Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

muhaahahaha in scurt timp ai sa ajungi lvl 35 daca mai faci mult PK :P

PS: eu zic una si buna(dupa parerea mea) dece nu organizati un WAR..evident sa fie cinstit. lvl pe lvl adik 40 vs 40 .... si cine castiga e cel mai bun...si se incheie cu razboiul asta sadic dintre voi asti cu underline si aia fara underline :P

Guest DeatSmasher
Posted

Titirez cu ghilda Timisoara puteti lua contact prin lionessro(GM).

Sper sa va accepte in uniune!

Let's be friends :right:

Posted

Eu am inceput inceput in weekendul asta sa joc.....ce sa zic pana acuma am ramas cu o parere buna.Eu joc pe Sparta New am reusit pana acuma sa ajung la level 11 si din pacate mai am de invatat multe in joc.De exemplu la ce-mi foloseste bara aia albastra (cea paralela cu aia de viata) , cum fac o arma mai buna cu elemente si la skill la ce-mi foloseste upgrade la "fire" , "magic" si altele care sunt pe acolo....daca m-ar putea lamuri cineva as fi tare recunoscator

Daca vrei guild cautama in joc pe Sparta Name Ciortan sau Catal1n ! :beer: Te vom ajuta acolo

Posted

Daca vrei guild cautama in joc pe Sparta Name Ciortan sau Catal1n ! :beer: Te vom ajuta acolo

super :D acuma vad eu daca pot sa intru pe server ca mancatorii aia de orez is o gramada :))

Posted

super :D acuma vad eu daca pot sa intru pe server ca mancatorii aia de orez is o gramada :))

Si eu de cand ma chinui ... intru mai pe seara :) sa dai pm ;)

II dai lu Catal1n ala cred ca este

Posted

koila zici bine ce zici dar povestea lui dreptu e lunga si oricum el nu are nici o vina k iti intra panarama aia de copil pe sub piele si apoi isi da Arama pe Fatza si arata cat de "JIGODIE" este....

P.S. Deja imi place azi de am prins 2 inshi(din Tech_Army) si am omorat pe ei, camilele si potaile.....pe mine putin imi pasa de XP lost sau Murder level. E FUNNY =)))) :help: . Parca ii vedem pe aia 2 cum stau in fatza calcului mirati k ce am cu ei =)))). Bafta celor din Tech_Army, dar pe cei care ii vad si ii pot omora sunt ca si morti :)

BFT ALL ! :tiphat: :peace:

Ia mai gandestete tu un pic se oerita sa pierzi 20% experienta ca sa omori un om care nu are nici o vina ca este in aceasta guilda .

Posted

Si eu de cand ma chinui ... intru mai pe seara :) sa dai pm ;)

II dai lu Catal1n ala cred ca este

de la ora 18:00 pana la 18:50 am tot incercat sa intru 8-|

Posted

are cineva vreo idee daca ti se sterge personajul daca nu il folosesti o perioada mai lunga de timp. ex: 2 saptamani.

daca imi accepti un sfat, daca mergi pe buildul asta nu ai sa ai niciodata sanse, nu ai sa omori nici un full str nici un full int, nu ai damage nici cu nuke nici cu pshy, parerea mea stai pe arc pana la 42 si fa farm cu gap de 9 apoi da jos arcu si baga spear asa ai sa fii un hybrid care da damage si poate si incasa.

My 2 cent's.

multumesc pentru sfat. :cool2:

are cineva idee daca iti sterge de pe server personajul pa care nu l-ai folosit o perioada mai lunga de timp. ex: 3 saptamani

:cool2:

Posted

are cineva idee daca iti sterge de pe server personajul pa care nu l-ai folosit o perioada mai lunga de timp. ex: 3 saptamani

Contul meu nu a fost activ cam 3-4 luni...dupa care am intrat iar pe el si am jucat :D

Posted

are cineva vreo idee daca ti se sterge personajul daca nu il folosesti o perioada mai lunga de timp. ex: 2 saptamani.

multumesc pentru sfat. :cool2:

:cool2:

poti sa nu joci si 2 ani nu se sterge.

Posted

eee nah chiar 2 ani nu...... dar io am un cont pe care nu am intrat de inainte de vara si am intrat de abia acu 2 zile si inca e activ.... deci nu ti si sterge.... :D

IARA INSPECTIA AIA INFECTAAAAAAAAAAA

da mai is 15 minute si e gata =)) :cool2:

Posted

pls...doar cei cunoscatori am un hibird mai special ce arma sa folosesc. k force-ul nu il schimb fire-ul e cel mai tare din tot jocu

http://img205.imageshack.us/my.php?image=buildxx2.jpg

Dreptule-----astept raspuns de la tine.

PS:nu am nevoie de PM-uri

PSS:copii maturizativa-no offens celor care joaca pe Aege si ma cunosc-nu dau inapoi daca ii pot ajuta

PSSS:NU mai CERSITIII!

Posted

pls...doar cei cunoscatori am un hibird mai special ce arma sa folosesc. k force-ul nu il schimb fire-ul e cel mai tare din tot jocu

http://img205.imageshack.us/my.php?image=buildxx2.jpg

Dreptule-----astept raspuns de la tine.

PS:nu am nevoie de PM-uri

PSS:copii maturizativa-no offens celor care joaca pe Aege si ma cunosc-nu dau inapoi daca ii pot ajuta

PSSS:NU mai CERSITIII!

clar nu glavie :D oricum ar fi la hibrid damage mai mare ar trebui sa fie nuke deci iei arma de nuke nu de pshy

nu mi-ai zis cum aloci punctele dar voi incerca sa iti raspund, force e clar ca duci fire max, arma daca ai ales sa duci mai multe puncte in str dute pe spear da mai mare damage magic decat sword iar shieldul de la sword il ai in punctele mai multe in str, daca mergi cu mai multe puncte in int clar ia sword cu shield ai block si defense mai mare de la shield chiar daca damage magic e ceva mai mic iar pe int sa bagi neaparat si cold pt pasiva.

eu unu daca as construi un hibryd as face pana la 40 numai str iar restu pana la 70 int pe spear cu imbue pe fire dar nu fac hibrid pentru simplu motiv ca daca mergi de unu singur .... e grele fara backup dupa tine.

sper ca te-am ajutat intr-un fel .

ce sunt blodyhand ( vacile alea :)) de trade?? )

iar cu 8 dg iti trebuie mult noroc sa gasesti ceva misto la lvl 70 cred ca toti isi pastreaza pentru ei dropurile alae a mai bune.

De ce nu incerci sa faci tu arma cu tablete :) bagi cateva tablete de astral asta in cazul in care ai silk si o faci plus 8-9 in cazul. La lvl 70 nu cred ca se mai pune problema banilor !!

blodyhand is aia care va omoara cand faceti treade si meregeti prin dead revine :D hoti umani :D

arma mea e full blue 100% +7 nu ma combin sa o fac mai mare in + ca nu mai are rost .... in curand da drumu la lvl 80 o sa apara armele terminale de 8dg si alea facute +5 is mai bune ca soasele +7 care sunt acum pe server.... abia atunci ne vom putea bate si noi de la egal la egal cu anumiti copii de bani gata de pe troy :D

Eh nu e chiar asa ca nu e o problema .... eu am avut noroc si am prins drop dar daca nu ai noroc la drop nu faci bani ... deci chiar si la 70 e o problema banu, si nu imi spune sa faci bani din trade ca nu sta nimeni sa faca 24/24 trade :D

Apropo guildul nostru recruteaza TechArmy come and join aveti de la cine invata pe acolo.

Posted

blodyhand is aia care va omoara cand faceti treade si meregeti prin dead revine :D hoti umani :D

arma mea e full blue 100% +7 nu ma combin sa o fac mai mare in + ca nu mai are rost .... in curand da drumu la lvl 80 o sa apara armele terminale de 8dg si alea facute +5 is mai bune ca soasele +7 care sunt acum pe server.... abia atunci ne vom putea bate si noi de la egal la egal cu anumiti copii de bani gata de pe troy :D

Eh nu e chiar asa ca nu e o problema .... eu am avut noroc si am prins drop dar daca nu ai noroc la drop nu faci bani ... deci chiar si la 70 e o problema banu, si nu imi spune sa faci bani din trade ca nu sta nimeni sa faca 24/24 trade :D

Apropo guildul nostru recruteaza TechArmy come and join aveti de la cine invata pe acolo.

Cam pe cand se da drumul la lvl 80?? si uita-te cat mai avem de jucat pana sa terminam jocul :)))

http://img206.imageshack.us/img206/6192/are10viewxd4.jpg

Daca voi mergeti cate 3-4 de lvl 70 la trade cine va poate face??

Pai mai recrutati si mai mici de 64 : Din cate am inteles de pe forumul vostru nu mai recrutati sub lvl 64 !!

Guest DeatSmasher
Posted

Cam pe cand se da drumul la lvl 80?? si uita-te cat mai avem de jucat pana sa terminam jocul :)))

http://img206.imageshack.us/img206/6192/are10viewxd4.jpg

Pai mai recrutati si mai mici de 64 : Din cate am inteles de pe forumul vostru nu mai recrutati sub lvl 64 !!

Eu stima ca se da drumul pana la 90 nu 80.

Caci de aceea sau mai bagat 2 orase!

Posted

Eu stima ca se da drumul pana la 90 nu 80.

Caci de aceea sau mai bagat 2 orase!

Asa e cred ca se va da drumul pana la 90 isr dupa aceea se va mai deschide si Europa .Asa va arata harta atunci cand se va da drumul si la europa.

Posted

Ce chestie si asta cu Europa....Nu cred ca vor pleca foarte multi dintre playeri daca au lev 42+ !! eu unul am lev 51 si nu as mai pleca nicaieri mai ales ca am investit cativa banuti in silk !! sa vedem ce se va rezolva

Posted

Ce chestie si asta cu Europa....Nu cred ca vor pleca foarte multi dintre playeri daca au lev 42+ !! eu unul am lev 51 si nu as mai pleca nicaieri mai ales ca am investit cativa banuti in silk !! sa vedem ce se va rezolva

Nu ai inteles ce am vrut sa zic

Se va da drumul ex pe Troy si la partea cealalta a harti care momentan este blocata !!! Orasul care il vezi dupa rau este in Europa si banuiesc ca este Constantinopolul

Posted

nu am sa stau sa citesc toate paginile pt k is destule si pan le citesc m-apuca pensia :))

am niste intrebari

-despre ce e jocu mai exact?

-de unde imi fac cont?

-de unde il iau?

dak vreti raspuntedi dak nu lasati jignirile si nu va dati rotunzi k is satul de astia

Posted

nu am sa stau sa citesc toate paginile pt k is destule si pan le citesc m-apuca pensia :))

am niste intrebari

-despre ce e jocu mai exact?

-de unde imi fac cont?

-de unde il iau?

dak vreti raspuntedi dak nu lasati jignirile si nu va dati rotunzi k is satul de astia

Povestea pleaca de la celebrul drum de matase cu tot ce cuprindea el Traderi, Thiefi si Hunteri poti sa devii oricare din ce-i trei dupa ce faci lvl 20 .

Contul ti-l poti face aici

Jocul il poti downloada de aici sau poate il gasesti pe dc++ jocul.

Daca vrei sa intri pe un server unde sunt mai multi riomani poti intra pe Troy .

A sa nu uit vezi ca seara se intra greu pe servere deoarece sunt foarte pline

Posted

Posted: 24 Nov 2006 01:53 pm

Post subject: New Server Opens On 11/29 (revised)

Hello. This is Silkroad Online.

New server is to be opened on 11/29 Silkroad Standard Time.

New Server Name: Eldorado

Open Date: 11/29/2006 Silkroad Standard Time

We hope you welcome this new server to the Silkroad Online community and enjoy the new experiences there.

puteau ei sa nu schimbe data... sper sa nu fie full din prima zi...

Posted

iti place sa bagi cutitu asa ??? recrutam stai calm

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...