HellCritical Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Auzi ai banii pe card NU? daca ii ai pe card nu merge treb sa ii transferi in contul de paypal si vei putea cumpara am bani pe card :D ... cum transfer in contul de paypal?? ca nu inteleg :-j daca e imi dai PM cu id tau?:D sau vedem... explicami aici :D Bro poti vorbi si civilizat auzi la el "asta e vrajeala". Permite`mi sa ma simt jignit. 1. Im postul meu am spus de lvl`ul la trader nicidecum de lvl`ul player`ului. 2. Am spus deja ca e posibil sa ma insel. Nu o lua cu radicalisme ca nu prea te prinde frate... LVL TRADER-ULUI CONTEAZA! CUM AI ZIS SI TU!... AM TESTAT FAZA... nu mai comentati daca nu stiti....
Random Hero Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Inca nu am gasit un raspuns bun la intrebarea asta: cate SP'uri sunt necesare pt lvl 90 FF wizard/cleric?
m4R10 Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Inca nu am gasit un raspuns bun la intrebarea asta: cate SP'uri sunt necesare pt lvl 90 FF wizard/cleric?Asta depinde. Pentru ca fiecare baga alte skilluri, si nu se nimeni nu stie kum vrei tu, dar intra pe situl care ti la dat BlueNuker si acolo poti sa calculezi totul exact asa kum vrei. Bafta la calculat, si dupa ce termini scrie aici cat trebuie, ca sunt si eu curios.Respect.
HellCritical Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 am bani pe card :D ... cum transfer in contul de paypal?? ca nu inteleg :-j daca e imi dai PM cu id tau?:D sau vedem... explicami aici :D frate... LVL TRADER-ULUI CONTEAZA! CUM AI ZIS SI TU!... AM TESTAT FAZA... nu mai comentati daca nu stiti.... ... koila... daca tot te-ai apucat sa-mi zici chestia aia ai putea sa dezvolti putin ideea? te rog.. ca vad ca te-ai dat la fund... ai zis ceva si gata.. :-j
ScarFaceRo Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 hey cine e pe Neptune?:D:D am lvl 43 curand 44 caut guilda serioasa pt playeri activi;))
Darth_Andrei Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 ... koila... daca tot te-ai apucat sa-mi zici chestia aia ai putea sa dezvolti putin ideea? te rog.. ca vad ca te-ai dat la fund... ai zis ceva si gata.. :-j ...Cum poti sa iti dai quote la propriul mesaj? Intrebari despre paypal si altele gasesti pe google sau trimiti email la PayPal Help...Nu chiar mura'n gura
Florin_LOVE Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Inca nu am gasit un raspuns bun la intrebarea asta: cate SP'uri sunt necesare pt lvl 90 FF wizard/cleric?1,006,491
lucicam Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 1,006,491asta daca pui absolut tot ce se poate pune la cleric si wizzard -_-
Random Hero Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 (edited) 1,006,491Au! :( mai e ceva de munca pana aici #-o cred ca un ticket mai ajutalucicam, pai nu o sa pun chiar tot :D Edited February 19, 2009 by R_SupeRstaR
-GodOfWar- Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 WTS LVL 60 Pure Str Blader build FIRE / LIGHT / BICHEON (55,55,59) FF 55, pe Neptune :) Cineva interesat contact pm. Ma intereseaza gold pe Neptune. (contul il dau cu mail cu tot) :)Edit : First on page :D :tiphat:
Random Hero Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 610.774 SP cu urmatoarele skilluri (maxed out):Wizard:Earth / Cold / Fire / Lightning MentalistIntelligence / Life Control / Magic Bound / Life Turnover Earth - Earth Shock / Earth Barrier / Earth Quake / Earth FenceCold - Ice Bolt / Snow Wind / Invisible / Frozen Spear / Blizzard / Crystal InvisibleFire - Fire Bolt / Fire Blow / Meteor / Salamander BlowLightning - Charged Wind / Teleport / Charged Squal / Aerial TeleportCleric:FaithRecovery - Healing Cycle / Healing OrbitBlessed Recovery - Bless Spell / Recovery DivisionRessurection - Reverse Oblation / Reverse ImolationGlory - CharitySaint Prayer - Holy Word / Holy Spell Blessing - ToateSacrifice? - Offering / Pure OfferingCam astea vor fi skillurile mele :) Daca cineva ma poate ajuta mai mult la cleric, ar fi grozav :D
PsychoR0 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 pe cate acc pot sa bag silkuri fara sa imi blocheze cardulURGENT ca nu ma lasa sa intru la ei pe site pe paypal
mogul Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 sal all , cine ma poate putin ajuta cu un rogue ? (nu prea cunosc clericu) , id de mess pe privat de aveti timp sau rabdare :)
PsychoR0 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 tovarasu care imi baga mine silk pe peypall baga pe 5 conturi :)cu acelasi card?dami pm cu idu tau plz
HellCritical Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 frate koila... ms mult de ajutorul care NU mi l-ai dat.. ce oameni ba... am si eu nevoie de ajutor o data si nimeni nu ma ajuta... #-o
qasi Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Au! :( mai e ceva de munca pana aici #-o cred ca un ticket mai ajutalucicam, pai nu o sa pun chiar tot :Dnu ai nevoie chiar de toate skill-urile. uite o lista cu skill-uri pe care poti sa nu le faci:Ground Charge(il poti face la inceput si sa nu-l duci la max)RootGround RaveMesh RootMana Drain(pt pvp)Mana Drought(pt pvp)Fire TrapDetect(pvp)Lava TrapSprawl Detect(pvp)Lightning Bolt(il poti face la inceput si sa nu-l duci la max)Lightning Shock (asta mai merge dar nu l-am facut)Charged WindChain LightningLightning ImpactCharged Squallchiar dak sunt ff multe le faci f rar (cel putin io nu le am si nu le duc absolut deloc dorul) si de sp care le folosesti pt ele poti sa faci skill-uri la cleric care sunt mai folositore.tu poti face cum vrei dar dak nu le faci delok economisesti (am calculat skill-urle pana la lvl max) 209077 sp (fara mastery lvl inclus)
IINeoII Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 frate koila... ms mult de ajutorul care NU mi l-ai dat.. ce oameni ba... am si eu nevoie de ajutor o data si nimeni nu ma ajuta... #-o daca s`ar vota spammeru`l lunii ai avea votul meu :clap: (imi asum riscu de warn)
Random Hero Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 nu ai nevoie chiar de toate skill-urile. uite o lista cu skill-uri pe care poti sa nu le faci:Ground Charge(il poti face la inceput si sa nu-l duci la max)RootGround RaveMesh RootMana Drain(pt pvp)Mana Drought(pt pvp)Fire TrapDetect(pvp)Lava TrapSprawl Detect(pvp)Lightning Bolt(il poti face la inceput si sa nu-l duci la max)Lightning Shock (asta mai merge dar nu l-am facut)Charged WindChain LightningLightning ImpactCharged Squallchiar dak sunt ff multe le faci f rar (cel putin io nu le am si nu le duc absolut deloc dorul) si de sp care le folosesti pt ele poti sa faci skill-uri la cleric care sunt mai folositore.tu poti face cum vrei dar dak nu le faci delok economisesti (am calculat skill-urle pana la lvl max) 209077 sp (fara mastery lvl inclus)Multumesc pentru lista asta :D la mesajul de dimineata am pus si ce skilluri as vrea sa folosesc la cleric... ar trebui sa mai adaug ceva? sau sa elimin din lista?
Darth_Andrei Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 daca s`ar vota spammeru`l lunii ai avea votul meu :clap: (imi asum riscu de warn)+1@HellCriticalTi-am zis poti incerca pe google sa pui intrebarea ca e sansa sa o fi pus si altii inaintea ta si s-ar putea sa gasesti un raspuns pe acolo.Ai si tu rabdare ca nu toti au timp liber sa viziteze forumul.Serios daca nu gasesti pe google sau yahoo incearca pe PayPal Help , din cate stiu au asa ceva .Eu am trimis mail si am primit in 1-2zile daca tin minte ... bb
Guest padresyto Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 hy..!! imi dati va rog si mie un link de unde pot lua no disconnect-ul..?
HellCritical Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 daca s`ar vota spammeru`l lunii ai avea votul meu :clap: (imi asum riscu de warn)spam=ceva ce nu are legatura DELOC cu topic-ul da?... asa ca asta nu e spam! tu ai facut acum spam... eu am intrebat dc nu merge sa bag banii in joc... deci are legatura!
m4R10 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 spam=ceva ce nu are legatura DELOC cu topic-ul da?... asa ca asta nu e spam! tu ai facut acum spam... eu am intrebat dc nu merge sa bag banii in joc... deci are legatura!off: eu stiam ca spam inseamna si atunci cand dai o gramada de mesaje unul dupa altul, mai ales fara rost.
PsychoR0 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 arata bine noul avatar pe un chinez s/s sau un bower?postati poze plzs/s=sword/shield pentru cine nu stie