Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

sunteti jalnici sincer...parca va pus dumnezeu mana in cap cu updat-ul asta de acuma o sa mai scrieti inca vre-o 20 paginii despere asta pana o sa va bucurati de el

Posted

dar de ce pe Ksro sau csro(numai retin care din ele) au 330/330?

eu cred ca asa fac si pe isro(SPER)

EDIT:si cum de la 650 k sp FF 90 imi trebe acuma 2 milioane de sp pentru 100 FF

adica 650 k sp d ela lvl 0 si 2 milioane sp de la lvl 0

:tiphat:

i'm back... so... nu exista asa cv nici in cSRO nici in kSRO... credema... daca nu ai informatii SIGURE nu mai posta aiurea frate... si la iSRO si la cSRO si la vSRO si la kSRO.. MASTERY= 300/300

Posted

sunteti jalnici sincer...parca va pus dumnezeu mana in cap cu updat-ul asta de acuma o sa mai scrieti inca vre-o 20 paginii despere asta pana o sa va bucurati de el

Vezi ce scrie la titlul topicului ? Hai dute si citeste iti dau 10 secunde.

....

....

....

....

Gata !

Ai vazut ? Deci aici se vorbeste totul legat de sro asa ca nu ii mai critica [e altii. Doar certurile alea si off topicurile nu sunt bine venite .

EDIT: gbl, am vazut ca ai facut 90, si ma bucur ca inca o persoana calumea dp tibet atinge un lvl mare, ca in resti doar turci si noobi. Dar nu am vrut sa fac spam. GZ !!!

Respect :tiphat:

Posted

GRAZZ ^_^ !! incearca sa pui poza cu site-ul asta: http://www.imagehost.ro/ (gasit la intamplare :D) :photo:

thnxx in sf vede cineva ca am facut lvl 90 si ma felicita numa certuri in rest...

ziceam ca am vazut unii ca puneau poza in chat si se vedea mare numai trebuia sa pun link si vroiam si eu sa pun sa se vada mare lvl 90 :D

Posted

vreau si eo sa ma apuc de sro .... imi poate posta si mie cineva va rog un site de unde sa iau no DC client si unde si cum sa il bag va rog mult ... si app knd jukm eo pe Csro nu aveam bani sa imi iau potiuni ... :( oare dc si faceam questuri luam tot de la mobi :( ... :crybaby: si care sro e mai mf eu sau chinese?

Posted

Felicitari pt 90 :).Eu nu stiu daca sa continui pe phoenix cu nukerul (86) sau sa ma duc pe Pacific sa il fac 100 pe bowman xD.Cred ca o sa ii iau pe rand .Pune si tu o poza ;) . In rest toate cele bune pentru toti cititorii . Peace OuT :tiphat:

Posted

vreau si eo sa ma apuc de sro .... imi poate posta si mie cineva va rog un site de unde sa iau no DC client si unde si cum sa il bag va rog mult ... si app knd jukm eo pe Csro nu aveam bani sa imi iau potiuni ... :( oare dc si faceam questuri luam tot de la mobi :( ... :crybaby: si care sro e mai mf eu sau chinese?

no Dc il iei de aici http://rev6.nihplod.com/index.php/Loader doar ca daca nu merge versiunea actual trebuie sa astepti pana apare una mai noua (astepti maxim 1 zi pana apare) Multi mau intrebat ce versiune sa downloadeze si ca sa nu se mai puna asemenea intrebari o luati pe cea care are ce este dupa .(punct) adica :acum este 7.15 dupaia poate apare 7.20 -> downloadezi 7.20

si daca vrei un build pentru pvp cel mai bun e warriorul pe cleric(parerea mea) si daca vrei sa te distrezi fati un chinesse pe sword full int sau full str bower ;)

daca vrei sa faci mult gold ai nevoie de nuker ,bower,staffer de lvl mare cu care sa faci taxi(metoda mea) sau cand o sa ai drop de arme bune le faci +3/4/5 si le vinzi sa vezi ce gold faci(asa faceam eu pe ecsro)

si eu am intrebat de chestia cu 330/330 pentru ca am fost pe csro si stiu ce am vazut

sau poate mam inselat io am fost pe csro acum 1 an si numai stiu

Posted

Dar un build de 100/pacheon/fire/ice cum e?

Nu e nevoie de ice la full str, deoarece este full str si are phy def, daca ma intelegi.

Posted

Deocamdata nu trebuie descarcat niciun client. Ar trebui sa iti mearga cu cel normal. Dupa update, da, trebuie clientul nou.

Tu zici de limba romana ?

Darthy eu zic sa joci pe archer...parerea mea , mie cel putin mi se pare mult mai interesant...mai ales cum arata ultimul strong bow :X revin cu o poza daca o mai gasesc de pe csro..

Posted

Nu e nevoie de ice la full str, deoarece este full str si are phy def, daca ma intelegi.

Aha, dar ma gandeam ca e bun la pvp

Tu zici de limba romana ?

Darthy eu zic sa joci pe archer...parerea mea , mie cel putin mi se pare mult mai interesant...mai ales cum arata ultimul strong bow :X revin cu o poza daca o mai gasesc de pe csro..

Spre cunostintele tale generale, dupa noile reguli plublicate in DOOM2, acuma daca nu scrii "niciun, nicio... etc" intr-un examen ti se scad puncte, mai ales la Lb. romana!!!

Posted

Vreau sa mă reapuc pe un server relativ nou cu bot, silk, gold si toate cele.

De unde să le iau?(gold, bot)

Şi unde să ma apuc :D ?

Şi ce să-mi fac, nu vreau să farmez foarte mult, dar vreau sa pot sa fac lvl repede şi să mă descurc decent la PvP.

Posted

si daca esti mate -info nu trebuie sa scrii corect sau ce ?

:(( urasc farmul dar se pare ca asta voi face pentru muuult timp :((

am nevoie de 517 k sp pt ff 100 de la 88 ....

Posted

voi ce preferati caractere europene sau chineze si dc ? :D

desi am 2 chare lvl mare fiecare rasa prefer sa joc cu nukerul chinesse pt ca:

1.nu are pots delay

2.varietate de skilluri

3.imi place cum arata fata aceea de maimuta :-j

Posted

voi ce preferati caractere europene sau chineze si dc ? :D

eu am jucat pe aproape toate felurile de caractere ,desi sunt tari caracterele europene mi se par plictisitoare , dar si arcasul mi se pare plictisitor (un om care da cu lumina :P ) eu prefer caracterel chineze cum ar fi glavier/blader/nuker dar si un wizard sau warlock ar fi interesant

Posted

si daca esti mate -info nu trebuie sa scrii corect sau ce ?

:(( urasc farmul dar se pare ca asta voi face pentru muuult timp :((

am nevoie de 517 k sp pt ff 100 de la 88 ....

Priveste partea buna a farmului...o sa'ti pice iteme :>

Posted

Vreau sa mă reapuc pe un server relativ nou cu bot, silk, gold si toate cele.

De unde să le iau?(gold, bot)

Şi unde să ma apuc :D ?

Şi ce să-mi fac, nu vreau să farmez foarte mult, dar vreau sa pot sa fac lvl repede şi să mă descurc decent la PvP.

Deci?

Posted

ce mai misto din deg 10 e ca vom avea 7 pg Storigi si 2 pagini inventar SUPER

sunt curios daca se va putea pune mai mult de 1 bil in stall si mai mult de 100 in trade

&&& pooate gasesc pe cineva interesat de un set hvy armor deg facut+5 FB acc+5FB arma2h+7 scut +5 itemle sunt deg 9 last tier server Xian vand ieftin

Posted

M-am gandit ca in cazul in care aleg arcasul de pe pacific trebuie facute urmatoarele lucruri :

1.Buy Premium + Devil Spirit and Bot

2.Buy 500mil (toti banii iam dat varului meu :| )

@ wizz x

Poti incerca Phoenix sau Titan . Ca build sa rupi si grindu si pvp , hmm un rogue , pe care sa il farmezi doar pe Xbow.Cu premium + bot si sp ticket(optional) o sa iti ajunga lejer sp pt rogue si cleric pana la 72-76 cu putin farm de 3-5 gap pe ici pe colo.Hope i helped

Nb Peace OuT :tiphat:

Posted

depinde de bot platit e bun ISRO are auto login dupa d/c e 9e www.botsmall.com

gold nu stiu un site sigur adica de pe care am luat eu am asteptat 1 saptamana adica www.silkroad-gold.com

woot cum sa astepti o sapt ?pe www.thepowerlevel.com iti da in minutu urmator,adica asa mi-o dat mie de fiecare "n" ori de cate ori am cumparat ...wow o sapt...

Posted

sunt curios daca se va putea pune mai mult de 1 bil in stall si mai mult de 100 in trade

&&& pooate gasesc pe cineva interesat de un set hvy armor deg facut+5 FB acc+5FB arma2h+7 scut +5 itemle sunt deg 9 last tier server Xian vand ieftin

Off: cred ca vrei sa zici storage nu "storigi"

Posted

Nu-i adevarat alea sunt scroll-uri pe care le cumperi de pe item mall cu silk + ca doar ksro le-a introdus.

Posted

nu sunt 7 ci 13 dar sunt mai multi de acelais lev si arata la fel dar au spawn in dif parti.. dif intre ei e kum e dintre mujigi si ujigi adik culoare sau altceva dar nu lev ceva in genu... http://www.silkroadonline.wiki.br/mob.asp?...ina&tipo=tq aici sunt toti mobi din cave dar amu nu stiu de ce nu le mai arata pozele dar uitate la HP-ul pe care il detin 13 dintre ei fara meduza... si iti dai seama care sunt acei strongi(unique)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...