Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Auzi ai banii pe card NU?

daca ii ai pe card nu merge treb sa ii transferi in contul de paypal si vei putea cumpara

am bani pe card :D ... cum transfer in contul de paypal?? :| ca nu inteleg :-j daca e imi dai PM cu id tau?:D sau vedem... explicami aici :D

Bro poti vorbi si civilizat auzi la el "asta e vrajeala". Permite`mi sa ma simt jignit.

1. Im postul meu am spus de lvl`ul la trader nicidecum de lvl`ul player`ului.

2. Am spus deja ca e posibil sa ma insel.

Nu o lua cu radicalisme ca nu prea te prinde

frate... LVL TRADER-ULUI CONTEAZA! CUM AI ZIS SI TU!... AM TESTAT FAZA... nu mai comentati daca nu stiti....

Posted

Inca nu am gasit un raspuns bun la intrebarea asta: cate SP'uri sunt necesare pt lvl 90 FF wizard/cleric?

Asta depinde. Pentru ca fiecare baga alte skilluri, si nu se nimeni nu stie kum vrei tu, dar intra pe situl care ti la dat BlueNuker si acolo poti sa calculezi totul exact asa kum vrei. Bafta la calculat, si dupa ce termini scrie aici cat trebuie, ca sunt si eu curios.

Respect.

Posted

am bani pe card :D ... cum transfer in contul de paypal?? :| ca nu inteleg :-j daca e imi dai PM cu id tau?:D sau vedem... explicami aici :D

frate... LVL TRADER-ULUI CONTEAZA! CUM AI ZIS SI TU!... AM TESTAT FAZA... nu mai comentati daca nu stiti....

... koila... daca tot te-ai apucat sa-mi zici chestia aia ai putea sa dezvolti putin ideea? te rog.. ca vad ca te-ai dat la fund... ai zis ceva si gata.. :-j

Posted

... koila... daca tot te-ai apucat sa-mi zici chestia aia ai putea sa dezvolti putin ideea? te rog.. ca vad ca te-ai dat la fund... ai zis ceva si gata.. :-j

...Cum poti sa iti dai quote la propriul mesaj? Intrebari despre paypal si altele gasesti pe google sau trimiti email la PayPal Help...Nu chiar mura'n gura :|

Posted

WTS LVL 60 Pure Str Blader build FIRE / LIGHT / BICHEON (55,55,59) FF 55, pe Neptune :) Cineva interesat contact pm. Ma intereseaza gold pe Neptune. (contul il dau cu mail cu tot) :)

Edit : First on page :D :tiphat:

Posted

610.774 SP cu urmatoarele skilluri (maxed out):

Wizard:

Earth / Cold / Fire / Lightning Mentalist

Intelligence / Life Control / Magic Bound / Life Turnover

Earth - Earth Shock / Earth Barrier / Earth Quake / Earth Fence

Cold - Ice Bolt / Snow Wind / Invisible / Frozen Spear / Blizzard / Crystal Invisible

Fire - Fire Bolt / Fire Blow / Meteor / Salamander Blow

Lightning - Charged Wind / Teleport / Charged Squal / Aerial Teleport

Cleric:

Faith

Recovery - Healing Cycle / Healing Orbit

Blessed Recovery - Bless Spell / Recovery Division

Ressurection - Reverse Oblation / Reverse Imolation

Glory - Charity

Saint Prayer - Holy Word / Holy Spell

Blessing - Toate

Sacrifice? - Offering / Pure Offering

Cam astea vor fi skillurile mele :) Daca cineva ma poate ajuta mai mult la cleric, ar fi grozav :D

Posted

Au! :( mai e ceva de munca pana aici #-o cred ca un ticket mai ajuta

lucicam, pai nu o sa pun chiar tot :D

nu ai nevoie chiar de toate skill-urile.

uite o lista cu skill-uri pe care poti sa nu le faci:

Ground Charge(il poti face la inceput si sa nu-l duci la max)

Root

Ground Rave

Mesh Root

Mana Drain(pt pvp)

Mana Drought(pt pvp)

Fire Trap

Detect(pvp)

Lava Trap

Sprawl Detect(pvp)

Lightning Bolt(il poti face la inceput si sa nu-l duci la max)

Lightning Shock (asta mai merge dar nu l-am facut)

Charged Wind

Chain Lightning

Lightning Impact

Charged Squall

chiar dak sunt ff multe le faci f rar (cel putin io nu le am si nu le duc absolut deloc dorul) si de sp care le folosesti pt ele poti sa faci skill-uri la cleric care sunt mai folositore.

tu poti face cum vrei dar dak nu le faci delok economisesti (am calculat skill-urle pana la lvl max) 209077 sp (fara mastery lvl inclus)

Posted

frate koila... ms mult de ajutorul care NU mi l-ai dat.. ce oameni ba... am si eu nevoie de ajutor o data si nimeni nu ma ajuta... #-o :((

daca s`ar vota spammeru`l lunii ai avea votul meu :clap: (imi asum riscu de warn)

Posted

nu ai nevoie chiar de toate skill-urile.

uite o lista cu skill-uri pe care poti sa nu le faci:

Ground Charge(il poti face la inceput si sa nu-l duci la max)

Root

Ground Rave

Mesh Root

Mana Drain(pt pvp)

Mana Drought(pt pvp)

Fire Trap

Detect(pvp)

Lava Trap

Sprawl Detect(pvp)

Lightning Bolt(il poti face la inceput si sa nu-l duci la max)

Lightning Shock (asta mai merge dar nu l-am facut)

Charged Wind

Chain Lightning

Lightning Impact

Charged Squall

chiar dak sunt ff multe le faci f rar (cel putin io nu le am si nu le duc absolut deloc dorul) si de sp care le folosesti pt ele poti sa faci skill-uri la cleric care sunt mai folositore.

tu poti face cum vrei dar dak nu le faci delok economisesti (am calculat skill-urle pana la lvl max) 209077 sp (fara mastery lvl inclus)

Multumesc pentru lista asta :D la mesajul de dimineata am pus si ce skilluri as vrea sa folosesc la cleric... ar trebui sa mai adaug ceva? sau sa elimin din lista?

Posted

daca s`ar vota spammeru`l lunii ai avea votul meu :clap: (imi asum riscu de warn)

+1

@HellCritical

Ti-am zis poti incerca pe google sa pui intrebarea ca e sansa sa o fi pus si altii inaintea ta si s-ar putea sa gasesti un raspuns pe acolo.Ai si tu rabdare ca nu toti au timp liber sa viziteze forumul.Serios daca nu gasesti pe google sau yahoo incearca pe PayPal Help , din cate stiu au asa ceva .Eu am trimis mail si am primit in 1-2zile daca tin minte ... bb

Guest padresyto
Posted

hy..!! imi dati va rog si mie un link de unde pot lua no disconnect-ul..?

Posted

spam=ceva ce nu are legatura DELOC cu topic-ul da?... asa ca asta nu e spam! tu ai facut acum spam... eu am intrebat dc nu merge sa bag banii in joc... deci are legatura!

Posted

spam=ceva ce nu are legatura DELOC cu topic-ul da?... asa ca asta nu e spam! tu ai facut acum spam... eu am intrebat dc nu merge sa bag banii in joc... deci are legatura!

off: eu stiam ca spam inseamna si atunci cand dai o gramada de mesaje unul dupa altul, mai ales fara rost.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...