar 3k sp. Eu m-am gandit sa dau jos mastery si sa merg in gap 5 sau ceva de genul. Ce imi recomandati ?

Respect :tiphat:

Posted

Recomand sa faci gap 9 si sa farmezi incat sa cobori bardul pt cleric care te-ar ajuta.Dar pentru a-ti raspunde , consider ca ar trebui serios sa faci gap 9 si sa farmezi cu pty pana apare cap 100 , si sa speri sa iti ajunga macar sa fii ff pe xbow si bard , poate 10-20k sp ramase de rezerva. :tiphat: Peace OuT

Posted

Chestia e ca nu vreau sa dau jos bardul :D. Nu ma contraziceti va rog, dar in toate jocurile mmorpg pe care le jucam sau le joc tot timpu preferam un caracter cu damage mare si def mic, deoarece consider ca asta este stilul meu :P, eu nu prea fac pvp 1 vs 1, eu deobicei vin pe la spate de exemplu la trade-uri :D. Iar bard ma juta sa fac mai rapid lvl , deoarece am noise si speed. Deci eu nu ma grabesc la 100, eu joc din placere, deci as putea merge cu gap 5 :P. Asa cred eu .

Posted

ce sugerati pentru cap 100 nuker sau bower

ca nush pe care sa raman

numi pasa cate sp are nevoie ca asta se rezolva

:tiphat:

depinde de preferinte...oricum se stie ca la cap 100 boweru pe force face legea...eu prefer sa raman la "common lightning build" si cred ca o sa fac 100pacheon/fire 80 light 20 ice... :>

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...