Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

in fiecare marti apar aceleasi intrebari..."cat dureaza inspectia?la cat se termina inspectia?" :tiphat:

in cateva minute/ore o sa apara "mai merge loaderu? vreau si eu site`u de la loader"etc...

Respect pt cunoscatori.:tiphat:

Posted

in fiecare marti apar aceleasi intrebari..."cat dureaza inspectia?la cat se termina inspectia?" :tiphat:

in cateva minute/ore o sa apara "mai merge loaderu? vreau si eu site`u de la loader"etc...

asa si? care-i problema ta? vrei sa te afirmi prin postul pe care l-ai facut? Eu incerc din 30 in 30min sa intru :D si de loader... daca altii sunt noobi si nu tin minte recyfer.info....

:tiphat: :tiphat: :tiphat:

Posted

mda, o mie si ceva de pagini de forum din care aproape 75% inutile, ce sa-i faci daca in loc sa puna mana sa se intereseze de o prb prefera sa primeasca mura in gura, lenea romaneasca a ajuns proverbiala in alte colturi ale lumii dar cel mai rau e faptul ca atunci cand le atragi atentia tot ei riposteaza ca vezi doamne i-ai jignit cand i-ai pus la treaba.Dupa ce ca ati contibuit multi dintre voi la marirea sentimentului de scarba in ce priveste faptul de a juca acest joc, acum ati trecut si la crearea aceluiasi sentiment in raport cu acest forum.Ma mir ca mai sunt totusi cativa care cat de cat mai baga cate o informatie cu adevarat valoroasa pe aici, ar trebui ridicati la rangul de eroi ai acestui forum.

De obicei incheiam cu RESPEC"ALL dar dupa cum vad eu acest forum nu se mai merita.

Posted

Am inceput sa downloadez clientu cu ver 1.180 (cel cu lvl 100) si scrie asa: User can log on to Ver.1.180 Client after March 2009, Weekly server inspection. Deci cred ca vor baga cap 100 chiar de saptamina viitoare, fiind prima inspectie din Martie...la incheieri eventului ''Valentine Day''

:tiphat:

Posted

mda, o mie si ceva de pagini de forum din care aproape 75% inutile, ce sa-i faci daca in loc sa puna mana sa se intereseze de o prb prefera sa primeasca mura in gura, lenea romaneasca a ajuns proverbiala in alte colturi ale lumii dar cel mai rau e faptul ca atunci cand le atragi atentia tot ei riposteaza ca vezi doamne i-ai jignit cand i-ai pus la treaba.Dupa ce ca ati contibuit multi dintre voi la marirea sentimentului de scarba in ce priveste faptul de a juca acest joc, acum ati trecut si la crearea aceluiasi sentiment in raport cu acest forum.Ma mir ca mai sunt totusi cativa care cat de cat mai baga cate o informatie cu adevarat valoroasa pe aici, ar trebui ridicati la rangul de eroi ai acestui forum.

De obicei incheiam cu RESPEC"ALL dar dupa cum vad eu acest forum nu se mai merita.

atunci ce mai cauti aici? drum bun si cale batuta!

De care skill-uri are nevoie un xbow pe rogue/bard la bard?

Posted

Am inceput sa downloadez clientu cu ver 1.180 (cel cu lvl 100) si scrie asa: User can log on to Ver.1.180 Client after March 2009, Weekly server inspection. Deci cred ca vor baga cap 100 chiar de saptamina viitoare, fiind prima inspectie din Martie...la incheieri eventului ''Valentine Day''

din cate tin eu minte update-urile au fost undeva in jurul datei de 20,dar e posibil ca asta sa fie dupa incheierea eventului desi mi se pare prea devreme din moment ce au anuntat doar acum d10.

eu sper sa fie cat mai tarziu.

:happy1:

Posted

Depinde cat timp lasi botul, dar dupa parearea mea faci cam un 78-80.

Acum am o intrebare care poate ca multi o situ dar eu nu am prea fost informat si nu situ sigur. Se face Silkroad 2 cu 2 rase noi, arabi si mai ceva ? Sau se continua asta si se baga aici rasele. Eu ma gandesc ca ar fi o mare greseala si prostie sa bage aici, deoarece si cand au bagat euro, chinezi au fost oarecum demodati, va dati seama daca baga inca doua rase aici cum va fi traficul pe server. Macar sa mareasca capacitatea pe server. Oricum de nu stiu care dintre cele 2 variante sunt corecte. Astept un raspuns va rog.

Multumesc :tiphat:

vor baga arabi dar probabil la legend 5(anul viitor).din ce am auzit va fi o rasa bazata pe summonuri.

nu prea as vedea sensu sa dea drumu la claent adica sal downlodezi si sa bage peste 2-3 satpamani cap 100 in fine om trai si om vedea :D

intotdeauna au dat drumul la download mai repede pentru ca cei constiinciosi sa il traga din timp(:cough: me :cough:)

Posted

intotdeauna au dat drumul la download mai repede pentru ca cei constiinciosi sa il traga din timp(:cough: me :cough:)

sper si eu sa fie asa....sal bage cit mai tirziu

Posted

Ai perfecta dreptate.

atunci ce mai cauti aici? drum bun si cale batuta!

De care skill-uri are nevoie un xbow pe rogue/bard la bard?

Imi e scarba de posturile tale, de aproape toate. Am inteles ca pui intrebari daca vrei sa afli ceva, dar tu ? tu intrebi ce skilluri iti trebuie, pai frate fiecare baga ce vrea si ce ii place. Din cauza ta cei care vorbesc serios pe acest forum au de rasfoit pana le vine greata de mesajele " offf ca vreau sa intru" sau alte tampenii, sau le spui la latii ca au probleme cu capul ca este uimit de ce putine sp-uri trebuie pt un bow, sau ca nu stiu sa vorbeasca, UITETE LA TINE. Frate sper ca un moderator sa vada ce scri tu aici pe forum si sa iti dea un suspend sau un warn frumusel. Si eu acum ceva vreme nu stiam ce e un forum si scriam tampenii, oricum nu ca ale tale de mari. Ti-as recomanda sa mai iesi afara din casa la aer curat nu taota ziua pe PC, k sa mai comunici si tu cu oamnei, daca sti ce inseamna "comunicare". Atat am avut sa iti spun, si daca ai parasi acest forum, credema ca multi am fi foarte multumiti.

RESPECT celor care stiu ce e un forum :tiphat:

Posted

ma copiilor ganditi mai matur asta e tot ce am de zis....

@HellCritical cred ca alexxxx70 tiar putea fi tata .... si ai niste posturi de toata frumusetea

on ma asa repede vine ma prins farmand nu ma lasa astia sa fac si eu 20k sp macar sa fiu ff ..... dar cred ca imi voi continua farmatul...

Posted

Discutiile de aici au devenit intr`adevar cam de toata jena. Eu ma mir ca inca mai am puterea sa citesc in FIECARE ZI FIECARE POST. Nu e de mirare ca cei cu state vechi de plata pe acest forum nu mai posteaza sau pur si simplu au plecat.

Oricum asta e ultimul meu post!! Va urez succese la spam si sper sa ajungeti la pagina 2000!!! Multa bafta la boting si la dropuri cat mai faine!! C`ya all

Posted

BA FRATE ?!?! De unde veniti ma toti ?! Nu va place dar inca stati pe forum... Atatea impresii si suferinte. Nu va mai ajungeti de lungul nasului?! Vreti sa fiti bagati in seama !? Nu va place, pleacati odata, nu mai amenintati atat. CIAO !!!!

Posted

BA FRATE ?!?! De unde veniti ma toti ?! Nu va place dar inca stati pe forum... Atatea impresii si suferinte. Nu va mai ajungeti de lungul nasului?! Vreti sa fiti bagati in seama !? Nu va place, pleacati odata, nu mai amenintati atat. CIAO !!!!

Dar tu de unde vii ?

Si a zis cineva mai sus de sro ca au facut sa se scarbeasca si la altii ... nu...aici intervine gandirea de TURMA.Daca unu` zice ca "pfoa ce ma SRO ce joc ce panarama" , romanu`, pentru ca nu i se da site, gameplay, screens, mai pe scurt, nu`l incearca, gata...e naspa, pf, greu, nasol rau...deja incep sa ma las de iSRO. De ce? Din cauza "oamenilor".Unde te uiti , gold bots, farm bots, si in general, bots. De ce? Pentru ca ROMANULUI in GENERAL(si da toti romanii pe care ii stiu boteaza) "n`am timp, e prea greu....". Pe servere de ce nu e loc ? Pentru ca unii au 30 de conturi deschise (da e pe bune faza, am vazut cu ochii mei), iar ceilalti nu pot intra nici macar cu unul....de aceea m`am lasat de iSRO si am inceput cSRO. cSRO nu e server privat, e server oficial ca si iSRO, dar e chinezesc. Aceleasi rate`uri , doar ca e lvl cap 100 , D10, premium items in stall (pet nu exista, e doar premium, si gasesti pe stalluri si peturi de adunat , premiumuri, scrolluri, costume chiar) , nu exita lvl gap (daca un char de lvl 100 face party cu un char de lvl 10 la mobi de lvl 70 (un ex) charu` de lvl 10 ia xp) si cel mai important NU SE BUTEAZA decat de la lvl 70+(cel putin asa am inteles), iar jucatorii care buteaza sunt foarte foarte rari....

HAND GRIND , LAGLESS, ALL TIME CONNECT, cSRO FTW !

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...